-
Δραματική μείωση πολεμικών και επαναστατικών ποστακίων στο φόρουμ, κρίμας
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Απαιτώ να μάθω ποιος μου σβήνει την υπογραφή!Αν είχες κάρτα Lyone$$ θα έπαιρνες επιστροφή σε κάθε ποστ.
-
Ο χρήστης Χρηστος@ έγραψε:
Σταματηστε την κλαψα και την μιζερια.
Το φορουμ αγοραστηκε απο καποιον ,μαγκια του λοιπον.
Εαν σας ελεγαν δωστε απο 5 ευρω να το αγορασετε,θα λακιζατε ολοι.Να μιλάς για τον εαυτό σου. Αν σου ζητούσαν. Γιατί μπορεί να ήθελες αλλά να μη σε παίζανε τα αλλά παιδάκια.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Απαιτώ να μάθω ποιος μου σβήνει την υπογραφή!
Αν είχες κάρτα Lyone$$ θα έπαιρνες επιστροφή σε κάθε ποστ.
Και ποιος σου είπε οτι δεν έχω;
Έβγαλα 2! Μια κανονική και μια άμα χάσω την κανονική!
Και τώρα θέλω να βγάλω και μια τρίτη (μακρύτερη) για να την έχω πάντα μαζί μου. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εαν σας ελεγαν δωστε απο 5 ευρω να το αγορασετε,θα λακιζατε ολοι.Να μιλάς για τον εαυτό σου. Αν σου ζητούσαν. Γιατί μπορεί να ήθελες αλλά να μη σε παίζανε τα αλλά παιδάκια.
Νίκο, θυμάμαι την παλιά καλή εποχή, που σε κάποια φάση το φόρουμ δεν είχε χώρο και είχε ¨απαγορευτεί¨ το ανέβασμα φωτογραφιων... τότε είχαμε μαζευτεί οι γνώστοι - άγνωστοι και είχαμε πει μηπως μπορουσε να γίνει κάτι, πχ να βαζαμε λεφτά απο την τσέπη μας για να αγοράσουμε περισσότερο χώρο.
Και μετά μας έρχετε το κάθε... και μας λέει οτι θα λακίζαμε... φύγε απο εδω ρε! Αυνάνα! (δεν ειναι βρισιά)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραια λοιπον.
Εχεις τοσα μελη που σε ακολουθουν.
Φτιαχτε ενα νεο φορουμ και ονομαστε το οπως η παλια εκπομπη του Καββαθα.
Βαζω στοιχημα οτι σε λιγοτερο απο μια βδομαδα τα περισσοτερα ενεργα μελη θα εχουν μετακομισει στο δικο σου. -
Ο χρήστης Χρηστος@ έγραψε:
Ωραια λοιπον.
Εχεις τοσα μελη που σε ακολουθουν.
Φτιαχτε ενα νεο φορουμ και ονομαστε το οπως η παλια εκπομπη του Καββαθα.
Βαζω στοιχημα οτι σε λιγοτερο απο μια βδομαδα τα περισσοτερα ενεργα μελη θα εχουν μετακομισει στο δικο σου.Μην κρινεις εξ ιδίων.
Και μην αναγορευεις σε σημαντικά πραγματα ανούσια.
Το 4ΤΦ δεν μπορεί να υποκατασταθεί απο κανένα άλλο. -
Η λύση ήρθε απο την Ιταλία.
-
Facebook ΣΧ
Stratis Chatzipanagiotou Έχω φύγει καλόξεκουραστος με το σωστό πρωινό στο άπαιχτο, στο 10στερο Sun Beach και μπαίνω Βαβδο και τρώω ενα λεπτό... Άντε να επιβιώσεις... Harris, Rodoula, Themis
https://www.facebook.com/stratis.chatzi ... omments=13 -
συμπτωση ρομαν, απο booking εκλεισε, του εδινε -30%
-
Ελπίζουμε τα συμβόλαια να είναι βρετανικών προδιαγραφών
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
συμπτωση ρομαν, απο booking εκλεισε, του εδινε -30%- επιστροφή 1+4+0,5% με τη γνωστή κάρτα.
-
Κακά τα ψέματα....
-
Αν καταλαβαίνω καλά, ο Admin και ο Mod είναι μεν online αλλά κρυφοί?
Αυτό είχε συμφωνηθεί, με την ιδιοκτησία των 4Τ, πως δεν πρέπει να συμβαίνει ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν ότι κάποιος είναι παρών.
Άλλαξε κι αυτό? -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
συμπτωση ρομαν, απο booking εκλεισε, του εδινε -30%
- επιστροφή 1+4+0,5% με τη γνωστή κάρτα.
αποκλειεται να ειναι τοσο απλος ο τυπος
-
Οι κρυφοί χρήστες ειναι σαν τους κουκουλοφόρους στις συγκεντρώσεις ... Οποίος θέλει να πράξει οτιδήποτε ας το κάνει με το προσωπάκι του σε δημόσια θέα ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό είχε συμφωνηθεί, με την ιδιοκτησία των 4Τ, πως δεν πρέπει να συμβαίνει ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν ότι κάποιος είναι παρών.
Άλλαξε κι αυτό?Για την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Άλλαξε κι αυτό?Για την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ
Αυτό μου διέφυγε....
-
Oταν με το καλο εχει μηδενικη αξια αυτο το forum,θα μετονομαστει και σε Lyoforum και τελος.Τοτε μπορει και να καταλαβουν οσοι πρεπει τι λαθος εκαναν..Βεβαια οκ θα γραφτουν καμια 1000αρια θυματα στην Μπυραμιδα,οποτε μικρη η ζημια.
Φορουμ χωρις μελη δε γινεται..Και μελη με τον καθε εμετικο απο πανω σιγα μη κατσουν να γραψουν σοβαρες αποψεις και να συζητησουν.Σε 3 μερες ξεμπαναριστηκε κοσμος,εγινε μοντ ενας μπαναρισμενος,σβηνονται ποστ που θιγουν τοναφεντικο και σβηνονται και υπογραφες που θιγουν τα νεα δεδομενα..Και ολα αυτα για την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ..
^^
Υ.Γ ευχαριστω τον κοσμο εδω μεσα που απ οταν ημουν λυκειο μ εκανε να μαθω να μιλαω και κυριως να ακουω κ ας ελεγα παπαριες κατα καιρους
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Οι κρυφοί χρήστες ειναι σαν τους κουκουλοφόρους στις συγκεντρώσεις ... Οποίος θέλει να πράξει οτιδήποτε ας το κάνει με το προσωπάκι του σε δημόσια θέα ...Που σαι ρε Χάρηηηηη
Από το rx8 forum το 2005 εχουμε να τα πούμε
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]