-
Όλα αυτά γιατί ένας στρ περιμένει μετάθεση που δεν ήρθε, ακόμα?
Μήπως υπερβάλλουμε λίγο?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Όλα αυτά γιατί ένας στρ περιμένει μετάθεση που δεν ήρθε, ακόμα?Μήπως υπερβάλλουμε λίγο?
Καθόλου.-
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Όλα αυτά γιατί ένας στρ περιμένει μετάθεση που δεν ήρθε, ακόμα?Μήπως υπερβάλλουμε λίγο?
Σωστά υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα όπως το να στείλουν διαταγή για το πού θα μπαίνει η σημαία στο χιτώνιο
Η μετάθεση σου πάντως Ορέστη έπρεπε να είχε βγει εδώ και μήνες , τώρα που θυμήθηκα ανάλογη περίπτωση στη προηγούμενή μου μονάδα (και γενικά όσους έσκασαν Αθήνα στη νέα )
Έπρεπε ήδη να ξέρεις πού πας και απλά στο 5μηνο να εφευγες χωρίς αναμονές και ηχογραφημένα μηνύματα
Αν δηλαδή όπου να ναι φεύγεις και δεν έχεις ακόμα νέο , κατι παίζει να πήγε awfully wrong
Ερωτηξη : το θέμα το έσπρωξες καθόλου ή απλά έκανες χαρτιά ?
-
Μην ξανα ακουσω υποθεση για βυσμα , τα βλεπω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Όλα αυτά γιατί ένας στρ περιμένει μετάθεση που δεν ήρθε, ακόμα?
Μήπως υπερβάλλουμε λίγο?
Σωστά υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα όπως το να στείλουν διαταγή για το πού θα μπαίνει η σημαία στο χιτώνιο
Η μετάθεση σου πάντως Ορέστη έπρεπε να είχε βγει εδώ και μήνες , τώρα που θυμήθηκα ανάλογη περίπτωση στη προηγούμενή μου μονάδα (και γενικά όσους έσκασαν Αθήνα στη νέα )
Έπρεπε ήδη να ξέρεις πού πας και απλά στο 5μηνο να εφευγες χωρίς αναμονές και ηχογραφημένα μηνύματα
Αν δηλαδή όπου να ναι φεύγεις και δεν έχεις ακόμα νέο , κατι παίζει να πήγε awfully wrong
Ερωτηξη : το θέμα το έσπρωξες καθόλου ή απλά έκανες χαρτιά ?
Ανάλογα, αν ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σου ή εσύ γύρω από τον κόσμο.
Αν δεν υπάρχει ανάλογη διάταξη-κανονισμός ακόμα και 24 ώρες πριν να την μάθεις την μετάθεση δεν αλλάζει κάτι, ίσως και αυτό να είναι κάτι που πρέπει να ισχύσει στο μέλλον για να αποφεύγονται τα τηλ στα βύσματα και οι αλλαγές προορισμών.
-
Qsis οι μεταθέσεις για τους οκτάμηνους της 318 έχουν βγει και παρουσιάζονται στις μονάδες τους από βδομαδα
Επίσης όχι δεν το έσπρωξα.Το μονο πραγμα που είπα να σπρώξουν ήταν το μερος
Στο κατω κατω δεν ήταν κατ' εξαίρεση απλα μια μετάθεση που παίρνουν όλοι μα όλοι ανεξαιρετως οι οκτάμηνοι που έχουν καταθέσει χαρτιά κι είναι μέσω νομου προστάτες τρίτεκνης
Επίσης την μέρα που πέρασαν την αίτηση μου στη μεραρχία επειδή ήμουν αποσπασμενος εκει (το λόγο τον έχουμε πει κι απο κοντα) ήμουν εκει και μου είπαν ότι πέρασε κι η δικιά μου (και μάλιστα μου το είπε το παιδί που τις πέρναγε στο σύστημα)
Κανονικα τώρα έρπεπε να μαθαίναμε.Δεν εχει βγει νωρίτερα η δικιά μου.Το μονο πράγμα που βλέπω εγώ είναι ότι μάλλον θα έρθω Αθήνα για να απολυθω και θα κατσω στο μπουρδέλο που κατοικοεδρεύω τόσο καιρό μάλλον για καιρο ακομα
Αν κανει βέβαια και μπει και Σεπτέμβρης το διοικητή μου λυπαμαι.Ούτε ψύλος στον κόρφο του γιατί απο τώρα και στο εξής θα πέσει πολύ σπρώξιμο -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μην ξανα ακουσω υποθεση για βυσμα , τα βλεπω -
Τα καλυτερα βυσματα ειναι αυτα που δεν φαινονται, δεν διαλαλουν τιποτα και φυσικα πιανει . Αυτοι παλι που παινευονται το τρωνε κρυο και δροσιζονται . Ζωαρα η Ροδος μπανακια, γκομενακια, ποτακια και καμια υπηρεσιουλα
Παρε κανα βυσμα απο τον προεδρο της δημοκρατιας -
Τα καλυτερα βυσματα ειναι αυτα που δεν φαινονται, δεν διαλαλουν τιποτα και φυσικα πιανει . Αυτοι παλι που παινευονται το τρωνε κρυο και δροσιζονται . Ζωαρα η Ροδος μπανακια, γκομενακια, ποτακια και καμια υπηρεσιουλα
Παρε κανα βυσμα απο τον προεδρο της δημοκρατιαςΠάνε ψήσε καμια μπριζόλα εσύ κι άσε εμάς να δουμε τι θα κανουμε με τη 'ζωάρα' στη Ρόδο οκ?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παρε κανα βυσμα απο τον προεδρο της δημοκρατιαςΠάνε ψήσε καμια μπριζόλα εσύ κι άσε εμάς να δουμε τι θα κανουμε με τη 'ζωάρα' στη Ρόδο οκ?
gourmeδιες σπεσιαλ
-
Ζωαρα η Ροδος μπανακια, γκομενακια, ποτακια και καμια υπηρεσιουλα10 μέσα-2ωρο υπηρεσιακό για έξω, ζέστη, υγρασία, σκόνη, κουνούπια, μεταλλαγμένες κατσαρίδες, κουρκούταυλοι και κοριοί
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ζωαρα η Ροδος μπανακια, γκομενακια, ποτακια και καμια υπηρεσιουλα
10 μέσα-2ωρο υπηρεσιακό για έξω, ζέστη, υγρασία, σκόνη, κουνούπια, μεταλλαγμένες κατσαρίδες, κουρκούταυλοι και κοριοί
Το 10 μεσα δεν ειναι εμπλοκη ε οσο να'αι για τις συνθηκες νησι ειναι τι να πει κανεις . Και στην Γκατζολια βραζει ο τοπος με μπολικη υγρασια, Fδεγκατζοι που διαπερνανε την παραλλαγη και εινι και μολυσμενα τα γκατζολοκουνουπα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αν δεν υπάρχει ανάλογη διάταξη-κανονισμός ακόμα και 24 ώρες πριν να την μάθεις την μετάθεση δεν αλλάζει κάτι, ίσως και αυτό να είναι κάτι που πρέπει να ισχύσει στο μέλλον για να αποφεύγονται τα τηλ στα βύσματα και οι αλλαγές προορισμών.
αλλο ποτε τη μαθαινεις , αλλο ποτε βγαινει
αυτες σαν του ορεστη πρεπει να εχουν ηδη βγει, μου φαινεται παραξενο να μη ξερει η μοναδα
@ορεστης
μπραβο κι εσυ
ωραιο προορισμο βρηκεςδε με ρωταγες να σου ελεγα μερικες πραγματικα καλες μοναδες να περασεις ζαχαρη
-
Ρε Γιώργο έχω δώσει 2 ρε αλλα μάλλον βλέπω να κάθομαι να φυλάω τους Τσαμπίκους
-
να ρωτήσω κάτι; Ορέστη, έγραψες στη προηγούμενη σελίδα ότι είσαι προστάτης οικογένειας. Και πιο κάτω ότι θα πας με τον πατέρα σου μπλα μπλα μπλα. Προστάτης δε θεωρείται κάποιος που ΔΕΝ έχει πατέρα εν ζωή ή κάτι χάνω;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
να ρωτήσω κάτι; Ορέστη, έγραψες στη προηγούμενη σελίδα ότι είσαι προστάτης οικογένειας. Και πιο κάτω ότι θα πας με τον πατέρα σου μπλα μπλα μπλα. Προστάτης δε θεωρείται κάποιος που ΔΕΝ έχει πατέρα εν ζωή ή κάτι χάνω;Προστάτης είναι κι ο πρωτότοκος 3τεκνης ή πολυμελους οικογενείας ακόμα κι όταν και οι 2 γονείς είναι εν ζωή
Edit οι παραπάνω 2 έχουν 8μηνη θητεία και μεταθεση (υποχρεωτικη ναι) στον τόπο συμφερόντων τους με την ολοκληρωση 5 μηνών θητείας -
ok, thanks
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
να ρωτήσω κάτι; Ορέστη, έγραψες στη προηγούμενη σελίδα ότι είσαι προστάτης οικογένειας. Και πιο κάτω ότι θα πας με τον πατέρα σου μπλα μπλα μπλα. Προστάτης δε θεωρείται κάποιος που ΔΕΝ έχει πατέρα εν ζωή ή κάτι χάνω;Κι εγώ σαν προστάτης ήρθα Αθήνα
-
gourmeδιες σπεσιαλ
ριγανη,λαδολεμονο, αστακο βραστο,γκομενες υπο το σεληνοφως κλπ εμεις εδω και αλοι υπηρετουνε φανταροι
Ορεστη περα απο την πλακα, χαλαρωσε ρειιιι, δεν φανταζεσαι τι βρισιδι εριξα εγω για τη μεταθεση... μεχρι που βρεθηκε ενας γνωστος σαν απο μηχανης θεος μπροστα μου
-που εισαι τωρα;
-υπηρετω στο ΠΝ
-ειναι καλα εκει που εισαι;
-οχι,θελω μεταθεση και δεν μπορω
-πες μου που θες να πας και θα σε παω εγω! -
@@
110 μορια λεει
Παραμένει .... ΤΕ
Άλλοι με ίδια κριτήρια έφυγαν ( 10 άτομα) κι εμείς ( 3 άτομα ) μείναμε στο μπορδέλο
Περί Θητείας [#3]