-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν ξέρω, εσείς οι Αθηναίοι μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζετε... Στο αιρλάινερς.γκρ πάντως από ότι κατάλαβα κάνουν κάτι καταδρομές, αλλά δεν ξέρω υπό τι καθεστώς.
Μην μασατε ρε... δικο μου ατομο θα μας μπουζουριασει στο Βενιζελος. Θα ναι φιλικες οι γκλοπιες...
ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ayto δεν το ξέρω, σου έχωστείλει π.μ 110 alpine
το είδα, αφορά δίκυκλο μέτρησα 12 μοτορια σωστά
**σωστά ? 24 είναι !!!!. **σκέφτηκα νά το προτείνω για delivery, Ti λές? μέχρι να βαλει μπροστά θα έχουν παγώσει .......οι πίτσες ??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ξέρω, εσείς οι Αθηναίοι μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζετε... Στο αιρλάινερς.γκρ πάντως από ότι κατάλαβα κάνουν κάτι καταδρομές, αλλά δεν ξέρω υπό τι καθεστώς. -
Για SKG τον πούλο λογικά ε;
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
αυτα που είχαν τα ύψους βάθους εμπρός κάτω απο την καλύπτρα δεν είναι ?Canards εννοείς;
-
Γνωρίζει κάποιος φίλος συχνότητα Locator του LGKY (Κάλυμνος)?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για SKG τον πούλο λογικά ε;Επισήμως σίγουρα όχι γιατί θεωρείται και στρατιωτικό το αεροδρόμιο και απαγορεύονται οι φωτό.
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ayto δεν το ξέρω, σου έχωστείλει π.μ 110 alpine
το είδα, αφορά δίκυκλο μέτρησα 12 μοτορια σωστά
**σωστά ? 24 είναι !!!!. **σκέφτηκα νά το προτείνω για delivery, Ti λές? μέχρι να βαλει μπροστά θα έχουν παγώσει .......οι πίτσες ??
δεν μέτρησα την άλλη πλευρά,λάθος μου
-
δεν πήρα απάντηση στο καίριο ερώτημα: θα αντέξουν οι πίτσες μεχρι να παρει μπροστά ?
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
δεν πήρα απάντηση στο καίριο ερώτημα: θα αντέξουν οι πίτσες μεχρι να παρει μπροστά ?εδώ το παίζουμε κορόνα γράμματα,για να τραβήξεις 24 κορδόνια μάλλον θα έχεις πάθει εξάρθρωση δεξιάς χειρός,άντε μετά να παραδόσεις τις πίτσες .
-
αμ το άλλο ? θα του ανοιξει ή όρεξη και θα τίς φάει πριν τις παραδόσει!
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
αμ το άλλο ? θα του ανοιξει ή όρεξη και θα τίς φάει πριν τις παραδόσει!θα μας κυνηγήσουν
-
Μιλάτε για το Dolmar chainsaw bike;
-
-
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
σε μια εικονική η πραγματική αερομαχια ποιο από τα δυο μπορεί να καταριψει το άλλο με περισσότερη ευκολία.
εγω πιστευω το f4 corsair -
αν μιλας σοβαρα οι καταρριψεις αεριωθουμενων απο ελικοφορα ειναι ελαχιστες και δε ξερω καν αν ειναι αποδεδειγμενες...κατι τετοια γινανε απο το 1945 ως το 1951 σε γερμανια και κορεα...
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν μιλας σοβαρα οι καταρριψεις αεριωθουμενων απο ελικοφορα ειναι ελαχιστες και δε ξερω καν αν ειναι αποδεδειγμενες...κατι τετοια γινανε απο το 1945 ως το 1951 σε γερμανια και κορεα...μιλάω σοβαρά. και πιστεύω το f4 λόγο μεγάλης διαφοράς ταχύτητος
αν έχεις διαβάσει τι έκανε στην κορεα ο πιλότος ενός f86 για να ρίξει ενα ρωσικό διπλανο
τοριξε αλλά παραλίγο να πέσει και ο ίδιος γιατί για να είχε κατεβάσει μέχρι τροχούς για να μπορέσει να το βάλει στο στόχαστρο. -
Ψιλοάκυρη η σύγκριση, το hornet απλά θα τον στείλει ΒVR.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Μα καλά το χόλυγουντ πρέπει να τα σκέφται όλα για σένα φίλε Αλπίν?αν ενοεις τα f14 του νιμιτς που έριξαν το zero,ήταν πολύ εύκολη καταριψη
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]