-
-
(είναι αυτό που λέμε 'πληρωμένη απάντηση'!)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ταξιτζης: Ασε ρε πιτσιρικο που θα μας πεις για οδηγηση, εικοσι χρονια οδηγαω
Kacey: Αμα εικοσι χρονια οδηγας σαν μαλακας, τωρα πρεπει να εχεις γινει πολυ καλος σε αυτο...Ή το αλλο
''Τι θες ρε φιλε, εμεις δουλευουμε αυτην την στιγμη, το μεροκαματο βγαζουμε''
Ενω οπως γνωριζετε ΟΛΟΙ οι αλλοι που χρησιμοποιουν τους δρομους, ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!
-
Καραγουσταρα σημερα που στο περιβοητο στενο κατω απο το σπιτι μου , που ολοι πανε αναποδα και καθε πρωι ριχνω και 10 γαμωσταυριδια με τους πνευματικα αναπηρους (εχει τυχει να βαλω μεχρι και 4 αυτοκινητα να κανουν ολοι τους 200 μετρα οπισθεν για να φυγω) , την ειχαν στημενη 2 τροχαιοι και ραβανε κουστουμακια , και σε οσους ερχοντουσαν αναποδα και στα ζωα που παρκαρουν μονιμως επανω στα πεζοδρομια και τις ραμπες για ΑΜΕΑ.
Ειχαν κλεισει το δρομο κουστουμαριζανε ενα εξυπνακια με μηχανη , και μου κανει ο τροχαιος νοημα μισο λεπτο να τελειωσω να γραφω για να μου ανοιξει το δρομο .
Ανοιγω το παραθυρο και του του λεω μη βιαζεσαι το απολαμβανω , καθε μερα τσακωνομαι με ολους αυτους που πανε αναποδα εδωααααχ το καραυχαριστηθηκα
-
-
Σήμερα στεναχωρήθηκα. Ανάγκασα ένα παππού να κάνει μανούβρα (προσπαθούσε να πάει ανάποδα στον μονόδρομο), αλλά στην πορεία κατέστη προφανές ότι δεν το κατείχε, πραγματικά δυσκολεύτηκε να το γυρίσει στο παρακείμενο γκαράζ και μάλλον δεν μπήκε ανάποδα από μαγκιά, αλλά από άγνοια. Το χειρότερο ήταν ότι δεν το συνειδητοποίησα μέχρι που μου το έτριψε στα μούτρα ο father: 'Και τι κατάλαβες; Τον παιδεύεις μια ώρα (θα πάθει και τίποτα) ενώ ουσιαστικά δεν μας ενοχλούσε καν'.
Έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στο καθημερινό και αναίτιο road rage.
-
Κοιτα φιλε μου
Κι εγω οταν βλεπω κανενα ηλικωμενο να εχει κανει τη μαλακια και ειδικα αν μου πει συγγνωμη κανω τα παντα να χωρεσουμε και να περασει ο καθενας για τη δουλεια τουΑλλα , οταν εχω απεναντι μου καμποσους και γκομενες με υφακι και γυαλια , οι οποιοι μου κανουν και υποδειξεις να χωθω εγω καπου για να περασουν, μπαστακας στη μεση και προσταγη για οπισθεν.....ακατεβατα ομως...
Και οταν οπως ειπα μαζευτουν 4 φορτσατοι καμαρωτοι κοντρα , ε ολοι οπισθεν δεν θα κατσω να χασω την ωρα μου με τον καθενα τους
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα στεναχωρήθηκα. Ανάγκασα ένα παππού να κάνει μανούβρα (προσπαθούσε να πάει ανάποδα στον μονόδρομο), αλλά στην πορεία κατέστη προφανές ότι δεν το κατείχε, πραγματικά δυσκολεύτηκε να το γυρίσει στο παρακείμενο γκαράζ και μάλλον δεν μπήκε ανάποδα από μαγκιά, αλλά από άγνοια. Το χειρότερο ήταν ότι δεν το συνειδητοποίησα μέχρι που μου το έτριψε στα μούτρα ο father: 'Και τι κατάλαβες; Τον παιδεύεις μια ώρα (θα πάθει και τίποτα) ενώ ουσιαστικά δεν μας ενοχλούσε καν'.Έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στο καθημερινό και αναίτιο road rage.
Η ιδια αγνοια υπαρξης του σηματος
,
καποια μερα θα οδηγηση σε αγνοια υπαρξης του σηματος
Αφου δεν τον εβρισες μην στεναχωριεσαι καθολου. Να προσεχει περισσοτερο που παει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σήμερα στεναχωρήθηκα. Ανάγκασα ένα παππού να κάνει μανούβρα (προσπαθούσε να πάει ανάποδα στον μονόδρομο), αλλά στην πορεία κατέστη προφανές ότι δεν το κατείχε, πραγματικά δυσκολεύτηκε να το γυρίσει στο παρακείμενο γκαράζ και μάλλον δεν μπήκε ανάποδα από μαγκιά, αλλά από άγνοια. Το χειρότερο ήταν ότι δεν το συνειδητοποίησα μέχρι που μου το έτριψε στα μούτρα ο father: 'Και τι κατάλαβες; Τον παιδεύεις μια ώρα (θα πάθει και τίποτα) ενώ ουσιαστικά δεν μας ενοχλούσε καν'.
Έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στο καθημερινό και αναίτιο road rage.
Η ιδια αγνοια υπαρξης του σηματος
,
καποια μερα θα οδηγηση σε αγνοια υπαρξης του σηματος
Αφου δεν τον εβρισες μην στεναχωριεσαι καθολου. Να προσεχει περισσοτερο που παει.
Συμφωνω 100%
Απο το να σκοτωσει καποιον που εχει ΟΛΗ την ζωη μπροστα του, καλυτερα να κατσει σπιτι τουΑπο την αλλη μερικους τους λυπαμαι, οπως ανεφερε ο Χρηστος, απλα δεν το κατεχουν ή εχουν σαλεψει
Αλλα για αυτο δεν υπαρχει η ημερομηνια επανεξετασης διπλωματος? -
Ημερομηνια για τι πραγμα???
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ημερομηνια για τι πραγμα???Που υποτιθεται οτι πρεπει να επανεξεταστεις για το αν εισαι ικανος να οδηγησεις, οταν φτανεις 65 χρονων....
-
πολυ κακια βγαζει αυτο το τοπικ
-
Δυστυχως δεν επανεξεταζονται ..... μονο παραβολα γιατρων πληρωνουν ..περνανε γιατρους (οπως-οπως) και παλι στους δρομους .... καμια επανεξεταση για αντανακλαστικα η κατι αλλο ....
-
Όπως ο παππούς που έβγαινε χθες αέρα κάθετα στην Β.Όλγας και θα έπεφτα στην πόρτα του με το scooter αν δεν ήμουν συνεχώς υποψιασμένος.
Γενικά θέλει πολύ προσοχή, να οδηγούμε πάντα συντηρητικά και να έχουμε διαρκώς τεταμένη την προσοχή μας. Δυστυχώς φανάρια, stop κλπ πινακίδες για πολλούς είναι ανύπαρκτα πράγματα.
-
και ομως οι περισσοτεροι νεκροι ειναι νεοι ανθρωποι οποτε αυτα που λετε δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα
-
Τι σχέση έχει αυτό με οσα ειπώθηκαν ρε Ιταλάκια
-
επειδη λετε οτι οι παπουδες και ετσι και αλλιως .
-
Ε αυτό είπα. Παππούς έκανε την πατάτα εμένα θα καθάριζε. Αυτός περί τα 80 εγώ στα 33 μπουμπουκάκι φρέσκο
-
τις πατατες τις κανουν οι νεοι με τα καγκουραμαξα φιλε ,δες στατιστικα και οχι ενα μεμονωμενο περιστατικο που σου ετυχε.
-
Ρε μην πινεις πριν γραψεις...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]