-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ναι οντως αρκετα παλιο ,.Αντε να ακριβυνουν μπας και βαλουν μυαλο και το κοψουν ασε που και ο Παπακωνσταντινου θα μαζεψει λεφτα
υπαρχει παντα και ο συγκριτικα παμφθηνος καπνος
αν συνεχισουν ετσι θα ανθισει το παραεμποριο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
υπαρχει παντα και ο συγκριτικα παμφθηνος καπνος
μην τους βαζεις ιδεες
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Ο Αλβέρτος φερ ειπείν -ναι αυτός που άλλαξε την επιστήμη για πάντα- πίστευε στον Θεό.Άσχετο, αλλά όταν ένας επιστήμονας ή φιλόσοφος λέει οτι πιστεύει στο θεό, συνήθως δέν εννοεί το μουσάτο γεράκο στον ουρανό που πιστεύουν όλοι οι άλλοι.
-
Αντε να ακριβυνουν μπας και βαλουν μυαλο και το κοψουν ασε που και ο Παπακωνσταντινου θα μαζεψει λεφτα
To πρωτο πακετο τσιγαρα το αγορασα περιπου 300δρχ, δηλαδη 1€.
Σημερα η τιμη ειναι τριπλασια και ακομα καπνιζω... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
300δρχ=0,88€
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
300δρχ=0,88€
εγω το αγορασα οταν εκανε 500 δρχ δηλαδη 1.46€ και ηταν ενα πακετο camel ,τα τελευταια τσιγαρα που πηρα ηταν marlboro κοκκινο και εκανε 2.80 €
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
300δρχ=0,88€
Ε, κατ'εκτιμηση χαριν στρογγυλοποιησης.
Αλλωστε εγραψα περιπου 300δρχ. Μπορει να ηταν και 340δρχ πχ -
εγω το αγορασα οταν εκανε 500 δρχ δηλαδη 1.46€ και ηταν ενα πακετο camel ,τα τελευταια τσιγαρα που πηρα ηταν marlboro κοκκινο και εκανε 2.80 €
Απο Camel σε Marlboro?
Γι'αυτο το εκοψες...
Σα να λεμε απο Alfa σε VW... -
πφφφφφφφφ τι ξενερωτο θεμα ειναι αυτο
τωρα συνειδητοποιησα οτι λεγεται 'τελος το καπνισμα'
προτεινω να αλλαξει ο τιτλος σε 'περι καπνισματος' για να μπορει και ο connoisseur του καπνου να πει τη μλκια του
εγω παντως το εχω γυρισει σε καπνο εδω και λιγο καιρο.. πιστευω οτι δε γινεται ανθρωπος που απολαμβανει τον καπνο αλλα ταυτοχρονα ειναι καπως εθισμενος να MHN καπνιζει στριφτα. καπνιζεις λιγοτερο, καπνιζεις πιο απολαυστικα ομως.
οι μη εθισμενοι ειναι παντα οι πιο τυχεροι. υπαρχουν τσιγαρα εκει εξω που ειναι για μια στο τοσο, αλλα ειναι τσιγαρα που απολαμβανεις οχι τσιγαρα για να καπνιζεις 30 τη μερα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
υπαρχουν τσιγαρα εκει εξω που ειναι για μια στο τοσοΚαμμια φορα αγοραζω στριφτα ,αλλα παντα μετανιωνω.
Μεχρι να στριψω το πρωτο, εχω ηδη καπνισει ενα τυποποιημενο... -
Απο Camel σε Marlboro?
Γι'αυτο το εκοψες...
Σα να λεμε απο Alfa σε VW...τα camel σε καποια φαση αλλαξαν ιδιοκτησια και γευση και δεν ηταν οπως τα παλια καλα
εγω οταν εκανα πακετο εκανα lucky strike σαν το κουτοπασχο , αλλα τωρα πακετισια δε θελω ουτε να μυριζω , πολυ ξεροχορτο
-
υπαρχουν τσιγαρα εκει εξω που ειναι για μια στο τοσο
Καμμια φορα αγοραζω στριφτα ,αλλα παντα μετανιωνω.
Μεχρι να στριψω το πρωτο, εχω ηδη καπνισει ενα τυποποιημενο...πολυ συνηθισμενο φαινομενο. τα βασικα προβληματα ειναι
- δεν ειναι απαραιτητο οτι ο καπνος που επελεξες θα σου ταιριαζει
- εχεις συνηθισει οταν θες τσιγαρο, να το θελεις αμεσα. οταν θελεις να ξεκινησεις στριφτα, συνηθως σου σπανε τα νευρα μεχρι να στριψεις.
- εχεις συνηθισει οταν θελεις τσιγαρο, να θελεις τσιγαρο οχι κατι που δε μοιαζει καν με τσιγαρο (επειδη δεν ξερεις να στριβεις)
παρ'ολα αυτα, μεχρι να τελειωσεις τον πρωτο καπνο θα εχεις μαθει να στριβεις τσιγαρα που τουλαχιστον καπνιζονται, ταυτοχρονα θα εχεις μειωσει το καπνισμα, θα εχεις μειωσει αρκετα τα εξοδα, θα σε φτιαχνει απιστευτα να ανοιγεις τον καπνο και να μυριζεις το αρωμα του (αν εχεις κανει τη σωστη επιλογη για τα γουστα σου) και θα δεις οτι τα θετικα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα αρνητικα. θα αποκτησεις αλλη σχεση με τον καπνο.
καλο ειναι λοιπον να μην εχεις καθολου ετοιμα τσιγαρα σε περιπτωση που θες να περασεις σε καπνο (ετσι δεν θα εχεις επιλογη).οι επιλογες στον καπνο δεν ειναι πολλες. στις βασικες επιλογες υπαρχει ο drum, ο old holborn και o golden virginia. επισης υπαρχει ο craven, ο οποιος ειναι πολυ βαρυς με εντονο αρωμα, ΙΜΟ δεν ειναι για πολλα πολλα αλλα για ενα στο τοσο, βεβαια καποιου αλλου μπορει να το λεει το.. αναπνευστικο του ... υπαρχει ο καπνος του καρελια που ΙΜΟ ειναι απαραδεκτος με πολυ εντονο ενοχλητικο αρωμα (ουτε 1 δεν καταφερα να καπνισω) και κατι αλλοι ψιλοσπανιοι που δεν εχω δοκιμασει και δεν εχω αποψη. ειναι προβλημα να μη βρισκεις τον καπνο σου ευκολα αν εισαι εθισμενος στη νικοτινη οποτε δεν προτεινονται.
για αυτους που θελουν να περασουν σε καπνο, προτεινω επισης να χρησιμοποιουν φιλτρακι και να προτιμησουν καποια ελαφρια εκδοχη του καπνου αν δεν καπνιζουν πολυ βαρια τσιγαρα..υγ ο qsis εχει δικιο για την αλλαγη ιδιοκτησιας, το ιδιο επαθαν και τα benson & hedges που καπνιζα στην αγγλια, τα οποια αγορασε η ιδια εταιρεια που αγορασε και τα καμελ και τα κατεστρεψε κ αυτα
-
παντως δεν ειναι τιποτα να στριβεις, εγω το κανω και οταν οδηγω
δε νομιζω οτι το απαγορευει ο κοκ , οποτε κλαιν
-
παντως δεν ειναι τιποτα να στριβεις, εγω το κανω και οταν οδηγωδε νομιζω οτι το απαγορευει ο κοκ , οποτε κλαιν
Και εγω μια εποχη που καπνιζα καπνο εστριβα ανετα και ας κραταγα τιμονι ( εκανα τον Samson )
Ναι τα καμελ τα παρατησα οταν ειχαν αλλαξει το χαρμανι τους , ενω ηταν πολυ καλα τσιγαρα μετα τα κανανε σκατα .
-
παντως δεν ειναι τιποτα να στριβειςπολλα πραγματα οταν τα συνηθισεις δεν ειναι τιποτα
δεν ειναι τιποτα να βαλεις φακους επαφης, να στριψεις τσιγαρο, να οδηγησεις ποδηλατο/μηχανακι/αμαξι, να παιξεις μια μπαρε συγχορδια κοκ.
παρ'ολα αυτα στην αρχη πολλα πραγματα σαν τα παραπανω που τα κανεις αυτοματα απο ενα σημειο και μετα, στην αρχη θα σε δυσκολεψουν... -
παντως δεν ειναι τιποτα να στριβεις, εγω το κανω και οταν οδηγωδε νομιζω οτι το απαγορευει ο κοκ , οποτε κλαιν
Sorry κιόλας, αλλά
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
παντως δεν ειναι τιποτα να στριβεις, εγω το κανω και οταν οδηγω
δε νομιζω οτι το απαγορευει ο κοκ , οποτε κλαιν
Sorry κιόλας, αλλά
Γιατι ρε 'συ, ο νομος υποχρεωνει μονο ευθεια?
Κρυο ε?
-
Η πλάκα είναι ότι μου θυμίσατε φάση -άπειρα χρόνια πριν- στην οποία πηγαίνουμε παρέα 2 αυτοκίνητα βράδυ προς Αλεξανδρούπολη. Ξαφνικά ο μπροστινός μας αρχίζει να κάνει Sάκια. Πανικόβλητος παίρνω τηλέφωνο την κοπελιά του (άρα δεν μπορεί να ήταν πριν το 93):
-'τι ρε έγινε ρε Ελένη, τον πήρε ο ύπνος;'
-'Α, όχι μωρέ, απλά ο Γιάννης στρίβει τσιγάρο'. -
καλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα
τσιγαρο στριβεις κυριως οταν εισαι κολλημενος στην κινηση ή οταν πας πολυ αργα σε αδειο δρομο
ποτε μα ποτε σε γρηγορη οδηγηση (εκει καν δε καπνιζω για να πω την αληθεια, εκτος αν μιλαμε για καμια εθνικη οπου τα 120 ειναι χαλαρα) και πολυ συχνα κανω μια σταση για 10-15' ωστε να στριψω το τσιγαρο μου κυριως για να μην εχω αγχος, μιας και οταν το κανεις αυτο οδηγωντας πρεπει να εισαι 10 φορες πιο προσεκτικος
το τηλεφωνο για παραδειγμα ειναι πολυ μικροτερο αγχος και ποτε δε με ενοχλησε να οδηγω ακομα και γρηγορα μιλωντας, αλλα πλεον επειδη ξερω πως ειναι να εισαι χωρις διπλωμα κανω σταση και για αυτο
η βλακεια ειναι να ξεκινας να στιψεις ενω εισαι σταματημενος σε φαναρι και να αναβει πρασινο..για να μην κολλησω τη κινηση αρχιζω και προχωραω με το φιλτρακι στο στομα και το χαρτακι με το πακετο στο ενα χερι
μου εχει τυχει να παω ετσι απο το π φαληρο μεχρι τον πειραια να θες να πεσεις σε κινηση και να μη μπορεις
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
προτεινω να αλλαξει ο τιτλος σε 'περι καπνισματος' για να μπορει και ο connoisseur του καπνου να πει τη μλκια τουΣυνήθως όταν κάποιος θέλει να γράψει μλκιες, δεν πτοείται από το τίτλο του θέματος...
- εχεις συνηθισει οταν θες τσιγαρο, να το θελεις αμεσα. οταν θελεις να ξεκινησεις στριφτα, συνηθως σου σπανε τα νευρα μεχρι να στριψεις.
- εχεις συνηθισει οταν θελεις τσιγαρο, να θελεις τσιγαρο οχι κατι που δε μοιαζει καν με τσιγαρο (επειδη δεν ξερεις να στριβεις)
Λογικό μου φαίνεται. Φαντάσου αν είσαι χρήστης ενδοφλέβιων, αντί να έχεις τη πρέζα σου έτοιμη στο σακκουλάκι, να κουβαλάς μαζί σου ένα γλαστράκι μπονσάι παπαρούνες...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]