-
Από εδω viewtopic.php?f=13&t=14552
-
Από εδω viewtopic.php?f=13&t=14552
-
Από εδω
viewtopic.php?f=13&t=14552
-
Έχει κ η Μακίτα καλά. Έχει κι ένα σε προσφορά, σε μεγάλη θήκη που περιλαμβάνει τα πάντα! (τρυπάνια, μύτες για κατσαβίδι, καρυδάκια, ...)
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έχει κ η Μακίτα καλά. Έχει κι ένα σε προσφορά, σε μεγάλη θήκη που περιλαμβάνει τα πάντα! (τρυπάνια, μύτες για κατσαβίδι, καρυδάκια, ...)ενδιαφέρον, για πες!
-
Πως ονομάζουμε κάποιον που ξεμοντάρει ΟΛΕΣ της σωληνώσεις του νεροχύτη (αφού δεν κατέβαιναν τα νερά), έβαλε άσκοπα ατέλειωτα μέτρα ατσαλίνας και λάστιχο πιεστικού στην υπόλοιπη σωλήνα (μπας και ξεφράξει, κάνοντας φυσικά ολόκληρη την κουζίνα 'νινί') και που τελικά φώναξε υδραυλικό για να του πει αυτός απλά ότι είναι γεμάτος ο βόθρος, έ;
Υ.Γ.: Επειδή η γυναίκα μου με ψάχνει για να μου πιει το αίμα με το κουτάλι και δεν ξέρω για πόσο θα καταφέρω ακόμα να κρύβομαι στο σπιτάκι του σκύλου...κάποια φιλοξενία σήμερα κανείς (δεν ροχαλίζω και έχω εκπαιδευτεί να κατουράω στην λεκάνη);;;
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Πως ονομάζουμε κάποιον που ξεμοντάρει ΟΛΕΣ της σωληνώσεις του νεροχύτη (αφού δεν κατέβαιναν τα νερά), έβαλε άσκοπα ατέλειωτα μέτρα ατσαλίνας και λάστιχο πιεστικού στην υπόλοιπη σωλήνα (μπας και ξεφράξει, κάνοντας φυσικά ολόκληρη την κουζίνα 'νινί') και που τελικά φώναξε υδραυλικό για να του πει αυτός απλά ότι είναι γεμάτος ο βόθρος, έ;Υ.Γ.: Επειδή η γυναίκα μου με ψάχνει για να μου πιει το αίμα με το κουτάλι και δεν ξέρω για πόσο θα καταφέρω ακόμα να κρύβομαι στο σπιτάκι του σκύλου...κάποια φιλοξενία σήμερα κανείς (δεν ροχαλίζω και έχω εκπαιδευτεί να κατουράω στην λεκάνη);;;
Κρίμα.........
είναι πολύ αδικία να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στο μαστοριλίκι και να σου πετάει κανα θεικό η γυναίκα και να τρελένεσαι!
Εγώ την φωνάζω καμμια φορά να κρατήσει καμιά σκάλα μη φύγω κάτω και μου αρχίζει τα ωραία!'Εισαι σίγουρος ότι θα το καταφερεις?
-
Πές μου οτι ο σκύλος εξακολουθεί να ρημάζει τον κήπο και τα λουλούδια της συζύγου
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Πως ονομάζουμε κάποιον που ξεμοντάρει ΟΛΕΣ της σωληνώσεις του νεροχύτη (αφού δεν κατέβαιναν τα νερά), έβαλε άσκοπα ατέλειωτα μέτρα ατσαλίνας και λάστιχο πιεστικού στην υπόλοιπη σωλήνα (μπας και ξεφράξει, κάνοντας φυσικά ολόκληρη την κουζίνα 'νινί') και που τελικά φώναξε υδραυλικό για να του πει αυτός απλά ότι είναι γεμάτος ο βόθρος, έ;Υ.Γ.: Επειδή η γυναίκα μου με ψάχνει για να μου πιει το αίμα με το κουτάλι και δεν ξέρω για πόσο θα καταφέρω ακόμα να κρύβομαι στο σπιτάκι του σκύλου...κάποια φιλοξενία σήμερα κανείς (δεν ροχαλίζω και έχω εκπαιδευτεί να κατουράω στην λεκάνη);;;
ενδιαφέρον, για πες!
Θα βάλω φωτό κ λεπτομέρειες σε πρώτη ευκαιρία.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έχει κ η Μακίτα καλά. Έχει κι ένα σε προσφορά, σε μεγάλη θήκη που περιλαμβάνει τα πάντα! (τρυπάνια, μύτες για κατσαβίδι, καρυδάκια, ...)η μακίτα είναι εταιρία για επαγγελματίες. οπότε πρέπει να είναι καλύτερη και από bosch κτλ.
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κρίμα.........
είναι πολύ αδικία να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στο μαστοριλίκι και να σου πετάει κανα θεικό η γυναίκα και να τρελένεσαι!...Αχ καλέ μου cpp...
Εμείς δίνουμε τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ εαυτό μας κι αυτές ευκαιρία ψάχνουν για να μας τα 'χώσουν'...Το κουφό:
Τελικά ο βόθρος άδειασε και τα νερά ΠΑΛΙ δεν κατεβαίνουν (γμτ @#$&γκρρρ@%$#@)...
Και αντί να τα βάλει με τον υδραυλικό (που έβγαλε λάθος διάγνωση) τα άκουσα ξανά εγώ...:
...'έκανες που έκανες χάλια την κουζίνα...δεν μπορούσες να κάνεις ΣΩΣΤΗ δουλειά...' κτλ, κτλ...Τώρα μου είπαν να πάρω ένα καυστικό υγρό που θα καθαρίσει ΣΙΓΟΥΡΑ τον σωλήνα (λένε πως είναι ΤΟΣΟ δυνατό που άμα πέσει σταγόνα κάτω, σου έχει ανοίξει τρύπα μέχρι την Κίνα).
Ο υδραυλικός μου με **διαβεβαίωσε **ότι ΔΕΝ θα βλάψει τους σωλήνες
(άμα κρίνω βέβαια από την προηγούμενη διάγνωσή του...βλέπω η κυρά μου να μου το ταΐζει με χωνί )Πές μου οτι ο σκύλος εξακολουθεί να ρημάζει τον κήπο και τα λουλούδια της συζύγου
Γελάς έ;;;
Αμέ...τα άφησε τα λουλούδια...αλλά μόνο γιατί τώρα γουστάρει να δαγκώνει ηλεκτροφόρα καλώδια...
Περισσότερα στο τόπικ με τα κατοικίδια...(μπας και βρω καμιά βοήθεια από κει)Υ.Γ: Άμα σου χρειάζεται κανένας σκύλος ηλεκτρολόγος στο Στρασβούργο, στείλε πμ...σου έχω κελεπούρι...
-
Καλημερα!
Θελω να βγαλω (απεγκατασταση) το κλιματιστικο που εχω σπιτι, λογω μετακομισης...
Μπορει κανεις να μου πει πως γινεται?
(εννοω, να μην στειλω το φρεον στον αερα)
Σας μερσω! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημερα!
Θελω να βγαλω (απεγκατασταση) το κλιματιστικο που εχω σπιτι, λογω μετακομισης...
Σας μερσω!για αυτή τη δουλειά πρέπει να πάρεις συνεργείο νομίζω.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Καλημερα!
Σας μερσω!Το βάζεις να δουλέψει στο 'κρύο' ( ), κλείνεις με το άλεν τη μια βίδα* εκεί που μπαίνουν οι σωλήνες στο έξω μηχάνημα, το αφήνεις να δουλέψει 30 δευτερόλεπτα, και κλείνεις και την άλλη αλενόβιδα*. Έτσι αδειάζει όλο το φρέον από το εσωτερικό και μένει στο συμπιεστή.
- Δε θυμάμαι ποιά βίδα κλείνεις πρώτη. Τη μικρή ή τη μεγάλη... (νομίζω τη μικρή...)
Ρώτα.
- Δε θυμάμαι ποιά βίδα κλείνεις πρώτη. Τη μικρή ή τη μεγάλη... (νομίζω τη μικρή...)
-
euripides μήπως έχεις και καμία συμβουλή για την εγκατάσταση.
παρακαλάω να έρθουν να βάλουν ένα σοτο σπίτι στο χωριό και είτε αρνούνται ή μου ζητάν 150 μίνιμουμ -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
euripides μήπως έχεις και καμία συμβουλή για την εγκατάσταση.
παρακαλάω να έρθουν να βάλουν ένα σοτο σπίτι στο χωριό και είτε αρνούνται ή μου ζητάν 150 μίνιμουμΔυστυχώς όχι. Το βασικότερο είναι πως χρειάζεται και ειδικά εργαλεία (για τις χαλκοσωλήνες), και φρέον κλπ.
Απεγκατάσταση χρειάστηκε να κάνω κάποτε και μου έδωσε τις οδηγίες ο ψυκτικός που συνεργάζομαι. -
Μπορεί να σας φανεί off topic, αλλά ΔΕΝ είναι:
Πως μπορεί κανείς να ξεφορτωθεί ποντίκια κι αρουραίους από κήπο εξοχικής κατοικίας όπου κυκλοφορούν ελεύθερα σκύλος και παιδιά;
Υπάρχει κάποιο ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ φάρμακο ή κάτι που να μπαίνει ΜΕΣΑ στις τρύπες για να μην το φτάνει ο σκύλος; -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Μπορεί να σας φανεί off topic, αλλά ΔΕΝ είναι:Πως μπορεί κανείς να ξεφορτωθεί ποντίκια κι αρουραίους από κήπο εξοχικής κατοικίας όπου κυκλοφορούν ελεύθερα σκύλος και παιδιά;
Υπάρχει κάποιο ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ φάρμακο ή κάτι που να μπαίνει ΜΕΣΑ στις τρύπες για να μην το φτάνει ο σκύλος;Πασης φυσεως δηλητήρια απορρίπτονται.Στον σκυλο θα κανεις εμβολιο για λεπτοσπειρωση .
Μπορεις να βαλεις φάκες ή κολλα απο τα σημεια που περνανε τα ποντικια.
Εγω ησυχασα με τις γατες που μαζευτηκαν τωρα τελευταια.Τις ταιζει η μανα μου και αυτες εχουν κυνηγησει τα ποντικια απο την αποθηκη.
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Μπορεί να σας φανεί off topic, αλλά ΔΕΝ είναι:Πως μπορεί κανείς να ξεφορτωθεί ποντίκια κι αρουραίους από κήπο εξοχικής κατοικίας όπου κυκλοφορούν ελεύθερα σκύλος και παιδιά;
Υπάρχει κάποιο ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ φάρμακο ή κάτι που να μπαίνει ΜΕΣΑ στις τρύπες για να μην το φτάνει ο σκύλος;Προσπαθησε να προσελκυσεις γατες .
Καθε φορα που πηγαινεις στο εξοχικο μην παραλειπεις να τοποθετεις ψαρακια σε σημειο που να μην φτανει ο σκυλος .Θ α διαπιστωσεις πολυ συντομα οτι απεκτησες ενα κοπαδι γατες αλλα εξαφανιστηκαν ,ποντικια αρουραιοι ,φιδια ......
Την κολλα να την αποφυγεις ,λειτουργει μονο σε κλειστους χωρους ,ειναι τοξικη κ θελει γαντια κ μεγαλη προσοχη .
Επισης να καθαρισεις τον χωρο σου ,ολες τις πιθανες κρυψωνες .
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]