-
Τα συγχαρητηρια μου στον πατερα σου για την αψογη τοποθετηση κ για την επιλογη πλακιδιων κ παλι μπραβο του
Οι φυστικιες εχουν φετος καρπο ??????? -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Τα συγχαρητηρια μου στον πατερα σου για την αψογη τοποθετηση κ για την επιλογη πλακιδιων κ παλι μπραβο του
Οι φυστικιες εχουν φετος καρπο ???????Όχι, ετοιμάζομαι για του χρόνου.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
μετά από ένα καλό καθάρισμα από σκόνες/σκουπιδάκια με νερό, ρίξαμε μπετό* και από πάνω οι πλάκες.*μπετό: άμμος, τσιμέντο, ασβέστης και νεράκι του πηγαδιού
Αυτό δεν είναι μπετό (αυτό έχει και χαλίκι). Είναι 'λάσπη'. Αν τουλάχιστον μου τα έμαθε σωστά ένας μάστορας φίλος μου... Άψογη δουλειά πάντως
-
μπράβο Dodger
-
Έχει κανείς ιδέα που μπορεί να βρει ανταλλακτικά κουζινών Miele, ΕΚΤΟΣ από την (πανάκριβη) αντιπροσωπεία τους; Χάλασαν οι δεξιές ράγες στήριξης των ταψιών σε φούρνο H316, και το ανταλλακτικό στη Miele κάνει 56,50 € .
Ας μην είναι γνήσια, δε με νοιάζει, τη δουλειά τους να κάνουν...
-
Για ψάξε εδώ...
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
μετά από ένα καλό καθάρισμα από σκόνες/σκουπιδάκια με νερό, ρίξαμε μπετό* και από πάνω οι πλάκες.
*μπετό: άμμος, τσιμέντο, ασβέστης και νεράκι του πηγαδιού
Αυτό δεν είναι μπετό (αυτό έχει και χαλίκι). Είναι 'λάσπη'. Αν τουλάχιστον μου τα έμαθε σωστά ένας μάστορας φίλος μου... Άψογη δουλειά πάντως
Καλά στα έμαθε, απλώς μπορεί να μπερδευτεί κάποιος με την κανονική λάσπη (νερό και χώμα) . Επίσης, εκτός από το χαλίκι, υπάρχει και το γαρμπίλι (ψιλό χαλίκι).
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
μετά από ένα καλό καθάρισμα από σκόνες/σκουπιδάκια με νερό, ρίξαμε μπετό* και από πάνω οι πλάκες.
*μπετό: άμμος, τσιμέντο, ασβέστης και νεράκι του πηγαδιού
Καλά στα έμαθε, απλώς μπορεί να μπερδευτεί κάποιος με την κανονική λάσπη (νερό και χώμα) . Επίσης, εκτός από το χαλίκι, υπάρχει και το γαρμπίλι (ψιλό χαλίκι).
-
Πανμέγιστος τιτανομεγιστοτεράστιος Ζορζ Πιλαλί
-
Ωραίος Γιάννη!
Αλήθεια. Κάποια πρόταση για σόμπα υγραερίου? Ενδεικτικά κόστη μπουκάλας? Κάποια πράγματα που πρέπει να έχω υπόψη μου?
Με την ΔΕΗ και το πετρέλαιο στα ύψη, πρέπει να βρω εναλλακτική για την μάνα μου! Με τις ηλεκτρικές σόμπες δεν παλεύεται!http://www.citygas.gr/product_info.php? ... cts_id=188
Αυτή π.χ. λέει τίποτα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίος Γιάννη!Αλήθεια. Κάποια πρόταση για σόμπα υγραερίου? Ενδεικτικά κόστη μπουκάλας? Κάποια πράγματα που πρέπει να έχω υπόψη μου?
Με την ΔΕΗ και το πετρέλαιο στα ύψη, πρέπει να βρω εναλλακτική για την μάνα μου! Με τις ηλεκτρικές σόμπες δεν παλεύεται!http://www.citygas.gr/product_info.php? ... cts_id=188
Αυτή π.χ. λέει τίποτα?
Ρώτα εδώ viewtopic.php?f=13&t=47815&start=225 καλύτερα
-
Ερώτηση:
με ένα φθηνό (ως 30 €) δραπανοκατσάβιδο μπορώ να τρυπήσω ταβάνι, ώστε να βάλω ούπα για βίδες από τις οποίες θα κρεμαστεί φωτιστικό; -
οχι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηση:
με ένα φθηνό (ως 30 €) δραπανοκατσάβιδο μπορώ να τρυπήσω ταβάνι, ώστε να βάλω ούπα για βίδες από τις οποίες θα κρεμαστεί φωτιστικό;οχι
Εγώ νομίζω πάλι πως μπορείς. Εκτός αν δεν πρόκειται για φωτιστικό, αλλά για πολυέλαιο!
Να έχεις κάμποσα εφεδρικά τρυπάνια και να έχεις και κάποια για μέταλλο, σε περίπτωση που πέσεις πάνω σε σίδερο ή πλέγμα. Στην τελευταία περίπτωση, ετοιμάσου να παιδευτείς πάντως!
Προσοχή επίσης και στα ούπα και τις βίδες: σκέψου μήπως είναι καλύτερο κάτι σαν το παρακάτω:
http://www.vasmetal.net/portal/index.ph ... 10&lang=elDiclaimer: δεν είμαι με τίποτε ειδικός στα παραπάνω, μην ξεχνάμε πως είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και δεν έχω και πολλή σχέση με τέτοια!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηση:
με ένα φθηνό (ως 30 €) δραπανοκατσάβιδο μπορώ να τρυπήσω ταβάνι, ώστε να βάλω ούπα για βίδες από τις οποίες θα κρεμαστεί φωτιστικό;Aν δε κάνεις γενικά δουλειές, μην αγοράσεις κάτι φθηνό, δανείσου από φίλο να κάνεις τη δουλειά σου. Μη πετάς τα € έτσι.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ερώτηση:
με ένα φθηνό (ως 30 €) δραπανοκατσάβιδο μπορώ να τρυπήσω ταβάνι, ώστε να βάλω ούπα για βίδες από τις οποίες θα κρεμαστεί φωτιστικό;οχι
Εγώ νομίζω πάλι πως μπορείς. Εκτός αν δεν πρόκειται για φωτιστικό, αλλά για πολυέλαιο!
Να έχεις κάμποσα εφεδρικά τρυπάνια και να έχεις και κάποια για μέταλλο, σε περίπτωση που πέσεις πάνω σε σίδερο ή πλέγμα. Στην τελευταία περίπτωση, ετοιμάσου να παιδευτείς πάντως!
Προσοχή επίσης και στα ούπα και τις βίδες: σκέψου μήπως είναι καλύτερο κάτι σαν το παρακάτω:
http://www.vasmetal.net/portal/index.ph ... 10&lang=elDiclaimer: δεν είμαι με τίποτε ειδικός στα παραπάνω, μην ξεχνάμε πως είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και δεν έχω και πολλή σχέση με τέτοια!
Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι θες.
Το ταβανι είναι μπετόν το δραπανοκατσάβιδο (κατσαβίδι είναι ουσιαστικά) των 30ε είναι για να σου γαργαλάει τα @@@@@@.
Θέλει κανονικό δράπανο και στο κρουστικό. -
manosk θα σου πρότεινα ένα καλό της Bosch αλλά φοβάμαι την αντίδραση του G60, θα με σημείωνε σαν κλασσικό νεοέλληνα, γερμανόφιλο και ότι πάω με τη μόδα
Πλάκα G60
-
Miα χαρά είναι τα Bosch,ειδικά η πράσινη(ερασιτεχνική σειρά) είναι το καλύτερο value for maney της αγοράς.
Μακριά από black and decker,ότι ποιό άχρηστο κυκλοφορεί. -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Σαββατιάτικες, έκανα κάποιες ψιλοδουλειές και σήμερα (κοψίματα γωνίες-στρογγυλοποιήσεις, σοβατίσματα, κτλ). ............φωτό.......
Και με λόγια: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! -
http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.030023
Κάτι τέτοιο είναι ΟΚ; Χωρίς πλάκα, και μόνο που δεν φώναξα ηλεκτρολόγο, τα λεφτά του τα έβγαλα. Και το ότι δεν έχει μπαταρία και , που αποδυναμώνεται με τον καιρό και κοστίζει όσο το μηχάνημα, είναι ένα συν.
Τα τρυπάνια πόσο πάνε;
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]