-
Ρε συ, σα να βγηκαν απο τον αντιδραστηρα του τσερνομπιλ ειναι τα κακομοιρα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε συ, σα να βγηκαν απο τον αντιδραστηρα του τσερνομπιλ ειναι τα κακομοιρα -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Είδα στη Ραφήνα σήμερα ένα (αδέσποτο μάλλον) μαύρο σκυλί, σαν λουκάνικο μόνο πιο μεγάλο και μακρύ και με μεγάλα κρεμαστά αυτιά, απ'αυτά που είναι λες και έχουν κατάθλιψη..
Μεγαλούτσικο φαινόταν, είχε και καφέ λουρι 'γιλέκο'. Ήταν μάλλον αδέσποτο γιατί φαινόταν να έχει κάποια αλλεργία/ερεθισμό στο δέρμα, και επειδή είναι μάλλον ράτσας, κάποιος θα το φρόντιζε.
Πόσο θέλω να το πάρω σπίτι ρε γμτ..Αυτος ο ερεθισμος στο δερμα μηπως ηταν καλαζαρ?
Γιατι συνηθως ετσι κανουν οι ιδιοκτητες οταν βρουν τα σκουρα το αμολανε -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Όχι, αυτό είναι daschun (η κάπως έτσι), άλλο κουκλί και αυτό.
Αυτό που είδα ήταν ένα Basset Hound (το οποίο βρήκα μέσω του Ντρούπι ), μόνο που ήταν πιο.. γαϊδούρι από αυτά στη wikipedia και μαύρο.Ναι Daschund είναι. θενκς
-
-
Na σου ζήσουν!!
Σαν πολλή τρίχα δεν έχει ο Γερμανός?? από την Pro Plan είσαι ευχαριστημένος???
Πολλές ερωτήσεις
-
Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που κατάφερε να μάθει τον σκύλο να κρατιέται στην βόλτα για να χέσει και να κατουρήσει στα πλακάκια της βεράντας
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Na σου ζήσουν!!Σαν πολλή τρίχα δεν έχει ο Γερμανός?? από την Pro Plan είσαι ευχαριστημένος???
Πολλές ερωτήσεις
γερμανιδα παρακαλω..3 ετων... παντα hills τους παιρνω και τωρα τελευταια δοκιμασα royal canin..στο λυκοσκυλο...ακουσα καλα λογια....και εχει και ωραια γευση..
οσο για την τριχα..ειναι αναλογως την εποχη...τωρα ειναι εποχη που μαζευουμε τουφες...
σε γενικες γραμμες το λαμπραντορ μαδαει πιο πολλη.. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που κατάφερε να μάθει τον σκύλο να κρατιέται στην βόλτα για να χέσει και να κατουρήσει στα πλακάκια της βεράνταςΛαθος κανεις υπαρχω και γω
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Πέθανε το γηραιότερο σκυλί του κόσμουΣιγα πιτσιρικος ηταν μπροστα στο δικο μας,εχουμε ενα κοπριτακο στη δουλεια ο οποιος ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 24-25,χωρις καμμια υπερβολη-πλακα,ο μπαμπας μου μπηκε στη δουλεια το 83 αν θυμαμαι καλα,το 88 εφερε στη δουλεια(διυληστηριο της ΕΚΟ) ενας φιλος του(πριν 2 μηνες βγηκε στη συνταξη για να φανταστειτε) εναν μικροσωμο μπασταρδακο,τον Καλαμά,ο οποιος ηταν ΗΔΗ σε πληρη αναπτυξη και σιγουρα 2-3 χρονων,εκτοτε ειναι η μασκοτ της εκο,πολυ καλος χαρακτηρας δεν εχει κανει ποτε κατι κακο,χαριζει σε ολους χαρα,βεβαια τα τελευταια χρονια δε πολυ κινηται,ξαπλωνει το χειμωνα εκει που περναν οι ζεστοι υπογειοι σωληνες και το καλοκαιρι στις γουρνες με τα νερα,δεν εχει πλεον κανενα δοντι,και το μαλι του αν τον χαιδεψεις δυνατα πεφτει ειναι σαν κολλημενες τριχες ραστα,βεβαια ακομα και τωρα τυχαινει ΑΑ περιποιησης,εμβολια,χαπια,κολαρο για τα τσιμπουρια και φαι απο το κετερινγκ των εργαζομενων,μηπως υπαρχει περιπτωσει να μεινει ο φιλος μας στην 'ιστορια'(γκινες η κατι τετοιο)πριν μας αφησει για τον σκυλοπαραδεισο ?
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
....και εχει και ωραια γευση...Αυτό πώς ακριβώς το διαπίστωσες ;;;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
....και εχει και ωραια γευση...
Αυτό πώς ακριβώς το διαπίστωσες ;;;;;
την τρωω για σνακ.... ...μυριζει πολλη ωραια..και βλεπω οτι την τρωει με ορεξη....
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
την τρωω για σνακ.... ...μυριζει πολλη ωραια..και βλεπω οτι την τρωει με ορεξη....
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
μη γελάτε γνωρίζω άνθρωπο που το κρέας του είναι κονσέρβες σκύλου, και όχι κάποια επώνυμη αλλά αγορασμένες από το παζάρι του σχιστού.
απλά του υπενθυμίζω σε κάθε ευκαιρία ότι τα σάβανα δεν έχουν τσέπες. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που κατάφερε να μάθει τον σκύλο να κρατιέται στην βόλτα για να χέσει και να κατουρήσει στα πλακάκια της βεράνταςάμα έχεζε στη βόλτα θα τα μάζευες
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
μη γελάτε γνωρίζω άνθρωπο που το κρέας του είναι κονσέρβες σκύλου, και όχι κάποια επώνυμη αλλά αγορασμένες από το παζάρι του σχιστού.
απλά του υπενθυμίζω σε κάθε ευκαιρία ότι τα σάβανα δεν έχουν τσέπες.πες μου οτι κανεις πλακα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που κατάφερε να μάθει τον σκύλο να κρατιέται στην βόλτα για να χέσει και να κατουρήσει στα πλακάκια της βεράντας
άμα έχεζε στη βόλτα θα τα μάζευες
Πάντα έχω σακούλες και χαρτί μαζί κι ας μη χέζει
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
απλά του υπενθυμίζω σε κάθε ευκαιρία ότι τα σάβανα δεν έχουν τσέπες.πες μου οτι κανεις πλακα
ΟΧΙ
-
Kαί εγώ τρώω από την τροφή τού Ραντανπλανούκου μου!!!
-
τι μάρκα κονσέρβες παίρνεις για τον ραντανπλαν σου.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]