-
Γιορτάζουν σήμερα Σαβ 09 Μαι 09 :
Ησαΐας, Ησαΐα, Ησαΐτσα, Σίτσα, Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Χριστοφόρα, Φόρης, Φόρα, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Χριστοφίτσα www.eortologio.gr -
Γιορτάζουν
σήμερα
Κυρ 10 Μαι 09
Σίμωνας, Σίμων, Σίμος, Σιμώνα, Σιμόνα, Σιμωνία, Σιμώνη, Σιμωνίτσα -
Γιορτάζουν σήμερα Δευ 11 Μαι 09 :
Αρμόδιος, Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος, Μεθόδιος, Ολυμπία, Αργύρης, Αργυρός, Αργύριος www.eortologio.gr -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Γιορτάζουν
σήμερα
Κυρ 10 Μαι 09
Σίμωνας, Σίμων, Σίμος, Σιμώνα, Σιμόνα, Σιμωνία, Σιμώνη, ΣιμωνίτσαΞέχασες την γιορτή της Μητέρας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιορτάζουν
σήμερα
Κυρ 10 Μαι 09
Σίμωνας, Σίμων, Σίμος, Σιμώνα, Σιμόνα, Σιμωνία, Σιμώνη, ΣιμωνίτσαΞέχασες την γιορτή της Μητέρας
δεν είναι καν θρησκευτική εορτή
-
Γιορτάζουν σήμερα Τρι 12 Μαι 09 :
Επιφάνειος, Επιφάνιος, Επιφανία, Θεόδωρος (Πολιούχος Κυθήρων), Θεοδώρα, Δώρα, Ντόρα, Θόδωρος, Θοδώρα, Θοδωρής, Θοδωράκης, Θώδης, Θώδος, Δώρης www.eortologio.gr -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γιορτάζουν
σήμερα
Κυρ 10 Μαι 09
δεν είναι καν θρησκευτική εορτή
Ναι αλλά είναι παγκόσμια γιορτή...
-
Δημιούργημα των ανθοπωλών για να τα κονομάνε...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Δημιούργημα των ανθοπωλών για να τα κονομάνε...ΑΙΣΧΟΣ
-
Κι απο μένα Χρόνια Πολλά.
-
Σας ευχαριστώ καλοί μου φίλοι!!!
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους φίλους,φίλες, Ζουζουνίτσα και ΠΙΝΟΚΙΟ για την στήριξή τους αυτές τις δύσκολες για εμένα ημέρες!!!
-
Χρόνια Πολλά
-
χρονια πολλα στους Ηλίες του φορουμ!
ειδικα στον ililias
-
Χρόνια πολλά.
-
Χρονια πολλα!!!
-
Ηλίες, Χρόνια Πολλά
Ηλία από την Ηλεία, πολλές ευχές!!!
-
Xρονια πολλα !
-
Οι Ηλίες γενικώς, ευχαριστούμε θερμά.
Προσωπικά, εκτός από τις ευχαριστίες, ζητάω κ συγνώμη που δεν μπαίνω τακτικά κι έχω παραλείψει να ευχηθώ σε πολλούς συμφορουμίτες τα δέοντα.
Να είμαστε λοιπόν όλοι καλά και ... να μας δούμε όπως επιθυμούμε.Αν περάσετε από Ηλεία απόψε, θα έχω καλό μεζέ.
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες !
Ηλία χρόνια πολλά
-
Χρόνια πολλά και κάθε ευτυχία στους Ηλίες του φόρουμ!
Ιδιαίτερος στον ililias γιατί να το κρύψουμε άλλωστε!!!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]