-
Το μονο καλο που εχουν οι πρασινοσκουφηδες ειναι το φαγητο
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
δε φαινεται , δοκιμασε απο δω και θαυμασε παραλληλα το γαμιστερο οπλοσημο μου
http://www.army.gr/default.php?pname=Em ... 485&page=2
Μια χαρα φαινεται το δικο μου ,πολυ Gay το οπλοσημο σας
Αυτο γαμεί και δέρνει http://www.army.gr/default.php?pname=PE ... SMENA&la=1Ετσι, για να είμαστε αντικειμενικοί, ως προς το ποιό γαμεί και δέρνει...Και κυριολεκτικά , και ως έμβλημα....!
Φθηνή αντιγραφή ως έμβλημα .......θα μπορούσε να έχει την Σογδιανή Πέτρα και κανά 'φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες'
εδιτ: αλλά για ελαφρύ πεζικό (που είναι στην ουσία οι Ειδ.Δυν μας) μιας χαρά είναι κι αυτό
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το μονο καλο που εχουν οι πρασινοσκουφηδες ειναι το φαγητοcome again νεο? τρωγαμε καλα επειδη το αξιζαμε οχι επειδη ανηκαμε σε δηθεν αριστοκρατικο σωμα
-
τρωγατε καλα , γιατι αν τρωγατε οτι κι εμεις θα πεφτατε κατω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τρωγατε καλα , γιατι αν τρωγατε οτι κι εμεις θα πεφτατε κατω+1
-
τρωγατε καλα , γιατι αν τρωγατε οτι κι εμεις θα πεφτατε κατωτι σε κανει να πιστευεις οτι τρωγαμε κατι διαφορετικο? απλα τρωγαμε παραπανω απο το ιδιο φαγητο
καθε φορα το ιδιο πεινερλι που μπορουσες να το κανεις σφεντονα
καθε φορα το ιδιο ρυζι που βρωμαγε λες και καποιος το ανακατευε με τις πατουσες του που ειχε να τις πλυνει κανα χρονοδεν ειχαμε φιλε μινιον και ντομ περινομ καθε μεσημερι
-
κοιτα πραγματικα καλης ποιοτητας φαγητο δεν εχουν ουτε οι αξιωματικοι στις λεσχες..
(και στο λεω εχοντας φαει απο λεσχη κι εγω και αρκετοι γνωστοι μου )επειδη ομως περα απο την αθλια ποιοτητα μου χει τυχει παμπολες φορες να μη μου δινουν και ποσοτητα και να ειμαι κομματια ενω ουσιαστικα δεν εκαναν καμια ασκηση (περα απο υπηρεσιες), φανταζομαι οτι με το ιδιο φαγητο εσεις θα ειχατε πεθανει
συνηθως τα ιδια σκατα τρωγατε, ημουν αυλωνα οπου και ειδικες δυναμεις ειχε (εστω και αν ηταν πεζοναυτες που ειναι πιο light φαση) και ΥΕΑ και εβλεπα τι ετρωγαν
καποιες φορες μπορει να ετρωγαν και τιποτα καλυτερο, αλλα πολυ συχνα ετρωγαν την ιδια σαβουρα με μας
εμεις ομως δεν ειχαμε ουτε ποσοτητα , με ελαχιστες εξαιρεσεις που δε θελω να αναλυσω πώς και γιατι συνεβαιναν διαφορα και δε μπορουσαμε να τη βγαζουμε συνεχεια με σαντουιτς απο κψμ , σε επιανε αηδια σε καποια φαση
εγω προσωπικα εχω τσακωθει παρα πολλες φορες για τη ποσοτητα φαγητου με στρατιωτες και στελεχη, ειδικα οταν αλλοι χλαπακιαζαν και οι περισσοτεροι τρωγαμε τα @@ μας
-
τρωγατε καλα , γιατι αν τρωγατε οτι κι εμεις θα πεφτατε κατωΟ,τι και να τρώγατε θα πέφτατε κάτω, αν κάνατε ο,τι κάναμε εμείς
-
τρωγατε καλα , γιατι αν τρωγατε οτι κι εμεις θα πεφτατε κατω
Ο,τι και να τρώγατε θα πέφτατε κάτω, αν κάνατε ο,τι κάναμε εμείς
αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω εγω
ειναι της λογικης ο αστυνομικος ειναι οργανο, το μπουζουκι ειναι οργανο..
εδω σου λεω οτι το φαι δε μας εφτανε για να κανουμε τα 'βασικα' που καναμε εμεις οι απλοι οπλιτες , σιγουρα δε θα εφτανε για σας
τωρα το τι κανατε εσεις και τι μπορειτε να κανετε εσεις , νομιζω οτι το χεις καταλαβει πώς δε με αφορα ιδιαιτερα μιας και απεχθανομαι τη στρατιωτικη θητεια γενικοτερα σαν ιδεα
εχω συζητησει παντως με ατομο που εχει κανει και τις 2 θητειες και δεν υποθετει ουτε φανταζεται (γιατι ειχε παρει αναβολη στον στον 6ο μηνα οντας κανονικα καταδρομεας, λογω οικογενειακων προβληματων, και ηρθε σε μας να τελειωσει) και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου
-
έβγαλες συμπέρασμά από μια Πηγή; μην τα βλέπουμε όλα τόσο άπλα....
sent from p500 using teleport
-
δε τα βλεπω ολα τοσο απλα , εννοειται , ουτε ανεφερα ακριβως τι μου ειπε (δε μου ειπε οτι τα ξυνουν αν αυτο καταλαβες)
απλως μου ανελυσε τη κατασταση χωρις να προσπαθει να μου 'δειχτει' οπως κανουν πολλοι που εχουν υπηρετησει σε ΕΔ
επισης (χωρις βεβαια ποτε να πιεστει στη δικη μας μοναδα , που του ηταν παιχνιδακι ) , του εκανε εντυπωση οτι κι εμεις δε τον παιζαμε ουτε την αραζαμε ολη μερα οπως ειχε στο νου του οτι θα κανει
ετρωγε κι αυτος το πηξιματακι του ωρες ωρες δηλαδη, οπως και τις κρατησεις του , απλα επειδη ηταν πολυ καλο παιδι οι υπολοιπο στρ τον ειχαμε στα ωπα ωπαπιο πολυ παντως μου το επαιζαν κομμαντα κατι μαλακιστηρια απο εβρο που τους πηγαινε 1-5 και επειδη θεωρουσαν οτι εχουν φαει αγγουρι πρεπει να τους στησουμε εμεις κωλο (κατι που δε γινοταν γιατι ηταν πουστονεα στη μοναδα ) , παρα αυτος που ηταν οντως ειδικοδυναμιτης
-
αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω εγω
Και γιατί να θέλω να έχει σχεση με αυτό που λες εσυ...?
Καλά, μη το παίρνεις και τόσο προσωπικά..! Πού να σε ενδιέφερε κιόλας το θέμα θητεία...!? Μια μαλακία είπαμε, γιατί κολλούσε (στο περιπου) με αυτό που είπες εσυ, τελείως στο χαβαλέ...
Αν σε παρηγορεί πάντως (και όποιον άλλον), δεν ήμαστε και τίποτα σπουδαίο οι καταδρομείς...Γιωτάδες (εγω είμαι κι επίσημα πια, λόγω προβλήματος υγείας), ντακότες, παλιοκηδείες, που δεν διαφέρουμε σε ΤΙΠΟΤΑ απο κανένα άλλο όπλο ή σώμα. Μη σου πω είμαστε και κατώτεροι πολλές φορές. Ειδικά κάτι μονάδες μάχιμες στον Εβρο, μας κάνουν να ντρεπόμαστε.
Καλύτερα τώρα..? (γενικό και ρητορικό το ερωτημα.....)Απο κει και πέρα, θα σου πω το κλασσικό....ΕΙΔΙΚΑ σε θέματα θητείας, αν δεν πας ο ίδιος κάπου να δεις περί τίνος πρόκειται, μην δίνεις βάση σε ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που ακους.
-
μαλλον τα γραφω περιεργα
-
δε τα βλεπω ολα τοσο απλα , εννοειται , ουτε ανεφερα ακριβως τι μου ειπε (δε μου ειπε οτι τα ξυνουν αν αυτο καταλαβες)απλως μου ανελυσε τη κατασταση χωρις να προσπαθει να μου 'δειχτει' οπως κανουν πολλοι που εχουν υπηρετησει σε ΕΔ
επισης (χωρις βεβαια ποτε να πιεστει στη δικη μας μοναδα , που του ηταν παιχνιδακι ) , του εκανε εντυπωση οτι κι εμεις δε τον παιζαμε ουτε την αραζαμε ολη μερα οπως ειχε στο νου του οτι θα κανει
ετρωγε κι αυτος το πηξιματακι του ωρες ωρες δηλαδη, οπως και τις κρατησεις του , απλα επειδη ηταν πολυ καλο παιδι οι υπολοιπο στρ τον ειχαμε στα ωπα ωπαπιο πολυ παντως μου το επαιζαν κομμαντα κατι μαλακιστηρια απο εβρο που τους πηγαινε 1-5 και επειδη θεωρουσαν οτι εχουν φαει αγγουρι πρεπει να τους στησουμε εμεις κωλο (κατι που δε γινοταν γιατι ηταν πουστονεα στη μοναδα ) , παρα αυτος που ηταν οντως ειδικοδυναμιτης
βεβαια εμεις αρχισαμε απο το φαγητο αν θυμασαι
περα απο αυτο ναι και στις δυο οψεις μαλακες υπαρχουν κυριως απο την δικια μας που και μια μερα να κατσουν στο πευκο αυτοματα την ειδαν κομαντα οπως βεβαια οπως ειπες τα κομαντα της λεγεωνας των γκατζωλιων την εχουν δει chuck norris εις στο τετραγωνο -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
που και μια μερα να κατσουν στο πευκο αυτοματα την ειδαν κομανταεντυπωση παντως μου εκαναν 2-3 ατομα που πετυχα που εκαναν μονο κεντρο στο πευκο (δεν εγιναν ειδικοδυναμιτες στη συνεχεια)
εκει να δεις τι ακουγεται απο ανθρωπινο στομα
μαλιστα ο ενας εκανε και κριτικη για το οτι ημασταν μπουρδελο σε πολλα θεματα (που ημασταν) , αλλα το πασχα εβαλε τη μαμα του να παρει τηλεφωνο για να παρει 2ο γκρουπακι
(ps εννοειται διατυμπανιζε παντου οτι ψηφισε και ΧΑ στις εκλογες )
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Φθηνή αντιγραφή ως έμβλημα .......θα μπορούσε να έχει την Σογδιανή Πέτρα και κανά 'φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες'
εδιτ: αλλά για ελαφρύ πεζικό (που είναι στην ουσία οι Ειδ.Δυν μας) μιας χαρά είναι κι αυτό
Καθόλου 'φθηνή' και καθόλου αντιγραφή. Βασισμένο στο έμβλημα των Βρεττανών S.A.S (commando) είναι, μιας και εκείνοι είναι που εκπαίδευσαν τους πρώτους Λ.Ο.Κ. στη χώρα μας...Απο κει προέρχεται και ο 'πράσινος' και δεν ισχύει μόνον για τον δικό μας στρατό.
Το δικό μας το 'τολμωνίκι' πάντως, είναι μακράν ομορφότερο των Βρεττανών, αλλα και όλων των Ελληνικών εμβλημάτων...!Απο κει και πέρα όμως, τώρα που το λες, ναι, ένας Δουρειος Ιππος (που να περικλυεται απο πτέρυγες όμως, γιατί έχουν σημασία) θα ήταν ίσως αντιπροσωπευτικότερος και καλύτερος για μας.... Θαααα εισηγηθώ στο ΓΕΣ για αλλαγή...!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
που και μια μερα να κατσουν στο πευκο αυτοματα την ειδαν κομανταEδω υπάρχει (ή υπήρχε τουλάχιστον στα χρόνια μου...) ο όρος 'κομμένος βάτραχος'....!!
Εκτος δηλαδή απο τα 'βατράχια' που τελειώναν το σχολείο και ονομάζονταν βατραχάνθρωποι, υπήρχαν και οι 'κομμένοι βατραχάνθρωποι'.... -
εμενα παντως μου αρεσε η μελισσουλα του οικονομικου , ειχαν και αυτο το ακυρο σε σχεση με τα υπολοιπα οπλοσημο στο πετο
-
που και μια μερα να κατσουν στο πευκο αυτοματα την ειδαν κομαντα
Eδω υπάρχει (ή υπήρχε τουλάχιστον στα χρόνια μου...) ο όρος 'κομμένος βάτραχος'....!!
Εκτος δηλαδή απο τα 'βατράχια' που τελειώναν το σχολείο και ονομάζονταν βατραχάνθρωποι, υπήρχαν και οι 'κομμένοι βατραχάνθρωποι'....καλα ακομη υπαρχει αλλα το νοημα που ειχε παλια με το τωρινο ειναι εντελως οτι να ναι...
παλια σε χλευαζαν κιολας τωρα σου ριχνουν και μια στην πλατη.. -
Μαλλον για πολύ παλιά λες, γιατί το '95 που ήμουν εγω, σήμαινε (θέλανε οι ίδιοι δηλαδή να σημαίνει) πως έπρεπε εμεις οι 'απλοί', να τους βλέπουμε (τους σπουδαίους ) και να πέφτουμε να τσιμπάμε....!
Περί Θητείας [#3]