-
Υπάρχει αυλή πίσω λίγο μικρή μεν αλλά αρκεί + την άσκηση που θα του προσφέρω κι εγώ και ο πατέρας μου.Πάω τρίτη γυμνασίου αλλά επειδή διαβάζω νωρίς έχω πολύ ελεύθερο χρόνο.Το σκέφτηκα να υιοθετήσω αδέσποτο αλλά οι γονείς μου φοβούνται γιατί μπορεί να έχει κάποια αρρώστια.Και όπως είπα ακόμα 'ψήνεται' το θέμα και προσπαθώ να βρω επιχειρήματα για να τον πείσω.Καταβάθος κι αυτός θέλει.Κάτι που ξέχασα είναι η προστασία!Το βράδυ θα μπαίνει μέσα στο σπίτι.
-
Ο χρήστης mike.gannena έγραψε:
Το σκέφτηκα να υιοθετήσω αδέσποτο αλλά οι γονείς μου φοβούνται γιατί μπορεί να έχει κάποια αρρώστια.Υπάρχουν και κτηνίατροι .
-
Υπάρχει αυλή πίσω λίγο μικρή μεν αλλά αρκεί + την άσκηση που θα του προσφέρω κι εγώ και ο πατέρας μου.Πάω τρίτη γυμνασίου αλλά επειδή διαβάζω νωρίς έχω πολύ ελεύθερο χρόνο.Το σκέφτηκα να υιοθετήσω αδέσποτο αλλά οι γονείς μου φοβούνται γιατί μπορεί να έχει κάποια αρρώστια.Και όπως είπα ακόμα 'ψήνεται' το θέμα και προσπαθώ να βρω επιχειρήματα για να τον πείσω.Καταβάθος κι αυτός θέλει.Κάτι που ξέχασα είναι η προστασία!Το βράδυ θα μπαίνει μέσα στο σπίτι.Σε κανα 2 χρονια που θα εχεις ανακαλυψει τις γκομενιτσες, θα εχεις χρονο για το σκυλο?
Τα αδεσποτα/μπασταρδα της φιλοζωικης δεν εχουν μικροβια κλπ, τα εχουν περιποιηθει οι κτηνιατροι, ισα ισα που τα ρατσας μπορει να εχουν εγγενεις ασθενειες και κουσουρια, χωρια που σωζεις ενα ζωακι.Μια φορα που πηρα τηλ στη φιλοζωικη μου ειπαν οτι εχουν αφγανικο 4 ετων, αντε αγορασε το εξω να δεις ποσο κανει.
Στο Κορωπι/Σπατα ειναι, ψαξε τηλ στο ιντερνετ -
Θα προτιμούσα σκύλο ράτσας γερμανικού ποιμενικού.Τρελό κόλημα απο μικρός που ήμουν.Γι αυτό και το έχω αποφασίσει.
-
Όσο για τις γκομενίτσες νομίζεις δεν τις έχω ανακαλύψει;
-
Όσο για τις γκομενίτσες νομίζεις δεν τις έχω ανακαλύψει;Δεν ξερω, σιγουρα ομως μεγαλωνοντας θα θελουν περισσοτερο χρονο.
Παρε το σκυλι τοτε αν σε αφησουν. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Όσο για τις γκομενίτσες νομίζεις δεν τις έχω ανακαλύψει;
Δεν ξερω, σιγουρα ομως μεγαλωνοντας θα θελουν περισσοτερο χρονο.
Παρε το σκυλι τοτε αν σε αφησουν.
Σίγουρα σου έδωσε την απάντηση που θα σου έδινα και εγώ!!!!!!.
Οπωσδήποτε είπε και κάτι σωστό. Το βραδύ θα τον βάζει μέσα, που θα παίζει με το 100% τον φύλακα.
Α. -
Μονο αν σε βεβαιώσει ότι θα ασχοληθει σοβαρά ο πατερας σου (και το θελει πραγματικά ό ίδιος και όχι μετα από πίεση) θα πρεπει να πάρεις οιοδήποτε σκυλί τώρα.
Σκέψου ότι σε κάποια χρόνια μπορεί να φοιτήσεις κάπου μακριά απ το σπίτι σου, μετά θα έχεις στρατιωτική θητεία να υπηρετήσεις κλπ. -
Ο πατέρας μου περπατάει/τρέχει χιλιόμετρα κάθε μέρα και στο λαμπραντόρ που είχαμε το ίδιο κάναμε κάθε φορά που πήγαινε για τρέξιμο κι ο λάκυ μαζί.Εγώ όποτε έβγαινα τον είχα μαζί μου πολλές φορές+τις 2 καθημερινές του βόλτες.Μου λείπει πολύ ο λάκυ.
-
Ο πατέρας μου περπατάει/τρέχει χιλιόμετρα κάθε μέρα και στο λαμπραντόρ που είχαμε το ίδιο κάναμε κάθε φορά που πήγαινε για τρέξιμο κι ο λάκυ μαζί.Εγώ όποτε έβγαινα τον είχα μαζί μου πολλές φορές+τις 2 καθημερινές του βόλτες.Μου λείπει πολύ ο λάκυ.
Σε καταλαβαίνω αγόρι μου απόλυτα.
Μετά από 4 μήνες που έφυγε η σουκι μου, (φωτώ αβαταρ) και πολλά κλάματα, πήραμε παραγγελία μίξεις, μια τρελλάρα δαγκονιάρα γλειψιάρα κλαψιάρα, και γελάσαμε και λίγο!.
Α. -
Η πρώτη αγάπη δεν αντικαθίσταται εύκολα , ότι και να λέμε.
Απλά με τις νέες ζεις ξανά τον ενθουσιασμό.
Εδω η δική μας στη σημερινή της εξόρμηση.
Ο Τζιμκλάρκ δεν την προλάβαινε -
επιτελους μεγαλωσε και το σωμα,και δεν φαινονται τα αυτια τεραστια!!
Πανεμοργη η πιτσιρικα Κωσταντινε!!!
-
Είναι ένα όνειρο!.
Α. -
Φτου, σκορδα!
-
γερμανικος ποιμενικος
-
-
Αδεσποτακια που εγιναν της οικογενειας...
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 -
-
-
Κλικ αν θέλει να υιοθετήσει κάποιος αυτήν την φάτσα.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]