-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως κι εγω εχω κρατησει τα αρβυλα μου, τα εχω στις αποσκευες του s3 με ενα φορεμενο ζευγαρι καλτσεςκαποια στιγμη πρεπει να τα βγαλω απο κει μεσα
Γι'αυτο βρώμαγε ποδαρίλα ενα S3 στα ΝΠ??
-
ε τον χαλβά του κουπέα βλέπω να τον πηδ@νε χωρίς baby oil...
Μη το λες ο καλύτερος φίλος μου στο στρατό ηταν γιος αξιωματικού λοκατζη
(Και η σιχαμαρα που είχε για το στρατό ξεπερνουσε κάθε φαντασία)Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Ξέρεις τι είναι να βλέπεις και να μυρίζεις παραλλαγές, άρβυλα κλπ κλπ από την ώρα που γεννήθηκες? να είσαι αναγκασμένος να κάνεις Πάσχα σε στρατόπεδο? εδώ λίγους μήνες και κόβουν φλέβες
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
τς τς τς....πολύ εύκολα φουντάρουνε οι πιτσιρικάδες πλέον.....Ε, όταν έχεις τον κάθε τριμπουρδελιάρη καραβανά να έχει εξουσία πάνω σου είναι να μη φουντάρεις;
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ξέρεις τι είναι να βλέπεις και να μυρίζεις παραλλαγές, άρβυλα κλπ κλπ από την ώρα που γεννήθηκες? να είσαι αναγκασμένος να κάνεις Πάσχα σε στρατόπεδο? εδώ λίγους μήνες και κόβουν φλέβες
εσυ δε φανηκες να πτοεισαι απο αυτο
βεβαια εσυ μπορει να εχεις και καλη σχεση με το πατερα σου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
. Πως; Θα σε αναγκαζα να θες αναβολη απο τα λαγουδακια και την στρατικοποιηση και μετα ως λυτρωτης θα σε εβαζα ακρη. Ενδυναμωση βαση παρανιας προβλεπομενης. .
μπράβο μλκ...
εύχομαι να μην έχει βύσμα ο γιος σου ... να τον φτάσουν ένα βήμα πριν φουντάρει , γιατί έτσι θα γίνει άντρας...
τς τς τς....πολύ εύκολα φουντάρουνε οι πιτσιρικάδες πλέον.....
βέβαια σε οποιαδήποτε άλλη φάση της ζωής τους έχουν κάτι @@ νααααα και το διαφημίζουνε κιόλας
δεν έγραψα εγώ για λύτρωση και εξαναγκασμό...
όταν στα 17+ μπαίνεις σε κάτι ιατρικές έχεις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ κάτι @@ ΝΑ... και προφανώς και δεν ανέχεσαι τα ΑΝΕΥ λόγου και αιτίας καψόνια του κάθε κουπέα...γιατί το βράδυ στραβογάμησε κλπ κλπ ...
εννοείται όσο πιο κοντά στο επίπεδο του είσαι (ΧΑ ουγκα κλπ ) τόσο λιγότερο θέμα έχεις με τα προστάγματα του ...
μπα γιατί ο γιατρουδάκος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του παρακαλώ? επειδή διάβασε και πέρασε σε καλή σχολή? στα @@ και του αξκου και όλων του υπολοίπου πλανήτη, είναι καθαρά προσωπικό του θέμα, στον στρατό θα είναι ο ΤΦ τάδε με ΑΜ τάδε και θα μάθει να βάζει το τιτανοτεράστιο εγώ του σε 2η μοίρα. Αν δεν μπορεί να το κάνει τόσο το χειρότερο γι αυτόν, θα μάθει the hard way.
Τα καψώνια σπάνια γίνονται άνευ αιτίας και αφορμής, πρέπει να πέσεις σε ψυχανώμαλο, σε όλες τι άλλες περιπτώσεις κάποιος failed to follow the rules of the game.
Όσο περισσότερη ταπεινοφροσύνη και σεβασμό (σε ηλικία, βαθμό, θέση whatever) έχεις μέσα σου τόσο πιο εύκολα θα περάσεις, αν αρχίσεις τα ποιος είμαι εγώ και τρέχω, καθαρίζω σκατά, μου υψώνουν τον τόνο της φωνής κλπ την πάτησες.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ε, όταν έχεις τον κάθε τριμπουρδελιάρη καραβανά να έχει εξουσία πάνω σου είναι να μη φουντάρεις;
θα του λες μαλιστα κυριε επιλοχια!! τρεχω αμεσως να βρω χαρτονι απο το ΚΨΜ για να το βαλω στο Μ71 μου για να φαινεται τετραγωνισμενο
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
μπα γιατί ο γιατρουδάκος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του παρακαλώ? επειδή διάβασε και πέρασε σε καλή σχολή? στα @@ και του αξκου και όλων του υπολοίπου πλανήτη, είναι καθαρά προσωπικό του θέμα, στον στρατό θα είναι ο ΤΦ τάδε με ΑΜ τάδε και θα μάθει να βάζει το τιτανοτεράστιο εγώ του σε 2η μοίρα. Αν δεν μπορεί να το κάνει τόσο το χειρότερο γι αυτόν, θα μάθει the hard way.
Τα καψώνια σπάνια γίνονται άνευ αιτίας και αφορμής, πρέπει να πέσεις σε ψυχανώμαλο, σε όλες τι άλλες περιπτώσεις κάποιος failed to follow the rules of the game.
Όσο περισσότερη ταπεινοφροσύνη και σεβασμό (σε ηλικία, βαθμό, θέση whatever) έχεις μέσα σου τόσο πιο εύκολα θα περάσεις, αν αρχίσεις τα ποιος είμαι εγώ και τρέχω, καθαρίζω σκατά, μου υψώνουν τον τόνο της φωνής κλπ την πάτησες.
ο γιατρουδακος κατα 95% θα περασει ζωη και κοτα στο στρατο γιατι τον εχουν αναγκη
ολη μερα στο ΣΤΕΠ θα ειναι και θα αραζει
(και δε θα ειναι ΤΦ, θα ειναι ιατρος ανευ ειδικοτητας )ουτε οπλο θα πιασει , ουτε σκοπια θα παει
ο τυπος απο το πολυτεχνειο ομως που ειναι αχρηστος εκει μεσα θα σταξει
-
Ετσι ειναι Κιουση.Στην Τριπολη μονο γινονται αυτα. Μετα απλα περιμενεις το χαρτι σου. Και κατι τελευταιο. Θα δεις οτι καποιες δυσκολες ψυχολογικα καταστασεις στη ζωη σου θα σου ειναι ευκολοτερα αντιμετωπισημες οπως και μεγαλυτερη διαυγεια στις ανθρωπινες σχεσεις σου. Δεν ειμαι ψυχολογος αλλα ετσι ειναι.
Ο γιος μου δεν εχει πρεντζα στο μυαλο σαν και σενα Τερας. Αν και μικροτερος θα σε αγοραζει και θα σε πουλαει οποτε θελει. Ξυπνα γιατι μαστορια υπαρχουν πολλα. Και δεν ξερεις ποτε θα ζητας βοηθεια απο την ασχημη γλωσσα σου. Αν δεν πηγες φανταρος να μην πας με την γλωσσα που εχεις. Αν πηγες ισως φαινεται ,'την πατησες' και εχεις αποθημενα. Και μυαλο δεν εβαλες.
Λες και εχω εγω προηγουμενα με τα παιδια του κοσμου.Ετσι ειναι ο στρατος. Και λιγα ειναι. Δε σου αρρσει.Παρε τη γλωσσα σου και ξερεις.....Κακομαθημενο. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
. Πως; Θα σε αναγκαζα να θες αναβολη απο τα λαγουδακια και την στρατικοποιηση και μετα ως λυτρωτης θα σε εβαζα ακρη. Ενδυναμωση βαση παρανιας προβλεπομενης. .
μπράβο μλκ...
εύχομαι να μην έχει βύσμα ο γιος σου ... να τον φτάσουν ένα βήμα πριν φουντάρει , γιατί έτσι θα γίνει άντρας...
βέβαια σε οποιαδήποτε άλλη φάση της ζωής τους έχουν κάτι @@ νααααα και το διαφημίζουνε κιόλας
όταν στα 17+ μπαίνεις σε κάτι ιατρικές έχεις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ κάτι @@ ΝΑ... και προφανώς και δεν ανέχεσαι τα ΑΝΕΥ λόγου και αιτίας καψόνια του κάθε κουπέα...γιατί το βράδυ στραβογάμησε κλπ κλπ ...
εννοείται όσο πιο κοντά στο επίπεδο του είσαι (ΧΑ ουγκα κλπ ) τόσο λιγότερο θέμα έχεις με τα προστάγματα του ...
ντιμικ , διαβάζεις τι γράφω?
ο γιατρουδάκος που λες έχει μάθει να έχει λογική και σχέση αιτίας αποτελέσματος και του έρχεται κάπως κάποιος αμόρφωτος πίθηκας να τον εξαναγκάζει να κάνει καψώνια γιατι έτσι... δεν νομίζεις?
η ταπεινοφροσύνη και ο σεβασμός δεν έχουν καμία σχέση με την λογική των στρατόκαυλων...
-
Ε, όταν έχεις τον κάθε τριμπουρδελιάρη καραβανά να έχει εξουσία πάνω σου είναι να μη φουντάρεις;
εδώ έχεις κάθε γιωργάκη και Σαμαρά με πολύ μεγαλύτερες εξουσίες πάνω σου, τις απλές διαταγές τις καθημερινότητας από έναν καραβανά περίμενες για να φουντάρεις?
δεν κολλάει
εσυ δε φανηκες να πτοεισαι απο αυτο
βεβαια εσυ μπορει να εχεις και καλη σχεση με το πατερα σου
Να πτοηθώ γιατί? έχω μάθει να αντιμετωπίζω ότι έρθει όπως έρθει....ευτυχώς έχω μεγάλη υπομονή και διατηρώ low profile.
Κατά την διάρκεια της θητείας μου αν και ήμουν ανάμεσα σε στελέχη συνεχώς πολλοί λίγοι με κατάλαβαν, και αυτοί έτυχε να προσέξουν το όνομα στην στολή και να με ρωτήσουν. Για τους περισσότερους ήμουν απλά άλλο ένα κοπρόσκυλο ΔΕΑ και πίστεψε με άκουσα πολύ καντήλι χωρίς λόγο ή μάλλον για παράλογα πράγματα από κολλημένους καραβανάδες τους οποίους μπορούσα να τους τακτοποιήσω πολύ εύκολα αλλά δεν το έκανα.
θα του λες μαλιστα κυριε επιλοχια!! τρεχω αμεσως να βρω χαρτονι απο το ΚΨΜ για να το βαλω στο Μ71 μου για να φαινεται τετραγωνισμενο
Ε δεν είναι δα και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο...δεν ζήτησε να σπρώξεις το Steyer μόνος σου
-
red θα τους ζηλεψεις τους γιατρους λεμε, βρες αλλο παραδειγμα
(μηχανικους ας πουμε )
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
ε τον χαλβά του κουπέα βλέπω να τον πηδ@νε χωρίς baby oil...
Μη το λες ο καλύτερος φίλος μου στο στρατό ηταν γιος αξιωματικού λοκατζη
(Και η σιχαμαρα που είχε για το στρατό ξεπερνουσε κάθε φαντασία)Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
έχω κάνει καλοκαιριά , αναγκαστικά λόγω ταπεραμέντου στην λέσχη των αξιωματικών στον Αγιο Αντρέα... ξέρω και εγώ από πρώτο χέρι την βλάβη που κουβαλάνε αυτοί οι άνθρωποι...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ε δεν είναι δα και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο...δεν ζήτησε να σπρώξεις το Steyer μόνος σου
απλα ειναι χαζο
πες μου ειλικρινα για ποιο λογο να γινεται αυτο το πραγμα? για τη μοστρα?
ασε που πρεπει να 'θυσιασεις' ενα βρακι , μια οδοντοβουρστα και ενα μπλουζακι για να καθονται μεσα σε αυτη τη μπιχλα
έχω κάνει καλοκαιριά , αναγκαστικά λόγω ταπεραμέντου στην λέσχη των αξιωματικών στον Αγιο Αντρέα... ξέρω και εγώ από πρώτο χέρι την βλάβη που κουβαλάνε αυτοί οι άνθρωποι...
διαθεση στον αγιο αντρεα=20 μερες (ισως και μηνα) μεσα
καποιοι υπεφεραν για σενα εκεινη τη στιγμη red
-
Γιατί αγχώνεστε;
Ο στρατός κάποτε τελειώνει. Δεν είναι δύσκολο να θυμάσαι μερικά ονόματα να τους 'τακτοποιήσεις' μετά... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ετσι ειναι Κιουση.Στην Τριπολη μονο γινονται αυτα. Μετα απλα περιμενεις το χαρτι σου. Και κατι τελευταιο. Θα δεις οτι καποιες δυσκολες ψυχολογικα καταστασεις στη ζωη σου θα σου ειναι ευκολοτερα αντιμετωπισημες οπως και μεγαλυτερη διαυγεια στις ανθρωπινες σχεσεις σου. Δεν ειμαι ψυχολογος αλλα ετσι ειναι.Ο γιος μου δεν εχει πρεντζα στο μυαλο σαν και σενα Τερας. Αν και μικροτερος θα σε αγοραζει και θα σε πουλαει οποτε θελει. Ξυπνα γιατι μαστορια υπαρχουν πολλα. Και δεν ξερεις ποτε θα ζητας βοηθεια απο την ασχημη γλωσσα σου. Αν δεν πηγες φανταρος να μην πας με την γλωσσα που εχεις. Αν πηγες ισως φαινεται ,'την πατησες' και εχεις αποθημενα. Και μυαλο δεν εβαλες.
Λες και εχω εγω προηγουμενα με τα παιδια του κοσμου.Ετσι ειναι ο στρατος. Και λιγα ειναι. Δε σου αρρσει.Παρε τη γλωσσα σου και ξερεις.....Κακομαθημενο.μακάρι ο γιος σου να μην έχει τα μυαλά σου ...
η γλώσσα μου σε πείραξε , οι @@ριες που καυχιέσαι πιο πάνω όχι ?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατί αγχώνεστε;
Ο στρατός κάποτε τελειώνει. Δεν είναι δύσκολο να θυμάσαι μερικά ονόματα να τους 'τακτοποιήσεις' μετά... -
εγω ενα μονο εχω στο μυαλο μου, αλλα θα πηζει στον εβρο για τα επομενα χρονια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μπράβο μλκ...
ντιμικ , διαβάζεις τι γράφω?
ο γιατρουδάκος που λες έχει μάθει να έχει λογική και σχέση αιτίας αποτελέσματος και του έρχεται κάπως κάποιος αμόρφωτος και πίθηκας να τον εξαναγκάζει να κάνει καψώνια γιατι έτσι... δεν νομίζεις?
η ταπεινοφροσύνη και ο σεβασμός δεν έχουν καμία σχέση με την λογική των στρατόκαυλων...
Ο γιατρουδάκος αν υποβιβάζει ανθρώπους στο μυαλό του λέγοντας μέσα του ότι είναι αμόρφωτος κλπ τότε μάλλον δεν πάει καλά....επίσης αν είναι πραγματικά έξυπνος θα μπορέσει εύκολα να καταλάβει την σχέση αιτίας αποτελέσματος στον στρατό. Απλά πολλές φορές οι αιτίες είναι παιδαριώδεις γιατί τα κουτορνίθια με τα πτυχία που υπηρετούν δεν μπορούν να κάνουν ούτε 5-10 βασικά πράγματα που τους έχουν ζητηθεί, η βαριούνται να τα κάνουν, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο....στάξιμο μέχρι να επανέλθει στο επίπεδο Νεάντερταλ και να αρχίσει το μυαλό να αφομοιώνει τις απλές εντολές που ξέχασε στο πανεπιστήμιο. Είναι περίπου η μέθοδος εκπαίδευσης που εφαρμόζεται στα σκυλιά....δίνεις εντολή, αν δεν την κάνει τιμωρείς, αν την κάνει επιβραβεύεις μέχρι να δίνεις την εντολή και να εκτελείται αυτόματα. Οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να επεξεργάζονται τις διαταγές και να ψάχνουν τι, πως και γιατί....και αυτό είναι ότι χειρότερο για έναν στρατιώτη, όχι μόνο έφεδρο στην Ελλάδα αλλά ακόμα και επαγγελματία στο εξωτερικό. Εκτελείς προθύμως και ανευ αντιλογίας όπως λέει και ο όρκος, αν κρίνεις εκ των υστέρων ότι δεν έπρεπε για οποιονδήποτε λόγο να το κάνεις αναφέρεις σχετικά ακολουθώντας την ιεραρχία.
-
καποιοι υπεφεραν για σενα εκεινη τη στιγμη red
θυμάμαι ακόμα κάτι προστάγματα που δίναν οι αξιωματικοί , και ο μλκς ο παππούς μου δεν τον βγάζω απ'έξω στους φαντάρους...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
εδώ έχεις κάθε γιωργάκη και Σαμαρά με πολύ μεγαλύτερες εξουσίες πάνω σου, τις απλές διαταγές τις καθημερινότητας από έναν καραβανά περίμενες για να φουντάρεις?Μάλλον η δημοκρατία δεν είναι το δυνατό σου σημείο.
Όχι ότι προκαλεί έκπληξη φυσικά.
Περί Θητείας [#3]