-
για να μη χαλαμε το αλλο θεμα..
εγω μεχρι 2 θα παρω , γιατι δε γουσταρω να το κανω γαιδουρι
ο ενας ειναι στανταρ, για τον αλλο θα δω
πιο πολυ θελω παρεα να λεμε καμια μαλακια στο δρομο
αθηνα παντως κατεβηκαμε 4 ατομα με φουλ μπαγκαζια σε μια λαντσια Υ θα μου πεις καλυτερα απο κτελ. αλλα και παλι ζορι
-
Αληθεια πως σουφαιβεται που θα κανεις Πρωτοχρονια μεσα??? ΕΓω το εχω ψιλογραμμενο αλλα σκεφτομαι την δουλεια που εχω να ριξω καθολη την βδομαδα (Φωτα-Γιαννηδες, κλπ)
-
χεστηκα να σου την αληθεια.. για μενα οι γιορτες δεν λενε τιποτα
βεβαια καλα θα ηταν να ημουν εξω, αλλα τι να κανουμε.. πιο πολυ σκεφτομαι τον δυσκολο μηνα που εχω μπροστα μου (δεν εχω κανει ακομα σπεν λογω ειδικοτητας) παρα το τι θα κανω εκεινη τη μερα
τουλαχιστον ημουν αθηνα για να γιορτασω τα 6 χρονια με τη γυναικα, που για μενα ειναι πιο σημαντικο
απο φλεβαρη μαρτη ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα για μενα και μετα οσο ζεσταινει ο καιρος καλυτερα, γιατι δεν μπορω το γαμημενο κρυο , καλυτερα καυσωνας και να βραζω παρα αυτο το μανικι
-
Ωχ ακομα να κανεις ΣΠΕΝ?? : , μακρυα και αγαπημενοι . Σκατομοναδα μαυρη απο πλευρας αξκων κεινη που ειχαμε παει για ΣΠΕΝ, αλα νταξ στις 3 βδομαδες συνηθιζεις και περναει. Ειχα παρει και στο δουλεμα μια ανθλγο η οποια ζηταγε συνεχεια χαιρετουρες, καταλαβαινεις πως οποτε την εβλεπα και μεσα σε εσωτερικο χωρο την χαιρεταγα και 20 φορες . Αφου της αρεσε δεν ηθελα να της χαλασω την διαθεση . Βεβαια με ετσελνε για ξυρισμα αλλα αυτη ειχε μεγαλυτερα μουσια και απο παππα. Πηγα να της πω: κα Αθλγε δεν ειστε προβλεπομενη γιατι δεν εχετε ξυριστει, αλλα τελικα κρατηθηκα, κριμα ειναι κομπλεξικη πατσαβουρα απο ΣΣΕ ηταν
Εχω παρατηρησει παντως πως οσες ειναι ΣΣΕ ειναι κατι σε τριτο φυλλο .
Τι λεω χρονιαρες μερες -
εμας το σπεν το παιρνουν κυκλικα οι μοναδες του στρατοπεδου και τωρα απο οσο ξερω θα το παρει η δικη μας, οποτε ειμαι τυχερος μες στην ατυχια μου (οτι θα το κανω στο κρυο)
πριν το ειχαν κατι πεζικαριοι κ@υλωμενοι και τους ετρεχαν , οι δικοι μας θα ειναι σιγουρα πιο χαλαροι και δε θα σου ριχνουν καμπανες επειδη δεν εχεις μπλοκακι , αλλα και παλι καποια πραγματα θα πρεπει να γινουν
-
Εν τω μεταξυ στο ΣΠΕΝ τα περισσοτερα που καναμε ηταν για βρωμοποδαραδες Τζιτζικια . Ετσι αποκαλω τους πεζικαριους απο τοτε που περασα ΣΠΕΝ. Μισητο ειδος
-
εγω θα το κανω με μαυρους που δε νομιζω οτι συμπαθουν πολυ το περπατημα
του πουστη τοσα οχηματα εχουμε , ποιο το νοημα να περπαταμε?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω θα το κανω με μαυρους που δε νομιζω οτι συμπαθουν πολυ το περπατηματο περπατημα ειναι για τα αλλα σωματα, εμεις μπαινουμε στο Αρμα και φευγουμε
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
το περπατημα ειναι για τα αλλα σωματα, εμεις μπαινουμε στο Αρμα και φευγουμε
Μέχρι να χρειαστεί να αλλάξεις ερπύστρια.....τότε θα παρακαλάς να ήσουν στο ΠΖ και ας έγραφες χλμ....
α....το ΠΖ πλέον είναι σχεδόν πλήρως μηχανοκίνητο....Μ113 πηγαίνουν τους πεζικάριους μέχρι τη γραμμή τελικής εφόδου και τους υποστηρίζουν με τα .50αρια
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μέχρι να χρειαστεί να αλλάξεις ερπύστρια.....τότε θα παρακαλάς να ήσουν στο ΠΖ και ας έγραφες χλμ....
α....το ΠΖ πλέον είναι σχεδόν πλήρως μηχανοκίνητο....Μ113 πηγαίνουν τους πεζικάριους μέχρι τη γραμμή τελικής εφόδου και τους υποστηρίζουν με τα .50αρια
Τι να μου κανουν τα παπακια, οταν εχω Leo A1, Leo 2A4 και κανα χρεπι Μ60.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι να μου κανουν τα παπακια, οταν εχω Leo A1, Leo 2A4 και κανα χρεπι Μ60.
Σαφώς πιο άνετα μέσα..
-
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
@@ μηχανοκίνητο είναι , τα παπακια τα χουμε εμείς , αυτοί ούτε μια 10αρα σταγιερ δεν έχουν , ακόμα και σε πολύ μεγαλύτερες μονάδες
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@@ μηχανοκίνητο είναι , τα παπακια τα χουμε εμείς , αυτοί ούτε μια 10αρα σταγιερ δεν έχουν , ακόμα και σε πολύ μεγαλύτερες μονάδες
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Δηλαδή τα 45 Μ113 που είχε η μονάδα μου τι ήταν, ομοιώματα?
Τα άλλα 45 που είχε το απέναντι τάγμα?
Όλα τα τάγματα ΠΖ πρώτης γραμμής είναι πλήρως Μ/Κ, κάτι μονάδες στα μετόπισθεν και τα τάγματα προκαλύψεως δεν είναι.
-
Αν ειστε μεσα πάρτε τιποτα να πιείτε με τους συναδέλφους σας (και να φατε φυσικά) . Καλά Χριστούγεννα στα Φανταρια .
-
Μακράν η πιο κουλ παραμονή χριστουγέννων μέσα στο ΚΕΠΙΚ...Πολλοί μεταξάδες χείριστης ποιότητας, καλή παρέα συμφάνταρα, κουβεντούλα μέχρι πολύ αργά, ηρεμία (βλέπετε η απόλυση ήταν κοντά), ησυχία και ανταλλαγή ευχών με πολλά ΚΕΠΙΚ της επικράτειας...δυστυχώς και μετά τους μεταξάδες...
Και το επόμενο πρωί frank sinatra στα πισί για το καλημέρα και το χρόνια πολλά...και ας ήταν 6 το πρωί...Μια από τις μετρημένες μεν, γαμάτες δε στιγμές της θητείας.
-
Έγινε αυτό που απευχόταν ο Θωμάς
-
-
Στρατοδικείο;
-
Kατέβηκε με τραίνο?
Περί Θητείας [#3]