-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Eπισημως απο σημερα, να καλοσορισουμε ολα τα τσακαλια οδηγους που επεστρεψαν στην Αθηνα και στις πολεις γενικοτερα
Καλη μας τυχη, να την βγαλουμε και φετος....Άστα να πάνε, ήταν χτες ένα στοκάδι στην κατεχάκη με Forester που είχε μπαστακωθεί στην αριστερή λωρίδα με 70χλμ. Χωρίς να του κολλάω, έμεινα πίσω του για μισό λεπτό και του έπαιξα μια φορά τα φώτα, ένιωσα απόγνωση και επιταχύνοντας έβγαλα φλας να τον περάσω απ την δεξιά. Ο ήρωας, με το που αρχίζω να αλλάζω λωρίδα έχοντας επιταχύνει, βγαίνει στη δεξιά χωρίς φλας Με φρένα σκέτα δεν το έσωζα οπότε χώθηκα πάλι στην αριστερή και τον πέρασα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να σωθώ από την παρουσία του
Σήμερα μου έτυχε ερχόμενος στην δουλειά το ίδιο περιστατικό, επίσης με Subaru Forester (ασημί)... μόνο που εμένα έγινε στην άνοδο της Συγγρού! Λές να είναι ο ίδιος τύπος;;;
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Eπισημως απο σημερα, να καλοσορισουμε ολα τα τσακαλια οδηγους που επεστρεψαν στην Αθηνα και στις πολεις γενικοτερα
Καλη μας τυχη, να την βγαλουμε και φετος....Άστα να πάνε, ήταν χτες ένα στοκάδι στην κατεχάκη με Forester που είχε μπαστακωθεί στην αριστερή λωρίδα με 70χλμ. Χωρίς να του κολλάω, έμεινα πίσω του για μισό λεπτό και του έπαιξα μια φορά τα φώτα, ένιωσα απόγνωση και επιταχύνοντας έβγαλα φλας να τον περάσω απ την δεξιά. Ο ήρωας, με το που αρχίζω να αλλάζω λωρίδα έχοντας επιταχύνει, βγαίνει στη δεξιά χωρίς φλας Με φρένα σκέτα δεν το έσωζα οπότε χώθηκα πάλι στην αριστερή και τον πέρασα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να σωθώ από την παρουσία του
Σήμερα μου έτυχε ερχόμενος στην δουλειά το ίδιο περιστατικό, επίσης με Subaru Forester (ασημί)... μόνο που εμένα έγινε στην άνοδο της Συγγρού! Λές να είναι ο ίδιος τύπος;;;
Να σημειώνετε αριθμό κυκλοφορίας για διασταυρώσεις....
-
Άνετα, ασημί ήταν και ο 'δικός μου'
-
Νομίζει πως είναι προφυλαγμένος μέσα στο Forester και κάνει ... κάποια στιγμή όμως θα το φάει το κεφάλι του ο π@π@ρας! Ελπίζω μόνο να μην πάρει και άλλους στον λαιμό του!
-
ασημι forester δεν κυνηγουσε και ο kacey?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ασημι forester δεν κυνηγουσε και ο kacey?Βρε λες;;;
-
To'χουν τα Forester το killer style φαίνεται
Εκτός και ο ίδιος τύπος έχει βαλθεί να ξεκάνει όλο το 4tforum -
Πέρα από την πλάκα πάντως αυτό είναι εκνευριστικό.Αλλά στην Ελλάδα ζούμε!
-
Ασημι η σαμπανιζε Forester 2.5XT με πινακιδα ΙΒΙ-4579 ή 4759. Κυκλοφορει κ στην Συγγρου.
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι ρε συ αυτο ειπα , το λες στην ασφαλιστικη τον παιρνουν αυτοι τηλεφωνο, εσυ δεν ανακατευεσαι και του λενε αν θελει και εφοσον φυσικα παραδεχεται την εμπλοκη του στο ατυχημα να ερθει πραγματογνωμονας.αν αυτος πει οτι δεν ξερει τπτ τοτε τον πας δικαστηριο
Αμα φυγεις απο το σημειο της τρακας, εχεις χασει μεγαλο μερος του παιχνιδιου. Επι τοπου τροχαια, 'το και το', κ μετα την επι τοπου καταγραφη πας στο τμημα κ σκας μηνυση για να τον κυνηγησουν για την εγκαταλειψη. Αν την σκασεις αμεσως μετα, παιζει να τον μαζεψουν στο αυτοφορω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ασημι η σαμπανιζε Forester 2.5XT με πινακιδα ΙΒΙ-4579 ή 4759. Κυκλοφορει κ στην Συγγρου.ναι ρε συ αυτο ειπα , το λες στην ασφαλιστικη τον παιρνουν αυτοι τηλεφωνο, εσυ δεν ανακατευεσαι και του λενε αν θελει και εφοσον φυσικα παραδεχεται την εμπλοκη του στο ατυχημα να ερθει πραγματογνωμονας.
αν αυτος πει οτι δεν ξερει τπτ τοτε τον πας δικαστηριο
Αμα φυγεις απο το σημειο της τρακας, εχεις χασει μεγαλο μερος του παιχνιδιου. Επι τοπου τροχαια, 'το και το', κ μετα την επι τοπου καταγραφη πας στο τμημα κ σκας μηνυση για να τον κυνηγησουν για την εγκαταλειψη. Αν την σκασεις αμεσως μετα, παιζει να τον μαζεψουν στο αυτοφορω.
Ρε συ φίλε! Ακριβώς όπως το περιγράφεις ήταν το Forester (ασημί 2.5 ΧΤ)...αλλά μλκ μου, δεν πρόσεξα την πινακίδα!... όχι ρε φούστη μου! λές να είναι το ζώο που ψάχνεις; Εμφανισιακά τον ξέρεις τον τυπο;;;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ασημι η σαμπανιζε Forester 2.5XT με πινακιδα ΙΒΙ-4579 ή 4759. Κυκλοφορει κ στην Συγγρου.με τοσα κονε δεν εχεις βρει σε ποιον ανηκει το αμαξι?
-
σε ποια σελίδα περιγράφεται το συμβάν;
-
Ρε παιδακια, μας δουλευετε? Φυσικα κ εχουμε βρει σε ποιον ανηκει το αμαξι κ που εδρευει, ανηκει στην εταιρια 'ταδε'. Το θεμα ειναι να βρουμε τον οδηγο γιατι η εταιρια 'ταδε' κανει τον κινεζο.
Ο οδηγος 'μου' ( ) ειναι ενα νταμαρακι σχετικα κοντοκουρεμενο, 35+ με αρκουδοφατσα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδακια, μας δουλευετε? Φυσικα κ εχουμε βρει σε ποιον ανηκει το αμαξι κ που εδρευει, ανηκει στην εταιρια 'ταδε'. Το θεμα ειναι να βρουμε τον οδηγο γιατι η εταιρια 'ταδε' κανει τον κινεζο.Ο οδηγος 'μου' ( ) ειναι ενα νταμαρακι σχετικα κοντοκουρεμενο, 35+ με αρκουδοφατσα.
Αρκουδόφατσα 35αρης περίπου (με χοντρό σβέρκο) ήταν και αυτός που είδα... φορούσε καπελάκι 'τζόκευ' και μαύρα γιαλιά ηλίου... έκανε τις μλκς του στον δρόμο... έπινε και φραπεδιά απ'ότι είδα! (τόσο κοντά τον είδα! αφού ήθελα να του πώ δύο 'ψιλα' αλλά λέω...δεν μαμιέται το ζώο!)
-
short future προβλεπω...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδακια, μας δουλευετε? Φυσικα κ εχουμε βρει σε ποιον ανηκει το αμαξι κ που εδρευει, ανηκει στην εταιρια 'ταδε'. Το θεμα ειναι να βρουμε τον οδηγο γιατι η εταιρια 'ταδε' κανει τον κινεζο.Ο οδηγος 'μου' ( ) ειναι ενα νταμαρακι σχετικα κοντοκουρεμενο, 35+ με αρκουδοφατσα.
Σχόλιο για τη - νέα - υπογραφή σου: Να τους κάνεις μπίλιες χωρίς....αποδείξεις.....
-
Ρε παιδακια, μας δουλευετε? Φυσικα κ εχουμε βρει σε ποιον ανηκει το αμαξι κ που εδρευει, ανηκει στην εταιρια 'ταδε'. Το θεμα ειναι να βρουμε τον οδηγο γιατι η εταιρια 'ταδε' κανει τον κινεζο.
Ο οδηγος 'μου' ( ) ειναι ενα νταμαρακι σχετικα κοντοκουρεμενο, 35+ με αρκουδοφατσα.
Αρκουδόφατσα 35αρης περίπου (με χοντρό σβέρκο) ήταν και αυτός που είδα... φορούσε καπελάκι 'τζόκευ' και μαύρα γιαλιά ηλίου... έκανε τις μλκς του στον δρόμο... έπινε και φραπεδιά απ'ότι είδα! (τόσο κοντά τον είδα! αφού ήθελα να του πώ δύο 'ψιλα' **αλλά λέω...δεν μαμιέται το ζώο!)[/**quote]
= δεν είχες την γυναίκα σου μαζί σου;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδακια, μας δουλευετε? Φυσικα κ εχουμε βρει σε ποιον ανηκει το αμαξι κ που εδρευει, ανηκει στην εταιρια 'ταδε'. Το θεμα ειναι να βρουμε τον οδηγο γιατι η εταιρια 'ταδε' κανει τον κινεζο.Οι εταιρίες συνήθως δεν δανείζουν αυτοκίνητα σε αγνώστους. Αν κάτσεις μια μέρα απ'εξω και περιμένεις, δεν είναι αρκετά πιθανό να τον πετύχεις;
Και μετά...
-
τσιμεντακι;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αρκουδόφατσα 35αρης περίπου (με χοντρό σβέρκο) ήταν και αυτός που είδα... φορούσε καπελάκι 'τζόκευ' και μαύρα γιαλιά ηλίου... έκανε τις μλκς του στον δρόμο... έπινε και φραπεδιά απ'ότι είδα! (τόσο κοντά τον είδα! αφού ήθελα να του πώ δύο 'ψιλα' **αλλά λέω...δεν μαμιέται το ζώο!)[/**quote]
= δεν είχες την γυναίκα σου μαζί σου;
Μάααγος είσαι;
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]