-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
υπάρχει κάποιος λόγος για να κόψεις τα αυτιά σε τέτοιο σκύλο ή απλά ο συγκεκριμένος είναι
Σε ορισμένες ράτσες συνηθίζεται να κόβουν αυτιά και ουρά (πιτ μπουλ, ντομπερμαν, μποξερ)
Ο τρόπος προφανώς και δεν είναι ο παραπάνω...
Για την ουρά , σου τοποθετεί ο κτηνίατρος ένα ειδικό λαστιχάκι όταν ο σκύλος είναι σε νεαρη ηλικία που σιγα-σιγά κόβει την ροή του αίματος, μαραζώνει και πέφτει από μόνη της...
Ο σκύλος δεν πονάει, αλλά προσωπικά είμαι ενάντια σε οποιοδήποτε επέμβαση στα ζώα , ακόμα και σε στείρωση...Για τις άλλες επεμβάσεις ναι, αλλά η στείρωση επιβάλλεται: Με τη φροντίδα μας επιβιώνουν πολύ περισσότερα μικρά από ότι 'θα έπρεπε' και είτε πετιούνται στους δρόμους είτε ζουν δυστυχισμένα στα κλουβιά των pet shops και των φάρμων εκτροφής
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
υπάρχει κάποιος λόγος για να κόψεις τα αυτιά σε τέτοιο σκύλο ή απλά ο συγκεκριμένος είναι
Σε ορισμένες ράτσες συνηθίζεται να κόβουν αυτιά και ουρά (πιτ μπουλ, ντομπερμαν, μποξερ)
Ο τρόπος προφανώς και δεν είναι ο παραπάνω...
Για την ουρά , σου τοποθετεί ο κτηνίατρος ένα ειδικό λαστιχάκι όταν ο σκύλος είναι σε νεαρη ηλικία που σιγα-σιγά κόβει την ροή του αίματος, μαραζώνει και πέφτει από μόνη της...
Ο σκύλος δεν πονάει, αλλά προσωπικά είμαι ενάντια σε οποιοδήποτε επέμβαση στα ζώα , ακόμα και σε στείρωση...Ο δικος μου εχει αυτια κανονικα και ουρα ''κομμενη'' οπως ειναι και κανονικα τα προτυπα της ρατσας
-
Aυτο δεν ειναι σκυλος αλλα κοντότριχη αρκούδα
-
Είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ ο αλητάκος!!!
-
Ερώτηση: Στα ξένα ζωόφιλα site διαβάζω για την στείρωση, και λένε για μία μέθοδο που λέγεται 'spray'.
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;Edit:κάτι μου ξέφυγε
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ερώτηση: Στα ξένα ζωόφιλα site διαβάζω για την στείρωση, και λένε για μία μέθοδο που λέγεται 'spray'.
λινκ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
λινκ;
Δεν έχω αυτή τη στιγμή, αλλά λένε neutering or spraying.
Το κοίταξα στο νετ, τελικά το spraying είναι η στείρωση για τα θηλυκά:
http://www.infovets.com/healthydog/B777.htm -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ ο αλητάκος!!!Μεγαλος Ταλιμπαν
-
παίζει καμία γέννα από τον κούκλο.
-
Ψαχνω να τον ζευγαρωσω με μποξερινα ακριβως ιδια...
Και φυσικα με pedigree κτλ
Εχεις κατι κατα νου? -
οχι, σε ρώτησα γιατί ενδιαφέρομε για μποξερ.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ ο αλητάκος!!!
Μεγαλος Ταλιμπαν
Έχει το βλεμμ του σχορτσιανιτη η μου φαινεται?
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
οχι, σε ρώτησα γιατί ενδιαφέρομε για μποξερ.Αν τον κανει μποξερακια θες να σε ενημερωσω?
-
φυσικά.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
οχι, σε ρώτησα γιατί ενδιαφέρομε για μποξερ.Πάρε subaru
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
οχι, σε ρώτησα γιατί ενδιαφέρομε για μποξερ.
Πάρε subaru
προτιμώ την 911 και αυτή μποξέρ είναι.
-
Το νέο μέλος του ζωολογικού μας κήπου... sorry της οικογένειάς μας είναι το 'Τσόφλι'
Γατούλης αγνώστων λοιπών στοιχείων που αποφάσισε να μας μπαστακωθεί!!! Επειδή είναι υπερβολικά χαδιάρης και ηλίθιος τον κρατήσαμε...[img=http://img14.imageshack.us/img14/8915/imag0008f.th.jpg]
Έρχεται λοιπόν να προστεθεί σε αυτά...
viewtopic.php?f=13&t=11621&p=1046267#p1046267
και στα χελώνια μας, στον παπαγάλο της πεθεράς μου κλπ -
Ωραίο το γατόνι!
-
δεν είμαι σίγουρος αν εμείς εκμεταλλευόμαστε τα ζώα η αυτά εμάς με τον τρόπο τους.
-
Ύστερα από αρκετά χρόνια συμβίωσης μαζί τους, νομίζω ότι η εκμετάλευση είναι ανάλογα με το ζώο.
Οι γάτες μας εκμεταλεύονται ως εκεί που δεν πάει. Και μάλλον πέρνουν εκδίκηση για την εκμετάλευση που κάνουμε στα σκυλιά..
Απλά οι στιγμές γέλιου που σου προσφέρουν τα γατιά είναι . Ειδικά τα αρσενικά που η βλακεία τους δεν περιγράφεται.
Για τα σκυλιά μας ώρες ώρες αισθάνομαι άσχημα. Περιμένουν την παραμικρή κίνησή μας, το παραμικρό άνοιγμα της πόρτας νομίζοντας ότι θα ασχοληθείς μαζί τους. Και φυσικά παρά το γεγονός ότι αυτό θα γίνει 1 στις 20 κάθε μέρα, συνεχίζουν πιστά να κάνουν το ίδιο....
Αισθάνθηκα τύψεις τώρα... Θα πάω βόλτα το γορίλα.....
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]