-
δηλαδη εγωπως μπορω να δω αν τελικα εχω αδειες ή οχι μπαταριες? εχω δει κατι χαζομαρουλες που μετρανε αυτες τις μπαταριες. Κανουν δουλεια?
Την τάση που μου μετραω ειναι σωστή. -
μηπως στο ραδιο εχουν οξειδώσει τα σιρματακια που ακουμπαν οι μπαταριες και δεν κανει καλη επαφη? το ειχα παθει με μια συσκευη τηλεφωνου
-
εχουν οξειδωθεί αλλά τα ετριψα.
Να της δοκιμασω σε καποιο ρολοι αλλά και αυτα με 'λιγη' μπαταρια θα δουλεψουν πρόσκαιρα. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
δηλαδη εγωπως μπορω να δω αν τελικα εχω αδειες ή οχι μπαταριες? εχω δει κατι χαζομαρουλες που μετρανε αυτες τις μπαταριες. Κανουν δουλεια?
Την τάση που μου μετραω ειναι σωστή.Χοντρικά, ναι κάνουν δουλειά.
Η τάση (v)μετριέται από τους πόλους ( + - )των μπαταριών. Δηλαδή σε παράλληλη σύνδεση.
Η ένταση (Ι) δηλαδή το ρεύμα, μετριέται συνδέοντας το αμπερόμετρο εν σειρά και φυσικά για να πάρεις μέτρηση πρέπει να υπάρχει φορτίο, δηλαδή να είναι συνδεμένη η συσκευή. -
Θέλω να 'μαυρίσω' μερικά τζάμια σ ένα σύνθετο στο σπίτι, για να μη φαίνεται τι υπάρχει μέσα στα ντουλάπια. Πέρα από το να τα πάω σε κάποιον που βάζει φιμέ σε αυτοκίνητα, έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο ;
-
Διάφανο μαύρο σπρέι σαν αυτά που ¨μαυρίζουν¨ τα πίσω φώτα των αυτοκινήτων...
Φυσικά το αποτέλεσμα δεν ξέρω ποιο θα είναι.
Καλύτερα να πας σε εναν παμπριζά να σου περάσει μεμβράνες ή να παρεις μόνος σου δυο κομμάτια και να τις περάσεις. -
Νά'ι'λον αυτοκόλλητο, σαν αυτό που ντύνουμε τα ντουλάπια αλλά μαύρο αδιαφανές. Υπάρχει στα καταστήματα με οικιακά είδη και με μπογιές. Το κολλάς από μέσα και φαίνεται σαν να ειναι μαύρο χρώμα το τζάμι από έξω. Άψογο αποτέλεσμα και ανά πάσα στιγμή μπορείς να το βγάλεις εύκολα και χωρίς σημάδια στο τζάμι.
-
από ντουλάπες ΙΚΕΑ εμπειρία κανείς?
σε μία με τρεις πόρτες, δύο αντικριστές και μια μονή, είναι αδύνατον να μειώσω το κενό ανάμεσα στα δύο φύλα, χωράει σχεδόν ένα δάχτυλο ανάμεσά τους όταν είναι κλειστές
Έχει τρεις βίδες για ρεγουλάρισμα, μία για το πάνω κάτω, μία για το μέσα έξω και μία για την απόσταση μεταξύ τους, δοκίμασα να την βιδώσω όσο πήγαινε αλλά πάπαλα. -
Το πάπαλα(το δυνατό όμως που κάνει κρακ?) για τα ΙΚΕΑ είναι.. πάπαλα. Ποια ντουλάπα έχεις?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σε μία με τρεις πόρτες, δύο αντικριστές και μια μονή, είναι αδύνατον να μειώσω το κενό ανάμεσα στα δύο φύλα, χωράει σχεδόν ένα δάχτυλο ανάμεσά τους όταν είναι κλειστές
Έχει τρεις βίδες για ρεγουλάρισμα, μία για το πάνω κάτω, μία για το μέσα έξω και μία για την απόσταση μεταξύ τους, δοκίμασα να την βιδώσω όσο πήγαινε αλλά πάπαλα.Δεν ξέρω από ΙΚΕΑ, δεν έχω πάρει τίποτα από εκεί. Αλλά αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει τα ντουλάπια της κουζίνας μου και κάτι βιβλιοθήκες που έχω.
Θέλει λίγο ψάξιμο, δεν έχω τυποποιήσει το ποια βίδα βιδώνεις/ξεβιδώνεις για να αλλάξει η θέση της πόρτας. Το να τις βιδώνεις όμως όλες 'όσο πάνε' δεν είναι σωστό. Λάσκαρε λίγο κάθε μια για να δεις πώς κινούνται τα φύλλα, προς τα μέσα/έξω, κάπου θα βρεις τη σωστή ρύθμιση. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχεις χάσει βόλτες στο ξύλο, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσεις με πιο χοντρές βίδες για να πιάσει ο μηχανισμός γερά. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Έχει τρεις βίδες για ρεγουλάρισμα, μία για το πάνω κάτω, μία για το μέσα έξω και μία για την απόσταση μεταξύ τους, δοκίμασα να την βιδώσω όσο πήγαινε αλλά πάπαλα.Αν ειναι μια μπεζ με συρταρια κατω απο το μονο φυλλο τοτε φτιαχνεται. Δυο τετοιες ειχα που εζησαν και απο μια μετακομιση με αποσυναρμολογιση και ξανα συναρμολογιση.
Δυσκολη υποθεση παντως η ρυθμιση. Αν βρεθει καποιος γνωστης του εχω ... 1 ντουλαπα, 3 καπακια στην κουζινα και 2 πορτες αποθηκευτικου χωρου.:?Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Το κάσωμα της ντουλάπας τι πάχος έχει?
Αν είναι 25mm θα αφήνει πάντα στο μονό φύλλο ένα μεγαλύτερο αρμό έναντι των άλλων.
Παίζει ρόλο και ο τύπος του μεντεσέ.
Ρίξτε μια ματιά εδω , ισως βρείτε λύση. http://www.voyatzoglou.gr/sites/voyatzoglou/files/files/03_mentesedes_epiplwn.pdf -
Οι πόρτες έχουν όλες ίδιες διαστάσεις; Μήπως κάποιες είναι μεγαλύτερες για το δίφυλλο;
-
θα σας ποστάρω μια φωτό το απόγευμα για να δείτε τί παίζει, μπας και βγάλουμε καμιαν άκρη
-
Μέτρησε το πλάτος του κάθε φύλλου, μήπως κάποιο απ΄όλα είναι 1 εκατοστό μεγαλύτερο/μικρότερο, δηλ έβαλες το μονό στη θέση της δίφυλλης και το ανάποδο. Λέω τώρα ...
-
Υπάρχει κάποια μεμβράνη για τις δαχτυλιές σε τζάμι πόρτας;
-
λοιπόν μαστόρια
αυτή είναι η ντουλάπα
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/70215714/
το κενό που έχουν τα φύλλα είναι αυτό
και το βιβλιαράκι με τις οδηγίες για τις ρυθμίσεις που δεν πολύ βοήθησε
http://www.ikea.com/assembly_instructio ... 05_PUB.PDF
-
Sorry για το
Αλλά... 69.95€ εκεί και 119€ εδώ!Βρε ουστ!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Sorry για το
Εδω ομως δεν απεχει ενα μιλκομπουκαλο και μια τυροπιτα η μια πορτα απο την αλλη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Sorry για το
Εδω ομως δεν απεχει ενα μιλκο και μια τυροπιτα η μια πορτα απο την αλλη
Ρε απο πότε το milko έγινε μονάδα μέτρησης...;! Σαν την Γαλλία ένα πράμα;
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]