-
εγώ πάλι λέω να στρώσω κυβόλιθους το καλοκαίρι... και λέω να κοιτάξω και τους... διάτρητους που αφήνουν να μεγαλώσει γκαζόν ανάμεσα. ιδέες / απόψεις;
-
υπάρχει πιθανότητα να βγει μπογιά τοίχου από τα ρούχα? κάτι χρώματα latex βγαίνουν?
το άφησα να μουλιάσει, αλλά κ πάλι τίποτα... -
Χλωμό. Τι είναι το latex χρώμα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χλωμό. Τι είναι το latex χρώμα;εδώ στη Γερμανία τα έλεγαν έτσι. είναι διαφορετική ποιότητα από τα υπόλοιπα, κυρίως για κουζίνες κ για παιδικά δωμάτια, ώστε να καθαρίζεται με βρεγμένο πανί... ίσως να είναι το ελληνικό 'πλαστικό' που λέγαμε...
στα γερμανικά το βρήκα...
http://www.schoener-wohnen.de/einrichte ... latex.html
http://de.wikipedia.org/wiki/Latexfarbe
http://maxbahr.picarioserver.com/default.aspx?id=42 -
Έχω κάτι βερμούδες και φανελάκια που πλύθηκαν πολλές φορές και δεν έχει φύγει το 'πλαστικό' χρώμα καθόλου.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
υπάρχει πιθανότητα να βγει μπογιά τοίχου από τα ρούχα? κάτι χρώματα latex βγαίνουν?
το άφησα να μουλιάσει, αλλά κ πάλι τίποτα...Αν το πλένεις πριν στεγνώσει η μπογιά ναι. Αν το άφησες και στέγνωσε χλωμό...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
το άφησα να μουλιάσει, αλλά κ πάλι τίποτα...Αν το πλένεις πριν στεγνώσει η μπογιά ναι. Αν το άφησες και στέγνωσε χλωμό...
επί τόπου το ξέρω, το θέμα είναι ότι αφέθηκε κανενα 6μηνο ... για την ακρίβεια παπούτσια της είναι, κάτι nike air... κρίμα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
επί τόπου το ξέρω, το θέμα είναι ότι αφέθηκε κανενα 6μηνο ... για την ακρίβεια παπούτσια της είναι, κάτι nike air... κρίμα...
Βαψε και το υπολοιπο!
-
Μαγκάιβερ μου εσύ!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Μαγκάιβερ μου εσύ! -
το πλαστικο ΔΕΝ βγαινει
ειναι εκει για να δειχνει τις ωρες λειτουργιας του βαφεαγνωριζουμε αν το Praktiker ή το Leroy Merlin κοβουν πλεξιγκλας στα μετρα που θελουμε?
οπως π.χ. κοβουν μελαμινες κλπ -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
το πλαστικο ΔΕΝ βγαινει
ειναι εκει για να δειχνει τις ωρες λειτουργιας του βαφεαγνωριζουμε αν το Praktiker ή το Leroy Merlin κοβουν πλεξιγκλας στα μετρα που θελουμε?
οπως π.χ. κοβουν μελαμινες κλπδεν εχω κοψει ο ιδιος πλεξιγκλας,αλλα, εχω ρωτησει μαστορα και μου ειπε οτι κοβεται με πριονι με λεπτα-μικρα δοντια η καλητερα με δισκοπριονο, γενικα οτι πιο πολυστροφο τοσο το καλητερο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βαψε και το υπολοιπο!
καλά, δε με λυπάσαι? με κόβω να κοιμάμαι έξω τότε
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
το πλαστικο ΔΕΝ βγαινει
οπως π.χ. κοβουν μελαμινες κλπLeroy ναι, είχα κόψει εγώ για αυτοσχέδιο κουτί υπλογιστή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
το πλαστικο ΔΕΝ βγαινει
οπως π.χ. κοβουν μελαμινες κλπLeroy ναι, είχα κόψει εγώ για αυτοσχέδια αεροτομη στο 307.
fixed
-
Από plexiglass θα την έφτιαχνα ρε; Θεόβαρο είναι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από plexiglass θα την έφτιαχνα ρε; Θεόβαρο είναιΜα αυτό δε θέλεις από την αεροτομή, να προσθέσει βάρος και να πιέσει την ανάρτηση....
Αλήθεις το plexiglass με τι κολλιέται, αν πχ ήθελα να φτιάξω ένα ανοιχτό κουτί ώστε να καπελλώνω το πικάπ ολόκληρο.
-
epoxy;
-
Eγώ τόσο για το κουτί όσο και για 2 κουτιά για διοράματα μοντελισμού χρησιμοποίηση σιλικόνη. Βέβαια δεν κουνιούνται τα κουτιά οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι άκαμπτα.
-
προβλημα:
το ταβάνι στο μπάνιο είχε πιάσει μουχλα. αφου ψεκάστηκε με αντιμουχλικό υγρό, ξύθηκε, ξαναπεράστηκε με αντιμουχλικό για να φύγει και το δεύτερο στρώμα μουχλας ( ) και αφού ξαναξύθικε ασταρώθηκε με δυο χέρια αντιμουχλικό και βάφτηκε με αντιμουχλικό χρώμα.
σημερα που το κοίταξα έχει φουσκώματα σε καναδυο σημεία
ιδέες?? λύνεται τοπικά ή θα πρέπει να επαναληφθεί full ξύσιμο αστάρωμα και βάψιμο ξανά
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]