-
ο,τι να ναι αυτο το αρθρο δε λεει κατι συγκεκριμενο, απλα παιζει με τις λεξεις για να τρομοκρατησει
σε λιγο θα μας πουν οτι θα φυτρωσουν πλοκαμια στους ωμους μας
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο,τι να ναι αυτο το αρθρο δε λεει κατι συγκεκριμενο, απλα παιζει με τις λεξεις για να τρομοκρατησεισε λιγο θα μας πουν οτι θα φυτρωσουν πλοκαμια στους ωμους μας
ναι ναι ουτε παθαινεις καρκινο-εμφύσημα ή ΧΑΠ απο το τσιγαρο ολα αυτα ειναι αστικοι μυθοι για να σε τρομοκρατησουν Για καποιο λογο ολοι λενε οτι το τσιγαρο βλαπτει , τριχες ! εχεις δει εσυ ποτε κανενα να παθαινει το παραμικρο απο τον καπνο ?
-
εχω δει ελαχιστους συγκριτικα ανθρωπους να παθαινουν κατι απο το τσιγαρο και δεν εχω ακουσει ουτε εναν να παθαινει κατι απο το παθητικο καπνισμα
το γιατι το κανουν θεμα ειναι απλο.. γιατι θελουν να επιβαλλουν τη γνωμη τους
-
εχω δει ελαχιστους συγκριτικα ανθρωπους να παθαινουν κατι απο το τσιγαρο και δεν εχω ακουσει ουτε εναν να παθαινει κατι απο το παθητικο καπνισματο γιατι το κανουν θεμα ειναι απλο.. γιατι θελουν να επιβαλλουν τη γνωμη τους
Αν πας μια βολτα απο το νοσοκομειο Σωτηρια ή στον Αγιο Σαββα θα δεις εκατονταδες καρκινοπαθεις απο το τσιγαρο , το οτι εισαι τυχερος και ( χτυπαω ξυλο )που δεν σου εχει χτυπησει την πορτα ο καρκινος δεν σημαινει οτι δεν προκαλεις την τυχη σου ,
οταν με το καλο κανεις παιδι κανε ενα πειραμα για 3-4 χρονια να δεις αν θα παθει κατι απο το παθητικο καπνισμα , αφου δεν εχεις ακουσει ουτε εναν να παθαινει κατι τοτε νομιζω δεν θα υπαρχει ο παραμικρος κινδυνος !
Θα το παιρνεις αγκαλια ? θα αναβεις τσιγαρο , θα το βαζεις στο αμαξι ? θα αναβεις τσιγαρο ( μαζι με την σύζυγο και με κλειστα τα παραθυρα) , θα το ταϊζεις ε στο ενα χερι θα εχεις το κουταλακι της φρουτοκρεμας και στο αλλο τσιγαρο , θα το βαζεις για υπνο? θα το νανουριζεις μεχρι να κανεις 2-3 τσιγαρα και θα αφηνεις το τασακι μεσα στην κουνια του , θα το ξεσκατίζεις ? θα εχεις ενα τσιγαρο στο στομα .
τι λες ψηνεσε ??? -
εχω δει ελαχιστους συγκριτικα ανθρωπους να παθαινουν κατι απο το αλκοόλ και δεν εχω ακουσει ουτε εναν να παθαινει κατι απο την οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ'Ανέκδοτες εμπειρίες', 'στατιστικά σημαντικό δείγμα', 'επαναληψιμότητα', 'αναπαραγωγισημότητα' σου είναι προφανώς άγνωστες έννοιες (θα έβαζα και άλλες αλλά δεν έχει και πολύ νόημα).
Ποιοί;
-
Χτες πέτυχα μια απίστευτα surreal σκηνή που πρέπει να σας μεταφέρω:
Στα σκαλιά της εισόδου ιδιωτικής κλινικής καθόταν ένα πιτσιρίκι 10-11 χρονών και ...κάπνιζε στριφτό τσιγάρο! Τον κοιτάζω απορημένος, οπότε και γυρίζει με υφάκι 'εντελαμαγκέ ντε Βοτανίκ' και μου λέει 'Τρέχει τίποτα;'
Μου ήρθε να , να και να τον ταυτόχρονα...
-
Μπορει να ηταν φαρμακευτικη
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
εχω δει ελαχιστους συγκριτικα ανθρωπους να παθαινουν κατι απο το τσιγαρο και δεν εχω ακουσει ουτε εναν να παθαινει κατι απο το παθητικο καπνισμα
Αν πας μια βολτα απο το νοσοκομειο Σωτηρια ή στον Αγιο Σαββα θα δεις εκατονταδες καρκινοπαθεις απο το τσιγαρο , το οτι εισαι τυχερος και ( χτυπαω ξυλο )που δεν σου εχει χτυπησει την πορτα ο καρκινος δεν σημαινει οτι δεν προκαλεις την τυχη σου ,
οταν με το καλο κανεις παιδι κανε ενα πειραμα για 3-4 χρονια να δεις αν θα παθει κατι απο το παθητικο καπνισμα , αφου δεν εχεις ακουσει ουτε εναν να παθαινει κατι τοτε νομιζω δεν θα υπαρχει ο παραμικρος κινδυνος !
Θα το παιρνεις αγκαλια ? θα αναβεις τσιγαρο , θα το βαζεις στο αμαξι ? θα αναβεις τσιγαρο ( μαζι με την σύζυγο και με κλειστα τα παραθυρα) , θα το ταϊζεις ε στο ενα χερι θα εχεις το κουταλακι της φρουτοκρεμας και στο αλλο τσιγαρο , θα το βαζεις για υπνο? θα το νανουριζεις μεχρι να κανεις 2-3 τσιγαρα και θα αφηνεις το τασακι μεσα στην κουνια του , θα το ξεσκατίζεις ? θα εχεις ενα τσιγαρο στο στομα .
τι λες ψηνεσε ???και βεβαια δε θα καπνιζω μες στη φατσα του σε κλειστο χωρο, οπως αποφευγω να κανω γενικοτερα και σε αλλους
εχει ομως διαφορα με το βγαινω σε ενα κλαμπ για 3 ωρες και επειδη καπνιζουν οι διπλα μου θα πεθανω
τοσους μηνες τα ιδια λεμε...
οσο για τον καρκινο, μας εχει χτυπησει τη πορτα , μην ανησυχεις
-
σκατα , σχεδον δεν υπαρχει οικογενεια 'η σοϊ που να μην εχει χτυπησει αυτη η παλιαρρωστια
-
ευτυχως περασε, δυσκολα αλλα περασε
-
ευτυχως περασε, δυσκολα αλλα περασεμπραβο
-
Ολική η απαγόρευση του καπνίσματος από 1ης Σεπτεμβρίου, ξεκαθαρίζει η υπουργός Υγείας
*Η ολική απαγόρευση καπνίσματος «αυτή τη φορά» θα εφαρμοστεί καλύτερα, διαβεβαιώνει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Η υπουργός Υγείας τόνισε ότι δεν υπάρξουν εξαιρέσεις στο μέτρο, το οποίο τίθεται σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου.Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ διαβεβαίωσε ότι οι Αρχές έχουν τους απαραίτητους ελεγκτικούς μηχανισμούς για να εφαρμόσουν το νόμο, αναφέροντας χαρακτηριστικά τους επόπτες δημόσιας υγείας, την δημοτική αστυνομία ακόμα και το λιμενικό.
Τη Δευτέρα θα γίνει συνάντηση στο υπουργείο, προκειμένου να δοθούν οι οδηγίες και η εγκύκλιος για την εφαρμογή του μέτρου.
Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Σεπτεμβρίου απαγορεύεται χωρίς εξαίρεση το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους, τους εργασιακούς, καφέ, μπαρ κ.λπ.
Θα δοθεί μεταβατική περίοδος οκτώ μηνών σε καζίνο και νυχτερινά κέντρα με εμβαδόν άνω των 300 τ.μ., ώστε να συμμορφωθούν.
Από 1ης Σεπτεμβρίου καταργούνται, επίσης, τα καπνιστήρια σε όλους τους χώρους εργασίας και οι καπνίζοντες θα πρέπει να πηγαίνουν έξω από την είσοδο του κτιρίου ή στην ταράτσα.*
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231056712 -
Πριν λίγο στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, το μέτρο για την απαγόρευση του καπνίσματος θα επιτηρούν, εκτός από τους επιθεωρητές του υπουργείου υγείας, η δημοτική αστυνομία και η αστυνομία! Στη διάρκεια του πρώτου μήνα εφαρμογής θα γίνονται μόνο συστάσεις.
-
Αντε να δουμε ! αλλα εδω ειναι Ελλαδα-βαλκανια δεν νομιζω οτι θα πετυχει το μετρο
-
προστιμα θα κοβουν 4500 δημοτικοι αστυνομικοι - 4000 λιμενικοι - 500 εποπτες εργασιας.
το παραθυρα του νομου ειναι οτι η απαγορευση του καπνισματος για καζινο και κεντρα διασκεδασης θα ισχυσει απο την 1η ιουνιου 2011.
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
προστιμα θα κοβουν 4500 δημοτικοι αστυνομικοι - 4000 λιμενικοι - 500 εποπτες εργασιας.το παραθυρα του νομου ειναι οτι η απαγορευση του καπνισματος για καζινο και μεγάλα κεντρα διασκεδασης (άνω των 300τμ νομίζω) θα ισχυσει απο την 1η ιουνιου 2011.
-
Στις παραλιες ποτε θα απαγορευτει μετρας περισσοτερες γοπες απο τα χαλικια παρ οτι καπνιστης θα συνταχθω με τους αντικαπνιστες αν κ πολλοι μου ειναι αντιπαθεις για τον τροπο που προσπαθουσαν να το επιβαλουν .
-
απαγορευεται και στις παραλιες?
να ρωτησω? πού μπορουμε να δουμε με τι κριτηριο θα μπαινουν τα προστιμα? γιατι λενε για 50 εως 500.. αυτα τα ποσα με τι κριτηριο θα μπαινουν?
θα ισχυει οπως και στα αυτοκινητα, στις 10 πρωτες μερες να δινεις τα μισα?
-
Και αν δεν εχεις λεφτα επανω σου:Αν δεν εχεις και ταυτοτητα;Θα σε τρεχουν στο ΑΤ περιοχης για εξακριβωση στοιχειων;!
Το μετρο θα επηρεασει και τα καπνιστα σαλαμια ;Την ρεγγα;
-
αμα ειναι η αστυνομια στη μεση ναι.. διαφορετικα κανεις δε μπορει να σε παει στο τμημα, οπως και κανεις μου φαινεται δε μπορει να σου ζητησει τα στοιχεια σου οπως και στα λεωφορεια, κανονικα ο ελεγχτης δε μπορει να σου κανει τιποτα, μπορεις αν θες να τον αγνοησεις (και αυτο μου το χει πει ελεγχτης)
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]