-
Απ'ότι γνωρίζω το deal έγινε με το εργοστάσιο για συγκεκριμένη παραγωγή. Κυρίως για C3 και C4. Για να τονώσει τη citroen που είχε πάρει τη κατρακύλα και κατά δεύτερον την diesel-εικόνα της φίρμας τώρα που γίνεται μόδα στην Ελλάδα. Μετά θα επιστρέψουν στην τιμή καταλόγου-τις παλιές μικρότερες προσφορές.
Πάντως δεν αποκλείω το Μάιο να έληξε ακόμη και 1η η Citroen. Και το C3 μάλλον 2ο μετά από κανένα corsa. Πάντως τους τελευταίους μήνες έχω δει πάρα πολλά κυρίως λευκά C3 αλλά και C4 και Αθήνα αλλά και Λαμία που ανεβαίνω.
-
C3 χαμος στη λαμια c4 λευκο εκτος το δικο μου δεν ςχω δει αλλο.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
Καλά μόνο στο ΜΙΤ 71** και 72** πρέπει να έχω δει 5 C3....και υπάρχουν και άλλα.
Αναφέρομαι και Αθήνα όπου παίζει αρκετά και το C4 λευκό. -
To C3 το βλέπω καθημερινά σε 5θυρο αμάξωμα.
Ήταν το 1ο πράγμα που είχα πει. Θα πουλήσει. Είναι πανέμορφο μέσα-έξω, έχει χώρους μεγάλους, δεν είναι κλειστοφοβικό (βασικό αυτό) και έλκει όλους τους υποψήφιους πελάτες. Και τώρα με τους Diesel αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
To C3 το βλέπω καθημερινά σε 5θυρο αμάξωμα.Και μονο σε 5θυρο θα το δεις γιατι ... μονο σε 5θυρο βγαινει!
-
ε; ναι... σωστά.
Το 3θυρο είναι το DS3... -
Οι δυο εταιρειες που ανεφερα σε προηγουμενο μου ποστ παραλαμβανουν 30 Ιουνιου!
Ο απολογισμος?
260 C3 και 50 C4.Τα πρωτα σε πωλητες,τα δευτερα στους προισταμενους.
Μαλλον ανετα 1η κατεμε τον Μαιο με βαση οσα μου λενε η Citroen,οπως και τον Ιουνη οπου θα μπουν και αυτα τα σεβαστα νουμερα εταιρικων.Λογικα οσο περπαταει θα το παει και η Citroen. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είναι πανέμορφο μέσα-έξω, έχει χώρους μεγάλους, δεν είναι κλειστοφοβικό (βασικό αυτό) και έλκει όλους τους υποψήφιους πελάτες. Και τώρα με τους Diesel αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.Βασικα ειναι παμφθηνο..
Μακαρι η προσφορα να αφορουσε ds3-c5 κι οχι τα 'κουτια' c3-c4..
-
Το c4 είναι ωραίο. Το c3 είναι ΓΤΠΚ σχεδιαστικά.
-
Για ΚΙΑ καλο ειναι..
-
Μα ισχύει και στο Ds3 και στο C5. Σε όλη τη γκάμα diesel.
Απλά ανέφερα ότι ο όγκος της συμφωνίας αφορά κυρίως C3 και C4. -
δεν έχει ίδιας τάξεως μειώσεις στο ds4 πχ. έχει μόνο -300 απο τη τιμή καταλόγου. ενώ στο C4 περίπου -3000! απο τιμή καταλόγου.
στο ds3 είναι στο 1,6d -1300 όταν στο C3 1,6d είναι -3200 απο τιμή καταλόγου.
πολύ μεγάλες οι διαφορές ΙΜΗΟ. δλδ -300 απο τιμή καταλόγου σου κόβουν σχεδόν παντού και χωρίς να έχουν προσφορά. -
Το κορυφαιο που εχουν κανει ομως ειναι το bonus ανταλλαγης.. Δινουν τρελα λεφτα.. Πηγε φιλος που ενδιαφερεται ν αλλαξει Megane II 1.4 2008 με 60kkm για ds3 diesel και του παιρναν το megane 8000e σε αντιπροσωπεια της Λ.Αθηνων.. Μονο αν τα στελνουν εξω εξηγειται.
http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopi ... 73&start=0
-
ρε συ αφού λέει μόνο για βενζίνης, τι ds3 diesel λες?
όπως και να έχει, τελική πόσο του είπαν?
κανά ds4 δίνουν σε καλή τιμή? -
Δεν μου ανεφερε τιμη και οντως ηταν thp εγω μπερδευτηκα.Δε γνωριζω κατι για τη ds4.
-
δυστυχώς στην ds4 είναι μη ανταγωνιστικοί.
η Giulietta έχει πολύ καλύτερες τιμές.
off topic τέλος -
φιλος που προσφατα (πριν κανα μηνα) πηρε με μπονους ανταλλαγη το σε3 και με το καλημερα του το ξεκοψαν 'μονο βενζινες και προ-ταξινομημενα με 31-12-11'. Αν κατι αλλαξε σε 1 μηνα δεν ξερω. **
Του πηραν το φορεστερ του 03 για 3,000 ανταλλαγη + 4000 εκπτωση απο τιμη καταλογου και δωρο πατακια και παρκτρονικ και προσφορα υγραεριο δικο τους, χωρις να χανει εγγυηση με + 700 ευρω , και 3 χρονια εγγυηση εξτρα με 150 ευρω**. Αν επαιρνε πιο μεγαλο μοντελλο θα ηταν καλυτερη η ανταλλαγη....?..δεν ρωτησαμε διοτι ενδιαφεροταν μονο για σε3 να το οδηγει στην πολη η συζυγος.
Μας τοπαν ξεκαθαρα στην ΩΜΕΓΑ οτι τα μεγαλουτσικα και 4χ4 πανε εξαγωγη σε χωρες που δεχονται μεταχ και γιουρο3-4 (κροατιες τσεχιες πολωνιες και ετσι). Η Γερμανια μου φαινεται δεν δεχεται εισαγωγη κατω απο γιουρο 5. Ημουν μπροστα, μαζι με φιλο μου οταν γινοταν η ολη κουβεντα με ιδιοκτητρια της ΩΜΕΓΑ (κα Βαρβαρηγου).
Η ολη συνεργασια ηταν αψογη, απο οτι μου ειπε οταν τελειωσε, και σε χρονους και στα λεφτα και στο αμαξι...οτι συμφωνηθηκε τηρηθηκε ακριβως. Το φορεστερ πηγαν και το πηραν απο το γκαραζ του, για να μην ταλαιπωρηθει. Τα αμαξια ανταλλαγης τα κανουν διαγραφη πρωτα, για να πανε εξωτερικο, και σε καμμια βδομαδα σου δινουν αντιγραφο απο πιστοποιητικο διαγραφης νασαι σιγουρος οτι το θεμα εκλεισε.
-
Αρα οντως πανε εξω.. Γενικα ,και χωρις καμια διαθεση διαφημισης, η Ω απο αυτα που διαβαζω νετ και στο gcc ειναι η σοβαροτερη αντιπροσωπεια citroen στην Αττικη αν οχι πανελλαδικα.
-
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... 12-5-a.pdf
5.314 ταξινομήσεις ο Μάιος
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Λοιπον θα κανω 2 προβλεψεις για Μαιο...- Κατω απο 3000 ταξινομησεις..
- Μες την 3αδα η Citroen με το C3!
Στην πρώτη έπεσες έξω, στη δεύτερη μέσα.
-
Επιασα σύνολο citroen να δούμε αν θα πιάσω και c3 να πάω ταμείο!
Χαχαχα!
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]