-
μλκα.. οποτε και να μπεις..
θα πηξεις
περνα μια βολτα απο το ρουφ (ή παρε τηλ ) να μαθεις
φετος ειναι 6 οι ΕΣΣΟ (και οχι εκτακτως 6 οπως ηταν περισυ με Γ1,Γ2,Δ1,Δ2 ) και οι υπολογισμοι ειναι περιεργοι για μας που ειμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ
πιστευω παντως οτι αρχες '13 θα πας να πλυνεις δισκους
αλλα αν παρεις τηλεφωνακι θα σου πουν , δεν παιζει θεμαοπως μου ελεγε και ο realzeus μεχρι να μπεις ειναι φοβερα ευγενικοι και εξυπηρετικοι μαζι σου (και οντως ηταν), μολις πεσεις στα χερια τους παυουν αυτα
-
Πλένουν δίσκους οι ΛΟΚατζήδες;
-
οι λοκατζηδες κανουν κανονικα αγγαρειες οπως ολοι (μην ακους τις ιστοριες για τη καταληψη της κωσταντινουπολης)
ποιος θα σου πλυνει τους δισκους και τις χεστρες ρε? οι καθαριστριες?
αυτα μονο στο 424 γινονται
αλλα οταν βαριεται να περασει πηζεις στη βρωμα και ευχεσαι να μπορουσες να καθαρισεις εσυ με τα χερακια σου -
Δεν πειράζει λοιπόν.
Για τη μαμά πατρίδα θα κάνω και αγγαρείες. -
κανε σωστα αυτες που ειναι για τους συναδελφους σου (οπως να πλυνεις σωστα ενα δισκο) και μην εισαι γαμοσειρης και αυτες που ειναι 'για τη μαμα πατριδα' καντες στο περιπου..
-
-
ε πιστευω οτι θα καταλαβεις τη διαφορα του 'καθαριζω το θαλαμο' (εκει που κοιμασαι εσυ και οι υπολοιποι) με το 'φτιαχνω τα τσουβαλακια σε ενα ορυγμα' για να φαινονται ομορφα οταν θα περασει απο κει ο ταξιαρχος (που δε θα περασει ποτε ουτε θα ασχοληθει)
θα κληθεις να κανεις δουλειες χρησιμες, δουλειες τελειως ανουσιες μονο και μονο για να μη καθεσαι και δουλειες που μπορει να ειναι ανουσιες , αλλα ενδεχεται να εχεις σημαντικο προσωπικο κερδος (δηλαδη αδειες)
προφανως και ολα αυτα δε θα εχουν την ιδια προτεραιοτητα για σενα
τις πρωτες τις κανεις καλα αν εισαι σωστος ανθρωπος και οχι ζωο, τις τελευταιες τις κανεις καλα γιατι σαν ανθρωπος εχεις το ενστικτο της αυτοσυντηρησης (αν κι εγω που στο λεω δε το πολυ-ειχα , για αυτο ειχα και λιγες τιμητικες ) και τις δευτερες τις κανεις καλα μονο αν εισαι κωλοψαρο
-
Ναι ρε συ.
Αυτά εννοούνται.Άντε να πάω και εκεί να δω πως είναι. Το PSP να είναι καλά και κάπως θα περάσει.
-
εσυ μια χαρα θα περασεις στο στρατο οπως σε εχω κοψει
και οχι μονο αν φτιαχτεις σε καλη μοναδα . και σε κωλομοναδα να πας πιστευω οτι θα τη παλευεις μια χαρα
δε πιστευω οτι θα κατσεις να ασχοληθεις ουτε λιγο με τη μαλακια που προκειται (περα απο καθε αμφιβολια) να συναντησεις
-
Όσο δε με ενοχλούν μια χαρά θα είμαι.
Ευτυχώς έχω ανεκτικότητα στη βλακεία. -
θα σε ενοχλησουν ομως.. δε γινεται να μη σε ενοχλησουν..
αυτος ειναι ο σκοπος αλλωστε, να ζεις μια μονιμη ενοχληση
απλα επειδη εισαι πολυ τυπος στα @@ μου , δε θα σε νοιαζει
σιγουρα θα ξενερωνεις καθε μερα που φορας τη παραλλαγη, αλλα καμια σχεση με μενα πχ που ημουν ολη μερα για αναβολη
στο λεω αυτο εχοντας γνωρισει διαφορους χαρακτηρες εκει μεσα.
δε περιμενω να γυρισεις να μου πεις 'περασα γαματα στο στρατο' (αυτο ακομα και αυτοι που το λενε δε το εννοουν, απλα θυμουνται τις καλες στιγμες , εκτος αν ειναι λοβοτομημενοι) , αλλα δε θα περασεις και τρελες φασεις απαλεψιαςεκτος αν πεσεις σε πολυ τραγικη περιπτωση.. αλλα αυτο γενικα ειναι σπανιο
-
Όπως λέγαμε και τις προάλλες η μαγική λεξούλα στο στρατό είναι το 'γιατί'. Όσες λιγότερες φορές τη βάλει κάποιος στο στόμα του, τόσο καλύτερα θα περάσει.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απλα επειδη εισαι πολυ τυπος στα @@ μου , δε θα σε νοιαζει
Ναι το έχω αυτό.
Κάπως θα περάσει. Ένα κινητό με μεγάλη οθόνη θέλω και είμαι έτοιμος. -
@στεφαν
αυτο ισχυει
δεν υπαρχει γιατι.. γιατι ετσι
η πιο μαγικη λεξουλα ειναι το 'μαλιστα'
εγω ακομα τη χρησιμοποιω
-
Το 'μάλιστα' σου παίρνει μερικά μηνάκια μέχρι να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς και όταν γίνεται αυτό γίνεται κυρίως κοροϊδευτικά. Εγώ κάθε φορά που το έλεγα το έλεγα σαν να λέω Αι Αι Σερ σε πολεμικό blockbuster.
-
εγω το λεω ακομα και οταν παραγγελνω καφε
αλλα το λεω πιο πολυ με υφος υποτακτικου ψαρακα
στο στρατο τους λες 2 μαλιστα κολλητα και σε αφηουν ησυχο ειναι θεικο
ειδικα αμα τους κοιτας και καταματα λες και σου λενε κατι παρα πολυ σοβαρο , τους σκλαβωνεις , νιωθουν στρατηλατες
-
Καλά έτσι κάνεις combo x2! Κατευθείαν στο διοικητή για τιμητική πρέπει να σε στέλνουν!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν πειράζει λοιπόν.
Για τη μαμά πατρίδα θα κάνω και αγγαρείες.https://twitter.com/fantaros2012/status ... 4677708801
@fantaros2012
Ξυπνάω νωρίς, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, ξεσκονίζω, κόβω πατάτες, κάνω λάντζα, κοιμάμαι νωρίς. Στο στρατό δεν έγινα άντρας. Έγινα η μάνα μου.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν κόψω τώρα την αναβολή πότε περίπου μπαίνω;Οπως ειπε και ο Κιουσης οποτε και να μπεις θα πηξεις νεοοοο
Στο δια ταυτα αν την κοψεις τωρα μαλλον μπαινεις με Α' Εσσο του '13 , φροντισε να εισαι ΤΘ , ετοιμασε Mp3, PSP, κινητα και μπολικα λεφτα
Οταν καποιος θελει να σε χωσει θα του πετας την μαγικη λεξη: Ειμαι σε καθαριοτητα πιανει 99% .Οταν το ακουνε αυτο κατι παθαινουν και σε αφηνουν στην ησυχια σου, το 1% που θα σε χρησιμοποιησει μαλλον θα εχει μεγαλη αναγκη -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν πειράζει λοιπόν.
Για τη μαμά πατρίδα θα κάνω και αγγαρείες.https://twitter.com/fantaros2012/status ... 4677708801
@fantaros2012
Ξυπνάω νωρίς, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, ξεσκονίζω, κόβω πατάτες, κάνω λάντζα, κοιμάμαι νωρίς. Στο στρατό δεν έγινα άντρας. Έγινα η μάνα μου.
πλεον εχουμε μηχανηματα που ξεφλουδιζουν τις πατατες (αν και τις παραξεφλουδιζουν , μενουν κορομηλα στο τελος για αυτο καμια φορα σου λενε να μη το χρησιμοποιεις ) και τετοια για να τις κοβουμε γρηγορα
Περί Θητείας [#3]