-
Ωραιος γατος kyr
-
http://www.youtube.com/watch?v=yHiiG3-yU7k
Ξέρει να παίζει καλύτερα απο μένα..
(Ξέρει κανείς το τραγούδι; ) -
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μεγαλος Ταλιμπαν
Ω ρε μανα μου ΔΥΝΑΜΗ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ,ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ σε υπερθετικο βαθμο.. Μποξερ και μονο μποξερ..
-
Εχει παρει απο μενα ρε
-
Αει φτυσ τα μπουτια σου ρε.. Εσυ εχεις παρει απ αυτον αλλα δεν το ξερεις..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ω ρε μανα μου ΔΥΝΑΜΗ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ,ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ σε υπερθετικο βαθμο.. Μποξερ και μονο μποξερ..Έτσι, έτσι...
Μετά από 2 υπέροχα μπόξερ (που δυστυχώς τα έχασα πριν την ώρα τους), μπορεί τώρα να χαίρομαι την ημίαιμη Λίζα που πήρα απ' την φιλοζωική, αλλά ένα μπόξερ γμτ....ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!!
Δεν περίμενα ποτέ να με κερδίσει τόσο πολύ μια συγκεκριμένη ράτσα...
-
Πολύ γλυκό ζώο φίλε Thanix!!!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
-
Τα μποξερ ειναι στιβαρα αλλα πολυ κουραστικα ως χαρακτηρες
Επισης παραγουν πολυ σαλιο το οποιο και μεταφερουν σε ολο το σπιτι,σαν τα σαλιγκάρια ενα πραγμα -
Είναι όντως λιγουλάκι ζωηρούλικα, αλλά άμα έχεις παιδιά είναι η ΤΕΛΕΙΑ παρέα (ξεκ@λώνουν ο ένας τον άλλον και έτσι οι γονείς έχουν την ησυχία τους ).
Τώρα για σάλια δεν μπορώ να πω ότι έβγαζαν ιδιαίτερα πολλά...
Ίσα ίσα που η Λίζα που έχω τώρα βγάζει περισσότερα (αλλά τι το νορμάλ έχει αυτό το σκυλί, ώστε να 'δούλευε' κι αυτό σωστά...)
Όση αγαθοσύνη βγάζει το βλέμμα της, ΤΟΣΟ διαβολεμένη είναι...
(ο Βελζεβούλης σε μετενσάρκωση και το 'λαχείο' έπεσε σε ΜΕΝΑ!!! ) -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
... η Λίζα ...Κουκλίτσα!!
-
Κουκλα η λιζα..
Ισχυει οτι εχουν σαλια ειδικα το καλοκαιρι που ζεσταινονται πολυ και πινουν συνεχεια νερο.Οχι ομως κατι ιδιαιτερο για να πεις οτι ειναι σιχαμερο. Βρειτε μου καποιον που να χορτασε τις μουσουδες ενος μποξερ και το ασταματητο γυρω-γυρω απ τον εαυτο του..
-
Κούκλα η Λίζα
Βλέπω όμως τελικά αυτή να σας δίνει τα παπούτσια στο χέρι -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κουκλα η λιζα..Ισχυει οτι εχουν σαλια ειδικα το καλοκαιρι που ζεσταινονται πολυ και πινουν συνεχεια νερο.Οχι ομως κατι ιδιαιτερο για να πεις οτι ειναι σιχαμερο. Βρειτε μου καποιον που να χορτασε τις μουσουδες ενος μποξερ και το ασταματητο γυρω-γυρω απ τον εαυτο του..
Αν και μου αρεσουν πολυ τα σκυλια,οταν παω σε εναν φιλο μου που εχει μποξερ απλα καθομαι σε μια γωνια ακουνητος με κουραζει παρα πολυ η συμπεριφορα του και τα λιτρα σαλιου που αφηνει πανω στα ρουχα.
Μονοι οι Μολοσσοί ειναι αλλη κατηγορια στα σαλια βεβαια τετοια ζωα δεν ειναι καθολου για το σπιτι,πρεπει να ειναι 24/24 εξω σε κηπο. -
-
-
Έχει μια φλεγμονή και περιμένουμε να ωριμάσει(λέει ο κτηνίατρος) για να γίνει η επέμβαση. Μια χαρά μάτια έχει γαλαζογκρίζα.
Και πραγματικά έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα με τη μεταφορά στον γιατρό...
Όπως και όταν θα ξυπνήσει από τη νάρκωση. Αν δεν είναι κάποιος από εμάς εκεί, θα τα κάνει λαμπόγυαλο -
Ευχομαι με το καλο
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Έχει μια φλεγμονή και περιμένουμε να ωριμάσει(λέει ο κτηνίατρος) για να γίνει η επέμβαση. Μια χαρά μάτια έχει γαλαζογκρίζα.
Και πραγματικά έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα με τη μεταφορά στον γιατρό...
Όπως και όταν θα ξυπνήσει από τη νάρκωση. Αν δεν είναι κάποιος από εμάς εκεί, θα τα κάνει λαμπόγυαλοόλα να πάνε καλά
και αστην να τα κάνει λαμπογιαλα
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]