-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το βασικότερο πρόβλημα με τα netbooks είναι κατά την άποψή μου η ανάλυσή τους, και ειδικά η κάθετη, που στα περισσότερα είναι κάτι του στυλ 576 ή 600 pixels
Στα 600 ειναι οριακα... αλλα δεν αντιμετωπιζεις θεμα στα Win. Παντως σωστα εντοπισες το προβλημα.... και γι αυτο λοιπον προσοχη οταν αγοραζετε netbook! Υπαρχουν και αυτα με 1368χ768 (απο τις 10 ιντσες)... απο τις καλες εταιριες τουλαχιστον!
ποιο 10ρι έχει 1366x768? από 11.6' και πάνω υπάρχουν τέτοιες αναλύσεις
μου τη δίνει που πάνε να πασάρουν σαν καλύτερο τον Ζ520 απ'τον Ν280
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το βασικότερο πρόβλημα με τα netbooks είναι κατά την άποψή μου η ανάλυσή τους, και ειδικά η κάθετη, που στα περισσότερα είναι κάτι του στυλ 576 ή 600 pixels
Στα 600 ειναι οριακα... αλλα δεν αντιμετωπιζεις θεμα στα Win. Παντως σωστα εντοπισες το προβλημα.... και γι αυτο λοιπον προσοχη οταν αγοραζετε netbook! Υπαρχουν και αυτα με 1368χ768 (απο τις 10 ιντσες)... απο τις καλες εταιριες τουλαχιστον!
8αρι με μεγαλύτερη:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=21
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Πήρα το πρώτο μου i pod touch!
8άρη μεν, δώρο δε! Άρα μόνο ευχαριστώ λέμεεεε!!!
Θα το αγαπησεις
Όταν μάθω με το καλό να το δουλέω...
-
Δεν θα παρει πανω απο 1-2 μερες.
-
HP και DELL εχουν μερικα μοντελλα 10αρια με 1368χ768 εδω και καιρο, και αναμενονται Acer & Sony. Στην Asus ειναι στοκοι... μαλλον εχουν μεγαλο στοκ 1024χ600 Ακομα τιποτα... Παντα μιλω για 10αρια.
Το μονο καλο που εχει ο Ζ520... ειναι οτι υποστηριζει χ64... Κατα τα αλλα και γω Ν280 προτιμω.
By the way.... Win 7 rocks... Ενω αρχικα δεν σου λενε και πολλα, οντας αρκετα ιδια με τα Vista, στην συνεχεια ανακαλυπτεις τις λεπτομεριες και το πως χειριζονται τα πραγματα. Ουσιαστικη βελτιωση απεναντι στα Vista ααα και κλασσεις ανωτερη διαχειριση μνημης! Κανενα επισης προβλημα με τα προγραμματα και τους drivers... Δουλεψαν τα παντα απο τις συσκευες με ενα Windows Update, και σε οτι αφορα τα προγραμματα... οτι δουλευε στα Vista, δουλευει και στα 7.
Μιλω παντα για το Final product...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εε ναι... διαθεσιμο στους 'θειους' αυτου του κοσμου απο την Παρασκευη
Βεβαια no serials... αλλα για ενα test drive period πριν την αγορα ειναι οτι πρεπει...
-
Τα 7 δεν είναι διαθέσιμα σε όλους για test μέχρι την ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας τους;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τα 7 δεν είναι διαθέσιμα σε όλους για test μέχρι την ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας τους;Οχι οχι και οχι...
Δεν ειναι διαθεσιμα για ολους... παρα μονο στους συνδρομητες στο MSDN-Technet καθως και τους κατασκευαστες. Την Παρασκευη δοθηκε η RTM στους κατασκευαστες οποτε και διερευσε... και μπορει ο καθενας να τα κατεβασει.... παρανομα φυσικα και χωρις serial. To οτι σου δινει 30 μερες για activation δεν σημαινει πως ειναι shareware!
Απλα τελος παντων... ειναι μια λυση γι αυτον που δεν μπορει να περιμενει ως τον Οκτωβριο και τα θελει τωρα!
Προσωπικα παντως περιμενω λεπτομεριες για τα Win 7Ε και το αν θα κυκλοφορησουν τα απειραχτα 7 στην Ευρωπη. Αν δεν φερουν και την απειραχτη εκδοση, θα αναγκαστω να τα εισαγω απο Αμερικη (ναι... νταβατζιλικια της ΕΕ δεν γουσταρω)
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πήρα το πρώτο μου i pod touch!
8άρη μεν, δώρο δε! Άρα μόνο ευχαριστώ λέμεεεε!!!
Θα το αγαπησεις
Όταν μάθω με το καλό να το δουλέω...
Ειναι πανευκολο στη χριση και πολυ χρισημο!
Safari, mail client, wifi, καιρος για μια μονο ημερα ( ) και το appstore που σου δινει την δυνατοτητα να βρεις οτι εφαρμογη θες!
Και αφου το συνηθησεις, θα θες να παρεις και το iPhone καποια στιγμη....
Φαντασου οτι το χω συμπαθησει εγω, που ειμαι Apple-hater και τωρα που εχει και ελληνικα μ εχει κανει να θελω το iPhone 3GSΤα 7 δεν είναι διαθέσιμα σε όλους για test μέχρι την ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας τους;
Οχι οχι και οχι...
Δεν ειναι διαθεσιμα για ολους... παρα μονο στους συνδρομητες στο MSDN-Technet καθως και τους κατασκευαστες. Την Παρασκευη δοθηκε η RTM στους κατασκευαστες οποτε και διερευσε... και μπορει ο καθενας να τα κατεβασει.... παρανομα φυσικα και χωρις serial. To οτι σου δινει 30 μερες για activation δεν σημαινει πως ειναι shareware!
Απλα τελος παντων... ειναι μια λυση γι αυτον που δεν μπορει να περιμενει ως τον Οκτωβριο και τα θελει τωρα!
Προσωπικα παντως περιμενω λεπτομεριες για τα Win 7Ε και το αν θα κυκλοφορησουν τα απειραχτα 7 στην Ευρωπη. Αν δεν φερουν και την απειραχτη εκδοση, θα αναγκαστω να τα εισαγω απο Αμερικη (ναι... νταβατζιλικια της ΕΕ δεν γουσταρω)
Εμενα μ ενδιαφερει γιατι η ΕΕ δεν αναγκαζει την Apple να ξηλωσει τον Safari απο τα μιχανακια που πουλαει στην Ευρωπη και τα CD αναβαθμισης....
Κατα τα αλλα.
Τα 7αρια ειναι απλα αυτο που περιμενα για να φυγω απο τα ΧΡ.
Αν και ποιο βαρια για το συστημα, διαχειριζοντε τους πορους του συστηματος πολυ καλυτερα απο τα ΧΡ και δεν παιρνεις χαμπαρι τιποτα!Με βλεπω Χ-Mass με καινουριο 18αρη λαπ-τοπ.
Ελπιζω η Fulitsu Siemens να βγαλει τιποτα καλο μεχρι τοτε και η ΗΡ να σταματησει να ζωγραφιζει μαλακ....ς στα καλυμματα των οθονων.... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
8αρι με μεγαλύτερη:
ορεεεεεεε
τι λες τώρα
θα πάρω ΝΕΤΒΟΟΚ με 999€ ???
ούτε οι καπιτάλες του φορουμ θα παιρναν κάτι τέτοιο -
To συγκεκριμένο το δοκίμασα στο Plaisio. Έχει φορτωμένα τα Vista. Σέρνεται απίστευτα.
Δεν προτείνεται, όπως και δεν μ' άρεσε καθόλου η απουσία touchpad. -
8αρι με μεγαλύτερη:
ορεεεεεεε
τι λες τώρα
ούτε οι καπιτάλες του φορουμ θα παιρναν κάτι τέτοιοΔε διάβασα πουθενά ότι ψάχνεις να αγοράσεις.
Για ανάλυση λέγαμε. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
8αρι με μεγαλύτερη:
ορεεεεεεε
τι λες τώρα
ούτε οι καπιτάλες του φορουμ θα παιρναν κάτι τέτοιοΔε διάβασα πουθενά ότι ψάχνεις να αγοράσεις.
Για ανάλυση λέγαμε.γενίκευση ήταν ο πρώτος ενικός
θέλω να πάρω, αλλά είμαι ανάμεσα σε Asus D150x 6cell και Asus EEE1000HE (το καινούριο με τον N280) 6cell εννοείται
-
Μια βοήθεια παρακαλώ άμεσα...
Εδώ και 3 μέρες το pc (desktop) έχει κολήσει σε safe mode... Μου το είχε ξανακάνει πριν κάτι μήνες και με κάποια restart πήρε μπρος και δεν ασχολήθηκα ξανά.
Τώρα φαίνεται ότι έχει κολήσει οριστικά. Κάποιο μέρος που χρειάζεται αλλαγή ή είναι κάτι συνολικό;
Στο Πλαίσιο που το είχα πάει, τα παιδάκια στο service μου έδειξαν ότι δεν ξέραν που είναι το πιπί τους, οπότε αν έχει κάποιος μια πρόταση για service ευπρόσδεκτη. -
format
ή πάρε Mac
-
Έκανα format τα Χριστούγεννα όταν το είχε πρωτοεμφανίσει και από τότε το έχει ξανακάνει κάποιες φορές αλλά χωρίς να επιμένει. Δεν έχω ιό (avg συνεχώς updated) και κάτι κολήματα (πολύ μικρότερης διάρκειας) τα έκανε ανέκαθεν.
-
memtest ?
πιθανώς να έχει να κάνει με H/W
-
Αν έχεις την καλωσύνη κάνε και μετάφραση στα ελληνικά γιατί είμαι tsopanis level άσχετος.
Βασικά αν γνωρίζει κάποιος άλλο service εκτός του Πλαισίου γιατί όπως είπα είναι απαράδεκτοι.
Μήπως έχει σχέση με τροφοδοτικό ή καμμία σχέση; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν έχεις την καλωσύνη κάνε και μετάφραση στα ελληνικά γιατί είμαι tsopanis level άσχετος.
Βασικά αν γνωρίζει κάποιος άλλο service εκτός του Πλαισίου γιατί όπως είπα είναι απαράδεκτοι.
Μήπως έχει σχέση με τροφοδοτικό ή καμμία σχέση;a - Mπουταρε παλι σε safe mode, κανε restart απο το 'εναρξη -> τερματισμος -> επανεκκινηση'
b - Ξηλωσε οτι εχεις συνδεδεμενο πανω του usb/fire-wire/card reader/CD-ROM, σβησε το wifi, αποσυνδεσε το τροφωδιτικο για λιγο.
Εκκινηση F8 (αν δεν κανω λαθος) και 'Κανονικη εκκινηση Windows'c - Μπες BIOS και κανε επαναφορα αρχικων ρυθμησεων. Ισως καποια συσκευη εχει θεμα με τους drivers της και δεν σ αφηνει να κανεις σωστη εκκινηση.
Ακομα και σε safe mode να εισαι, αν εχεις προσβαση στο ιντερνετ, κανε update στα παραθυρα και στους οδιγους καρτας γραφικων, SATA-Controllers και ισως και BIOS
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]