-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Σήμερα, πρίν έρθω για δουλεία, έπρεπε να αφήσω γυναίκα και παιδί στο σπίτι της πεθεράς μου... όπως λοιπόν βγαίνουμε από το παρκινγκ μου, πετυχαίνω ζώο με εταιρικό αυτοκίνητο, να στρίβει ανάποδα στον δρόμο μου (είναι μονόδρομος)...
Θα έπρεπε το ζώο να κάνει πάνω από 200 μέτρα ανάποδα, για να φτάσει στην επόμενη διασταύρωση... ενώ μόλις 50 μέτρα πιο πάνω θα έστριβε κανονικότατα... με το που τον βλέπω (το σπίτι μου είναι στο μέσον του δρόμου), βγαίνω από το πάρκινγκ... και το ζώο φτάνει σχεδόν φάτσα μου... Ήταν ένας 'γεμάτος' γκριζομάλης γύρω στα 50 με μαύρο γυαλί ηλίου... μου φωνάζει 'δεν με είδες'...και εγώ με απάθεια 'όχι'... 'απαντά, θα ξαναμπείς στο πάρκινγκ να περάσω;', 'όχι...θα κάνεις όπισθεν όλο το δρόμο όπως ήρθες και θα πάς κανονικά' με ύφος 'δεν μασάω τίποτα...κατάλαβες;'
Ας πρόσεχε...έκανε 100 μέτρα όπισθεν... δεν τον χάλασε που αν είχε στρίψει κανονικά από την αρχή, θα είχε περάσει πολύ γρηγορότερα!!!Ετσι ετσι , ειναι κι εμενα το αγαπημενο μου σπορ το 'Βαλε τον μαλακα που μπηκε κοντρα να παει ολο το τετραγωνο με οπισθεν'
Η φατσα του εκαστοτε εξυπνακια που παει για μαλλι (κινηθει πιο γρηγορα) και βγαινει κουρεμενος (τον πινει εν ολιγοις) και δεν μπορει και να πει και τιποτα και κοντευει να σκασει ειναι ολα τα λεφτα -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το άφησε διπλή σειρά (χωρίς καν να το ισιώσει) αδιαφορώντας αν περνάνε μόνο τα μικρά αμάξια.
Είναι αυτή που έγραψα και την πέτυχα στο από κάτω ρεύμα της Μιχαηλίδη!
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
καθαρίζει η γυναίκα μου *πρόην πρωταθλήτρια με 2 νταν στο Tae Kwon Do )... οπότε δεν το σκέφτηκα και πολύ
+1 Μπράβο και σε αυτή τη φάση...
Αλλά το μεγαλύτερο μπράβο είναι για την επιλογή της γυναίκας.Έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ρε παιδί μου.....Μόνο πρόσεχε να μην την εκνευρίζεις πολύ...
Για τους μονόδρομους συμφωνώ, απλά υπάρχουν σημεία (πχ σχεδόν όλος ο δήμος Καλαμαριάς ) που οι μονοδρομήσεις είναι ειλικρινά Στην Καλαμαριά (που μένω) εάν μπλέξεις στα στενά είναι δεδομένο ότι θα παραβιάσεις μονόδρομο! Πραγματικά οι άνθρωποι που έκαναν τις μονοδρομήσεις ήταν σαδιστές... Και να σκεφτείτε ότι τώρα έχει στρώσει πλέον το πράγμα... Παλαιότερα ήταν ακόμα χειρότερα (πχ έβγαινες σε σημεία που δεν μπορούσες να πας πουθενά χωρίς να παρανομήσεις... ). Γι' αυτό στην περιοχή υπάρχει μία σχετική κατανόηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Βέβαια, καλό θα είναι και αυτός που παρανομεί να μην το παίζει και έξυπνος...
quiz: Ποιος ήταν αυτός που χθες το απόγευμα είχε παρκάρει στο Νόησις πάνω στο δρόμο που χρησιμοποιούν τα οχήματα τροφοδοσίας, αντί για το πάρκινγκ που ήταν 2 βήματα παρακάτω;;;
-
ZΩΟ 1
Ο τύπος που πάρκαρε εχθές τη MERCEDES C Class του στη γωνία αμέσως μετά τη στροφή της ΤΟΥΟΤΑ στη Λ. Αθηνών. Είχε όλο το κώλο έξω με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ανοίγουν την τροχιά τους οι διερχόμενοι. Αν έτρεχε κάποιος θα τον μάζευε εύκολα.
Καλά καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να βρει παρκινγκ. Αλλά δεν την λυπάται? Δεν είναι και LADA ρε γαμώτο. Και τουλάχιστον ας την έβαζε πιο μέσα.ΖΩΟ 2
FORD TRANSIT μέσα '90 σε ψιλοάθλια κατάσταση παρκαρισμένο σε στενό. Κινούμε κανονικά στο στενό σήμερα το πρωί για να πάω στη δουλεία. Και δίχως φλας (και ούτε να ελέγξει φυσικά) πάει να ξεκινήσει. Κατάλαβε τη μαλακία του από το φρενάρισμά και την κόρνα μου.
Και δεν έτρεχα...
Κατέβασε το παράθυρο, αλλά επειδή είχα αργήσει δεν έκατσα να ακούσω τι σκ@τ@ ήθελε να μου πει.ΖΩΟ 3
Στα 200μ από το προηγούμενο ζώο πήγε να σφάξει STOP δίχως να κοιτάξει τίποτα. Πάλι σταμάτησα έγκερα. Το ύφος της αγελάδας που είχε δεν ξεχνιέται.ΖΩΟ 4
Στον ίδιο δρόμο δυο στενά παρακάτω θυληκό ζώο που έπραξε ακριβώς το ίδιο. Δεν έκανα τον κόπο να σταματήσω, αλλά επειδή είχε χώρο πέρασα μπροστά της δείχνωντας της το STOP.Και ρωτώ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ...
...Και αρχίζω να σκέφτομαι να πάρω παλιό VOLVO για να πηγαίνω στην δουλειά μου. -
[quote='markvag
Για τους μονόδρομους συμφωνώ, απλά υπάρχουν σημεία (πχ σχεδόν όλος ο δήμος Καλαμαριάς ) που οι μονοδρομήσεις είναι ειλικρινά Στην Καλαμαριά (που μένω) εάν μπλέξεις στα στενά είναι δεδομένο ότι θα παραβιάσεις μονόδρομο! Πραγματικά οι άνθρωποι που έκαναν τις μονοδρομήσεις ήταν σαδιστές... Και να σκεφτείτε ότι τώρα έχει στρώσει πλέον το πράγμα... Παλαιότερα ήταν ακόμα χειρότερα (πχ έβγαινες σε σημεία που δεν μπορούσες να πας πουθενά χωρίς να παρανομήσεις... ). Γι' αυτό στην περιοχή υπάρχει μία σχετική κατανόηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Βέβαια, καλό θα είναι και αυτός που παρανομεί να μην το παίζει και έξυπνος...quiz: Ποιος ήταν αυτός που χθες το απόγευμα είχε παρκάρει στο Νόησις πάνω στο δρόμο που χρησιμοποιούν τα οχήματα τροφοδοσίας, αντί για το πάρκινγκ που ήταν 2 βήματα παρακάτω;;; [/quote]
Ο μελετητης κυκλοφοριακου εκει στην Καλαμαρια ειχα ακουσει οτι ηταν ο Βουγιας!!!!!.
Και εγω ταπαιξα οταν καποια στιγμη μπηκα σε αυτην την περιοχη και μου εκανε τοση εντυπωση και ρωτησα το 'συναφι' να μου πουν τον Ιδιοφυη που το σχεδιασε...... Αν καποιος ξερει κατι παρα πανω .... καλοδεχουμενη η ενημερωση...... -
Ζώο που μόλις είχε πάρει το δίπλωμα (αν κρίνω από την φάτσα του) με γεμάτο συνεπιβάτες το ασημί Corsa έσφαξε ωραιότατο Στοπ σε στενό που δεν έχει καθόλου ορατότητα , ευτυχώς που τον είδα να έρχεται φουριόζος από τον ανακλαστικό καθρέπτη και σταμάτησα εγώ για να μην γίνει το μπαμ!
Θα του την φόραγα του μ@λακα αν δεν ήμουν με το τριών μηνών Σιρόκο έτσι για να του κοπεί λίγο η μαγκιά
-
Μεθυσμένο ζώο σε βρεγμενο δρομο μας κοπάνησε από πίσω στο φανάρι. Ευτυχώς είμασταν το πρώτο αυτοκίνητο και δεν είχαμε καμιά καραμπόλα.
-
Χθες το απόγευμα κατεβαίνω στην Γλυφάδα για ψώνια και βρίσκω τυχερή θέση στην κάθοδο της Γρηγορίου Λαμπράκη ελάχιστα πριν την διασταύρωση με την Κύπρου. Μάλιστα χρειάστηκε να στριμώξω λίγο τον πίσω μου ώστε να μην είμαι καθόλου πάνω στην κίτρινη διαγράμμιση που προειδοποιεί για απαγόρευση στάθμευσης λόγω της διασταύρωσης και της ράμπας των αναπήρων που ήταν μισό μέτρο πιο πέρα. Γυρνώντας, βλέπω ότι έχει παρκάρει μπροστά μου SLK που έχει κλείσει μεγαλοπρεπέστατα την πρόσβαση για τα ΑΜΕΑ και εξέχει και ένα μέτρο μέσα στην διασταύρωση.
Γιατί να μην το κάνει όμως; Υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να υποστεί συνέπειες για την πράξη του/της αυτή ΕΚΤΟΣ και αν κάποιος τηλεφωνήσει επίτηδες;
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Μεθυσμένο ζώο σε βρεγμενο δρομο μας κοπάνησε από πίσω στο φανάρι. Ευτυχώς είμασταν το πρώτο αυτοκίνητο και δεν είχαμε καμιά καραμπόλα.Κ τι εκανες εσυ?
-
Έχει αφήσει ένας (όχι γείτονας) το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι της ξαδέρφης μου και ο συναγερμός του βάραει συνεχώς 2 μέρες τώρα όλη μέρα και την νύχτα όταν περνάει κάποιο αυτοκίνητο. Της έχει απάσει τα νεύρα αφού έχει ένα μωρό 8 μηνών που ξυπνάει συνέχεια. Υποψιάζεται ότι είναι κάποιος που έφυγε διακοπές.
Ποια είναι η ενδεδειγμένη κίνηση? Τροχαία? Τι μπορεί να κάνει? Να το μαζέψει αποκλείεται.
Η πρόταση μου να του ανοίξω το καπό με λοστό και να τον αποσυνδέσω, δεν πέρασε -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ο μελετητης κυκλοφοριακου εκει στην Καλαμαρια ειχα ακουσει οτι ηταν ο Βουγιας!!!!!.
Έτσι εξηγούνται όλα...
Από τότε που ξεκίνησα να μένω εκεί (11 ετών) είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όποιος την έκανε πρέπει να είχε πτυχίο ανικανότητας και ανυπαρξία κοινής λογικής σε συνδυασμό με μηδενικά επίπεδα εγκεφαλικής δραστηριότητας και τώρα επιβεβαιώνομαι πανηγυρικά!
Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι ΟΛΑ τα γ@μημέν@ στενά (αν βγάλεις άκρη με τις μονοδρομήσεις) σε βγάζουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ στους κεντρικούς. Πράγμα που σημαίνει ότι οι κεντρικοί (που με εξαίρεση την Ανδριανουπόλεως δεν έχουν πάνω από 1 λωρίδα - 2 στο τσακίρ κέφι) είναι μονίμως υπερφορτωμένοι...
Και να θέλεις να γλιτώσεις την κίνηση και να ξέρεις τα στενά, απλούστατα (εάν δεν θέλεις να παρανομήσεις) θα κάνεις κύκλους κανένα 20λεπτο και θα βρεθείς λίγο πιο πίσω από εκεί που ξεκίνησες... Για να κάνεις μικρές αποστάσεις ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ να κάνεις κύκλο (τεράστιο κύκλο), αλλά ΚΑΙ να βγεις σε κεντρικό δρόμο, ενώ με μία πιο λογική μονοδρόμηση θα έφτανες αμέσως!
Για να προλάβω σχόλια, συνήθως χρησιμοποιώ τα πόδια μου, αλλά όταν πχ θέλεις να πας για τα ψώνια της εβδομάδας χρειάζεται αμάξι, γιατί είναι πολλά...
Πάντως, ένα παιδί 10 ετών με στοιχειώδη λογική θα τα κατάφερνε πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε έχει κάνει αυτό το έγκλημα εναντίον των δημοτών... Μέχρι να αναλάβει λοιπόν η τετάρτη δημοτικού το συγκοινωνιακό στην Καλαμαριά, μία συμβουλή: ΜΗΝ θεωρείτε ότι επειδή έχει μονόδρομο ΔΕΝ θα δείτε κανέναν να έρχεται... Συχνά μπορεί να είναι η παρανομία για μερικά δευτερόλεπτα ή ένας κύκλος 20-30 λεπτών...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχει αφήσει ένας (όχι γείτονας) το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι της ξαδέρφης μου και ο συναγερμός του βάραει συνεχώς 2 μέρες τώρα όλη μέρα και την νύχτα όταν περνάει κάποιο αυτοκίνητο. Της έχει απάσει τα νεύρα αφού έχει ένα μωρό 8 μηνών που ξυπνάει συνέχεια. Υποψιάζεται ότι είναι κάποιος που έφυγε διακοπές.
Ποια είναι η ενδεδειγμένη κίνηση? Τροχαία? Τι μπορεί να κάνει? Να το μαζέψει αποκλείεται.
Η πρόταση μου να του ανοίξω το καπό με λοστό και να τον αποσυνδέσω, δεν πέρασεΚαλείς την τροχαία, δηλώνεις ότι υπάρχει νεογέννητο μωρό με πρόβλημα, μπλα μπλα μπλα και αναλαμβάνουν εκείνοι να βρούν τον ιδιοκτήτη.
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
1.5 ωρίτσα τους είχε στο περίμενε(μου έχει χρειαστεί ήδη 2 φορές)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μεθυσμένο ζώο σε βρεγμενο δρομο μας κοπάνησε από πίσω στο φανάρι. Ευτυχώς είμασταν το πρώτο αυτοκίνητο και δεν είχαμε καμιά καραμπόλα.
Κ τι εκανες εσυ?
Συμπλήρωσα τον φιλικό διακανονισμό. τι ήθελες να κάνω ?
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Κ τι εκανες εσυ?
Δεν του έσπασες τα μούτρα? ντροπή...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κ τι εκανες εσυ?
Μπόχουμ ΔΕΝ δέρνουμε!
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Κ τι εκανες εσυ?
Μπόχουμ ΔΕΝ δέρνουμε!
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
1.5 ωρίτσα τους είχε στο περίμενε
(μου έχει χρειαστεί ήδη 2 φορές)
Προσεξε γιατι εκανα και εγω κατι τετοια κολπα σε παλαιοτερη μοτο μου, και μια φορα που την ειχα στο σταντ, γυρναω και ακουω ενα μπουμ
Ειχε πεσει κατω γιατι εσπασε το σταντ απο τα πολλα ζορια
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]