-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εκεινο το 'παχη και μηκη' μηπως ειχε κανενα διφορουμενο πονηρο νοημα
now u r talking
Dirty mind!!!
-
criminal mind
-
-
Με κοφτακι;
Γιατι να το κανεις ομως;Αφου υπαρχουν σε ολα τα παχη και μηκη .Δεν ξέρω τι διαβαθμίσεις έχουν οι βίδες σε μήκος. Αν π.χ. πάνε ανά εκατοστό, μπορεί αυτός να ήθελε μισό πόντο και να μην έβρισκε άλλη λύση. Ή μπορεί πολύ απλά να μην είχε πρόχειρες τις κατάλληλες βίδες.
Πίσω στα πριόνια Αύριο μάλλον πάω για αγορά καθώς η επόμενη εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη από άποψη χρόνου. Μάλλον πάω για το στυλ με τη μία λαβή πίσω. 35άρα/40άρα λάμα, Husq ή Stihl...θα ρίξω μια τελευταία ματιά αύριο και θα πράξω αναλόγως.
Μετά θα έρθω να σας πετσοκόψω κατά πάχος και κατά μήκος για να ησυχάσουμε, προστυχόμυαλα!
-
-
-
-
Τελικώς πήρα αυτό. 2 hp, 40άρα λάμα, 265 €.
Η τελική επιλογή ήταν ανάμεσα σε αυτό και το Husqvarna 235 e-series στα 210-219 €. Αν και παρέχουν τις ίδιες 'ευκολίες' ως προς το χειρισμό (π.χ. τέντωμα αλυσίδας χωρίς εργαλεία, χειροκίνητη αντλία πλήρωσης καυσίμου προκειμένου να γίνεται πιο εύκολη η εκκίνηση κ.ά.) το Stihl το ένοιωσα κάπως πιο καλά στο χέρι μου. Ήταν και πιο δυνατό μηχάνημα, και τελικώς το προτίμησα, καθώς ξέρω ότι σίγουρα υποστηρίζεται και με ανταλλακτικά στο νησί που θα το χρησιμοποιώ.
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
-
Ο χρήστης ο ArrowsFA1 κάποια στιγμή στο μέλλον έγραψε:
Πώς καθαρίζουν οι λεκέδες από αίμα στο αλυσοπρίονο; -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πώς καθαρίζουν οι λεκέδες από αίμα στο αλυσοπρίονο;
Skip Careline Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας:
Αθήνα 210 - 6304000 / Θεσσαλονίκη 23920 - 73340
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλά είστε απίστευτοι
Μου κάνει μια γνωστή σήμερα, 'τι το θες το αλυσοπρίονο;'
'Για την επόμενη κοπέλα μου' της λέω
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Καλά είστε απίστευτοι
Μου κάνει μια γνωστή σήμερα, 'τι το θες το αλυσοπρίονο;'
'Για την επόμενη κοπέλα μου' της λέω
Why are you screaming? I haven't even cut you yet!
-
-
Λοιπόν, αν ξέρει κανείς.
Διώροφη κατοικία 130 τμ. 70 τ.μ. στο ισόγειο, 60 στον όροφο. Όγκος συνολικός 400 κυβικά μέτρα (245 στο ισόγειο κ 155 στον όροφο).
Ο μηχανολόγος της Buderus ισχυρίζεται ότι το σπίτι χρειάζεται 27.500 Kcal/h για τη θέρμανσή του..(9 σώματα, 5 στο ισόγειο και 4 στον όροφο).
Άλλοι λένε ότι χρειάζεται κάτω από 20.000 Kcal/h.
I am clueless.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Λοιπόν, αν ξέρει κανείς.Διώροφη κατοικία 130 τμ. 70 τ.μ. στο ισόγειο, 60 στον όροφο. Όγκος συνολικός 400 κυβικά μέτρα (245 στο ισόγειο κ 155 στον όροφο).
Ο μηχανολόγος της Buderus ισχυρίζεται ότι το σπίτι χρειάζεται 27.500 Kcal/h για τη θέρμανσή του..(9 σώματα, 5 στο ισόγειο και 4 στον όροφο).
Άλλοι λένε ότι χρειάζεται κάτω από 20.000 Kcal/h.
I am clueless.
Ακριβως μια απο τα ιδια +υπογειο ,για μεζονετα μιλαμε .
Δεν ειναι τοσο απλο ,γιατι πρεπει να γνωριζεις κ να υπολογισεις τις απωλειες θερμανσης .Επισης τι θερμοκρασιες σημειωνονται στην περιοχη ,(μικροκλιμα)
Εβαλα 27.500kcal/h κ 6 σωματα (παλαιου τυπου )
Αν τον χειμωνα η θερμοκρασια (εξωτερικη) παραμενει πανω απο το μηδεν ,εστω κ 3,4βαθμους το 20 αρι πρεπει να σε καλυπτει . -
ποιος ειναι ο κλυτερος τροπος -αποδοση/τιμη- για την μονωση της τελευταιας πλακας κ να ψηνομαι ολο το καλοκαιρι?
5ος οροφος σε παλαια οικοδομη, ενοικιαστης οχι ιδιοκτητης.
-
Πέργκολα με πρασινάδα.-
Αλλά μιας και είσαι ενοικιαστής, λίγο δύσκολο να τους πείσεις. Μάλλον πέρασμα με κάποιο μονωτικό υλικό..
-
ασβεστης θα κανεις δουλεια ή τσαμπα θα κατσω να βαφω?
-
- Εξωτερική θερμομόνωση (δες στο site της Fibran):
http://www.fibran.gr/gr/business_eco_application.php?aid=app_1-13). - Βαφή με μπογιά που ανακλά την υπέρυθρη ακτινοβολία (δες στο site της Abolin):
http://www.abolincoolpaints.com/node/24
Ελληνικά προϊόντα, για να είμαστε στο κλίμα της εποχής.
- Εξωτερική θερμομόνωση (δες στο site της Fibran):
-
Σε μια αμόνωτη πλακα οικοδομης του '84, ή οποία όμως έχει σκεπή απλώσω απλά όνωση τύπου fibran πολυστερινη θα έχω κέρδος στη θερμομώνοση το χειμώνα? Αντίσοιχα και το καλοκαίρι...?
Αξίζει ή πρέπει να καλυφθουν οι αρμοί και να πέσει τσιμεντοκονια απο πάνω??
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]