-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τριφασικος ειναι Αργυρη;
Δεν καλεις την ΔΕΗ μηπως εχει πεσει η μια φαση απο δικια τους υπαιτιοτητα;Ναι Βασίλη, φαίνεται απο την κάτω σειρά...και παίζει η βλάβη να είναι θέμα ΔΕΗ...
-
Φανταζομαι ότι έχεις λύσει το πρόβλημα, αλλά αν οχι, πριν καλέσεις ηλεκτρολόγο θα πρέπει να κοιτάξεις αν έχει πέσει κάποια ασφάλεια στο ρολόι της ΔΕΗ. Το ανοίγεις (ας είναι και μολυβωμένο, μην αγχωνεσαι), έχει 3 ασφάλειες μέσα, μια για κάθε φάση, πιθανότατα έχει πέσει η μία. Αν φωνάξεις ηλεκτρολογο, θα σου πάρει 30-50 ευρώ (αφου και καλά σου ψαξει το θεμα) για να σηκώσει μια ασφάλεια.
-
Αντε ανθρωπε καλεσε ενα ηλεκτρολογο. Οσα εκανες αρκουν για πρωτη εικόνα.
Αν είναι θέμα ΔΕΗ θα το δει ο ηλεκτρολογος και προχωρατε μετα.
ΤΟ ρευμα για τους μή γνώστες ειναι πολύ επικυνδινο -
Θα τσεκάρω την ασφάλεια πρώτα απ όλα. Αξίζει να πάρω τη δεη ή θα χάσω το χρόνο μου?
edit: 3φασικό είναι.
-
πάρτην
-
Να εχει προβλημα απο ΔΕΗ μια φαση για τοση ωρα, δυσκολο. Δες το ρολοι, ειναι πολυ πιθανο αυτο που σου λεω. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, μια ασφαλεια θα σηκωσεις, φυσικα προσεξε μην ακουμπησεις γυμνα καλωδια (θελει προσπαθεια παντως)
-
Ερώτηση αδαούς. Στην ταράτσα του σπιτιού έχουμε τη δεξαμενή πετρελαίου. Σκέφτομαι να τοποθετήσω κάποιου είδους σκέπαστρο (δεν έχω καταλήξει πώς θα είναι ακόμα, βασικά σκεφτόμουν κάτι με plexiglass). Χρειάζεται άδεια από την πολεοδομία για κάτι τέτοιο;
-
Το πιθανοτερο ειναι οτι εξαιτιας του βραχυκυκλωματος επεσε και η ασφαλεια της φασης στο ρολοι της ΔΕΗ οπως ειπε και pro... Απλα ριχνεις μια ματια και αν ειναι αυτο απλα την σηκωνεις! Ειναι πολυ απλη διαδικασια και δεν χρειαζεται ηλεκτρολογο...
Αν δν ειναι και αυτο τοτε πηγαινε και φωναξε καποιον! -
Τελικά ήταν το διακοπτάκι από το ρολόι! Σας ευχαριστώ όλους. Το έχω ξανακάνει πολλές φορές σε προηγούμενα σπίτια που έμενα αλλά δεν είχα ποτέ 3φασικό κ δεν ήξερα ότι μπορεί να πέσει μόνοη μία γραμμή, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου. Σας ευχαριστώ και πάλι...
Πάω τώρα να συναρμολογήσω τον πίνακα...
-
πρόσεξε μη κάνει τζιιιζ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.........................
............
...................
...............
Ο Χρηστος κλεφτης θα γινει;
O Χρήστος ποιός είναι;
-
Κοιτα την καρτα στην φωτο που εχει βαλει.
-
και γω νόμιζα κάποιος συμφορουμίτης
-
Μήπως πρέπει να κανονιζουμε βάρδιες για άμεση λύση διαφόρων θεμάτων?
Help desk 24/7 -
πώς κολλάνε κομμάτια πορσελάνης μεταξύ τους;
-
η λογκο δεν κανει?
-
logo gel για να μην χυθει εξωτερικα και λερωσει.
-
+1, μπορείς να βάλεις και σμάλτο αν λείπουν κομμάτια.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πώς κολλάνε κομμάτια πορσελάνης μεταξύ τους;Δεν σου εχω πει να μην παιζεις ποδοσφαιρο στο σαλονι;
-
ο ηλιακος μου δεν ζεσταινει το νερο.... ειχα ανεβει πριν 4-5 μερες και το συμπληρωσα με νερο,πηρε 2 λιτρα +
εχει μια διαρροη καπου απο τη σερπαντινα την οποια εχουμε βαλει για να εχουμε ζεστο νερο μεσο του καλοριφερ...
και μαλλον εχει και μια διαρροη στην αριστερη μερια γιατι βλεπω μερικα προινα οτι εχει νερο κατω σε εκεινο το σημειο και επισεις εχει πιασει μουχλα εκει....οι συλλεκτες δεν φαινεται να εχουν καποιο προβλημα....
τι λετε να παιζει
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]