-
-
Μα τι κουκλιά
-
Και να τα ψαχνω σε ολο το σπιτι...
-
-
Γύρισε στο σπίτι πριν από λίγες εβδομάδες η γυναίκα με τα παιδιά και όπως καθόμουν στον καναπέ μου ακουμπάει στα πόδια αυτό:
Την μάζεψαν από το δρόμο που περιφερόταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα, είναι πολύ ήρεμη με τους ανθρώπους, σημάδι ότι είναι από «σπίτι», απίστευτα παιχνιδιάρα και χαδιάρα...
Μας έχει κατακτήσει πλέον οικογενεικώς και ιδιαίτερα την σύζυγο παρόλο που για χρόνια αντιστεκόταν στην προοπτική να πάρουμε κατοικίδιο.
Για τα παιδιά δεν το συζητάω. -
Υπέροχη, τρελαίνομαι για φλάφι τρίχωμα και ροζ πατουσάκι.
Ξέρει κανένας πότε ενδείκνυται να στειρώσεις μία γάτα; Στο ιντερνέτ οι απόψεις ποικίλλουν. Έχει κάποιος συμβουλευτεί κτηνίατρο;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Γύρισε στο σπίτι πριν από λίγες εβδομάδες η γυναίκα με τα παιδιά και όπως καθόμουν στον καναπέ μου ακουμπάει στα πόδια αυτό:εχουμε ιδιο γατο, ιδιο χρωμα καναπε με ιδιου σχηματος μαξιλαρια. Κατι δεν μας λες καλα
-
Λες να kacey-ίζω;;;;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ξέρει κανένας πότε ενδείκνυται να στειρώσεις μία γάτα; Στο ιντερνέτ οι απόψεις ποικίλλουν. Έχει κάποιος συμβουλευτεί κτηνίατρο;Τον δικο μου, μου ειχε πει η κτηνιατρος μετα τους 5 μηνες, να αρχισουμε στην εξεταση να βλεπουμε αν εχουν αναπτυχθει τα γεννητικα του οργανα, και οοοοταν γινει να γινει και το χειρουργειο, ετυχε σε εμας πχ να παει οταν ηταν 6 μηνων.
Γενικα παντως η ιδανικη ηλικια απο οτι μου ειπε ειναι γυρω στους 7 μηνες, απλα στα αρσενικα ειναι πιο ευκολο να το δουν αμα ειναι να γινει και νωριτερα!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και να τα ψαχνω σε ολο το σπιτι...To αριστερό είναι Γαλλικών προδιαγραφών και το δεξί έχει aftermarket xenon!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
To αριστερό είναι Γαλλικών προδιαγραφών και το δεξί έχει aftermarket xenon! -
Ερωτηση προς γνωριζοντες:
Φιλος κ συναδελφος με λαμπραντορ ηλικιας 6-7 μηνων επειδη κουτσαινε ο κουταβος το πηγε σε γιατρο (Φωκιδα)
ο οποιος διεγνωσε δυσπλασια.Ο φιλος ειναι να σκασει. Γνωριζει κανεις τπτ παρομοια περιπτωση; του ειπε οτι παιρνει χειρουργειο αλλα χωρις 100% αποτελεσματα. Εχει να προτεινει κανεις καποιον καλο κτηνιατρο εδω Αθηνα; -
Κεστης
Λιαπής
Μαραγκος
ΚονταδακηςΜου ερχονται προχειρα στο μυαλο.
Φανταζομαι οτι ο φιλος σου πηρε το σκυλι απο αγγελια η πετ σοπ? Δυστυχως αυτες οι αγορες εμπεριεχουν τετοια ρισκα. -
To καλύτερο σημείο , για να μαζέψεις ήλιο μετά την παγωνιά , είναι πάνω στο τραπέζι.
-
Εχει γίνει οτι κ να πούμε ειναι λιγο!!
JimClark επειγόντως ενα φωτοσουτινγκ!!
-
Φτου φτου σκόρδα είναι πανέμορφες!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...........................Κούκλες
-
Mιας και επιμένετε να βλέπετε δυο (ενώ ήταν η ιδια και στις δυο φωτο) να και η δεύτερη της παρέας.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
την κοβω λιγο βασιαναρα την μικρη!
κουκλες Κωσταντινε. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
την κοβω λιγο βασιαναρα την μικρη!
κουκλες Κωσταντινε.Ντερτια εχει μικρη...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]