-
Θα μπορούσα να είχα γράψει 220+, αλλά θα ήταν σαν να κοκορεύομαι για την τελική του δικού μου και δεν είναι αυτή η πρόθεση μου.
-
Σιγά την τελική ρε συ. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σιγά την τελική ρε συ.Ωωωωω τι του πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
220+ τελική για αυτόν. Εγώ έχω άλλα 30 χλμ πριν μπω στον κόφτη.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:lol:220+ τελική για αυτόν. Εγώ έχω άλλα 30 χλμ πριν μπω στον κόφτη.
Μόνο τόσα ρε Χρήστο?? Πφφ.....ακόμα και Diesel έχουν τόση τελική....
-
Πάντως, για να μην παίρνει και κανείς στα σοβαρά αυτά που διαβάζει, κανένας tsi δεν τελικιάζει στα 140. Ο μικρότερος (1.4 tsi) ανεβάζει με ευκολία στα 160-170 (απο κει και πάνω θέλει τον χρόνο του, αλλά ανεβάζει ακόμα ).
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Νομιζω οτι αν τον βρουν ντιρλα η ασφαλιστικη του δε θα σε αποζημιωσει και θα πρεπει να σε αποζημιωσει ο ιδιος,καθολου καλη προοπτικη,με επιφυλαξη παντα
Οι μπάτσοι ήρθαν αλλά μετά σκεφτηκα πως θα έπαιρνα τα 2.000€ και τους έδιωξα.
Οπως ειπαν κ οι απο πανω, η ασφαλιστικη του θα σε αποζημειωσει πληρως κ κανονικοτατα οπως τωρα κ μετα θα τα ζητησει με αγωγη κ εντοκως απο τον μεθυσμενο πελατη της. Αφου θα εχει φαει κληση, αφαιρεση διπλωματος κ φυλακη για το μεθυσμενο ατυχημα.
Αντιθετως τωρα με την ΧΑΡΗ που του εκανες να κανεις φιλικο, απλα πηγε σπιτι του (μεθυσμενος) κ θα συνεχισει να κανει τα ιδια.
Τωρα καταλαβατε τι ειπα οι αστειατορες πιο πανω, ή θα συνεχισετε να ειρωνευεστε (οχι ο mixos)?
-
Eπισημως απο σημερα, να καλοσορισουμε ολα τα τσακαλια οδηγους που επεστρεψαν στην Αθηνα και στις πολεις γενικοτερα
Καλη μας τυχη, να την βγαλουμε και φετος.... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα καταλαβατε τι ειπα οι αστειατορες πιο πανω, ή θα συνεχισετε να ειρωνευεστε (οχι ο mixos)?Εδώ συμφωνώ με kacey και After. Ζάχαρη την έβγαλε ο μπαστ%$#&$%^ και την επόμενη φορά θα πάρει παραμάζωμα κανένα πεζό...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Eπισημως απο σημερα, να καλοσορισουμε ολα τα τσακαλια οδηγους που επεστρεψαν στην Αθηνα και στις πολεις γενικοτερα
Καλη μας τυχη, να την βγαλουμε και φετος....Άστα να πάνε, ήταν χτες ένα στοκάδι στην κατεχάκη με Forester που είχε μπαστακωθεί στην αριστερή λωρίδα με 70χλμ. Χωρίς να του κολλάω, έμεινα πίσω του για μισό λεπτό και του έπαιξα μια φορά τα φώτα, ένιωσα απόγνωση και επιταχύνοντας έβγαλα φλας να τον περάσω απ την δεξιά. Ο ήρωας, με το που αρχίζω να αλλάζω λωρίδα έχοντας επιταχύνει, βγαίνει στη δεξιά χωρίς φλας Με φρένα σκέτα δεν το έσωζα οπότε χώθηκα πάλι στην αριστερή και τον πέρασα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να σωθώ από την παρουσία του
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Νομιζω οτι αν τον βρουν ντιρλα η ασφαλιστικη του δε θα σε αποζημιωσει και θα πρεπει να σε αποζημιωσει ο ιδιος,καθολου καλη προοπτικη,με επιφυλαξη παντα
Οι μπάτσοι ήρθαν αλλά μετά σκεφτηκα πως θα έπαιρνα τα 2.000€ και τους έδιωξα.
Οπως ειπαν κ οι απο πανω, η ασφαλιστικη του θα σε αποζημειωσει πληρως κ κανονικοτατα οπως τωρα κ μετα θα τα ζητησει με αγωγη κ εντοκως απο τον μεθυσμενο πελατη της. Αφου θα εχει φαει κληση, αφαιρεση διπλωματος κ φυλακη για το μεθυσμενο ατυχημα.
Αντιθετως τωρα με την ΧΑΡΗ που του εκανες να κανεις φιλικο, απλα πηγε σπιτι του (μεθυσμενος) κ θα συνεχισει να κανει τα ιδια.
Τωρα καταλαβατε τι ειπα οι αστειατορες πιο πανω, ή θα συνεχισετε να ειρωνευεστε (οχι ο mixos)?
ετσι ειναι και το λεω με σιγουρια γιατι μου εχει συμβει
τρακαρα με μεθυσμενο, τα αυτοκινητα πηγαν και τα 2 για πεταμα, αυτος ζητουσε να κανουμε δηλωση (την οποια μπορουσε την αλλη μερα να αμφισβητησει) , αλλα εγω επεμενα να ερθουν τα μπατσονια.
του εκαναν αλκοτεστ τον βρηκαν μεθυσμενο (εμενα μου πηραν αιμα στο νοσοκομειο και ημουν καθαρος) , πληρωθηκα ολο το αυτοκινητο μειον την απαξιωση του ενος ετους και μετα η ασφαλιστικη του τον κυνηγησε
ψιλοκαταστραφηκε εδω που τα λεμε ο τυπος
οταν εχουμε δικιο παντα φωναζουμε την τιμημενη ΕΛΑΣ και αν μας το παιζουν δυσκολοι και μας λενε να τα βρουμε μονοι μας, λεμε οτι χτυπησαμε και ζαλιζομαστε
-
Απορώ τι γίνεται όταν τρακάρεις με τύπο που σηκώνεται και φεύγει κ δεν έχεις μάρτυρες. Τον βρίσκει η αστυνομία με τον αριθμό που τους λες;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Απορώ τι γίνεται όταν τρακάρεις με τύπο που σηκώνεται και φεύγει κ δεν έχεις μάρτυρες. Τον βρίσκει η αστυνομία με τον αριθμό που τους λες;αν πας στην αστυνομια θα σου δωσουν τα στοιχεια του ετσι στεγνα , μου εχει συμβει και αυτο
κανονικα το λες στην ασφαλιστικη σου αυτοι του στελνουν πραγματογνωμονα και αν δε δεχτει οτι φταιει πας δικαστηριο.η αστυνομια θα τον ψαξει μονο αν υπαρχει τραυματισμος ή εχει πεσει κανα ξυλο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Απορώ τι γίνεται όταν τρακάρεις με τύπο που σηκώνεται και φεύγει κ δεν έχεις μάρτυρες. Τον βρίσκει η αστυνομία με τον αριθμό που τους λες;
αν πας στην αστυνομια θα σου δωσουν τα στοιχεια του ετσι στεγνα , μου εχει συμβει και αυτο
κανονικα το λες στην ασφαλιστικη σου αυτοι του στελνουν πραγματογνωμονα και αν δε δεχτει οτι φταιει πας δικαστηριο.η αστυνομια θα τον ψαξει μονο αν υπαρχει τραυματισμος ή εχει πεσει κανα ξυλο
Μάλιστα... μακριά από μας
Πω ρε φίλε όλα τα τραγικά σου έχουν συμβεί, άσε και τίποτα που να μην το πάθεις Αλλά δεν πειράζει, εμπειρίες είναι όλα (λέμε τώρα) -
με αυτον πλακωθηκαμε κιολας γιατι με χτυπησε και μετα προσπαθησε να μου ξεφυγει.
τον κυνηγαω απο το παλιο venue στη βαρκιζα μεχρι τη γλυφαδα οπου πεσαμε σε κινηση και μολις παω διπλα του και του λεω πού πας να φυγεις ρε φιλε? και χωρις δευτερη κουβεντα κατεβηκε για ξυλο
(ηταν ντιρλα)αφου ειδα οτι οι μπουνιες δεν ειχαν νοημα του τραβαω το πουκαμισο και μενει με τα μανικια και τρεχω να φυγω πριν φαω καμια κλωτσια στην πορτα
δε με ενοιαζε τοσο για το φτερο , οσο για το οτι ειχα υποσχεθει οτι θα προσεχω το αυτοκινητο και οντως πηγαινα παναγιτσα.
μετα παω στην τροχαια να πω τι εγινε και ο μπατσος απλα μου δινει τη διευθυνση του
δλδ αν ημουν κανα ψυχακι θα ηταν συνεργος σε εγκλημα
φυσικα καμια διαθεση να τον κυνηγησει...τελικα ο πατερας μου δε ηθελε να το προχωρησουμε και μου ειπε οτι ειμαι ηλιθιος γιατι παιζει να μου βγαζε κανα μαχαιρι, επρεπε απλα να παρω τις πινακιδες..
ημουν 19-20 τοτε , αρα δικαιολογουμαι
-
Αυτό το βίντεο μάλλον εδώ ταιριάζει ...
-
αν πας στην αστυνομια θα σου δωσουν τα στοιχεια του ετσι στεγνα , μου εχει συμβει και αυτο
Κανονικα, κανεις μηνυση για εγκαταλειψη τροχαιου. Η ασφαλιστικη αμα δεν εχει δηλωση δεν μπορει να στειλει απο μονη της κανεναν, αμα ηταν ετσι να παω να δηλωσω οτι ο QsisVTS με τρακαρε κ εφυγε, να φτιαξω κατι γρατζουνιες...
Το τι κανουν οι μπατσοι κ ποσο ευκολα ή δυσκολα δινουν στοιχεια αλλων, ειναι δικο τους (με μπατσολογικη) θεμα.
-
ναι ρε συ αυτο ειπα , το λες στην ασφαλιστικη τον παιρνουν αυτοι τηλεφωνο, εσυ δεν ανακατευεσαι και του λενε αν θελει και εφοσον φυσικα παραδεχεται την εμπλοκη του στο ατυχημα να ερθει πραγματογνωμονας.
αν αυτος πει οτι δεν ξερει τπτ τοτε τον πας δικαστηριο
-
Σε αντίστοιχο περιστατικό, η αστυνομία μού έδωσε μόνο το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, και όχι τη διεύθυνση (για ευνόητους λόγους). Κι εγώ τον είχα πάρει στο κυνήγι (δεν είχα δει τις πινακίδες του όταν με χτύπησε), τον έφτασα και σημείωσα πινακίδες ενώ την ίδια στιγμή η κοπέλα μου μιλούσε με το 100 απ' όπου μας συμβούλεψαν να γυρίσουμε στο σημείο της τράκας. Δεδομένου του περασμένου της ώρας και της φάτσας των επιβαινόντων (3 'αλβανόφατσες'*) θεώρησα σκόπιμο να ακολουθήσω τη συμβουλή τους.
*: Όντως ήταν Αλβανός ο ιδιοκτήτης απ' ότι αποδείχτηκε εκ των υστέρων.
-
Και φυσικά παίζει μετά το ποιος έχει καλύτερους ψευδομάρτυρες....
ναι ρε συ αυτο ειπα , το λες στην ασφαλιστικη τον παιρνουν αυτοι τηλεφωνο, εσυ δεν ανακατευεσαι και του λενε αν θελει και εφοσον φυσικα παραδεχεται την εμπλοκη του στο ατυχημα να ερθει πραγματογνωμονας.αν αυτος πει οτι δεν ξερει τπτ τοτε τον πας δικαστηριο
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]