-
Ε βρε Χάρη ... τα υποκοριστικά μου μέσα ...
Δημήτρη (dbekos) πολύχρονος, υγιής και ευτυχισμένος και ότι επιθυμείς για σένα και την οικογένεια σου!
-
Χρονια πολλα και απο εμενα στους Χαραλαμπους του φορουμ!
-
Κι από μένα!
-
Κε Δημητρη (dbekos) Χρονια Πολλα και ευτυχισμενα. Να ειστε παντα υγιης και να χαιρεσται την οικογενεια σας.
-
Δημήτρη, πολύχρονος και ευτυχισμένος πάντοτε!!! Να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια σου και να σε βλέπουμε συχνά και από τα μέρη μας, αλλά και κάτω στην πρωτεύουσα!
-
Δημήτρη , χρόνια σου πολλά με υγεία και ευτυχία!
-
Χρόνια πολλά και από εμένα!
-
Δημήτρη, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.
-
Χρονια πολλα κι απο μενα, οτι καλυτερο ευχομαι!!!
-
dbekos,
Χρόνια πολλά, πολύχρονος με υγεία και ευτυχία!
-
dbekos χρονια πολλα να τα εκατοστησεις...να χαιρεσαι την οικογενεια σου!
Αντε και με μια αντιμνημονιακη πισινα!!!
-
Xρόνια πολλά και από μένα στον dbekos. Πολύχρονος, πάντα γερός κι ευτυχισμένος εύχομαι.
-
Eυχαριστώ πολύ, όλους όσους ποστάρισαν ή έστειλαν με pm τις ευχές τους .
Αντεύχομαι, και πρώτα απ΄όλα, για υγεία! -
Δημήτρη χρόνια πολλά και καλά, να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν. Sorry για τη καθυστέρηση, αλλά τώρα το πρόσεξα
Και πάλι ό,τι ποθείς
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Αντεύχομαι, και πρώτα απ΄όλα, για υγεία!Δημητρη χρονια πολλα
Επειδη βλεπω ενα μηνυμα να ειναι ακομα στα εξερχομενα κ δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να παει στα απεσταλμενα -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Επειδη βλεπω ενα μηνυμα να ειναι ακομα στα εξερχομενα κ δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να παει στα απεσταλμεναΚαι απο εμενα χρονια πολλα Δημητρη
Γιωργο δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ,μονο να προσευχεσαι οτι θα το διαβασει ο παραληπτης
-
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν χτες και σε οσους γιορταζουν!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Επειδη βλεπω ενα μηνυμα να ειναι ακομα στα εξερχομενα κ δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να παει στα απεσταλμενα
Δικαιολογίες και παπατζηλίκια !!!
Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους που με θυμήθηκαν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επειδη βλεπω ενα μηνυμα να ειναι ακομα στα εξερχομενα κ δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να παει στα απεσταλμεναΚαι απο εμενα χρονια πολλα Δημητρη
Γιωργο δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ,μονο να προσευχεσαι οτι θα το διαβασει ο παραληπτης
Γιατι ρε Βασιλη ,αφου εχω πληρωσει την συνδρομη μου κ στον beko βρηκε να το κανει που ειναι καλο παιδι
Δημητρη οταν το λαβεις κ δεις ημερομηνια κ ωρα θα αισθανθεις την αναγκη να ζητησεις μια συγνωμη για αυτα που εγραψες
-
χρόνια πολλά στους προσφάτως εορτάζοντες
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]