-
πρεπει να θελει να πει το αγορι της αδερφης του ή της αδερφης της κοπελας του , ειναι συχνο λαθος οταν κολλαει ο εγκεφαλος
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πηγα και πήρα μπλουζάκια 10 μπλουζάκια παραλλαγης, 10 βαμβακερές κάλτσες και ένα σάκο με την ελληνική σημαία ...και απο μέσα μποξεράκια ck
πάρε και καναδυο ζευγη λεπτές κάλτσες, δεν ξέρεις αν σου ειναι στενα τα αρβυλα
εγώ τωρα που καλοκαίριασε φοράω καμπριολέ κάλτσες μεσα από τα άρβυλα
πορτοκαλί χρωματάκι -
@red: Πάτους μην ξεχάσεις. Αν και από νωρίς σχετικά σταμάτησα να φοράω, οι περισσότεροι δεν άντεχαν χωρίς.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Tο αγόρι της κοπέλας μου .......
Σουηδία γίναμε!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πρεπει να θελει να πει το αγορι της αδερφης του ή της αδερφης της κοπελας του , ειναι συχνο λαθος οταν κολλαει ο εγκεφαλοςΤης αδερφής της κοπέλας μου. Πωωωωωωωωω τι μαλακία έγραψα
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
@red: Πάτους μην ξεχάσεις. Αν και από νωρίς σχετικά σταμάτησα να φοράω, οι περισσότεροι δεν άντεχαν χωρίς.Σωστό.
-
Θενκς παίδες για τις συμβουλές...
Ποιο σώμα πεζικού στα πέριξ της Αθήνας θεωρείται καλό / αραχτο κλπ ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Θενκς παίδες για τις συμβουλές...Ποιο σώμα πεζικού στα πέριξ της Αθήνας θεωρείται καλό / αραχτο κλπ ;
Το πεζικό είναι φλώρικο. Να πάς ΤΘ στον Αυλώνα να κάνεις την ζωή σου
Σου έστειλα ένα μνμ στο φβ με κάτι ίνφοοους -
διαβιβαστες, υλικου πολεμου, υγειονομικο
αυτοι μετρανε
-
διαβιβαστες, υλικου πολεμου, υγειονομικοαυτοι μετρανε
Γατάκια είναι αυτοί!!!
-
μλκα αν πηγαινες απο ΤΘ σε ΥΠ οπως πηγα εγω θα εκλαιγες ολη μερα απο τη χαρα σου
-
μλκα αν πηγαινες απο ΤΘ σε ΥΠ οπως πηγα εγω θα εκλαιγες ολη μερα απο τη χαρα σουΔεν θα παρέδιδα τον μάυρο μπερέ για τον ξεφτυλισμένο μπλέ! Καθισιό στο ένα, καθισιό και στο άλλο θα ήταν για μένα
-
μλκα αν πηγαινες απο ΤΘ σε ΥΠ οπως πηγα εγω θα εκλαιγες ολη μερα απο τη χαρα σου
Δεν θα παρέδιδα τον μάυρο μπερέ για τον ξεφτυλισμένο μπλέ! Καθισιό στο ένα, καθισιό και στο άλλο θα ήταν για μένα
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠ ΜΕ ΤΙ ΜΠΕΡΕ ΦΟΡΑΣ
χεστηκαν οι ΤΘ με τους μαυρους τους ηταν και στα @@ τους και οταν καλοκαιριασε καβατζωσαν τζοκευ για να μην αναβει το κεφαλι τους
πες ,αρχιζεις σιγα σιγα να κλαις ;
θα σου πω κι αλλα..
ποτε γοπινγκ, ποτε επιθεωρηση θαλαμου, ποτε γυαλισμα..
να συνεχισω;;;;
-
Δεν θα παρέδιδα τον μάυρο μπερέ για τον ξεφτυλισμένο μπλέ! Καθισιό στο ένα, καθισιό και στο άλλο θα ήταν για μένα
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠ ΜΕ ΤΙ ΜΠΕΡΕ ΦΟΡΑΣ
χεστηκαν οι ΤΘ με τους μαυρους τους ηταν και στα @@ τους και οταν καλοκαιριασε καβατζωσαν τζοκευ για να μην αναβει το κεφαλι τους
πες ,αρχιζεις σιγα σιγα να κλαις ;
Όχι γιατί στον Έβρο έκανα τουρισμό
-
και παλι μη μου συγκρινεις τα στελεχη του ενος και του αλλου..
να μη μιλησω και για στελεχη υγειονομικου που δεν ειναι καν στρατος
βεβαια αν μου λες για αυλωνα , οκ πασο
-
ναι, αλλά Εβρο
κουνούπια προτιμάς ή γκόμενες -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ναι, αλλά Εβρο
κουνούπια προτιμάς ή γκόμενεςΧα! Δεν τα πρόλαβα τα Fδεγκάτζοι . Τέτοια μέρα σαν σήμερα ήμουν πολίτης . Και συγκεκριμμένα απολύθηκα στις 29 Απρίλη . Τα Fδεγκάτζοι τα άφησα στους νέους
-
Σεπτεμβρη είχε μπει?
νταξ, τις παγωνιές τις έφαγες
και γω τις έφαγα για ένα 3μηνο -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Σεπτεμβρη είχε μπει?
νταξ, τις παγωνιές τις έφαγες
και γω τις έφαγα για ένα 3μηνοΆυγουστο!!! Για να φάω παγωνιές μπήκα και να έχω το καλοκαίρι μπροστά μου. Το κρύο υποφέρεται, η ζέστη πάλι ΟΧΙ! Φέτος δεν είχε κρύα στην ελλάδα .
-
Φέτος δεν είχε κρύα στην ελλάδα .καλυτερα , περισυ το κρυο σκοτωνε
Περί Θητείας [#3]