-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλος Πολιτης Γιωργο
Ορεστη εχει ςπολυ ψωμι ακομα για να πηξεις και απο οτι εμαθα απο το ΚΕΠΒ δεν εχει πολυ κοσμο , οποτε εμπλοκες στο φουλ . Vespa Υπομονη και τον εφαγες τον γαιδαρο. Γκατζολολελε??Επίσης έχω 7 μερες άδεια ακομα και μετα υπολογίζουμε άλλες 10 φύλλο πορείας
Οποτε
Άκυρο ψαρααααααααα -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλος Πολιτης Γιωργο
Ορεστη εχει ςπολυ ψωμι ακομα για να πηξεις και απο οτι εμαθα απο το ΚΕΠΒ δεν εχει πολυ κοσμο , οποτε εμπλοκες στο φουλ . Vespa Υπομονη και τον εφαγες τον γαιδαρο. Γκατζολολελε??Επίσης έχω 7 μερες άδεια ακομα και μετα υπολογίζουμε άλλες 10 φύλλο πορείας
Οποτε
Άκυρο ψαραααααααααΘα πηξεις μην σκας , δεν μπορω να φαω Ακυρο ψαρουκλα . ΕΙμαι πολιτης και εσυ στρτης , αντε μην ζητησω τπτ παραλογο
-
Καλος Πολιτης Γιωργο
Οποτε
Άκυρο ψαρααααααααατελικα θα ερθεις σε μας?
ο βοηθος στρατοπεδαρχη ετοιμαζε 19 υπηρεσιες αυτο το μηνα κατα μ.ο.
(και απολυονται 30 ατομα, τα οποια μαλλον υπολογιζε, βαλε και οτι θα σαι καινουριος.. πσκ μεσα ) -
Δεν ξέρω ακόμα Γιώργο
Με εχουν γραψει στα @@ τους κι ενω ρωτάω δεν μου λενε τίποτα για τη μεταθεση απο τη μοναδα -
Μακαρι να ερθει ο Ορεστης στην μοναδα σας Γιωργο . Εκει να πηξει να το φχαριστηθει . Θα ζητησω να δω τον Δκτη και να πω τα καλυτερα
-
Δεν ξέρω ακόμα Γιώργο
Με εχουν γραψει στα @@ τους κι ενω ρωτάω δεν μου λενε τίποτα για τη μεταθεση απο τη μοναδαρε ποιος τη χεζει τη μοναδα.. τον κεπικαριο (ή κανα ταχυδρομο) δε το ξερεις, να εχει το νου του μολις σκασει το διαβιβαστικο να σου πει?
αμα περιμενεις απο το 1ο , σωθηκες..αν υπηρχε οργανωση θα ρωταγα το δικο μας (να μου πει οτι ερχεσαι), αλλα μαλλον θα σκασεις κι εσυ ουρανοκατεβατος χωρις να σε περιμενει κανεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν ξέρω ακόμα Γιώργο
Με εχουν γραψει στα @@ τους κι ενω ρωτάω δεν μου λενε τίποτα για τη μεταθεση απο τη μοναδαρε ποιος τη χεζει τη μοναδα.. τον κεπικαριο δε το ξερεις, να εχει το νου του μολις σκασει το διαβιβαστικο να σου πει?
αν υπηρχε οργανωση θα ρωταγα το δικο μας (να μου πει οτι ερχεσαι), αλλα μαλλον θα σκασεις κι εσυ ουρανοκατεβατος χωρις να σε περιμενει κανεις
Ποσο ψαρι ειναι και δεν μπορει να εχει φιλους σε διαφορα ποστα για α μαθαινει
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν ξέρω ακόμα Γιώργο
Με εχουν γραψει στα @@ τους κι ενω ρωτάω δεν μου λενε τίποτα για τη μεταθεση απο τη μοναδαρε ποιος τη χεζει τη μοναδα.. τον κεπικαριο δε το ξερεις, να εχει το νου του μολις σκασει το διαβιβαστικο να σου πει?
αν υπηρχε οργανωση θα ρωταγα το δικο μας (να μου πει οτι ερχεσαι), αλλα μαλλον θα σκασεις κι εσυ ουρανοκατεβατος χωρις να σε περιμενει κανεις
Ποσο ψαρι ειναι και δεν μπορει να εχει φιλους σε διαφορα ποστα για α μαθαινει
Καλα έχουμε πει καποια πραγματα για τη μοναδα και μερικοι συνεχίζουν να τα αγνωούν ακομα κι αν τα έχουμε πει δεκαδςς φορές στα τηλεφωνα
-
Αφου την σηκωνεις την τρολλια σου . Ακομα Τχης εισαι . Ο Γιωργος ειναι Στγος και εγω Πολιτης .
-
λες να σου καναν οτι μου κανε και μενα το μπασταρδι στη προηγουμενη μοναδα μου:
'μην του πειτε οτι φευγει' (ενω το ειπαν σε ολους τους αλλους και τους εδωσαν αδεια κι εγω καθομουν μεχρι τη τελευταια μερα και εκανα υπηρεσια)
πηξε τωρα που βγηκαν οι μεταθεσεις στον εβρο χοντρουλη, να χασεις κανα κιλο
@thomas
ακυρο.. -
λες να σου καναν οτι μου κανε και μενα το μπασταρδι στη προηγουμενη μοναδα μου:'μην του πειτε οτι φευγει' (ενω το ειπαν σε ολους τους αλλους και τους εδωσαν αδεια κι εγω καθομουν μεχρι τη τελευταια μερα και εκανα υπηρεσια)
πηξε τωρα στον εβρο χοντρουλη, να χασεις κανα κιλο
@thomas
ακυρο..Αντγος?? Ε καλα παλι εισαι ανωτατος!!! . Ποιος πηζει στην Γκατζα??
-
Έχουμε θέμα με τη μεταθεση.
Δεν είναι λεει στη μοναδα
Κι ήρθε η ώρα να έχουμε αντικαταστάτη του Qsis
Γ@ΜΙΕΤΑΙ λοιπόν όλο αυτο το ατέλειωτο μπουρδέλο που λέγεται ΕΣ.
Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΡΕ Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ που ουτε μια μεταθεση σε κάποιον που τη δικαιουται δεν μπορουν να βγαλουν στην ώρα τους -
ηρεμησε βρε αγορι μου
τι δεν ειναι στη μοναδα? δεν εχει ερθει χαρτι ?
-
Οχι δεν έχει έρθει και φοβαμαι μην έχει γινει καμια μαλακια
Θα παω αυριο πρωί στο ΡΟΥΦ να δω τι στο διάλο γίνεται -
κοιτα πώς εχει το πραμα..
αν εχει βγει μεταθεση και χαθηκε στη μοναδα σου, θα τους παρει ο διαολος
συνεπως δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα τα κανουν αμεσωςτο θεμα ειναι αν εχει βγει απο το ΓΕΣ
ειχες κανει τιποτα χαρτια για να ερθεις? ή ερχεσαι ετσι?
αν ειχες κανει χαρτια (για κατ'εξαιρεση/8μηνο κτλ..) , μπουκα στο 1ο και ζητα αριθμο πρωτοκολλου στο ΓΕΣ
και μη σου πει 'μα και μου'..
αν δεν υπαρχει αριθμος σημαινει οτι δε τα εστειλαν , επισης χωρις αυτο τον αριθμο δε μπορει το βισμα σου να σε βρει (ευκολα υποθετω)
αν σου πει οτι δε πρεπει να στο δωσει, τριξτου λιγο τα δοντια
-
κοιτα πώς εχει το πραμα..αν εχει βγει μεταθεση και χαθηκε στη μοναδα σου, θα τους παρει ο διαολος
συνεπως δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα τα κανουν αμεσωςτο θεμα ειναι αν εχει βγει απο το ΓΕΣ
ειχες κανει τιποτα χαρτια για να ερθεις? ή ερχεσαι ετσι?
αν ειχες κανει χαρτια (για κατ'εξαιρεση/8μηνο κτλ..) , μπουκα στο 1ο και ζητα αριθμο πρωτοκολλου στο ΓΕΣ
και μη σου πει 'μα και μου'..
Έχω κανει χαρτια για 8μηνο λόγο κοινωνικων κριτηρίων.Πρωτοτοκος τρίτεκνης είμαι άρα προστάτης οικογενειάς κι όπως όλα τα πρωτοτοκα τρίτεκνης και δικαιούμαι υποχρεωτικη μετάθεση στο τόπο συμφερόντων μου με τη συμπλήρωση 5 μηνών θητείας
Μου είπε ο υπεύθυνος της γραμματεία στο τηλεφωνο ότι η δικη μου και 2 ακομα παιδιών με τα ίδια κριτήρια δεν έχουν έρθει
Που είναι δεν ξέρω
Πρεπει να φτασει Τεταρτη για να το κανω αυτο που λες
Θα πάω αύριο στο ΡΟΥΦ να ρωτησω (θα πάρω και τον πατερα μου να μου βρίσκεται μην βρισω κανεναν ανώτερο εγώ γιατι είμαι στο τσακ και βρω το μπελα μου) τι και πως κι αν μου αρχίσουν μα μου πραγματικα θα γίνει χαμος εκει μεσα -
δοκιμασε το ρουφ, γιατι πριν ερθει καποια απαντηση στη μοναδα σου περναει και απο αυτους
απλα αυτο που σου ειπα εγω ειναι τροπος να τσεκαρεις αν τα εστειλαν , γιατι πολλες φορες λενε οτι τα εστειλαν, αλλα
-
Οταν εγραφα μηνε ςπριν οτι ποιο αργοσχολοι ΔΥ απο τους στρατιωτικους δεν υπαρχει πεσανε να με φανε. Αμα ηταν για καμια μεταθεση δικια τους, αδεια ή απαλλαγη θα κανανε κωλοτουμπες .
-
ενταξει αφου υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι στο στρατο το 90% των πραγματων δουλευουν οπως θα επρεπε , σε αντιθεση με αλλα πραγματα στην ελλαδα (δε θυμαμαι ποιος το ειχε γραψει αυτο) , τι περιμενεις..
οπως πολυ σωστα μου ειχε επισημανει ενας ταχυδρομος που εκοβε βολτες και εβλεπε κι αλλες μοναδες, αν δε δουλευαν καποιοι φανταροι πολλα πραγματα θα ειχαν καταρρευσει
και φυσικα η ευθυνη πεφτει απο τον ψηλοτερο στο χαμηλοτερο
το μεγαλυτερο αποκορυφωμα για μενα ηταν οταν βγηκε στρατιωτης αναφερομενος (για Φ κιολας ), γιατι δεν ειχε κανει σωστη επιλογη ατομου (ο στρατιωτης παντα , μη ξεχνιομαστε ) σε 'σημαντικη' υπηρεσια
-
δοκιμασε το ρουφ, γιατι πριν ερθει καποια απαντηση στη μοναδα σου περναει και απο αυτουςαπλα αυτο που σου ειπα εγω ειναι τροπος να τσεκαρεις αν τα εστειλαν , γιατι πολλες φορες λενε οτι τα εστειλαν, αλλα
Αυριο το πρωί θα ξέρω
Συννενοήθηκα μ' έναν ΕΠΟΠ στη μοναδα στο τηλέφωνο κι είπε να τον παρω αύριο πρωί να μου πει αριθμο πρωτοκόλου κλπ
Μαθαίνω και Τρίτη πρωί αφού καλου κακου ξαναμαζεύω δικαιολογιτικα πάω ΡΟΥΦ να διευθετησω το θέμα
Που να γ@μηθουν με το μπουρδέλο τους το ατέλειωτο
Περί Θητείας [#3]