-
Χρόνια πολλά Dοdger και καλή επάνοδο στα πάτρια εύχομαι!
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, να'στε πάντα καλά κι εσείς και οι οικογένειές σας.
Να ενημερώσω τον φίλο RealZeus ότι έχω επιστρέψει ήδη στα πάτρια και τον φίλο Sinanai ότι τα μαστορέματα (aka πλακόστρωση αυλής) ξεκίνησαν προχθές (και σήμερα δούλευα -πονάνε χέρια, ώμοι, πλάτη, μέση αλλά δε μασάμε και συνεχίζουμε )
-
@ Dodger ===> Χρόνια πολλά και όπως σου έγραψα και στο μαστoρο-τοπικό, καλή δύναμη και επιτυχία !
-
Ευχαριστώ φίλε, να'σαι καλά. Όπως έγραψα και νωρίτερα, ξεκίνησα δυναμικά και προχωράει όμορφα. Θα ανεβάσω και φωτό κάποια στιγμή, όχι μόνο από την πλακόστρωση, αλλά και από όλες τις εργασίες που έγιναν από αρχές Ιουνίου (μαντρότοιχος, γέφυρα, κτλ).
-
Χρονια πολλα Γιαννη, παντα με υγεια κι οτι αλλο επιθυμεις!!!
-
Ευχαριστώ γείτονα, να κανονίσουμε για καφέ κάποιο απόγευμα....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιορτή ήταν βρε, όχι γεννέθλια.Σορρυ Αλεξανδρε ειμαι εκτος κλιματος!
Dodger πολυχρονος!
-
Ευχαριστώ μικρέ, να'σαι καλά
-
Χρονια Πολλα Dodger, Οτι επιθυμεις με υγεια! Συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα ειμαι εκτος σπιτιου και καπως πρεπει να κοιμαστε ησυχοι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Χρονια Πολλα Dodger, Οτι επιθυμεις με υγεια! Συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα ειμαι εκτος σπιτιου και καπως πρεπει να κοιμαστε ησυχοιΣ'ευχαριστώ Θωμά, πλέον κοιμάμαι με ανοιχτά παράθυρα
-
@jtblaster, Γιάννη πολύχρονος και ότι επιθυμείς. Γερός και ευτυχισμένος να σε χαίρεται και να χαίρεσαι την οικογένεια σου.
Επίσης Χρήστο Λάππα χρόνια πολλά και καλές και ασφαλείς πτήσεις! -
Γιάννη πολύχρονος και ευτυχισμένος φίλε μου!!!
Λάππας... καλές πτήσεις και άντε και με Μ3!
GTO... Φερράρι εύχομαι και ότι να 'ναι!!!
-
@ jtblaster και Χ.Λ., υγεία-ευτυχία-προκοπή !
-
Να ευχηθω και εγω χρονια πολλα σε Γιαννη και Χρηστο!
-
Χρόνια πολλά και από εμένα στους εορτάζοντες Πολύχρονοι και με υγεία πάνω απ όλα.
-
Χρόνια πολλά, jtblaster και Χρήστο.
-
Χρόνια πολλά παιδιά
-
jtblaster και Χρήστο, πολύχρονοι!
-
Χρονια πολλα στους εορταζοντες!!
-
Ευχαριστώ μάγκες, να'στε καλά. Ευθύμη θα σου στείλω αύριο
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]