-
Kοψε τις περιεργες μιξεις τροφων...
Και γω σερνομαι Κωστα οποτε μαλλον ειναι γενικο.
-
Μα δεν!!! Κρεας με ριζάκι έφαγα το μεσημερι και πριν λίγο λίγη πίτσα!
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Παίδες πρόβλημα! Το μέλος billaras_XantiaII δεν μπορεί να μπει, λέει ότι με όλους τους browsers που δοκίμασε (και σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές) μόλις πάει να κάνει log in τον ξαναπετάει στην σύνδεση...
Το μήνυμά του αυτούσιο
βαζω κωδικο κτλ μου λεει εχετε συνδεθει, και με πεταει παλι στην συνδεση. Εχω καθαρισει cookies και στο λαπτοπ και στον υπολογιστη, εχω μπει και απο αλλους browser και παλι τα ιδια. Εχω κανει και την διαδικασια επαναρυθμισης κωδικου και παλι τα ιδια σκατα.Άστον έξω καλύτερα είναι χωρίς αυτόν........
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Παίδες πρόβλημα! Το μέλος billaras_XantiaII δεν μπορεί να μπει, λέει ότι με όλους τους browsers που δοκίμασε (και σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές) μόλις πάει να κάνει log in τον ξαναπετάει στην σύνδεση...
Το μήνυμά του αυτούσιο
βαζω κωδικο κτλ μου λεει εχετε συνδεθει, και με πεταει παλι στην συνδεση. Εχω καθαρισει cookies και στο λαπτοπ και στον υπολογιστη, εχω μπει και απο αλλους browser και παλι τα ιδια. Εχω κανει και την διαδικασια επαναρυθμισης κωδικου και παλι τα ιδια σκατα.Άστον έξω καλύτερα είναι χωρίς αυτόν........
Τελικα εγινε κατι με το θεμα..?
-
Μπορεί να μπει στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ μία μικρή toolbar με τα στοιχειώδη δηλ Bold,i,u, quote και κανα smilie να μην φορτώνουμε τσάμπα το site με νέες σελίδες για να απαντήσουμε;
Παλιά πριν κρασάρει θυμάμαι υπήρχε. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορεί να μπει στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ μία μικρή toolbar με τα στοιχειώδη δηλ Bold,i,u, quote και κανα smilie να μην φορτώνουμε τσάμπα το site με νέες σελίδες για να απαντήσουμε;
Παλιά πριν κρασάρει θυμάμαι υπήρχε.Μηπως θυμασαι λαθος;
-
θυμάμαι πολύ καλά βασίλη. Το χρησιμοποιούσα και πολύ τότε.
-
Τοτε θυμαμαι εγω λαθος!
-
Από εχθές σέρνεται το φόρουμ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παλιά πριν κρασάρει θυμάμαι υπήρχε.υπήρχε αλλά ήταν και προηγούμενη έκδοση phpBB, που σημαίνει ότι δε μπορεί να μπει αυτούσια. Αλλά και να γινόταν, δεν πρόκειται να μπει άμεσα τουλάχιστον, ίσως σε κάποια επόμενη προγραμματισμένη εργασία συντήρησης.
Βέβαια υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα, τα ΄χω ξαναναφέρει, όπως να σβηστούν πολύ παλιά usernames που έχουν να συνδεθούν παραπάνω από 4 χρόνια και δεν έχουν καμία δημοσίευση. Καθαρισμός λέγεται και πρέπει να γίνεται κάθε τόσο για να αποδεσμεύεται άχρηστο υλικό-και ίσως χρήσιμο για μελλοντικούς χρήστες. Επίσης πρέπει να φτιαχτούν/ξαναδημιουργηθούν κάποια indices στη βάση γιατί μερικές διεργασίες πχ διαγραφή post καθυστερούν αρκετά.
Από εχθές σέρνεται το φόρουμ.
indeed, λιγάκι όμως
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Βέβαια υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα, τα ΄χω ξαναναφέρει, όπως να σβηστούν πολύ παλιά usernames που έχουν να συνδεθούν παραπάνω από 4 χρόνια και δεν έχουν καμία δημοσίευση. Καθαρισμός λέγεται και πρέπει να γίνεται κάθε τόσο για να αποδεσμεύεται άχρηστο υλικό-και ίσως χρήσιμο για μελλοντικούς χρήστες.
Νομίζω πως σου εξήγησα σε πμ αυτό το ζήτημα και είναι μάλλον άκομψο αυτό που κάνεις αυτή την στιγμή.
-
δεν είναι αυτό που νομίζεις
περίπου
-
-
Αν έπεφταν και τα ''σπρέτς'' των δεκαετών ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου όπως πέφτει το φόρουμ,Θα είχε σωθεί η οικονομία μας.
-
Πήγα να γράψω απάντηση στους 'μονολογους' και μου έβγαλε μήνυμα οτι υπάρχει κάποιο malware στο σάιτ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πήγα να γράψω απάντηση στους 'μονολογους' και μου έβγαλε μήνυμα οτι υπάρχει κάποιο malware στο σάιτ...E, μην γράψεις τότε....
-
Ήταν σοβαρό...
-
Σοβαρά... υπάρχει μια λύση γι' αυτό? Είναι το μονο θέμα που μου εμφανίζει κάτι τέτοιο όταν πάω να κάνω απάντηση, οπότε φαντάζομαι οτι στο συγκεκριμένο κάτι υπάρχει. Αυτό δεν μπορεί να καθαριστεί?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σοβαρά... υπάρχει μια λύση γι' αυτό? Είναι το μονο θέμα που μου εμφανίζει κάτι τέτοιο όταν πάω να κάνω απάντηση, οπότε φαντάζομαι οτι στο συγκεκριμένο κάτι υπάρχει. Αυτό δεν μπορεί να καθαριστεί?Τι ακριβως σου βγαζει;Στην τελευταια σελιδα των μονολογων δεν εχει καποιο λινκ για να υπαρχει κατι υποπτο .
-
Πάτησες 'απάντηση'? Μου βγάζει μύνημα για κάποιο malware. Όταν πάω σπιτι θα κάνω ένα print screen και θα το ανεβάσω.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]