-
Ωραιος τυπος. Και εχει τσαμπουκαλεμενο υφος!
-
ΕΕ ειναι πολυ μικρός ακομα κ είδη τα εχει σηκώσει οποτε δύσκολα θα μείνει κ το αλλο κατω! Λογικα θα μεγαλώσουν κ αρκετά στην αρχη κ θα μοιάζει με νυχτερίδα style για λιγο καιρο μεχρι να στρώσει!
εμας τωρα σουλουπώνεται σιγα σιγα π.χ
οι γραμμες ειναι λογο μιας μ@λ@κιας μου με την ρομ
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
ΕΕ ειναι πολυ μικρός ακομα κ είδη τα εχει σηκώσει οποτε δύσκολα θα μείνει κ το αλλο κατω! Λογικα θα μεγαλώσουν κ αρκετά στην αρχη κ θα μοιάζει με νυχτερίδα style για λιγο καιρο μεχρι να στρώσει!ευχαριστω πολυ!
ποσων μηνων ειναι ο δικος σου;Πανεμορφος ειναι!!!!!!!! >Ωραιος τυπος. Και εχει τσαμπουκαλεμενο υφος!Κατά πάσα πιθανότητα θα το σηκώσει το αυτί.
Φάτσα!Θα σηκωθεί. κούκλος
ευχαριστω πολυ μας εχει παρει τα μυαλα και γινεται φιλαρακι με τις γατες μου (οι οποιες ηταν με τον προηγουμενο μου σκυλο φιλαρακια )
@Billopoulos οχι δεν το χαιδευω ποτε ισα ισα το προσεχω αυτο!
να σαι καλα!!!!>Εμένα μ'αρέσει να έχουν 'ατέλειες'. Είναι πιο αγαπησιάρικααλοιμονο αυτο εννοειται!
Και αν δεν σηκωθει τρεχει κατι;
δεν τρεχει κατι εννοειται ,απλα ηθελα να ρωτησω γιατι μεχρι σημερα δεν ειχα ποτε μου γερμανικο ποιμενικο και θελω να μαθω!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ευχαριστω πολυ!
ποσων μηνων ειναι ο δικος σου;Πανεμορφος ειναι!!!!!!!!την άνοιξη-καλοκαίρι τον πήραμε, άρα καμιά 9 μηνών περίπου θα ελεγα οτι ειναι!
πάντως θέλουμε κ άλλες φωτο να το γνωρίσουμε καλύτερα, με μια δουλειά δε γίνεται !
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Και αν δεν σηκωθει τρεχει κατι;
δεν τρεχει κατι εννοειται ,απλα ηθελα να ρωτησω γιατι μεχρι σημερα δεν ειχα ποτε μου γερμανικο ποιμενικο και θελω να μαθω!
Καπως περιεργα μου βγηκε η ερωτηση :sorry
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το κουκλακι μου ονοματι Rocky
με προβληματιζει οτι ενω ειχε σηκωμενα και τα δυο αυτακια ,εδω και 1 εβδομαδα ειναι ετσι...
αλλα οπως μου ειπε κτηνιατρος θα ξανασηκωθει και δεν εχει σημασια...
επιβεβαιωνετε;ειναι μολις 80 ημερονε....
Δεν θέλω να μειώσω καμμία ράτσα, αλλά για μένα σαν το γερμανικό ποιμενικό δεν έχει. Να τον χαίρεσαι pik.
-
Να και κατι καλό
Για πρώτη φορά εισαγγελέας για τα ζώα. Θα ερευνά περιπτώσεις κακοποίησης
Αρμόδιος εισαγγελέας για την προστασία των ζώων και των αδέσποτων ορίσθηκε για πρώτη φορά, με εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, σε εφαρμογή του πρόσφατου νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση.Η αρμοδιότητα ανατέθηκε στην εισαγγελέα Κωνσταντίνα Αγγελοποπούλου, η οποία θα έχει την εποπτεία περιπτώσεων κακοποίησης, δηλητηριασμού ή βασανισμού ζώων, καθώς και άλλες παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας.
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... adespoton/ -
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
http://www.ofono.gr/article.php?id=19979&category_id=24 -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:lol:
http://www.otherside.gr/2012/03/aproopto-se-diagwnismo-skylwn/Έτσι είναι η ΦΥΣΗ.. Άντε να μη πω τίποτα για διαγωνισμούς, καλλιστεία, κτλ... Εγώ το χάρηκα
-
E όχι μωρε... κρίμα ήταν... (άσχετο με το αστείο της υπόθεσης)
Το Αgility πιστεύω ότι δυναμώνει την σχέση σκύλου - κυναγωγού
Ο σκύλος απολαμβάνει και την προπόνηση και τον αγώνα.
Και ο κυναγωγός ανταμείβεται για τον κόπο και τον χρόνο που διαθέτει. -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Δεν θέλω να μειώσω καμμία ράτσα, αλλά για μένα σαν το γερμανικό ποιμενικό δεν έχει. Να τον χαίρεσαι pik.
ευχαριστω!!!!
-
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ωπ! τι σκυλακι ειναι αυτο;
εκφραση!
μοιαζει με τον σκυλο που εχασα...
-
ο Εκτορας ειναι
-
Η 'μικρή' μας είναι σε οίστρο , οπότε την έχουμε εσώκλειστη.
Στην αυλή μόνο με συνοδεία και υπο επιτηρηση , γιατί πριν 2 χρόνια λυκόσκυλο της γειτονιάς , βρέθηκε καρφωμένο στα κάγκελα της περίφραξης του γείτονα από το πίσω πόδι στην προσπάθεια να την προσεγγίσει.
ετσι επί τη ευκαιρία επωφελείται και η μεγάλη και αράζουν μέσα
μασώντας μπαλάκια για να περάσει η ωρα
-
Του βρηκαν ογκο στο συκωτι , και δεν ειναι σε κατασταση που θα αντεξει εγχείρηση. Έφτασε και τα 13 πια, θα ερχοταν καποια στιγμη η ωρα του αποχωρισμου. Μπορει να σε εζησα λιγο (μιας και ειναι της ξαδερφης ) αλλα θα εισαι παντα στη καρδια μου. Καλο ταξιδι boogs
-
οχι ρε γμτ.....
-
Φευγουν παντα πριν απο εμας,αλλα ειναι ωραια οσο τα εχουμε και για εμας και για αυτα
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]