-
Coupea με συγχωρείς αλλά εσύ μου άναψες τα λαμπάκια.
Η μονάδα στην οποία αναφέρεσαι ήταν οι εκπαιδευτές μου (+ από ΚΟΣΥΘΕ).Αναφέρεσαι σε αυτή τη μοίρα
http://www.haf.gr/el/structure/units/da ... 358med.asp
και ειδικότερα σε αυτό το σχολείο
http://www.haf.gr/el/structure/units/at ... at_sot.asp
Αυτό δεν έχει καμμία σχέση με σμηνίτες αλλά με μόνιμους και εννοείται ότι είναι παλούκι.
Τώρα ποιός διαφώτισε περισσότερο τον μελλοντικό σμηνίτη skye τι να πω...
Εγώ πάντως δεν είπα ότι πέρασα κάποια φοβερή εκπαίδευση. Μίλησα για 1 ενδιαφέρων και απαιτητικό σωματικά μήνα όπου κάθε μέρα περνούσαμε 1 ώρα στο στίβο (τρέξιμο, κάμψεις κλπ) το οποίο ήταν ζέσταμα βασικά και κάποιες ώρες στην πισίνα όπου εκτός από το να μετράμε πισίνες, μακροβούτια κλπ κάναμε και κάποιες καταδυτικές ασκήσεις.
Για μένα που δεν είχα επαφή με το υδάτινο σπορ μου φάνηκε αγγούρι αλλά ευχάριστο. Ένα παληκάρι που ήταν και πολίστας μας έκανε πλάκα σπάζωντας τα ρεκόρ του σχολείου...
Πάντως τα κριτήρια που περάσαμε για να πάρουμε την ειδικότητα ήταν παρόμοια ή και πιο απαιτητικά από αυτά που έχω ακούσει για Ε.Δ (πχ 30 κάμψεις, 10 έλξεις, 40 κοιλιακοί).
Σε θέμα στρατικοποίησης αν εξαιρέσεις 1-2 μέρες που το παίξαν λίγο πιο ζόρικοι οι εκπαιδευτές -έτσι για το γαμώτο του θέματος- όλο το άλλο ήταν σαν να προπονούμασταν σε ομάδα πόλο.
Έπεσε και λίγο ξύλο μέσα στην πισίνα...
Στα κριτήρια που έθεσε ο skye νομίζω ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα ειδικότητα υπό την έννοια ότι αν και δεν έχει στρατιωτικό χαρακτήρα είναι σχετικά δύσκολη και στην τελική μαθαίνεις κάτι.
Οι αερονόμοι θα μπορούσαν να είναι η ειδικότητα που θέλει ο skye αλλά δεδομένου ότι μαζεύονται όλα τα γιώτα (μα ΟΛΑ όμως) χωρίς καν να είναι 1,80 που λέει ο κανονισμός η όλη φάση είναι λίγο γτπ.
Από εκεί και πέρα υπάρχει και η σχολή Ικάρων που θα σε μάθει να πετάς F16. Να το συμβουλεύσουμε αυτό σε ένα σμηνιτοφάνταρο;
Άρα εγώ επιμένω ότι Ε.Δ στην Π.Α δεν υφίστανται για ένα φαντάρο.
Επιμένεις ότι είμαι άσχετος; -
ευτυχώς σε ένα μήνα φεύγουμε απο το μπουρδελάκι και πάμε Αλεξανδρούπολη...
άντε να δούμε και εκεί τι παίζει. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
προσωπικά ώς ΔΕΑ στην Στρατονομία έμαθα πως να κάνω κουμάντο ένα μάτσο υπερόπτες ανωτάτης μορφώσεως + να διαχειρίζομαι στην πράξη ποσότητες υλικών, πράγμα που μου χρειάστηκε και μου χρειάζεται ακόμα στην δουλειά μου στον ιδ. τομέα.
ποτε ησουν κεσν?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
προσωπικά ώς ΔΕΑ στην Στρατονομία έμαθα πως να κάνω κουμάντο ένα μάτσο υπερόπτες ανωτάτης μορφώσεως + να διαχειρίζομαι στην πράξη ποσότητες υλικών, πράγμα που μου χρειάστηκε και μου χρειάζεται ακόμα στην δουλειά μου στον ιδ. τομέα.
ποτε ησουν κεσν?
ΚΕΣΝ ήμουν μόνο για ένα μήνα στο σχολείο στελεχών Στρατονομίας.
Οι ΔΕΑ Στρατονομίας φοιτούν στην ΣΕΑΠ (Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού) και ΚΕΣΝ πηγαίνουν μόνο 1 μήνα για σχολείο μαζί με τους μόνιμους. Πλάκα πλάκα τότε το ΚΕΣΝ είχε μόνο 5 στρατονόμους -
ΕΛΔΥΚ εχει παει κανεις ? Ρωταω πειδη ημουν εκει το 2003 , κ πιστευω πως απο νορμαλ στρατιωτικο ειναι απο τις πιο σκληρες θητειες.
-
Ήταν ο κολητός μου το 2003 σε μηχανοκίνητο διαβιβαστής οπότε παίζει να τον ξέρεις. Απ' ότι μου έχει περιγράψει η ΕΛΔΥΚ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ θητεία. Ακόμα και περιγραφή θητείας από καταδρομείς ή αλεξιπτωτιστές που έχω ακούσει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό.
12-14 μήνες στην Τσίπρον, υπερπροβλεπέ, σκηνάκια, ασκήσεις, ποινές κλπ κλπ
Το λεω επειδή είχα γνωρίσει wannabe rambo που ήταν κάθε μέρα σπίτι του λόγω βύσματος. Αλλά κατά τ' άλλα αλεξιπτωτιστής... -
σκαι πάνε ρε σε τίποτα κααυ σαν true παραλίας που είσαι
άντε να πέφτουν τα κουσου
-
Ρε συ skye πλάκα πλάκα αν έχεις τόσο καλό βύσμα δεν κόβεις την Π.Α που θα μπλέξεις με top of the range βύσματα να πας Ε.Δ κανονικά, να πάρεις τα διακριτικά του rambo, τις πουλάδες του εξολοθρευτή και το μπερέ του John Wayne και μετά να πας να αράξεις σε κανά Άγιο Ανδρέα;
Ναααααααα τα γκομενάκια... Σειρά θα κάνουν.... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το λεω επειδή είχα γνωρίσει wannabe rambo που ήταν κάθε μέρα σπίτι του λόγω βύσματος. Αλλά κατά τ' άλλα αλεξιπτωτιστής...
αν λέω ...αν όντως ήταν αλεξ/στης τότε αυτό ως εμπειρία και βαθμό επικινδυνότητας δεν συγκρίνεται όχι με 12 μήνες Τσύπρον αλλά ούτε με 12 χρόνια.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
ποτε ησουν κεσν?
ΚΕΣΝ ήμουν μόνο για ένα μήνα στο σχολείο στελεχών Στρατονομίας.
Οι ΔΕΑ Στρατονομίας φοιτούν στην ΣΕΑΠ (Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού) και ΚΕΣΝ πηγαίνουν μόνο 1 μήνα για σχολείο μαζί με τους μόνιμους. Πλάκα πλάκα τότε το ΚΕΣΝ είχε μόνο 5 στρατονόμουςχμ..τι σειρα ησουν?
-
απορία: τί πάτους έχετε/είχατε πάρει για τις αρβύλες?
-
Παιζει να τον ξερω οντως , κ πραγματικα ηταν δυσκολα στην κυπρο κ πολυ προβλεπε τουλαχιστουν τους 6 απο τους 9 μηνες που ημουν εκει...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
απορία: τί πάτους έχετε/είχατε πάρει για τις αρβύλες?Είχα πάρει σιλικόνης στην αρχή αλλά δεν με βόλεψαν καθόλου. Βέβαια αυτό ίσως να οφείλεται στην πλατυποδία μου.
Μετά έβαλα 2 απλούς, του ενός ευρώ απ' το σούπερμάρκετ. Τώρα που απλά κάααααθομαι φοράω έναν απλό πάτο. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
απορία: τί πάτους έχετε/είχατε πάρει για τις αρβύλες?
Είχα πάρει σιλικόνης στην αρχή αλλά δεν με βόλεψαν καθόλου. Βέβαια αυτό ίσως να οφείλεται στην πλατυποδία μου.
Μετά έβαλα 2 απλούς, του ενός ευρώ απ' το σούπερμάρκετ. Τώρα που απλά κάααααθομαι φοράω έναν απλό πάτο.thanks!
εγώ αγόρασα προς το παρόν κάτι πάτους bates... ελπίζω να δουλέψουν... -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Η αεροπορία έχει την 31 μοιρα ειδικών αποστολών αν δεν κάνω λάθος ο ρόλος της οποίας είναι το CSAR δηλαδή Combat Search and Rescue, κοινώς η διάσωση πιλότων που έχουν εγκαταλείψει σε εχθρικό έδαφος και απ΄ότι ξέρω υπηρετούν μόνο στελέχη και όχι στρατεύσιμοι.Άποψη μου ότι όχι μόνο ΕΙδικές Δυνάμεις αλλά και όλος ο στρατός πρέπει να αποτελέιται από στελέχη έστω 5ετούς υποχρέωσης οι οποίοι θα πληρούν όλα τα στάνταρ ενός στρατιώτη (φυσική κατάσταση, διανοητική ικανότητα κλπ).
Οι στρατεύσιμοι καλοί είμαστε για σκοπιές και αγγαρίες με μερικές φωτεινές εξαιρέσεις που είναι καλύτεροι και από τους αξιωματικούς γιατί είναι τέτοιοι άνθρωποι και με οτιδήποτε καταπιάνονται φροντίζουν να ενημερώνονται πλήρως και να το διεκπεραιώνουν ιδανικά. Κάτι τέτοιο όμως θα έκαναν και στην πολιτική τους ζωή γι αυτό και συνήθως προκόβουν στην ζωή.
Ως ΔΕΑ είχα στρατιώτη που μου ζητούσε Στρατιωτικούς Κανονισμούς και Τεχνικά Εγχειρίδια για να διαβάζει, ενώ ήταν ήδη ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων με στρωμένη δουλειά και θα μπορούσε να περάσει την θητεία του με ένα μεξικάνικο καπέλο κάτω από τα δέντρα περιμένοντας να απολυθεί.
Συμβουλή μου είναι να υπηρετήσετε κάπου ή σε κάποια ειδικότητα που θα μπορέσετε να μάθετε όσα πιο πολλά μπορείτε, όχι μόνο περι στρατού αλλά γενικότερα.Προσωπικά ώς ΔΕΑ στην Στρατονομία έμαθα πως να κάνω κουμάντο ένα μάτσο υπερόπτες ανωτάτης μορφώσεως + να διαχειρίζομαι στην πράξη ποσότητες υλικών, πράγμα που μου χρειάστηκε και μου χρειάζεται ακόμα στην δουλειά μου στον ιδ. τομέα.
Ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε απολάυστε το ή γυρίστε το προς όφελος σας
Mπράβο σου που κάτι πήρες απο την στρατιωτική σου θητεία.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Coupea με συγχωρείς αλλά εσύ μου άναψες τα λαμπάκια.
Η μονάδα στην οποία αναφέρεσαι ήταν οι εκπαιδευτές μου (+ από ΚΟΣΥΘΕ).Αναφέρεσαι σε αυτή τη μοίρα
http://www.haf.gr/el/structure/units/da ... 358med.asp
και ειδικότερα σε αυτό το σχολείο
http://www.haf.gr/el/structure/units/at ... at_sot.asp
Αυτό δεν έχει καμμία σχέση με σμηνίτες αλλά με μόνιμους και εννοείται ότι είναι παλούκι.
Τώρα ποιός διαφώτισε περισσότερο τον μελλοντικό σμηνίτη skye τι να πω...
Εγώ πάντως δεν είπα ότι πέρασα κάποια φοβερή εκπαίδευση. Μίλησα για 1 ενδιαφέρων και απαιτητικό σωματικά μήνα όπου κάθε μέρα περνούσαμε 1 ώρα στο στίβο (τρέξιμο, κάμψεις κλπ) το οποίο ήταν ζέσταμα βασικά και κάποιες ώρες στην πισίνα όπου εκτός από το να μετράμε πισίνες, μακροβούτια κλπ κάναμε και κάποιες καταδυτικές ασκήσεις.
Για μένα που δεν είχα επαφή με το υδάτινο σπορ μου φάνηκε αγγούρι αλλά ευχάριστο. Ένα παληκάρι που ήταν και πολίστας μας έκανε πλάκα σπάζωντας τα ρεκόρ του σχολείου...
Πάντως τα κριτήρια που περάσαμε για να πάρουμε την ειδικότητα ήταν παρόμοια ή και πιο απαιτητικά από αυτά που έχω ακούσει για Ε.Δ (πχ 30 κάμψεις, 10 έλξεις, 40 κοιλιακοί).
Σε θέμα στρατικοποίησης αν εξαιρέσεις 1-2 μέρες που το παίξαν λίγο πιο ζόρικοι οι εκπαιδευτές -έτσι για το γαμώτο του θέματος- όλο το άλλο ήταν σαν να προπονούμασταν σε ομάδα πόλο.
Έπεσε και λίγο ξύλο μέσα στην πισίνα...
Στα κριτήρια που έθεσε ο skye νομίζω ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα ειδικότητα υπό την έννοια ότι αν και δεν έχει στρατιωτικό χαρακτήρα είναι σχετικά δύσκολη και στην τελική μαθαίνεις κάτι.
Οι αερονόμοι θα μπορούσαν να είναι η ειδικότητα που θέλει ο skye αλλά δεδομένου ότι μαζεύονται όλα τα γιώτα (μα ΟΛΑ όμως) χωρίς καν να είναι 1,80 που λέει ο κανονισμός η όλη φάση είναι λίγο γτπ.
Από εκεί και πέρα υπάρχει και η σχολή Ικάρων που θα σε μάθει να πετάς F16. Να το συμβουλεύσουμε αυτό σε ένα σμηνιτοφάνταρο;
Άρα εγώ επιμένω ότι Ε.Δ στην Π.Α δεν υφίστανται για ένα φαντάρο.
Επιμένεις ότι είμαι άσχετος;Aναγκαστικά σβήνω την προηγούμενη διμοσίευση για να μην υπάρξει παρεξήγηση.
Απο τότε που ήμουν έγω στην ΚΟΣΥΘΕ και απο τότε που άνοιξε η ενότητα ε.δ (ΓΙΑΤΙ ΈΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΝ) άλλαξαν πολλά πράγματα.
Αυτά που ανέφερα ισχύουν όπως και η 358 μεδ.Δυστιχώς η ευτυχώς ο ρολος της Μοίρας άλλαξε αφού καθ΄'αυτου ο ρολος της ήταν η φύλαξη των μονάδων αλλά και οι επιχηρησεις
σε περίοδο ειρήνης και πολέμου.
Σμηνίτες δεν λαμβάνουν μέρος στις επιχηρήσεις αυτές ενώ με το σημερινο πλαίσιο προσληψης εποπ θα υπάρξει επένδρωση και με αυτούς.
Εντυ το να μπεις στην σελίδα του ΓΕΑ και να μου πασάρεις το θέμα δεν ονομάζεσαι σχετικός.
Οπότε για μένα είσαι άσχετος.
Οπως προανέφερα τελικά η ειδικότηττα που θα μπορούσε να ακολουθήσει ένας ενδιαφερόμενος για κάποια σωματική ασκηση η εμπειρία είναι αυτη που ακολούθησες εσύ.
Αρμενιστής.Και ΟΧΙ με την έννοια καθ'αυτου του Αρμενιστή.
Το θέμα είναι όμως πως η ΚΟΣΥΘΕ πάντα χρειάζονταν ΚΑΛΟΥΣ σμηνίτες στην κολύμβυση και στην ελεύθερη κατάδυση για την υποστύριξη στους ελένχους των αγκυροβολίων και τις επισκευές τους σε βάθη απο 5 εως 30 ,40 μέτρα ανάλογα την απαίτηση της βλάβης και των συνθηκών εργασίας.
Απο πρωσοπική εμπειρία λοιπόν αν συνεχίζουν να διαλέγουν ακόμα ΊΚΑΝΟΥΣ αρμενιστές για αυτό τον λόγο( υποστήριξη και μόνο) άξίζει να προσπαθήσει κάποιος να ενταχθει εκεί γιατι άλλο η διάσωση (εχω περάσει) και άλλο η συμμετοχή σε αποστολή .Εκει μπορείς να μάθεις και να κάνεις πολύ πιο χρήσιμα πράγματα περνώντας την θητεία πιο γρήγορα με λιγότερες υπηρεσίες και με ασκηση .Πάντα σε σχέση με αυτα που πέρασα εγώ.
Απο το να πάς σε ένα θερετρο της Π.Α και να κάνεις τον ναυαγοσώστη και να σε τρέχουν απο δω και απο κει είναι προτιμότερο να 'γλυψεις΄ και λίγο να σε πάρουν εκεί η τελος πάντων να σε κρατήσουν στην Μ.Α.Κ (πρώην ονομασία) και να σε χρησιμοποιούν σε διάφορες αποστολές.
Στα άλλα που ανέφερες για αερονόμους κτλ σύμφωνω είναι μάταιο.
Εχεις ένα ελάττωμα βρε αδερφε.Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα.
Το χειρότερο είναι ότι αποκαλείς μπουρδέλο κάτι που μόνο χεσμένος θα μπορούσες να μπείς για να το δείς! -
Πέσαμε στην περίπτωση εκατέρωθεν...
Όταν μου λέει κάποιος ότι στην Π.Α που δεν αφήνουν φαντάρο να ανέβει σε στέγη να μαζέψει πούσια για να μην στραμπουλήξει το πόδι του, υπάρχουν ειδικές δυνάμεις (πάντα που να αφορούν σμηνίτες και όχι μόνιμους) τότε εξακολουθώ να μιλάω για μπουρδέλο στο Βατικανό, ήτοι έννοιες άσχετες μεταξύ τους. Δεν χαρακτήρισα μπουρδέλο τη συγκεκριμένη μοίρα. Αν κατάλαβες κάτι τέτοιο έχεις πρόβλημα αποκωδικοποίησης της ελληνικής γλώσσας. Πολύ περισσότερο εγώ που γνώρισα από κοντά τους ανθρώπους αυτούς (έστω της ΚΟΣΥΘΕ) δεν θα είχα τέτοια άποψη.
Τα άλλα που λες ότι κρατάνε σμηνίτες που έχουν κάποιες ικανότητες σου λέω επίσης πολύ απλά ότι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Τουλάχιστον πέρσυ που ήμουνα φαντάρος. Αν πριν 10-15 χρόνια που ήταν και η θητεία μεγαλύτερη γινόντουσαν άλλα πράγματα δεν το ξέρω και δεν το κρίνω. Εγώ λεω αυτό που γινόταν πέρσυ. Το πιο κοντινό σε αυτό που περιέγραψες (επειδή το πάλεψαν αρκετά παιδιά από την ειδικότητα αλλά δεν το κατάφεραν λόγω έλλειψης βύσματος) ήταν να μείνουν στη σχολή Ικάρων για να βοηθούν τους ναυαγοσώστες στην πισίνα.
Εν κατακλείδι, σμηνίτης που να πάει να εκπαιδευτεί στο συγκεκριμένο σχολείο δεν υφίσταται. Εν έτει 2009 τουλάχιστον.Το θέμα είναι όμως πως η ΚΟΣΥΘΕ πάντα χρειάζονταν ΚΑΛΟΥΣ σμηνίτες στην κολύμβυση και στην ελεύθερη κατάδυση για την υποστύριξη στους ελένχους των αγκυροβολίων και τις επισκευές τους σε βάθη απο 5 εως 30 ,40 μέτρα ανάλογα την απαίτηση της βλάβης και των συνθηκών εργασίας.
Επειδή εγώ τουλάχιστον δεν απαντώ για να σου την πω όπως ξεκίνησες εσύ, σε ρωτάω. Παλιότερα κρατούσαν σμηνίτες αρμενιστές για αποστολές κλπ; Αυτό όντως είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά ΤΩΡΑ δεν γίνεται. Υπήρχαν 1-2 παιδιά εξαιρετικά ικανά (εννοείται οι περισσότεροι ήμασταν για τα ρέματα) αλλά δεν τους έγινε καμμία τέτοια πρόταση.
Για να δεις πάντως ότι κάτι κάναμε, πηδήξαμε και από τα 10 μέτρα...ΥΓ: Παραδέξου τουλάχιστον ότι παρεξήγησες τη λέξη μπουρδέλο και το γιατί την είπα, γιατί δεν είχα εξ' αρχής καμμία πρόθεση αντιπαράθεσης...
-
[quote='EDDIE_147']Πέσαμε στην περίπτωση εκατέρωθεν...
Όταν μου λέει κάποιος ότι στην Π.Α που δεν αφήνουν φαντάρο να ανέβει σε στέγη να μαζέψει πούσια για να μην στραμπουλήξει το πόδι του, υπάρχουν ειδικές δυνάμεις (πάντα που να αφορούν σμηνίτες και όχι μόνιμους) τότε εξακολουθώ να μιλάω για μπουρδέλο στο Βατικανό, ήτοι έννοιες άσχετες μεταξύ τους. Δεν χαρακτήρισα μπουρδέλο τη συγκεκριμένη μοίρα. Αν κατάλαβες κάτι τέτοιο έχεις πρόβλημα αποκωδικοποίησης της ελληνικής γλώσσας. Πολύ περισσότερο εγώ που γνώρισα από κοντά τους ανθρώπους αυτούς (έστω της ΚΟΣΥΘΕ) δεν θα είχα τέτοια άποψη.
Τα άλλα που λες ότι κρατάνε σμηνίτες που έχουν κάποιες ικανότητες σου λέω επίσης πολύ απλά ότι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Τουλάχιστον πέρσυ που ήμουνα φαντάρος. Αν πριν 10-15 χρόνια που ήταν και η θητεία μεγαλύτερη γινόντουσαν άλλα πράγματα δεν το ξέρω και δεν το κρίνω. Εγώ λεω αυτό που γινόταν πέρσυ. Το πιο κοντινό σε αυτό που περιέγραψες (επειδή το πάλεψαν αρκετά παιδιά από την ειδικότητα αλλά δεν το κατάφεραν λόγω έλλειψης βύσματος) ήταν να μείνουν στη σχολή Ικάρων για να βοηθούν τους ναυαγοσώστες στην πισίνα.
Εν κατακλείδι, σμηνίτης που να πάει να εκπαιδευτεί στο συγκεκριμένο σχολείο δεν υφίσταται. Εν έτει 2009 τουλάχιστον.Nαι τότε έπερναν άτυπα και χωρίς εξτρα εκπαιδευση τους ικανούς Αρμενιστες στις αποστολές.Τους κρατούσαν στην μονάδα των Λιοσίων και ήταν και πολύ χρήσιμοι.Φυσικά δεν τους είχαμε για καφέδες .Απο γεμίσματα στις μπουκάλες μεχρι κατάδυση ελευθερη εως και 15 μετρα θυμάμαι αν και εφόσον χρειαζόταν για βοήθεια.
Βέβαια οι αποστολές τότε ήταν και πολλές.Οι κινητές ομάδες της κοσυθε μοιραζαν τα μέλη τους ανα ομάδες με ανάλογους επικεφαλείς αξιωματικούς,οπότε η παρουσία ενος ναυαγοσώστη ήταν χρήσιμη.
Τώρα σίγουρα αν εσείς είσασταν 'κουραμπιέδες' δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αυτό.Ούτε τότε επιτρεπονταν να πάρουν μέρος σε αποστολές ενεργά ούτε τώρα.Εννοείται ότι έρχονταν να μεταφέρουν εξοπλισμο .Το τυπικό και νόμιμο μέρος.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα βύσματος αλλά καθαρά ικανοτήτων και εμπιστοσύνης.Δεν νομίζω ότι αλλάζουν αυτά τα πράγματα έτσι απλά .
Εντάξει ,μπορω να σου πω πολλά πράγματα αλλά δεν είναι το κατάλληλο μέρος γι,αυτό.
Ασχετο σε είπα μόνο για μένα γιατι δεν μπορείς να είσαι όπως εγώ.Μην με παρεξηγείς .
Όσο για το μπουρδέλο σου ,ναι το παρεξήγησα . -
Υπήρχαν 1-2 παιδιά που το κατείχαν πολύ ως πάρα πολύ το αντικείμενο. Ο ένας πολίστας και ο άλλος ναυαγοσώστης. Οι υπόλοιποι όπως το έθεσες...
Αντιθέτως με ότι περιμέναμε ήταν αρκετά δύσκολα και απαιτητικά. Πλάκα πλάκα κοπήκαν για διάφορους λόγους οι μισοί της σειράς μου. Το άλμα από το βατήρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν το γράψαμε σε βίντεο. Από τα λίγα που σου μένουν από το στρατό... -
Εμείς πηγαίναμε και στο κεδα ζ στην Ν Μακρη.πολλές φορές .Πατητές σας έκαναν στην πισίνα? Πέφτατε με το ενα χερι πανω τεντωμένο το άλλο στ'αχαμνα και τεντωμα ,ενωμένα πόδια κάτω .Απο πόνο στο πέσιμο πως τα πήγατε?
Κάνατε 300,600 ελεύθερο,ματαφορα βαρων μεσα στο νερό ,μακροβουτια στα 20+ μετρα και κολύμπι με βάρη ?
Σίγουρα σώσατε και τους εαυτούς σας στην εκτέλεση της διάσωσης.Σφαλιάρες έπεσαν?
Περί Θητείας [#3]