-
Ρε πστ μου γραφετε πολλα, εχω πηξει κ μεσα στο σπιτι, και γραφω κατι σεντονια King size...
Ειπες για ΜΜΜ?
downhill παει να κατεβει απο τρενο/λεωφορειο, κ οσοι περιμενουν στην σταση, ως γνησιοι ελληναρες ορμανε πανω σου να μπουνε μεσα απο πανω σου. Οπου φυσικα δεν εχεις που να πας:
α) Περνας οπως οπως στριμωγμενος κ δεν μιλας?
β) Λες αυστηρα αλλα ευγενικα να περιμενουν να κατεβεις, οπως πρεπει να κανουν?Αν β), κ σου απαντησει καποιος 'φιλαρακι σαλτα κ πηδηξου' επειδη ετσι εχει μαθει να του περναει, τον γαμεις ή το δεχεσαι? Εγω δεν μπορω να κανω το δευτερο...Ειδικα οταν ειμαι σε πλεονεκτικη θεση (στο λεωφορειο, 2-3 σκαλια πιο ψηλα) κ μπορω με μια κλωτσια στο στηθος να τον ξαπλωσω στο πεζοδρομιο...
ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ:
α)Αν καποιος θα κανει μια μαλακια ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, θα του επιστησω την προσοχη στην μλκια του. **Αυστηρα αλλα ευγενικα. **
α1) Αν ζητησει συγνωμη, τοτε τελος. ΤΕΛΟΣ.
α2) Αν το παιξει μαγκας, ζητησει τα ρεστα κλπ, τοτε ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ. Αν βγει απο μονος του για τσαμπουκα τοτε δεν το συζηταμε, παιρνεις οτι εχεις στα χερια κ φουλ οπου ποναει...β) Αν καποιος κανει μια μλκια ΕΠΙΤΗΔΕΣ, πραγμα που ΦΑΙΝΕΤΑΙ πχ περναω το κοκκινο επειδη μπροστα γινεται της πουτανας, ενω ξερω οτι εχω κοκκινο κ κοιταω κ βλεπω τον καθετο που εχει ξεκινησει - παω αναποδα σε μονοδρομο κ απαιτω να κανουν ακρη να περασω - προσπερναω απο δεξια κ στριβω αριστερα κ δεν μου αρεσει που με εκλεισαν επιτηδες - προσπερναω απο την ΛΕΑ στον πηγμενο Κηφισο κ δεν μου αρεσει που ο Kacey εκατσε πανω της αλλα δεν προχωραει πιο γρηγορα απο τον διπλα.
Τοτε βλεπε α2.
Αυτος που περναει με κοκκινο κ μαλιστα τσαμπουκαλεμενα ΠΧ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ, εχει αδικο χωρις αμφιβολια. Δεν χρειαζεται να εισαι νομικος για να εχεις δικιο...
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Kacey, ερώτηση για σένα, μια και ήμουν μάρτυρας σε πρόσφατο περιστατικό στο οποίο ο 'μάγκας' έφυγε μεν, κρατήσαμε δε πινακίδες και έχουμε ονοματεπώνυμο, δ/νση κατοικίας, κλπ:Γομάρι 2 μέτρων και 150 κιλών (δεν ήταν ακριβώς έτσι ο συγκεκριμένος, αλλά πες ότι είναι) σε κλείνει και βγαίνει απ' το αμάξι του με ρόπαλο μπέιζμπολ επειδή του την είπες μπροστά στους φίλους του/την κοπέλα του/κλπ για κάποια χοντρή μ@λ@κία που έκανε κι έρχεται προς το δικό σου αμάξι με σκοπό να σε 'συνετίσει' δια της βίας. Η πόρτα σου είναι κλειδωμένη και δεν καταφέρνει να την αξοίξει, ενώ εσύ ΞΕΡΕΙΣ ότι αν βγεις και του ρίξεις 1 με ό,τι διαθέτεις (υποθέτω δε διαθέτεις και κανα 22άρι, tazer, φλογοβόλο, κλπ, έτσι?...) αυτός θα σου ρίξει 10 και θα πάει για καφέ, οπότε δε βγαίνεις (ή μήπως βγαίνεις?). Επειδή δε μπορεί να δείρει εσένα, 'περιποιείται' το αμάξι σου με μερικά χτυπήματα στη λαμαρίνα και σηκώνεται και φεύγει. Εσύ, εν τω μεταξύ, έχεις μάρτυρες που μπορούν να βεβαιώσουν τι έγινε.
Τι κάνεις? Πας στην αστυνομία και καταθέτεις μήνυση για υλικές ζημιές, τραμπουκισμούς, κλπ (γνωρίζοντας φυσικά ότι ο 'μάγκας' θα μάθει τα στοιχεία σου)? Το χειρίζεσαι διαφορετικά??...
Αν ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ, κ εχεις μαρτυρες, τραβα του μια μηνυση. Εγω βγαινω.
Ρε παιδακια, τι δεν θελετε να καταλαβετε? ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ οταν ο αλλος εχει κανει μαλακια, να μου λεει οτι θα με γαμισει, οτι θα με δειρει, οτι ετσι γουσταρε να κανει. Θα παιξω ξυλο κ θα κοιταξω να του ριξω οσες περισσοτερες, με οτι ποναει περισσοτερο, οσο πιο γρηγορα γινεται. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Οταν βλεπω να βγαινει ο διμετρος με ροπαλο, ή βγαινω κ εγω με τον σταυρο για τα μπουλονια κ οποιος προλαβει (παντα στην πλατη του καθισματος του συνοδηγου), ή πολυ απλα βαζω πρωτη κ σημαδευω. Εκει να δεις ποτε φευγει το ροπαλο απο τα χερια. Αυτο εχει γινει ηδη μια φορα...
Εντελως φιλικα, απο το bold φαινεται ποσο μεγαλη επαφη εχεις με το αντικειμενο...
Εσύ με ποια ιδιότητα έχεις επαφή με το αντικείμενο;
Με την ιδιοτητα του οτι ξερω απ'εξω τον ΚΟΚ επειδη τον βιαζω συστηματικα...Κ εχω φροντισει να μαθω.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να βεβαιωσει η τροχαια παραβαση, αν δεν τον δουν οι ιδιοι επ'αυτοφορω. Τοσο απλα. Δεν μπορεις να πας με ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑΠΕΝΤΕΚΕ ατομα κ να πεις 'ειδα αυτον να κανει το ταδε'. Ακομα κ βιντεο να υπαρχει της τροχαιας παραβασης, δεν μπορουν να του κανουν τιποτα (εκτος βεβαια απο τις δικες τους καμερες). Δηλαδη αν τον εχεις σε βιντεο να περναει το κοκκινο κ το δειξεις στην τροχαια, δεν μπορουν να του κοψουν κληση. ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΜΕ ...
Φυσικα 'μηνυση' για παραβαση του ΚΟΚ δεν στεκει.
Κ φυσικα για το πρωτο που γραφεις, γενικα δεν ειναι κ πολυ εφικτο κ προυποθετει να σε ακολουθησει μεχρι εκει, πραγμα που 1 στους 10 το κανουν. Οι υπολοιποι θελουν ξυλο. Κ τα λοιπα περι οπλων, νταμαριων κ παει λεγοντας, τα εχουμε ξαναπει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε, το θεμα ειναι ποιος δεχεται να ειναι φευγατος.
Ποιος είπε ότι του κάνεις μήνυση για παράβαση του Κ.Ο.Κ;Υπάρχουν δεκάδες αιτιολογίες να του κάνεις μήνυση.Έκθεση σε κίνδυνο των άλλων χρηστών της οδού,είναι μια αιτία.
Ασε την 'αιτια' κ μιλα με κατηγοριες. 'Εξυβριση'. 'Προκληση σωματικων βλαβων εξ΄αμελειας'. Πες μου κατι τετοιο που κολλαει σε καποιον που περασε με κοκκινο αλλα δεν σε τρακαρε. Κ πες μου πως θα το κολλησεις κ πως θα το στηριξεις. Ειπαμε, τροχαιες παραβασεις δεν στεκουν αν δεν βεβαιωνονται απο την τροχαια...
Είναι πολύ λάθος να βλέπουμε τους δρόμους σαν χώρους 'ξεκαθαρίσματος λογαριασμών'.Και στην τελική ανάλυση τι είμαστε εμείς να κρίνουμε αν και κατά πόσο κάνει κάποιος/α μαλακία;Αυτεπάγγελτοι κριτές των πάντων;Ας κοιτάει ο καθένας να οδηγάει σωστά,και όλα θα διορθωθούν.Σήμερα στην Εθνική ένας ανεγκέφαλος οδήγαγε με το κινητό στο αυτί,και προσπάθησε να αλλάξει λωρίδα αναγκάζοντας με να φρενάρω τόσο έντονα που λειτούργησε το ABS και απέκτησα σημάδι από τη ζώνη στον ώμο.Του κόρναρα έντονα,πέρασα δίπλα του,και απλώς τον κοίταξα...Αυτός είχε κατεβάσει το βλέμμα και κοίταζε ευθεία...Δηλαδή κατά τον kacey έπρεπε να του πω να σταματήσει δεξιά να λογαριαστούμε...Έχει κάποιο νόημα αυτό;
α)
'Εμεις' ειμαστε αυτοι που παραλιγο να απλωθουμε στην μπαριερα/πορτα του επειδη μιλαγε στο κινητο/περασε με κοκκινο. Δεν χρειαζεται πολυ συζητηση για το αν φταιει οταν περναει με κοκκινο ή παει να πεσει πανω μας επειδη μιλαγε. Δεν ειναι 'αποψη μου' οτι ειναι λαθος να περνας με κοκκινο οταν μονο κατα τυχη δεν θα καρφωσεις καποιον. Το οτι ειμαστε τα παραλιγο θυματα ειναι που μας δινει το δικαιωμα να του την πουμε.
β) Οχι. Αν ομως εκει σου ελεγε ενα 'αντε γαμησου', τοτε ναι.
-
kacey δεν ξέρω πόσων ετών είσαι,αλλά σου εύχομαι-πραγματικά-να διάγεις τον υπόλοιπο σου βίο με λευκό ποινικό μητρώο,και προπάντων αρτιμελής και όρθιος.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
kacey δεν ξέρω πόσων ετών είσαι,αλλά σου εύχομαι-πραγματικά-να διάγεις τον υπόλοιπο σου βίο με λευκό ποινικό μητρώο,και προπάντων αρτιμελής και όρθιος.Μπαααα...σε εχω προλαβει κ στα δυο . Τι να γινει ρε φιλαρακι, που κ που θα φαμε κ ξυλο. Τι να κανουμε. Shit happens.
απαντησε μου για το σκηνικο στο λεωφορειο. Τι θα εκανες? Εμενα μου εχει τυχει ΚΑΙ αυτο.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Δεν ηξερα που να το γραψω οπότε ανοίγω νεο θέμα, αν εκανα λάθος συγχωνεύστε το..Λοιπόν πριν λίγο στη διασταύρωση Βεικου,Αγ.Γλυκερίας,Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδακη, προσπαθω να διασχίσω με τα πόδια το φανάρι της Γαλατσίου (από εβερεστ προς goodies) και βλεπω ενα cordoba να ερχεται κατα πάνω μου το οποίο είχε στρίψει από την Αγ.Γλυκερίας προς Γαλατσίου το οποίο ως γνωστό απαγορεύεται...... Τον μουτζώνω και τον βρίζω και ο τύπος σταματάει μεσα στη μεση της Γαλατσίου στο ύψος της στασης, βγαίνει και αρχιζει να βρίζει, λεγοντας 'ξερεις ποιος ειμαι εγώ', 'επρεπε να σε πατήσω', 'ελα λίγο να σου πω' κτλ.. εγω βλέποντας τη σωματική διαπλαση του τύπου δεν πάω προς τα εκει, αλλά ήρθε αυτός και μου εσκασε κουτουλιά και κάτι χτυπήματα μεταξύ χαστουκιού και μπουνιάς
τωρα βεβαια πιστεύω πως ημουν αρκετα χαζός που δε σηκώθηκα να φύγω και εκατσα εκεί να τον βρίζω και να το παίζω οτι δε φοβάμαι.......εχω κρατήσει πινακίδα, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω και αν εχει νόημα να το κάνω... ηθικό διδαγμα, πολύ μεγάλο φυσικά===> δεν βρίζουμε ποτέ κανέναν στο δρόμο ότι μαλ@κία και να εχει κάνει, η αν το κάνουμε φευγουμε οσο πιο γρήγορα μπορούμε... ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΚΟΤΑ
To μετεφερα στα 'Ζώα,Ζώα,Ζώα'
Mod Bill33Σορρυ αλλα ειμαι εντελως αντιθετος απο την αποψη σου
Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ηρεμα δηλαδη? -
Kacey, ερώτηση για σένα, μια και ήμουν μάρτυρας σε πρόσφατο περιστατικό στο οποίο ο 'μάγκας' έφυγε μεν, κρατήσαμε δε πινακίδες και έχουμε ονοματεπώνυμο, δ/νση κατοικίας, κλπ:Γομάρι 2 μέτρων και 150 κιλών (δεν ήταν ακριβώς έτσι ο συγκεκριμένος, αλλά πες ότι είναι) σε κλείνει και βγαίνει απ' το αμάξι του με ρόπαλο μπέιζμπολ επειδή του την είπες μπροστά στους φίλους του/την κοπέλα του/κλπ για κάποια χοντρή μ@λ@κία που έκανε κι έρχεται προς το δικό σου αμάξι με σκοπό να σε 'συνετίσει' δια της βίας. Η πόρτα σου είναι κλειδωμένη και δεν καταφέρνει να την αξοίξει, ενώ εσύ ΞΕΡΕΙΣ ότι αν βγεις και του ρίξεις 1 με ό,τι διαθέτεις (υποθέτω δε διαθέτεις και κανα 22άρι, tazer, φλογοβόλο, κλπ, έτσι?...) αυτός θα σου ρίξει 10 και θα πάει για καφέ, οπότε δε βγαίνεις (ή μήπως βγαίνεις?). Επειδή δε μπορεί να δείρει εσένα, 'περιποιείται' το αμάξι σου με μερικά χτυπήματα στη λαμαρίνα και σηκώνεται και φεύγει. Εσύ, εν τω μεταξύ, έχεις μάρτυρες που μπορούν να βεβαιώσουν τι έγινε.
Τι κάνεις? Πας στην αστυνομία και καταθέτεις μήνυση για υλικές ζημιές, τραμπουκισμούς, κλπ (γνωρίζοντας φυσικά ότι ο 'μάγκας' θα μάθει τα στοιχεία σου)? Το χειρίζεσαι διαφορετικά??...
Για αυτο οδηγας μοτοσυκλετα, και οπως περνας απο διπλα του, του φτιαχνεις κουστουμακι 150€ για καινουργιο καθρεπτη
Ο καφρος λεμε
-
Σε γνωστό μου έγινε παρόμοιο περιστατικό πριν από 10++ χρόνια...
Κάνει ανοησία με το αυτοκίνητο ο γνωστός μου και ακουμπάει ένα άλλο αυτοκίνητο.
Κατεβαίνει λοιπόν από το άλλο αυτοκίνητο ένα γομάρι και βλέποντας το γνωστό μου πετσί και κόκκαλο (1,85 ~75 κιλά), κινείται απειλητικά εναντίον του ενώ ταυτόχρονα του λέει 'θα σε γσω πστη' και τέτοια ωραία, τι στιγμή που ο γνωστός μου του λέει ότι φταίει και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα...Το κακό για το γομάρι είναι ότι εξακολουθεί να κατευθύνεται προς τα πάνω του για μπουνίδια, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο εν λόγω γνωστός μου είναι πυγμάχος στη β' κατηγορία πυγμαχίας (ή κάτι τέτοιο)...
Το αποτέλεσμα είναι δύο γροθιές και πλαστική στη μούρη για το γομάρι, δικαστήρια κλπ...
Είναι να μη σου τύχει...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Kacey, ερώτηση για σένα, μια και ήμουν μάρτυρας σε πρόσφατο περιστατικό στο οποίο ο 'μάγκας' έφυγε μεν, κρατήσαμε δε πινακίδες και έχουμε ονοματεπώνυμο, δ/νση κατοικίας, κλπ:
Γομάρι 2 μέτρων και 150 κιλών (δεν ήταν ακριβώς έτσι ο συγκεκριμένος, αλλά πες ότι είναι) σε κλείνει και βγαίνει απ' το αμάξι του με ρόπαλο μπέιζμπολ επειδή του την είπες μπροστά στους φίλους του/την κοπέλα του/κλπ για κάποια χοντρή μ@λ@κία που έκανε κι έρχεται προς το δικό σου αμάξι με σκοπό να σε 'συνετίσει' δια της βίας. Η πόρτα σου είναι κλειδωμένη και δεν καταφέρνει να την αξοίξει, ενώ εσύ ΞΕΡΕΙΣ ότι αν βγεις και του ρίξεις 1 με ό,τι διαθέτεις (υποθέτω δε διαθέτεις και κανα 22άρι, tazer, φλογοβόλο, κλπ, έτσι?...) αυτός θα σου ρίξει 10 και θα πάει για καφέ, οπότε δε βγαίνεις (ή μήπως βγαίνεις?). Επειδή δε μπορεί να δείρει εσένα, 'περιποιείται' το αμάξι σου με μερικά χτυπήματα στη λαμαρίνα και σηκώνεται και φεύγει. Εσύ, εν τω μεταξύ, έχεις μάρτυρες που μπορούν να βεβαιώσουν τι έγινε.
Σε γνωστό μου έγινε παρόμοιο περιστατικό πριν από 10++ χρόνια...
Κάνει ανοησία με το αυτοκίνητο ο γνωστός μου και ακουμπάει ένα άλλο αυτοκίνητο.
Κατεβαίνει λοιπόν από το άλλο αυτοκίνητο ένα γομάρι και βλέποντας το γνωστό μου πετσί και κόκκαλο (1,85 ~75 κιλά), κινείται απειλητικά εναντίον του ενώ ταυτόχρονα του λέει 'θα σε γσω πστη' και τέτοια ωραία, τι στιγμή που ο γνωστός μου του λέει ότι φταίει και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα...Το κακό για το γομάρι είναι ότι εξακολουθεί να κατευθύνεται προς τα πάνω του για μπουνίδια, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο εν λόγω γνωστός μου είναι πυγμάχος στη β' κατηγορία πυγμαχίας (ή κάτι τέτοιο)...
Το αποτέλεσμα είναι δύο γροθιές και πλαστική στη μούρη για το γομάρι, δικαστήρια κλπ...
Είναι να μη σου τύχει...
Καλά, καταρχήν όποιος κινείται πρώτος με πρόθεση να ρίξει ξύλο (να 'συνετήσει' τον άλλο δια της βίας) κατά τη γνώμη μου είναι στάνταρντ ηλίθιος, διότι δεν έχει σκεφτεί την έστω και μικρή πιθανότητα ο άλλος να είναι σαν το γνωστό σου, να έχει όπλο κάτω απ' το κάθισμα, κλπ. Από εκεί και πέρα, αυτό που ρωτάω εγώ είναι: Υπάρχουν περιπτώσεις που ΞΕΡΕΙΣ ότι ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ (πες ρε παιδί μου ότι ο άλλος είναι νονός της νύχτας κι έχει βγει έξω με όπλο - θα βγεις με το ...σταυρό?! ). Το ξεχνάς το ενδεχόμενο να του ρίξεις ξύλο, και παθαίνεις ότι παθαίνεις (το αμάξι σου, στη συγκεκριμένη).
Τι κάνεις από εκεί και πέρα? Τον δίνεις στην αστυνομία όμορφα κι ωραία, ξέροντας ότι η ζωή σου αν είναι ψυχάκιας ο τύπος μπορεί να γίνει κόλαση μέχρι να τιμωρηθεί δια της νόμιμης οδού (ΑΝ τιμωρηθεί...) ή το χειρίζεσαι 'αλλιώς'?
-
Πολυ το κουραζεται το θεμαααααα
Καθρεπτακι και δρομοοοοοοοοοοΟ σπαστικος λεμε
Για 4τροχους, συνιστω αυγουλακια 10 ημερων στην κονσολα
Καθεστε απο πισω του, και μολις ετοιμαζεται να στριψει σε καποιο στενο, πηγαιντε απο την αντιθετη πλευρα, και την ωρα που εχει μπει η μουρη μεσα, εκτιναζετε το αυγο προς τα μουτρα του
Εγγυημενη επιτυχια -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
kacey δεν ξέρω πόσων ετών είσαι,αλλά σου εύχομαι-πραγματικά-να διάγεις τον υπόλοιπο σου βίο με λευκό ποινικό μητρώο,και προπάντων αρτιμελής και όρθιος.
Μπαααα...σε εχω προλαβει κ στα δυο . Τι να γινει ρε φιλαρακι, που κ που θα φαμε κ ξυλο. Τι να κανουμε. Shit happens.
απαντησε μου για το σκηνικο στο λεωφορειο. Τι θα εκανες? Εμενα μου εχει τυχει ΚΑΙ αυτο.
Όποτε μου το κάνουν αυτό βγαίνω σα να μην υπάρχει κανείς μπροστά μου.
Δεν έχω ακούσει παράπονα μέχρι τώρα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
απαντησε μου για το σκηνικο στο λεωφορειο. Τι θα εκανες? Εμενα μου εχει τυχει ΚΑΙ αυτο.Μου έχει συμβεί 2 φορές.Και τις 2 φορές άκουσε τα εξ αμάξης όχι μόνο από εμένα αλλά και από τους άλλους επιβάτες.Οι κόπανοι δεν είναι αρεστοί σε κανέναν...
Το πιο πρόσφατο περιστατικό είναι στο μετρό,όταν μπήκα βιαστικά μέσα στο βαγόνι,δεν έσπρωξα όμως κανέναν.Ο μπροστά μου δε διαμαρτυρήθηκε,αλλά το έκανε ένας μπάρμπας που ήταν ήδη μέσα.Ισχυριζόταν ότι τον έσπρωξα.Εγώ μίλησα ελάχιστα,του έριξαν ένα χέσιμο οι υπόλοιποι επιβάτες και στον πρώτο σταθμό κατέβηκε.Αν έχει κακή ψυχολογία επειδή η σύνταξη που παίρνει δεν του αρκεί,μπορεί να εκτονωθεί έξω από το ΥΠΕΘΟ και όχι στον κόσμο.Τι θα έβγαινε αν τον χτυπούσα;Έχανα το δίκαιο μου,και θα μου έβγαινε από επάνω.Τους βλάκες τους αντιμετωπίζω με ειρωνία,και πιάνει. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Πολυ το κουραζεται το θεμαααααα
Καθρεπτακι και δρομοοοοοοοοοοΝα σκέφτεσαι πάντα το ενδεχόμενο να χρειαστείς μετά καινούριο φαίρινγκ, τουλάχιστον...Άσε τους καθρέπτες του κόσμου στη θέση τους καλύτερα,για να είναι και τα δικά σου πράγματα εργοστασιακά τοποθετημένα!
-
Σκηνικό χθες στην ΑΟ προς Ελευσίνα
Βλέπεις να σε προσπερνάνε δυο δυνατά αυτοκίνητα που κινούνται σταθερά με 160 - 170 χλμ και αποφασίζεις να τους ακολουθούσεις με το υποσχόμενο 1,600άρι και λίγο παρακάτω τα δυο δυνατά αυτοκίνητα πέφτουν στα 120χλμ, εσύ αρχίζεις να παίζεις φώτα να κάνουν άκρη, τα δυνατά σε κρατάνε λίγο μπας και καταλάβεις, αλλά τελικά κάνουν στην άκρη.
Πόσο μυαλό χρειάζεται να καταλάβεις ότι φθάνουμε σε σημείο που έχει μόνιμο σχεδόν μπλόκο της Τροχαίας?
Πόσο μεζές μπορεί να είναι κάποιος?
Πάντως, τον μάζεψε με την μία ο τροχονόμος και έβαλε και οπισθεν ο τύπος -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σκηνικό χθες στην ΑΟ προς ΕλευσίναΒλέπεις να σε προσπερνάνε δυο δυνατά αυτοκίνητα που κινούνται σταθερά με 160 - 170 χλμ και αποφασίζεις να τους ακολουθούσεις με το υποσχόμενο 1,600άρι και λίγο παρακάτω τα δυο δυνατά αυτοκίνητα πέφτουν στα 120χλμ, εσύ αρχίζεις να παίζεις φώτα να κάνουν άκρη, τα δυνατά σε κρατάνε λίγο μπας και καταλάβεις, αλλά τελικά κάνουν στην άκρη.
Πόσο μυαλό χρειάζεται να καταλάβεις ότι φθάνουμε σε σημείο που έχει μόνιμο σχεδόν μπλόκο της Τροχαίας?
Πόσο μεζές μπορεί να είναι κάποιος?
Πάντως, τον μάζεψε με την μία ο τροχονόμος και έβαλε και οπισθεν ο τύποςΕχχμ, συγνωμη αλλα στην Ελλαδαρα μας το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που θα σκεφτομουν ειναι αυτο. Το ΠΡΩΤΟ που θα σκεφτομουν (κ δεν νομιζω να ειμαι μονος...) ειναι οτι απλα κοψατε, κ ακομα πιο απλα δεν προκεται να ξεκατασκηνωσετε απο την αριστερη. Το αποτελεσμα στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περισταση δεν αλλαζει το γεγονος οτι το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ειναι αυτο που λεω εγω...
Μπαααα...σε εχω προλαβει κ στα δυο . Τι να γινει ρε φιλαρακι, που κ που θα φαμε κ ξυλο. Τι να κανουμε. Shit happens.
Όποτε μου το κάνουν αυτό βγαίνω σα να μην υπάρχει κανείς μπροστά μου.
Δεν έχω ακούσει παράπονα μέχρι τώρα.Εχχμ, ετσι εισαι το ιδιο καφρος με αυτους απο την αποψη οτι βγαινω γιουργια κ οποιον παρω μαζι μου. Σαφως κ πρεπει να βγεις πρωτος, αλλα...
Επισης, βλεπε το** ***
Μου έχει συμβεί 2 φορές.Και τις 2 φορές άκουσε τα εξ αμάξης όχι μόνο από εμένα αλλά και από τους άλλους επιβάτες.Οι κόπανοι δεν είναι αρεστοί σε κανέναν...
Ε μα αυτο δεν ειναι αυτο που λεω εγω. Εσυ λες οτι ακουν τα εξ'αμαξης. Κ μετα τι? Το βουλωνουν? Πολυ ομορφα.
*****Το σεναριο ομως που σε ρωταω εγω κ αντικατοπτριζει ΑΚΡΙΒΩΣ τα σεναρια που συζηταμε στον δρομο, ηταν να του πεις ευγενικα αλλα αυστηρα οτι αυτο κ εκεινο, κ εκεινος 'Φιλαρακι σαλτα κ γαμησου μην σου σπασω τα μουτρα'. ΕΚΕΙ τι κανεις?
Κ μην μου πεις οτι δεν σου εχει τυχει, γιατι ειναι προφανες οτι στο μετρο δεν θα γινει κατι τετοιο. Το ξερω κ εγω αυτο. Θελω να μου πεις πως νομιζεις οτι θα αντιδρουσες σε ΑΥΤΟ το σεναριο.
Μονο στον δρομο βγαζουν τετοια καφριλα αυτοι οι μαλακες. Ξερεις ομως γιατι? Γιατι ετσι εχουν μαθει να τους περναει...Αυτα που λεω τοσο καιρο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
*****Το σεναριο ομως που σε ρωταω εγω κ αντικατοπτριζει ΑΚΡΙΒΩΣ τα σεναρια που συζηταμε στον δρομο, ηταν να του πεις ευγενικα αλλα αυστηρα οτι αυτο κ εκεινο, κ εκεινος 'Φιλαρακι σαλτα κ γαμησου μην σου σπασω τα μουτρα'. ΕΚΕΙ τι κανεις?Κ μην μου πεις οτι δεν σου εχει τυχει, γιατι ειναι προφανες οτι στο μετρο δεν θα γινει κατι τετοιο. Το ξερω κ εγω αυτο. Θελω να μου πεις πως νομιζεις οτι θα αντιδρουσες σε ΑΥΤΟ το σεναριο.
Αλλά ειδικά αυτή την εποχή με τη τρομολαγνεία της γρίπης, απλά θα φταρνιζόμουν πάνω του...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μου έχει συμβεί 2 φορές.Και τις 2 φορές άκουσε τα εξ αμάξης όχι μόνο από εμένα αλλά και από τους άλλους επιβάτες.Οι κόπανοι δεν είναι αρεστοί σε κανέναν...
Ε μα αυτο δεν ειναι αυτο που λεω εγω. Εσυ λες οτι ακουν τα εξ'αμαξης. Κ μετα τι? Το βουλωνουν? Πολυ ομορφα.
*****Το σεναριο ομως που σε ρωταω εγω κ αντικατοπτριζει ΑΚΡΙΒΩΣ τα σεναρια που συζηταμε στον δρομο, ηταν να του πεις ευγενικα αλλα αυστηρα οτι αυτο κ εκεινο, κ εκεινος 'Φιλαρακι σαλτα κ γαμησου μην σου σπασω τα μουτρα'. ΕΚΕΙ τι κανεις?
Κ μην μου πεις οτι δεν σου εχει τυχει, γιατι ειναι προφανες οτι στο μετρο δεν θα γινει κατι τετοιο. Το ξερω κ εγω αυτο. Θελω να μου πεις πως νομιζεις οτι θα αντιδρουσες σε ΑΥΤΟ το σεναριο.
Εγώ θέλω να μου πεις σε ποια περίπτωση ΔΕΝ θα τα βάλεις με τον άλλο, που έχει σκοπό να σου κάνει ζημιά, και με το που τον βλέπεις ΞΕΡΕΙΣ ότι μπορεί να σε στείλει να κοιτάς τα ραδίκια ανάποδα, με ή χωρίς αυτό που κρατάει. Και σε αυτή την περίπτωση τι θα κάνεις για να τον 'φτιάξεις' [εννοείται χωρίς να χάσεις την ψυχική σου ηρεμία για τους επόμενους μήνες ή χρόνια].
-
Σε καμμια. Οταν με προσβαλουν, ζηταω τον λογο. Οταν ερχεται καποιος να παιξει ξυλο, δεν φευγω τρεχοντας σαν κατι αλλους...Ουτε του δινει το πλεονεκτημα να με προλαβει. Μια φορα την εκανα αυτη την μλκια...
Οταν βγαλει οτιδηποτε, βγαζω κ εγω οτι εχω στο αυτοκινητο. Ε οταν θα πεσω σε αυτον με το οπλο θα δω τι θα κανω. Αν βεβαια προλαβει να κανει το λαθος να βγει με το κουμπουρι στα χερια ενω εγω ειμαι ακομα μεσα στο αυτοκινητο, δεν το εχω σε τιποτα να περασω απο πανω του. Σε τιποτα ομως...
Το 2006 στον Πανορμο, διπλα μας ειχαμε μια παρεα απο kick-boxer που ψαχνονταν για καυγα. Ειχαν την απαιτηση να παμε παραπερα το τραπεζι στο οποιο τρωγαμε, για να 'τους κανουμε χωρο', απογευμα οπου επαιζε Τσιλιχρηστος μουσικη (=της ΠΟΥΤΑΝΑΣ) στον Πανορμο.Το οτι ηταν kickboxer κ ο ενας κ κοκακιας κ γενικα νυχτομουτρο το ξεραμε γιατι πολυ απλα ξεραμε τον κοκακια...Ε τελικα δεν φαγαμε οσο ξυλο νομιζετε...Δηλαδη τι να καναμε, να σκυβαμε να μας πηδηξουν κιολας τα τσογλανακια?
Στο Southampton φοιτητης το '04-'05, οταν μου εριξε μπουνια ενας Αγγλος για χαβαλε - χωρις να ξερω ουτε ποιος ειναι ουτε τον λογο (τον οποιο εμαθα μετα, βλεπε πιο κατω) κ εφυγε τρεχοντας, τον κυνηγησα. Οταν στην επομενη γωνια ειδα οτι με περιμεναν συνολικα πεντε (5) ατομα*****, πολυ απλα πηρα φορα κ τους εκανα ντου.
Ειναι προφανες οτι εφαγα πολυ ξυλο, πολυ περισσοτερο απο οσο εριξα, καθ'οτι ουτε ο Superman ειμαι, ουτε καμμια επαφη εχω με πολεμικες τεχνες. Για την ακριβεια οι αλλοι τεσσερεις με βαραγαν με κλωτσομπουνιδια οπως ηταν απο πανω μου. Λεω 'απο πανω μου' γιατι εγω ειχα βαλει κατω αυτον που με ειχε χτυπησει, γονατο στο στηθος να μην κουνιεται κ του σαπισα την μουρη. Τελειως. Τον πηραν σηκωτο. Εγω εφυγα περπατωντας. Μου αρκουσε.
**Τι δεν καταλαβαινετε ρε παιδια? ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Κ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΛΚΙΑ. 4 χρονια τα γραφω εδω μεσα. ** Εδω βλεπω αυτα που γραφετε εσεις για κατι τετοιους μαλακες κ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
*****Προσφιλης συνηθεια αγγλων ντοπιων μη φοιτητων (γνωστοι κ ως pikies), να προκαλουν ενα ατομο κ μετα να τον περιμενουν 4-5-6. Τζαμπα μαγκες δηλαδη. αυτο που μου γυρναει τα αντερα περισσοτερο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μονο στον δρομο βγαζουν τετοια καφριλα αυτοι οι μαλακες. Ξερεις ομως γιατι? Γιατι ετσι εχουν μαθει να τους περναει...Αυτα που λεω τοσο καιρο
Τη μία φορά που μου έτυχε τον πήρα στο κυνήγι...
Βλέπεις τελικά δεν ήταν αρκετά άντρας να κάτσει να 'τα πούμε'... -
Σε περιστατικό που έκραξα κάποιον κορνάροντας ταυτόχρονα (χωρίς να τον βρίσω) αφού έσφαξε ηθελημένα στοπ με τη λογική ότι θα αναγκαστώ να φρενάρω για να μην πέσει πάνω μου, ο τύπος κοκκάλωσε το αυτοκίνητο και βγήκε έξω με λοστό βρίζοντας. Είχε και παιδάκι στο κάθισμα του συνοδηγού. Για να μην φτάσει μέχρι το αυτοκίνητο και προφανώς μου το κάνει σαν-να-μην-πω βγήκα έξω (καλός βλάκας κι εγώ) αλλά είδαν το περιστατικό κάποιοι περαστικοί οι οποίοι με σπαστά ελληνικά (αλλοδαποί, ευτυχώς που βρέθηκαν εκεί γιατί παίζει να έπεφταν γερές φάπες) απείλησαν τον ψυχάκια ότι θα πάρουν αστυνομία οπότε γύρισε στο αυτοκίνητό του κοιτώντας με με ύφος 'μη σε πετύχω'
-
kacey για πες κι εκείνη την ιστορία που σου επιτέθηκε ο Ζαν κλοντ βανταμ,τον μαύρισες και μόλις ήρθε για υποστήριξη ο Στίβεν σιγκαλ μόνο που τον κοίταξες έτρεχε σαν τον Γκεμπρεσελασιέ...
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
kacey για πες κι εκείνη την ιστορία που σου επιτέθηκε ο Ζαν κλοντ βανταμ,τον μαύρισες και μόλις ήρθε για υποστήριξη ο Στίβεν σιγκαλ μόνο που τον κοίταξες έτρεχε σαν τον Γκεμπρεσελασιέ...όχι και κότα ο Σίγκαλ
he rules
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]