-
Αυτό είναι όντως λόγος να το σκεφτείς, γιατί το ότι το τζακ ράσελ θα τραβάει και δεν θα μπορούν να το κουμαντάρουν δεν καταφέρνει να με προβληματίσει
Αν οι ίδιοι δεν έχουν πρόβλημα να τον κρατήσουν βέβαια, θα σου έλεγα πεθερικά δαγκωτό με κλειστά τα μάτια.
-
Θα δουμε παιδια!!!
Εδω περιμεναμε τον ντελιβερα!!!
-
Για να φάει ή οπως ο δικός μου για να τον φάει;
-
Τους λατρεύει τους ντελιβεραδες...όπως και γω:)
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τους λατρεύει τους ντελιβεραδες...όπως και γω:)Sent from my iPad using Tapatalk
Τους τρώς??
-
Eμενα αφου τους τρομοκρατήσει με διάφορους άγριους βρυχηθμούς, όταν του πω «εν τάξει», κάθεται και τους κοιτάει με μισό ματι, βγάζοντας που και που κανένα ελαφρό σε ένταση μουγκρητό στα όρια των υποήχων!
Ισως επειδή ξερει ότι δεν πρόκειται να φάει τιποτα από αυτα που φέρνουν... -
Κακουργε!!!Εγω του παραγγελνω παντα ενα καλαμακι κοτοπουλο!!!!
Βαλε καμια φωτο του Εκτωρα!!!
-
-
Αχ ναι Καστωρ!! Μα με τοσα σκυλια εχω χαθει!!Δυστυχως δεν μου τις δειχνει στη δουλεια..
-
Ωραίος ο Κάστωρ!
Υπερβολική η χρήση του φίμωτρου νομίζω , που πήγαινε και ήταν αναγκαία η χρήση του;
-
ωραιος ο Καστορας!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...Υπερβολική η χρήση του φίμωτρου νομίζω , που πήγαινε και ήταν αναγκαία η χρήση του;
Πουθενά! Αλλα είναι ο μόνος τρόπος να μας επισκευτεί η αδερφή μου η οποία έχει παθολογικό φόβο στα σκυλιά!
-
ωραιος ο Καστωρας! τι ρατσα ειναι?
-
Δική του!
Υποθετω ότι έχει απο ελληνικό ποιμενικό, κυνηγόσκυλο και μόνο ο Θεός γνωρίζει από τι άλλο!
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Δική του!Υποθετω ότι έχει απο ελληνικό ποιμενικό, κυνηγόσκυλο και μόνο ο Θεός γνωρίζει από τι άλλο!
Δηλαδή ράτσα απόλλων!!!
-
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Δική του!Υποθετω ότι έχει απο ελληνικό ποιμενικό, κυνηγόσκυλο και μόνο ο Θεός γνωρίζει από τι άλλο!
πανεμορφος παντως!
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
κουκλι ειναι ο ατιμος.
-
Πανεμορφο σκυλι,
να το χαιρεσαι φιλε. -
Μάτ(ι)α.
Μάρια
Μάγια
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]