-
Ψάχνω εξωτερικό σκληρό χωρητικότητας 500GB, με μικρές διαστάσεις και τροφοδοσία μέσω USB. Κάποια πρόταση;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ψάχνω εξωτερικό σκληρό χωρητικότητας 500GB, με μικρές διαστάσεις και τροφοδοσία μέσω USB. Κάποια πρόταση;http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... -Black.htm
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για πες για το modem σου.
Ο καλος θεουλης να αναπαυσει την PCB του
Αποδιμησεν εις κυριον το Usb stick Huawei E160/ Voda K3565... ολιγων ημερών ηταν το καημενουλικο! απλα αποσυνδεθηκε και πέθανε... το βαζω στην USB... και τιποτα... flat line... Οχι τιποτε αλλο... αλλα ειναι η μοναδικη μου προσβαση στο net αυτον τον καιρο.
Τεσπα... χρειαζομαι και τριτο κινητο για τον ρολο του μοντεμ πλεον...
-
αν καποιος ηθελε να περασει προσφατους χαρτες για το destinator του... που θα επρεπε να ψαξει?
δεκτα και πι-μι! -
Η 3.5.3 του Firefox είναι λιγο κάπως ... ?
Για πρωτη φορά μου είναι αργός και εμφανίζει τα μισα βιντεο και φωτό ...
Ευτυχως φαινεται ότι ειναι γνωστό bug και μάλλον θα πρεπει να κάνω απλά (?) υπομονή ...
-
Μου εχει ξυλωσει 4 κουμπια απο το λαπτοπ ο μικρος ξερετε αν μπορω να τα κουμπωσω μονος μου ή πρεπει να το στειλω στο σερβις
Ειναι το sony vaio vgn-nr11z
http://www.sonyvaio.us/wp-content/uploa ... VscaCw.gif
-
Στο toshiba μια φορά μου ήρθε η μεγάλη ιδέα να καθαρίσω το πληκτρολόγιο από τις σκόνες με την σκούπα
Η ρουφιάνα ρούφηξε το enter Aφού έφαγα μισή ώρα να το βρω μέσα στη σακκούλα μελέτησα τη συνδεσμολογία του και με κόπο το έβαλα μόνος μου. Εχει περάσει μισός + χρόνος σχεδόν καθημερινής χρήσης και λειτουργεί κανονικά. Κάνε μια προσπάθεια -
Στα toshiba μου ειπε και ενα φιλος οτι τα ειχε ξανακουμπωσει στα σονυ μου φενεται δεν μπαινουν
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μου εχει ξυλωσει 4 κουμπια απο το λαπτοπ ο μικρος ξερετε αν μπορω να τα κουμπωσω μονος μου ή πρεπει να το στειλω στο σερβιςΕιναι το sony vaio vgn-nr11z
δεν τον παρκάρεις μες στην ψιτροέν μπας και την κάνει άγιατρη και ησυχάσουμε
αν δεν εσπασε τα κλιψάκια κουμπώνουν χωρίς πρόβλημα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μου εχει ξυλωσει 4 κουμπια απο το λαπτοπ ο μικρος ξερετε αν μπορω να τα κουμπωσω μονος μου ή πρεπει να το στειλω στο σερβις
Ειναι το sony vaio vgn-nr11z
δεν τον παρκάρεις μες στην ψιτροέν μπας και την κάνει άγιατρη και ησυχάσουμε
αν δεν εσπασε τα κλιψάκια κουμπώνουν χωρίς πρόβλημα
κουμπωνουν αλλα μενουν ορθια
-
Την Πέμπτη που μας πέρασε τα έφτυσε ο σκληρός του λάπτοπ μου (ένας 80άρης Samsung). Παλιό μηχανάκι το συγκεκριμένο, είχα αλλάξει ήδη έναν σκληρό πριν 2 χρόνια και τώρα την άκουσε κι ο αντικαταστάτης του, ο οποίος έχει γεμίσει bad sectors και με χίλια ζόρια φορτώνει λειτουργικό, και μόνο με το λάπτοπ ακουμπισμένο στο πλάι επάνω στο γραφείο!!
Ευτυχώς τα κάπου 30GB αρχείων που είχα επάνω του είχαν κλωνοποιηθεί μια μέρα νωρίτερα, με το scheduled backup των XP pro. Τώρα δουλεύω από τον desktop υπολογιστή μου στον οποίο έχω βάλει Vista 64 (συν τα 7RC στον άλλο σκληρό του) και αναρωτιέμαι..... πώς διαλέγει κανείς ποια directories θέλει να γίνονται backup στα Vista?
Για την ώρα, επειδή δεν έχω μπει στο κλίμα του backup των Vista έχω κοπιάρει το backup των XP pro (αρχεία ntbackup.exe, ntmsapi.dll, vssapi.dll από το c:\windows\system32 των XP) και τρέχω αυτό.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τώρα δουλεύω από τον desktop υπολογιστή μου στον οποίο έχω βάλει Vista 64 (συν τα 7RC στον άλλο σκληρό του) και αναρωτιέμαι..... πώς διαλέγει κανείς ποια directories θέλει να γίνονται backup στα Vista?Χρησιμοποιεις ACRONIS TRUE IMAGE και τελειωνεις. Στα backup καλυτερα να κανεις χρηση ολοκληρωμενων προγραμματων και οχι των basic functionality των WIN.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μου εχει ξυλωσει 4 κουμπια απο το λαπτοπ ο μικρος ξερετε αν μπορω να τα κουμπωσω μονος μου ή πρεπει να το στειλω στο σερβιςΕιναι το sony vaio vgn-nr11z
http://reviews.ebay.co.uk/Replacing-a-k ... 0003046318
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τώρα δουλεύω από τον desktop υπολογιστή μου στον οποίο έχω βάλει Vista 64 (συν τα 7RC στον άλλο σκληρό του) και αναρωτιέμαι..... πώς διαλέγει κανείς ποια directories θέλει να γίνονται backup στα Vista?
Χρησιμοποιεις ACRONIS TRUE IMAGE και τελειωνεις. Στα backup καλυτερα να κανεις χρηση ολοκληρωμενων προγραμματων και οχι των basic functionality των WIN.
Κοίτα, το backup των XP μια χαρά με βόλευε. Είχα διαλέξει ποιά directories ήθελα να μου κλωνοποιεί και κάθε πότε κι όλα καλά. Στα σVista τι είναι αυτό το έξυπνο που έκαναν? Και καλά για καλύτερο...
To Αcronis το χρησιμοποιώ για κλωνοποίηση ολόκληρων σκληρών so far, αυτό που θέλω είναι ένα utility να κάνει backup κάθε μέρα στις 3 το πρωί (ας πούμε) μόνο τα αρχεία που έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά (να μην κάθεται με τις ώρες και αντιγράφει τόσα GB). Αν παίζει αυτό και με το Acronis, τέλεια.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
αυτό που θέλω είναι ένα utility να κάνει backup κάθε μέρα στις 3 το πρωί (ας πούμε) μόνο τα αρχεία που έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά (να μην κάθεται με τις ώρες και αντιγράφει τόσα GB). Αν παίζει αυτό και με το Acronis, τέλεια.Υπάρχει λειτουργικό που έχει ενσωματωμένο αυτό ακριβώς που θέλεις. Μόνο που θα πρέπει να αλλάξεις μηχάνημα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
αυτό που θέλω είναι ένα utility να κάνει backup κάθε μέρα στις 3 το πρωί (ας πούμε) μόνο τα αρχεία που έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά (να μην κάθεται με τις ώρες και αντιγράφει τόσα GB). Αν παίζει αυτό και με το Acronis, τέλεια.
Υπάρχει λειτουργικό που έχει ενσωματωμένο αυτό ακριβώς που θέλεις. Μόνο που θα πρέπει να αλλάξεις μηχάνημα
synchronise folders
-
Σε πείσμα όλων, πήρα τον WD Green αντί για τον Black....ναι δεν έχει τις απόλυτες επιδόσεις, αλλά δεν είναι καθόλου αργός, ειδικά σε σχέση με τον παλιό μου WD3200AAKS.
Εγκατάστησα τα Windows 7 Ultimate......αλλά επειδή με έτρωγε η περιέργεια, έκανα φορμάτ και έβαλα τα Professional, για να δω αν υπάρχει διαφορά στους καταναλισκόμενους πόρους συστήματος.
Σαφές συμπέρασμα δεν έβγαλα, αν κάτι υπάρχει είναι μια ελαφρώς μικρότερη χρήση RAM από τα W7 Professional (της τάξης των -100 MB το πολύ). Τώρα έγω 2 GB RAM, οπότε ίσως έχει κάποια σημασία, αλλά φαντάζομαι όταν θα πιάσω τα 4 GB θα είναι ασήμαντο.
Οπότε πριν αρχίσω να εγκαθιστώ σωρηδόν τα προγράμματα μου, πρέπει να αποφασίσω αν θέλω Pro ή Ultimate (ε ρε προβλήματα που δημιουργώ από το πουθενά......και πόσο ασήμαντα είναι μπροστά σε άλλα, προσωπικά προβλήματα ).........τα Ultimate έχουν επιπλέον τo Bitlocker encryption (που δεν πρόκειται να χρησιμοποίησω), δυνατότητα VHD booting που ακούγεται ενδιαφέρουσα, αμφιβάλλω όμως αν ποτέ θα μου χρειαστεί, και δυνατότητα να βλέπεις το περιβάλλον των Win7 σε όποια γλώσσα θες (ενδιαφέρον μιας και πάντα μου άρεσαν τα αγγλικά Windows....και με το που είδα ότι το 'Unpin this program' μεταφράζεται 'ξεκαρφίτσωμα αυτού του προγράμματος' (λεκτικά ακριβές μεν, αλλά λειτουργικά απολύτως άθλιο, έπαθα πλάκα).
Γνώμες; Pro ή Ultimate;
-
ό,τι θες. εγώ έχω ulti.
δε μ'αρέσει το pin, θέλω πίσω το quick launch.
το sidebar το εξαφάνισε στην 7 ? -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Μην συγκρινεις φρεσκοστημενα win με την προηγουμενη εγκατασταση.Μετα απο κανενα διμηνο πες μας εντυπωσεις.Mε 2γιγα ram δεν πας πουθενα σημερα. (βαλε ενα γρηγορο mem stick για ready boost που φαινεται να δουλευει στα 7).
Εδωσες 500ε για win7pro+ultimate? ............
Bαλε τα ultimate οταν βγουν μια χαρα θα σε καλυψουν.
-
Η σύγκριση Ultimate/Professional που έκανα αναφερόταν σε φρεσκοεγκατεστημένο λειτουργικό, με μόνη προσθήκη τους drivers της ATI και το Microsoft Security Essentials...την έκανα μόνο και μόνο για να βρω άκρη, αν αξίζει τον κόπο η Ultimate, αν απαιτεί επιπλέον πόρους, ή αρκούμαι στην Pro
Δεν έσκασα ακόμη τίποτα αλλά σκέφτομαι ότι ίσως αξίζουν τον κόπο τα $300
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]