-
Ευχαριστώ για τις ευχές όλους και μιας και είμαστε εδώ, χρόνια πολλά στους Ξενοφώντες!
-
Χρόνια πολλα στους Γρηγορηδες και τον JimClark
Πάντα υγεια και κάθε ευτυχία εύχομαι -
JimClark χρονια πολλα
-
Xρόνια πολλά και από μένα Jim Clark. Να είσαι γερός να ταξιδεύεις πάντα.
-
Χρόνια πολλα παλικάρια μου!!!!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές. Ελπίζω να σας γνωρίσω και από κοντά κάποια στιγμή για ένα καφέ... τουλάχιστο
-
Χρόνια πολλα JimClark, να σαι γερός να ταξιδεύεις πάντα με την ίδια όρεξη
-
Χρόνια πολλά JimClark. Να 'σαι πάντα καλά και ν' ανεβάζεις τις ωραίες φωτογραφίες από τα ταξίδια σου.
-
Χρονια πολλα στους Γρηγορηδες για χτες και στον JimClark και σε οποιον αλλον γιορταζει σημερα!
-
kouliscd, χρόνια πολλά.
Ό,τι επιθυμείς με υγεία και ευτυχία.
-
Ευχαριστώ!
-
Χρόνια πολλά στους Χαράλαμπους και τις Χαραλαμπίες
-
Χρόνια πολλά στον Χάρη απο την Πάτρα και στον Μπάμπη με το 106 και σε όσους άλλους γιορτάζουν!
-
Χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
Και στον Mad_Max_Geo για τα γενέθλια του χθες -
Με το χαμό το ξέχασα.
Γιώργο (Mad_Max_Geo), χρόνια πολλά.
-
Χρόνια πολλά στον Λάμπρο, εκεί στα δυό στενά! Χρόνια πολλά στον τρελαμένο Μπάμπη με την Ραλλάρα του! Χρόνια πολλά και στον Χάρη στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Φυσικά και στο Γιωργάκη μας που έκλεισε τα 19... Ελπίζω να μη ξέχασα κανέναν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χρόνια πολλά στον Λάμπρο, εκεί στα δυό στενά! Χρόνια πολλά στον τρελαμένο Μπάμπη με την Ραλλάρα του! Χρόνια πολλά και στον Χάρη στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Φυσικά και στο Γιωργάκη μας που έκλεισε τα 19... Ελπίζω να μη ξέχασα κανέναν.Eχω την εντύπωση πως 2 /3 που ευχήθηκες δεν γιορτάζουν σήμερα.
Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους τους εορτάζοντες.
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Eχω την εντύπωση πως 2 /3 που ευχήθηκες δεν γιορτάζουν σήμερα.
Θύμησε μου να μηνύσω το application του κινητού μου τότε...
-
ευχαριστω παιδες αλλα ειναι Χαρης απο Θεοχαρης οποτε επεσε μεσα ο blinkys!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]