-
' δεν πίνεις; πεθαίνεις. πίνεις; πάλι πεθαίνεις. ε πιες να πεθάνεις καλύτερα'
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
' δεν πίνεις; πεθαίνεις. πίνεις; πάλι πεθαίνεις. ε πιες να πεθάνεις καλύτερα'Μου θυμίζει το:
- Άν μπορούσες να δεις το μέλλον κι έβλεπες ότι θα σε σκοτώσει το τσιγάρο θα έκοβες το κάπνισμα? Όχι, αφού θα πεθάνεις που θα πεθάνεις απ' αυτό, γιατί να μην το απολαύσεις....
- Αν τώρα έβλεπες ότι ΔΕΝ θα σε σκοτώσει το τσιγάρο, θα το έκοβες? Οχι, αφού δε θα σε σκοτώσει γιατί να το κόψεις?....
Ελπίζω να καταλαβαίνετε, βέβαια, το παράλογο σε αυτή τη 'λογική'.
-
Υ.Γ.
Χαλαρωστε λιγο με τους χαρακτηρισμους και τη γενικοτερη σταση σας κατα του καπνισματος.
Πολυ μισος ρε παιδι μου και μαλιστα απο ανθρωπους που υπονοουν την ανωτεροτητα τους.
Εαν εχετε αντιθετη αποψη με κατι συγκεκριμενο, καντε ενα quote και αντικρουστε το.
Οχι οτι θα αλλαξει η γνωμη καποιου, (ειτε καπνιστη, ειτε μη καπνιστη, ειτε αντικαπνιστη) , δεν το βρισκω και απαραιτητο να συμφωνουμε... Αλλα κουβεντα να γινεται.
Μου θυμιζετε κολλημενους anti-Alfisti που ακομα πιστευουν οτι τα Ιταλικα σκουριαζουν και χαλανε.
Και αυτοι κατι διαβασαν, κατι ακουσαν, καποια στατιστικη βρηκαν και απλα την πιστεψαν 100% χωρις να ψαξουν λιγο παραπανω.Εχμ... οι μόνοι χαρακτηρισμοί που βρήκα να είναι πραγματικά απαράδεκτοι είναι του joe bar team και έχω την αίσθηση ότι χρησιμοποιήθηκαν για να υπερασπιστούν τους καπνιστές. Κατάλαβα λάθος;
Μπορεί να έχω χάσει επεισόδεια βέβαια, γιατί κάποια ασυνάρτητα μηνύματα δεν τα διαβάζω πλέον, το forum βοηθάει σε αυτό.
-
τελικα οι καπνιστες ειναι ανωτερου επιπεδου ανθρωποι.
ενας καπνιστης θα σεβαστει τον διπλανο του που δεν καπνιζει και δεν θα αναψει το τσιγαρο.
ενας μη καπνιστης ομως δεν θα σεβαστει ποτε την αναγκη του καπνιστη να αναψει τσιγαρο. -
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:whatever:Ντροπή μπροστά στον κόσμο
-
μαλιστα
αμα δεν εχεις χιουμορ δεν σου φταιω εγω.
ειμαι καπνιστης των 4 πακετων την ημερα και δεν εχω ορεξη να τρολαρω στο συγκεκριμενο τοπικ αλλα λιγη πλακιτσα δεν πειραζει νομιζω. -
Έχεις δίκιο. Δεν έχω πια χιούμορ με το συγκεκριμένο θέμα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχεις δίκιο. Δεν έχω πια χιούμορ με το συγκεκριμένο θέμα.To χιουμορ δεν λειτουργει με διακοπτη. Ή το εχεις ή δεν το εχεις.
Εχμ... οι μόνοι χαρακτηρισμοί που βρήκα να είναι πραγματικά απαράδεκτοι είναι του joe bar team και έχω την αίσθηση ότι χρησιμοποιήθηκαν για να υπερασπιστούν τους καπνιστές. Κατάλαβα λάθος;
Γενικα μιλαω. Βλεπω μια επιθετικοτητα...
Και απορω, γιατι οι μη καπνιστες θεωρουν τους εαυτους τους πολιτισμενους και ευγενικους.
Μαλιστα, κατηγορουν τους καπνιστες ως αγενεις και απολιτιστους. -
Ε είναι λίγο εώς αρκετά.
Τσιγάρο δεν καπνίζω με τπτ. Από Μάϊο μέχρι Σεπτέμβριο ένα πούρο την εβδομάδα το κάνω όμως. Αλλά πάντα στο εξοχικό, στην παραλία, ή άν τύχει να πάω σε άδειο μπαρ ανοικτό σε καμιά γωνία του που δεν έχει τριγύρω πελάτες. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση ο διπλανός μου να ανέχεται τον καπνό μου. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τσιγάρο δεν καπνίζω με τπτ. Από Μάϊο μέχρι Σεπτέμβριο ένα πούρο την εβδομάδα το κάνω όμως.
Το πουρο ειναι αλλη φαση. Καμμια σχεση με το τσιγαρο
Προσωπικα δεν το μπορω, μου μυριζει ακομα πιο ασχημα και βαρια απο το τσιγαρο.
Βασικα, ουτε τον καπνο του τσιγαρου στην ατμοσφαιρα αντεχω, απορω που καπνιζω... -
Έχεις δίκιο. Δεν έχω πια χιούμορ με το συγκεκριμένο θέμα.
To χιουμορ δεν λειτουργει με διακοπτη. Ή το εχεις ή δεν το εχεις.
Καπνίζω παρά τη θέλησή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Λυπάμαι αλλά με το συγκεκριμένο θέμα δε γελάω πια.
Αν υπάρχει διάθεση για χιούμορ όμως, υπομονή, από 1η Σεπτεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να το ξεδιπλώσετε ακόμα περισσότερο. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αν υπάρχει διάθεση για χιούμορ όμως, υπομονή, από 1η Σεπτεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να το ξεδιπλώσετε ακόμα περισσότερο.
Ας ειναι, τι να κανουμε, δε θα πεθανουμε κιολλας.
Ασε να δουμε πρωτα τι θα γινει ομως.Εσυ γιατι γινεσαι χαιρέκακος (ή απλα εισαι)? Φαινεται σα να σε νοιαζει πιο πολυ η 'ηττα' των καπνιστων, παρα οτι θα γλιτωσεις...
Καπνίζω παρά τη θέλησή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Το κακο εχει γινει ηδη τοτε. Τζαμπα τσατιζεσαι.
Κανονικα επρεπε να εισουν ηδη καπνιστης, να το 'φχαριστιεσαι κιολας.
Youtube Video -
Το χιούμορ με την υγεία των άλλων είναι πολύ εύκολο, έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το χιούμορ με την υγεία των άλλων είναι πολύ εύκολο, έτσι δεν είναι;Δεν εκανα χιουμορ μονο για ...πλακα.
Ο Scotch εγραψε οτι οσο θυμαται τον εαυτο του, καπνιζε παθητικα.
Ε, δεν εχω και αδικο οταν του λεω οτι το κακο εχει γινει.
Απλα επειδη δεν ειμαι χεραικακος, δινω μια ευχαριστη νοτα στη συζητηση.Λυπαμαι πολυ (ειλικρινα) για το γεγονος οτι ο Scotch εχει υποστει τους καπνιστες εδω και πολλα χρονια, αλλα δε μ'αρεσει ο τροπος που αντιμετωπιζει το θεμα και τους 'εχθρους' αντικαπνιστες. Οπως και εσενα δε σου αρεσε ο δικος μου τροπος. Ολα ειναι σχετικα λοιπον.
Εδω μεσα εχουμε διαβασει τα μυρια οσα: οτι θα μας φτυσουν, οτι θα φαμε φαπες, οτι ειμαστε πρεζονια, περιθωριακοι κτλ
Και υποτιθεται οτι αυτοι που εκφραζουν τετοιες αποψεις ειναι καλλιεργημενα, πολιτισμενα και ευγενικα κατα τα αλλα ατομα.Και στο κατω κατω, και εσυ εισαι αρκετα υστερικος ( ) με το θεμα, αλλα δε νομιζω να σου εχω μιλησει ασχημα ποτε...
-
....αλλα δε μ'αρεσει ο τροπος που αντιμετωπιζει το θεμα και τους 'εχθρους' αντικαπνιστες....Ποιο σημείο ακριβώς της προσέγγισής μου στο θέμα δε σου αρέσει;
Βλέπεις εχθρούς γενικά στη ζωή σου; (ορίστε η ευχάριστη νότα που ήθελες )
Το διαβάσαμε και αυτό(τους εχθρούς αντικαπνιστές;;
Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ποιο σημείο ακριβώς της προσέγγισής μου στο θέμα δε σου αρέσει;
Oχι κατι συγκεκριμενο, απλα διακρινω χαιρεκακια:
υπομονή, από 1η Σεπτεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να το ξεδιπλώσετε ακόμα περισσότερο.
Δηλαδη, ημαρτων. Ενταξει, σας ενοχλουμε (οχι ολοι θελω να πιστευω) αλλα οχι και να περιμενεις πως και πως την 1η Σεπτεμβριου.
Ειναι διαφορετικο απο το να ελεγες 'περιμενω την μερα που θα μπορω να διασκεδαζω χωρις καπνα' πχ...Βλέπεις εχθρούς γενικά στη ζωή σου; (ορίστε η ευχάριστη νότα που ήθελες )
Το διαβάσαμε και αυτόΟχι μωρε, ειπαμε: κουβεντα κανουμε. Γιατι να βλεπω εχθρους? Δεν ειμαι κομπλεξικος, δεν κραταω κακιες. Ισως το χιουμορ μου και η ειρωνια μου καμμια φορα να παρεξηγουνται ή να ειναι χοντροκομμενα, αλλα ειμαι καλο παιδι.
-
Και στο κατω κατω, και εσυ εισαι αρκετα υστερικος ( ) με το θεμα, αλλα δε νομιζω να σου εχω μιλησει ασχημα ποτε...Το έκανες μόλις τώρα.
Παρόλα αυτά, ας προσπαθήσουμε να το δούμε λογικά. Θα έκανες χιούμορ με κάποιον που αγανακτισμένος εξηγεί σε ένα μήνυμα ότι του γρατσούνισαν το καινούργιο αυτοκίνητο; Ή με κάποιον που γράφει ότι μια παρέα την έπεσε στην κοπέλα του; Όλα υστερίες είναι αν το καλοσκεφτείς, στο φινάλε, δεν έχει πεθάνει και κανείς από αυτά, έτσι δεν είναι;
-
Ποιο σημείο ακριβώς της προσέγγισής μου στο θέμα δε σου αρέσει;
Oχι κατι συγκεκριμενο, απλα διακρινω χαιρεκακια:
Αγανάκτηση ίσως, χαιρεκακία... για κανένα λόγο. Τα περί 1ης Σεπτεμβρίου ήταν λόγω του ύφους του αμέσως προηγούμενου ποστ (όχι δικού σου). Είπαμε, χιούμορ που δεν έχω
Όλοι καλά παιδιά είμαστε. Το πληκτρολόγιο μας κάνει και ακουγόμαστε... κάπως
Από κοντά είμαι σίγουρος ότι θα λύναμε διαφορετικά το θέμα
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]