-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Τι τρελλη σφουγγαριστρα ειναι αυτη?
αξιωματικός γενικών καθηκόντων
-
ρε που ειναι αυτος ο Βασανιαρης?
-
Εκείνο το rhodesian ridgeback είναι ο βασανιάρης;
-
ναι
-
Τον είδα σε προηγούμενα ποστ φοβερή φάτσα
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ρε που ειναι αυτος ο Βασανιαρης?dim8 τα χαιρετίσματα μας
-
Σκύλο να τρώει βιλάι πρώτη φορά βλέπω
-
Και εσένα τρώει άμα λάχει
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και εσένα τρώει άμα λάχειΕγώ είμαι αχώνευτος
-
Εχει γερό στομάχι don't worry
-
πολυ βασανιαρης στην 3η φωτο!!!!
-
@Funis
καλωσηρθατε!!!
πως παμε? κιλα? με αλλα σκυλια πως συμπεριφερεται? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
@Funis
καλωσηρθατε!!!
πως παμε? κιλα? με αλλα σκυλια πως συμπεριφερεται?Πάμε αρκετα καλά, ή μάλλον αρκετά καλύτερα.
Με άλλα σκυλιά (πλην της δικιάς μου που την λατρεύει μεν, την πρήζει δε γιατί θέλει όλο να παίζουν ο χαζοκούταβος κι αυτή δεν έχει συνεχεια την όρεξη του η γλυκιά μου) φέρεται... σαν βλάκας νταής πολλή αγριάδα ο δικός σου. Αλλά τώρα αρχίσαμε εκπαίδευση και θα του κοπεί ο βήχας γιατί είναι ζόρικο να κουμαντάρεις ένα τόσο δυνατό σκυλί, πρέπει να μάθει να πειθαρχεί
Κιλά, 50 και συνεχίζουμε ακάθεκτοι
-
Πόσων μηνών είναι τωρα ο όμορφος;
Ειχα κανει και μια προβλεψη για τα τελικά κιλά του αλλά δεν την βρισκω σε τόσες σελίδες ρε γαμώτο!
(εκτος κι αν δεν το εγραψα εδώ και απλώς τα είπαμε προφορικά, δεν θυμαμαι...) -
Κλασσικό αρσενικό. Μόλις βρήκε τρύπα (της δικιάς σου που την λατρεύει μεν, την πρήζει δε γιατί θέλει όλο να παίζουν ο χαζοκούταβος κι αυτή δεν έχει συνεχεια την όρεξη του η γλυκιά σου) τα πούλησε τα υπόλοιπα σκυλάκια-φιλαρίνια του παίζοντάς το και νταής από πάνω.
50 κιλά αχαριστίας ο δικός σου.
Στην εκπαίδευσή του να βάλετε τα άλλα σκυλάκια να βρουν δικές τους τρύπες και να απομακρύνετε την τρύπα του δικού σου. Να παρακαλάει ο βασανιάρης τα άλλα σκυλάκια για λίγη παρέα κι αυτά να φέρονται σαν βλάκες νταήδες. Να μάθει να σέβεται ο χαζοκούταβος.
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Πόσων μηνών είναι τωρα ο όμορφος;Είναι δέκα μηνών. Του εκπαιδευτή η πρόβλεψη είναι κοντά στα 58 τελικό βάρος.
GTI_ είσαι σε λάθος μέρος, το τόπικο για τις τρύπες είναι αλλού. Εξάλλου η γλυκιά μου είναι στειρωμένη οπότε και η τρύπα της δεν προκαλεί πάθη και έριδες.
-
η λέξη χαζοκούταβο ακούγεται λίγο αστεία για τέτοιο γομάρι
-
Μην σε ξεγελάει το μέγεθος, και κουτάβι είναι και μπούφος
-
Ήρθε λοιπόν η σειρά μου να γράψω σε αυτό το τοπικ.Στην οικογένεια έχουμε τον Ερμή ένα ντομπερμαν 2,5 ετών.Πολύ καλός φύλακας,στοργικός,προστατευτικός.
-
φωτογραφιες?
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]