-
Ποιο είναι το group στο facebook?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Stratis Chatzipanagiotou
4 hours agoΑντε, αντε στο καλο, Να ξεβρωμιζουμε απο τον Φιλιπινο της σιδηρας 'κας', μεχρι το οποιο αλλο λαμογιο που βριζει εκ του ασφαλους καλα κρυμμένος... Το παρτι τελειωσε και ας ποναει
απο fb
Τι δεν καταλαβαινεις;
-
Ποιος ειναι ο φιλιπινος και πια η σιδηρα κυρια;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Stratis Chatzipanagiotou
4 hours agoΑντε, αντε στο καλο, Να ξεβρωμιζουμε απο τον Φιλιπινο της σιδηρας 'κας', μεχρι το οποιο αλλο λαμογιο που βριζει εκ του ασφαλους καλα κρυμμένος... Το παρτι τελειωσε και ας ποναει
απο fb
Ειδικοι που βιντεοσκοπουν... Τα ξαναδιαβαζεις αυτα που γραφεις;
Θα ζηταει εξτρα αμοιβη τωρα ο μασερ...
Απο την άλλη, η ενημερωση καλα κρατει. Να μου πεις εισαι παρών στην ομιλια του πατριαρχη στην οικογενεια΄του και με παραξενεύει οτι διαχρονικα ενημερωνεσαι απο τους βλάκες στα αποδυτηρια...
Αθανατη ριζου με την προχω ενημέρωση ...
Μυριζει ωραια παντως200 χρονια δημοσιογραφος και δεν βρεθηκε ενας να του πει οτι αρθρογραφια =/= εσωτερικος μονολογος;
Α και αυτα που λεει για ρουφιανους:
Μια και δεν πολυπαταγε εδω μεσα, ποιος του σφυριξε τι; -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ποιος ειναι ο φιλιπινος και πια η σιδηρα κυρια;Συνεχιζω να μην καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνετε
Ειναι ξεκάθαρος .Απορώ -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ποιος ειναι ο φιλιπινος και πια η σιδηρα κυρια;Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ Άγη...μιλά με γρίφους ο γέροντας
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ποιος ειναι ο φιλιπινος και πια η σιδηρα κυρια;
Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ Άγη...μιλά με γρίφους ο γέροντας
Το λαμόγιο το έχετε βρει δηλαδή;
-
Ναι
-
ρε Bill απάντησε να τελειώνουμε
-
Τον g8777 υποπτευομαι εγω!!! Μεγαλο μουτρο!!!!
-
Αυτή είναι η γλώσσα που χρησιμοποιούν στο forum 'Ελληνικοί Αγώνες'. Δεν μπορεί κοινός θνητός να καταλάβει τα υπονοούμενα, πρέπει να γίνετε του 'χώρου' πρώτα!
-
Το μονο που ξέρω είναι οτι η προηγούμενη διαχειριστική ομάδα είχε χριστεί επι καβαθά.
Τα μαδομούνια που γίνανε στους 4τροχούς ποτέ δεν αφορούσαν το forum (τα μέλη για τη διαχείριση δεν έχω ιδέα) μια και ήταν κομμάτι σε γενικές γραμμές 'άσχετο' με το περιοδικό.
Τώρα τι χαλούσε στον ΣΧ μόνο αυτός ξέρει.
-
...ας απαντήσει κάποιος ανοιχτά και ξεκάθαρα για εμάς που δε καταλαβαίνουμε τα εξής:
- Ποιός είναι ο Φιλιπίνος?
- Ποιά η σιδηρά 'κα'
- Ποιό το λαμόγιο?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τον g8777 υποπτευομαι εγω!!! Μεγαλο μουτρο!!!!Θες κανα ban πιτσιρικο;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το μονο που ξέρω είναι οτι η προηγούμενη διαχειριστική ομάδα είχε χριστεί επι καβαθά.Τα μαδομούνια που γίνανε στους 4τροχούς ποτέ δεν αφορούσαν το forum (τα μέλη για τη διαχείριση δεν έχω ιδέα) μια και ήταν κομμάτι σε γενικές γραμμές 'άσχετο' με το περιοδικό.
Τώρα τι χαλούσε στον ΣΧ μόνο αυτός ξέρει.
Δηλαδή σα να λέμε επί Πασόκ?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ρε Bill απάντησε να τελειώνουμεΘυμηθηκα που λες αγαπητε Βασιλη μια ταινια που ειδα ενα καλοκαιρι στο σινεμα παρεα με τον Γιωργο και την Κικη ,Πιναμε φραπε αν και βραδυ.
Στο Μυαλό του Τζον Μαλκοβιτς λεγόταν ή Αβυσσος;Δεν θυμαμαι αλλά ειχε ωραιο ποπκορν ,εγω δεν εφαγα. -
Εντάξει το κόλπο έπιασε. Όλα τα μέλη είναι online
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...ας απαντήσει κάποιος ανοιχτά και ξεκάθαρα για εμάς που δε καταλαβαίνουμε τα εξής:- Ποιός είναι ο Φιλιπίνος?
- Ποιά η σιδηρά 'κα'
- Ποιό το λαμόγιο?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
@Νικος
Δεν ξέρω το παρασκήνιο ειλικρινά αλλά η προηγούμενη διαχειριστές είναι απο πριν πουληθούν οι 4τ. Τωρα με ποιο σκεπτικό αλλαξαν τους admin (καλύτερο monetization πχ) ή τι εχουν στο μυαλό τους να κάνουν οι 4τ με το φόρουμ είναι δικό τους θέμα.Οπως είπα τα μαδομούνια στο περιοδικό δεν αφορούσαν το φόρουμ. Το περιοδικό απλά το φιλοξενούσε ουτε ασχολιόταν εντατικά ολα αυτά τα χρόνια.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]