-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Α επίσης από τον Νοέμβρη υπηρετεί και ο αδελφός μου στην αεροπορία, υπάρχει καμία διαφορά όταν υπηρετούν ταυτόχρονα και τα δύο αδέλφια;
Θα πρέπει να στείλει στο 1ο γραφείο του ΚΕΜΧ μία βεβαίωση από τη μονάδα του, καθώς και μια δικιά του υπεύθυνη δήλωση ότι παραχωρεί το δικαίωμα της κατ' εξαίρεσης μετάθεσης λόγω συνυπηρετούντος αδερφού σε εσένα. Λογικά πας σε μονάδα κοντά στο σπίτι σου (με το ΣΠΕΝ σου δεν ξέρω τί παίζει, αλλά 3-4 βδομάδες είναι ούτως ή άλλως).
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αυλωνα, μονο παρέλαση και παραλιγο μια βολη
....καλα θα ηταν να κανατε και τιποτα για να τα ξερεις μετα και για να περναει κ ο χρονος πιο ωραια.
στο δικο μου κεντρο (523ΤΠ) καναμε τα παντα.Θα καλοπεράσει ο αδερφός μου δηλαδή.......
Τον Φλεβάρη θα πέσει το γέλιο της αρκούδας
θα παει 523? μια χαρα θα περασει. Ειναι πολυ καλο κεντρο. Αν ειναι κ πρωτο λοχο θα μαθει και διαφορα πραγματα στον δευτερο λοχο θα ειναι πιο χαλαρα. Εγω πρωτο ημουν αλλα περασα πολυ καλα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σιγά ρε σεις, κανείς δεν πέθανε από 3 οπλοασκήσεις και 2 βολές.Ο αδερφός μου μπορεί....
-
Μήπως τον έχετε παραχαϊδέψει?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μήπως τον έχετε παραχαϊδέψει?not me....
για αυτό θα γελάσω πολύ όταν θα αναγκαστεί να κάνει πράγματα που ούτε του περνούσαν από το μυαλό
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όι
Με πήραν πεζικό
Δεν θα μου ξαναμιλήσει λέει τώραΓιατί δεν με ενημέρωσες;
Τοσο καιρο γιατι φωναζω Αλεξανδρε???? Ετοιμαζω ενα Leo A1 για πραξικοπημα ετα απο αυτο το ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΝΕΟ Γρηγορα αλλαγη σωματως σε ΤΘ.
Vespas ΖΩΑΡΑΑΑΑΑΑ θα βαρεθεις να καθεσαι , καλα οι Μηχανικαριοι γενικα δεν κανουν τιποτα, οπως και οι ΔΒ και ΥΓ. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
.. και ΥΓ.ποιος δεν κανει τιποτα ΡΕ? ( )
το στεπ μονο σαν ασθενης το εχω δει , σκοπετα στο ψωλοκρυο βαραω , ουτε καν θαλαμοφυλικια
και στον ελευθερο χρονο μου κανω γραφειο κι απο πανω (και πρεπει να λεω και ευχαριστω γιατι πριν απο αυτο ειχα ορχο)ααααν καποτε γινω full time γραφιας και αραιωσω τις επισκεψεις μου στο φυλακιο , σιγουρα δε θα ειναι λογω του ΥΓ ή της ειδικοτητας μου
επισης ο vespas οπως και αυτοι που ηρθαν απο μηχανικο σε μας μπορει να αλλαξει σωμα στο τελος της βασικης και να γινει πχ μαυροσκουφης ή πεζικαριος
βασικα το τι θα κανει εχει να κανει με το πού θα παει.. εγω πχ που πηγα στους μαυροσκουφηδες (παρολο που παρεμεινα στο υγειονομικο) κανω απλα οτι και οι αλλοι , απλα η ειδικοτητα μου δεν ηταν σχετικη και ηταν Ν/Τ (= βγαζω υπηρεσιες και ποστα σε νοσοκομειο , οχι οτι εμαθα κατι σχετικο, πιο χαλαρα την εβγαλαν οι ΠΑΜΑ) και δε φοραω μαυρο μπερε**
το μονο ουσιαστικο θετικο του ΥΓ ειναι η δυνατοτητα περισσοτερων μεταθεσεων (αν και μπαινουν ξεμπαρκοι σε νοσοκομεια, εστω και αν οχι συχνα) , αν και αυτο ειναι ονειρο θερινης
ακομα και φιλοι μου απο αλλες μοναδες που πηγαν στεπ, απλα δεν κανουν σκοπια το πρωι.. μονο τιποτα γιατροι τη βγαζουν λαδι.. δεν ειμαστε σαν τους διαβιβαστες.. το ΥΓ δεν σημαινει τιποτα σχετικα με το ποσο θα καλοπερασεις ή οχι
** μπλε μπλε μπλε, στα @@ μας τα γραφουμε τα μαυρα τα μπερε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπλε μπλε μπλε, στα @@ μας τα γραφουμε τα μαυρα τα μπερε -
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
....καλα θα ηταν να κανατε και τιποτα για να τα ξερεις μετα και για να περναει κ ο χρονος πιο ωραια.
στο δικο μου κεντρο (523ΤΠ) καναμε τα παντα.καλο ειναι να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ , γιατι αυτα που κανεις ειναι ανουσια
το μονο πραγμα στο οποιο βρηκα νοημα απο αυτα που εχω κανει στο στρατο (και μεχρι τωρα εχω μεγαλη ποικιλια , μεχρι και αγιασμο εχω παει να φερω.. ) , ηταν οι δουλειες γραφειου
ειχαν μια σκοπιμοτητα, μια λογικη , μια αρχη και ενα τελος
χαζη γραφειοκρατια , αλλα και παλι με καποια λογικη
σε ολα τα υπολοιπα δε βρισκω λογικη οσο και να προσπαθω
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
μπλε μπλε μπλε, στα @@ μας τα γραφουμε τα μαυρα τα μπερε
εχω περασει σε αλλο επιπεδο σκεψης
(ειδικα σε τσακωμους-πειραγματα βορειοι-νοτιοι να δεις τι ακουγεται )αν και αυτο το ειχαν βγαλει ΥΓ σε αλλη ιλη στον αυλωνα οταν εψαχναν να βρουν κανα καλο συνθημα να λενε και αυτοι
(ελεγαν το 'νοσοκομοι και γιατροι , παντα πρωτοι στη γραμμη' και γελαγε ο κοσμος εμεις ευτυχως δε φωναζαμε μαλακιες ) -
Εγώ δεν ξέρω απο αυτά... δίκοχο είχα και κανόνικη στολή εξόδου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στο δικο μου κεντρο (523ΤΠ) καναμε τα παντα.καλο ειναι να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ , γιατι αυτα που κανεις ειναι ανουσια
το μονο πραγμα στο οποιο βρηκα νοημα απο αυτα που εχω κανει στο στρατο (και μεχρι τωρα εχω μεγαλη ποικιλια , μεχρι και αγιασμο εχω παει να φερω.. ) , ηταν οι δουλειες γραφειου
ειχαν μια σκοπιμοτητα, μια λογικη , μια αρχη και ενα τελος
χαζη γραφειοκρατια , αλλα και παλι με καποια λογικη
σε ολα τα υπολοιπα δε βρισκω λογικη οσο και να προσπαθω
Αν το παρεις ετσι στραβα δεν θα περναει ο καιρος. Αν το βλεπεις οτι οκ παω κ μια βολτα στο βουνο 3 χιλιομετρα να κανω κ λιγο γυμναστικη κ 3 πισω κ θα βαρεσω κ με ενα οπλο να δουμε ποιος θα σημαδεψει καλυτερα κτλ ειναι αλλη φαση... Υστερα ακομα κ οι διαφορες ασκησεις κτλ που κανεις αν και πρεπει να εισαι σοβαρος κ προσπαθουν να σε ψαρωσουν μετα βγαζεις απιστευτο γελιο αν εχεις καλη παρεα. Μας πηγαν 2 φορες στο βουνο πανε- ελα με τα ποδια ,φουλ εξαρτηση, κρανος με τα οπλα στα χερια πανω τεντωμενα και μετα εκει μας εβαλαν λασπη στα μουτρα κ στα χερια κ μετα καναμε κ βολη κ μας ελεγαν κ διαφορα αλλα οπως το τι κανουμε σε διαφορες περιπτωσεις κτλ. Καναμε 2-3 νυχτερινες εκπαιδευσεις και γενικα μετα κοιτουσαν πολυ την εμφανιση δεν αφηναν ουτε κασκολ γαντια κτλ , να αναφερεσαι σωστα , να κανει επ ωμου αρμ -παραποδα αρμ κτλ , να λυνεις το οπλο κ να το καθαριζεις , παρελαση κτλ αλλα η καθημερινοτητα ηταν καλη γιατι δεν εκανε ο καθενας οτι ηθελε λες κ ειμαι σε κατασκηνωση κ ετσι υπηρχε σοβαροτητα και γενικα αν εκανε ενας μια βλακεια μας εβαζαν ολους να τρεχουμε κ καμψεις κτλ. Αρα ενιωθες λιγο ομαδα. Αλλα η φαση ειχε πλακα γιατι φαντασου κ ο ιδιος ο λοχιας εκανε καμψεις μαζι μας. Επεσα σε πολυ τοπ λοχια . το ζουσε .. πχ στον αλλο λοχο δεν εκαναν τιποτα απο αυτα.. βαριοταν ο λοχιας. τα εκαναν ολα αλλα με χαλαρο ρυθμο κτλ και χωρις πειθαρχια ας πουμε.
Βεβαια υπηρχε κ η δυνατοτητα αν καποιος δεν ηθελε να ζοριστει λιγο να πει δεν θελω πχ μου ποναει το ποδι κ τον αφηνε δεν ελεγε τπτ.Προσωπικα περασα πολυ καλα αφου στο τελος δνε ηθελα να φυγω γιατι ειχαμε και πολυ καλη παρεα και εδω που τα λεμε σιγα κ τι καναμε πλεον ο στρατος κατασκηνωση ειναι.
Τωρα στην μοναδα να δουμε το σπεν που θα ειναι στα μεσα ιανουαριου κ μετα οπως λενε. -
delete
-
Επιστροφη στην Ορεστιαδα, να δω ποτε θα ζητησω αδεια τωρα
-
Θέλεις και άδεια πατόψαρο ακόμα δε γύρισες! Άκυρο, δεν προβλέπεται για τα λέπια σου!
-
Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονια να εχετε.
Μπαίνω ΚΕΠΒ 01.02.2012 στο σώμα Υλικού Πολέμου.
επειδη ειμαι τεερμα ασχετος πιο πολυ δεν εχει να ξέρετε...- με εχουν βάλει Υλικο πολέμου! Τι σημαινει αυτο; Καπου ειδα για αποθηκες και αλλα τετοια. Εμενα με εβαλαν εκει λογο πτυχιου (τεχνολογου τροφιμων) ή απλα με πέταξαν εκει?
- οσον αφορά την διαδικασια. Μετα απο 2 βδομάδες που μπω, θα γίνει η ορκομωσία και κανα μήνα μετά θα γίνει η μετάθεση όπου εκει θα παραμείνω και για την υπόλοιπη 7μηνη θητεία μου;(8 μηνες λογο του οτι εχω δυο αδερφες)
3)στην θεσσαλονικη υπάρχει κάτι παρόμοιο ώστε να με στείλουν εδω αν ειμαι τυχερος??και αν ναι ξέρετε αν ειναι καλα εδω??
-
Ο χρήστης ernpap έγραψε:
Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονια να εχετε.
Μπαίνω ΚΕΠΒ 01.02.2012 στο σώμα Υλικού Πολέμου.
επειδη ειμαι τεερμα ασχετος πιο πολυ δεν εχει να ξέρετε...- με εχουν βάλει Υλικο πολέμου! Τι σημαινει αυτο; Καπου ειδα για αποθηκες και αλλα τετοια. Εμενα με εβαλαν εκει λογο πτυχιου (τεχνολογου τροφιμων) ή απλα με πέταξαν εκει?
- οσον αφορά την διαδικασια. Μετα απο 2 βδομάδες που μπω, θα γίνει η ορκομωσία και κανα μήνα μετά θα γίνει η μετάθεση όπου εκει θα παραμείνω και για την υπόλοιπη 7μηνη θητεία μου;(8 μηνες λογο του οτι εχω δυο αδερφες)
3)στην θεσσαλονικη υπάρχει κάτι παρόμοιο ώστε να με στείλουν εδω αν ειμαι τυχερος??και αν ναι ξέρετε αν ειναι καλα εδω??
επικό ποστ, να ξέρεις πως στις επόμενες 10 απαντήσεις για τα ερωτήματα σου, μία θα είναι εντός θέματος, οι υπόλοιπες θα αφορούν τη παρένθεση της ερώτησης 2
Εγώ θα σου πω μόνο χαλάρωσε, μη ξεψυρίζεις που παρουσιάζεσαι, που μπορεί να σε στείλουν, αν έχει καλό φαγητό και αν είναι προβλεπέ το στρατόπεδο. Μπαίνεις και σε 8 μήνες καλός πολίτης. Μη χαλάς τσάμπα φαιά ουσία.
-
χαχαχα, απλα ειμαστε τρια παιδια και ειμαι το μονο αγορι..αυτο ηθελα να πω στην παρενθεση...
απλα ηθελα μερικες πληροφοριες για να δω πως ειναι.
οποιος ξέρει ας πει κατι. -
Το Σώμα Υλικού Πολέμου, είναι επιφορτισμένο με τον σχεδιασμό και την τήρηση και εφοδιασμό των άλλων Όπλων και Σωμάτων του Ε.Σ. με υλικά και πυρομαχικά. Απλά αυτό σου έτυχε. Ίσως πάρεις και 2η μετάθεση. Μονάδες Υ.Π. πέριξ της Θεσσαλονίκης υπάρχουν.
Και όπως είπε και ο Dodger... τι ηλικίες έχουν οι αδερφές σου;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και όπως είπε και ο Dodger... τι ηλικίες έχουν οι αδερφές σου;
@ ernpap ===> Mη δίνεις σημασία στους γέροντες.
Και επειδή δεν τους απάντησες, bonus μερικές πληροφορίες που ζήτησες .Εισαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστείς στο **ΚΕΠΒ **και όχι στο ΚΕΥΠ ? Αν έχεις λάβει ήδη το Σημείωμα Κατάταξης και αναγράφεται το ΚΕΠΒ ως Κέντρο Κατάταξης, τότε τσέκαρέ το ξανά εδώ για επαλήθευση .
Περί Θητείας [#3]