-
Κρίμα ρε γαμωτο...
Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
μακάρι να βγει δυνατή απ'όλο αυτό, κουράγιο
-
Τέλος η Μπριζιτούλα.. Δεν άντεξε..
-
RIP,ξερουμε οτι σχεδον παντα θα φυγουν πριν απο εμας
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τέλος η Μπριζιτούλα.. Δεν άντεξε..κριμα
scritto con un Xiaomi!
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τέλος η Μπριζιτούλα.. Δεν άντεξε.. -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τέλος η Μπριζιτούλα.. Δεν άντεξε..Πόσο ετών ήταν;
-
-
-
Τεσσάρων ήταν, μικρούλα. Σηκώθηκα στις 6 και κατέβηκα να τη δω. Με είδε και κούνησε την ουρά της, αλλά δε σηκώθηκε, όπως έκανε πάντα. Από χθες ήταν κουρασμένη. Έκατσα δίπλα της με τον πατέρα μου. Ξαφνικά σηκώθηκε αργά, πήγε στο χώμα, έκανε την ανάγκη της (περίμενα από χθες να το κάνει, αλλά..), γύρισε αργά στο πεζούλι που καθόμασταν και ξάπλωσε. Σήκωσε το κεφάλι, κοίταξε τον πατέρα μου, κοίταξε εμένα, μας κούνησε την ουρά και έκλεισε τα μάτια της. Μέσα σε 3-4 λεπτά όλα αυτά. Αν ξεκινούσαμε μια βδομάδα πριν... Η Μπριζιτούλα μου...
-
κρίμα.
-
Mικρούλα ήταν. Την καημένη, με συγκίνησες. Αυτό μισώ στα κατοικίδια, τον 'αποχωρισμό'.....
-
Πολυ κριμα η ψυχουλα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Μικρη γαμωτο!!!Τα συλληπητηρια μας!!!
Και μια παρακληση γενικα. Οσοι εχετε σκυλουνια που τα εχετε μονιμα εξω σε κηπο κλπ, αυτο τον καιρο που οργιαζουν οι σκνιπες καλο ειναι να τα φερνετε και να κοιμουνται μεσα!! Και το πρωι και το βραδυ καλο ψεκασμα με εντομοαπωθητικα!!
Σκαλιμπορ και αμπουλα δυστυχως δεν αρκουν.
-
συλληπητήρια Γιάννη
-
Κριμα...
-
Τέλος η Μπριζιτούλα.. Δεν άντεξε..
-
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Πάντα είχα από 50kg και άνω σκυλιά. Και φίλους και φύλακες, και πάντα από μέσα από το σπίτι!.
1)Μα τα χρόνια πέρασαν και μεγαλώσαμε οι δίποδοι, άρα η λάτρα τους ήταν βάρος.
2)τότε οι κλέφτες επερχόντουσαν με ρόπαλα ή το πολύ ένα μαχαίρι.
3) σήμερα οι κλέφτες έρχονται με καλάζνικοφ και διάφορα σπρέι.
4) κατά συνέπια σήμερα αντιμετωπίζονται μόνον ένοπλα, μπήκε στο πετσί μου και πήρα τα μέτρα μου…..
5) μα και οι τετράποδες ψυχούλες, έχουν λόγο στην φύλαξη, διότι ακούν μυρίζουν και γαυγίζουν!!!!..... δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο….
6)κάτι τέτοιο ζητάω, για να το παίρνω και στο αεροπλάνο και στα ξενοδοχεία.
7)είχα δυο καλούς εκπαιδευτές φίλους, διάβασα και βιβλία και έχω γίνει εδω και χρόνια, αρκετά καλός στο είδος.
δεν θέλω από μαγαζί, διότι βάζουν αδέλφια στην αναπαραγωγή και έτσι διογκώνουν γενετικά προβλήματα.
9)στα μαγαζιά ταΐζουν με σκατοσκυλοτροφές, και έτσι τα εντερικά και το καλααζάρ, όπως και η σαλμονέλα, είναι στην ημερήσια διάταξη….
10)στην φωτώ μου, είναι η κούκλα μου στα τέταρτα γενέθλια της!. Στο αβαταρ μου 15 χρόνων. Το κάτω σαγόνι της εντελώς εξαφανισμένο, εξου και το κρέμασμα της γλώσσας της…… πέθανε πριν κάνα δυο μήνες. Ψάχνω απεγνώσμενα για να σταματήσουμε να κλαίμε.
Α.
ΥΓ ευχαριστώ τον καλό φίλο Tzakos για την προσφορά του, μα εξήγησα!. -
Na'στε καλά παίδες..
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]