-
Οοοταν ημουν φοιτητης στη Λαρισα Τριτες και Πεμπτες πανω απο την πολη γινοταν πανικος απο τα φαντομια. Κατα καιρους ερχοντουσαν και φαλκον απο το Βολο και πετουσαν σε σχηματισμους. Απλα χαζευες. Στο ΤΕΙ σταματουσε αναγκαστικα το μαθημα (παυση αεροπλανο) απο τις πολυυυυυυ χαμηλες διελευσεις πανω απο τα χωραφια. Ομορφα πραγματα !
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Οοοταν ημουν φοιτητης στη Λαρισα Τριτες και Πεμπτες πανω απο την πολη γινοταν πανικος απο τα φαντομια. Κατα καιρους ερχοντουσαν και φαλκον απο το Βολο και πετουσαν σε σχηματισμους. Απλα χαζευες. Στο ΤΕΙ σταματουσε αναγκαστικα το μαθημα (παυση αεροπλανο) απο τις πολυυυυυυ χαμηλες διελευσεις πανω απο τα χωραφια. Ομορφα πραγματα !και ΕΣΥ πρόβλημα με τα φαντομια, πως είχα την εντύπωση ότι την αποκλειστικότητα την έχει μόνο ο drdino.
-
παρακολούθησα πρόπερσι , τα αεροπλάνα στην τανάγρα, που ΄κανανε επιδειξη, εκείνο που ερωτεύτηκα, ήταν τοeurofighter ~!!
μήπως τα είχε δεί κανείς απο το φόρουμ??
φανταστικά, και κάτι ιταλικά ήταν και τα :red arrows βέβαία !!!!
τι μου λέτε τώρα, ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ !!! ωραίες αναμνήσεις , και ωραία ηλικία !!
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
παρακολούθησα πρόπερσι , τα αεροπλάνα στην τανάγρα, που ΄κανανε επιδειξη, εκείνο που ερωτεύτηκα, ήταν τοeurofighter ~!!μήπως τα είχε δεί κανείς απο το φόρουμ??
φανταστικά, και κάτι ιταλικά ήταν και τα :red arrows βέβαία !!!!
τι μου λέτε τώρα, ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ !!! ωραίες αναμνήσεις , και ωραία ηλικία !!
γιατί πόσο μεγάλωσες από πέρσι
-
από πέρυσι μεγάλωσα 1 χρόνο, ΑΠΟ ΤO απολυτήριο μεγαλωσα 29
-
Πότε πέταξαν τα γιουροφάιτερ στην Τανάγρα; Εγώ ήμουν εκεί, με άλλους 2 φορουμάδες.
-
αυτα που είχαν τα ύψους βάθους εμπρός κάτω απο την καλύπτρα δεν είναι ?
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
από πέρυσι μεγάλωσα 1 χρόνο, ΑΠΟ ΤO απολυτήριο μεγαλωσα 29Α γιατι εγω μεγαλωσα 34
-
-
και μονο να βλεπω άλλους να ανοιγουν τις πορτες στο shelter ,και εγώ να έχω τα χερια στις τσέπες ,ΜΙΛΑΜΕ ,,,,,,,,,,,,Η ΗΔΟΝΗ !!
-
-
Είχαμε δηλώσει πέρσι ότι θα μαστε εκεί, αλλά δεν υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση.
Φέτος θα γίνει τπτ;
(μπορούμε να κανονίσουμε καμιά εξόρμηση στο Ελ Βενιζέλ για spotting αν ενδιαφέρεται κανείς)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είχαμε δηλώσει πέρσι ότι θα μαστε εκεί, αλλά δεν υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση.Φέτος θα γίνει τπτ;
(μπορούμε να κανονίσουμε καμιά εξόρμηση στο Ελ Βενιζέλ για spotting αν ενδιαφέρεται κανείς)
περσι δεν ημουν στο forum
εξορμηση στο Ελ γινετε δεν θα μας μπουζουριασει η ασφαλεια.
καποτε στο ελληνικο πηγενα συχνα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είχαμε δηλώσει πέρσι ότι θα μαστε εκεί, αλλά δεν υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση.Φέτος θα γίνει τπτ;
προσπαθώ κάθε χρόνο να βρεθώ , με παλαιούς συναδέλφους, αλλά δεν τα καταφέρνω.
ξέρουμε αν θα έχει και νταβαντούρι φέτος, και σε ποιο αεροδρόμιο ??
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Είχαμε δηλώσει πέρσι ότι θα μαστε εκεί, αλλά δεν υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση.
Φέτος θα γίνει τπτ;
περσι δεν ημουν στο forum
εξορμηση στο Ελ γινετε δεν θα μας μπουζουριασει η ασφαλεια.
καποτε στο ελληνικο πηγενα συχναΔεν ξέρω, εσείς οι Αθηναίοι μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζετε... Στο αιρλάινερς.γκρ πάντως από ότι κατάλαβα κάνουν κάτι καταδρομές, αλλά δεν ξέρω υπό τι καθεστώς.
-
drdino δεν ξέρω τι να σου πω,και η ηλικία μου δεν επιτρέπει βρομόξυλο για να ομολογήσω
επί ευκαιρία γνωρίζει κανίς αν το μουσείο της αεροπορίας στο τατοι ανοίγει και άλλες ημέρες εκτός της γιορτής της -
ayto δεν το ξέρω, σου έχωστείλει π.μ 110 alpine
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ξέρω, εσείς οι Αθηναίοι μάλλον θα έπρεπε να γνωρίζετε... Στο αιρλάινερς.γκρ πάντως από ότι κατάλαβα κάνουν κάτι καταδρομές, αλλά δεν ξέρω υπό τι καθεστώς.
Μην μασατε ρε... δικο μου ατομο θα μας μπουζουριασει στο Βενιζελος. Θα ναι φιλικες οι γκλοπιες...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
drdino δεν ξέρω τι να σου πω,και η ηλικία μου δεν επιτρέπει βρομόξυλο για να ομολογήσω -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ayto δεν το ξέρω, σου έχωστείλει π.μ 110 alpineτο είδα, αφορά δίκυκλο μέτρησα 12 μοτορια σωστά
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]