-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
mea culpaΑπλα ενημερώνω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
για εξομοιώσεις καλύτερα να έχεις desktop και μάλιστα** ΒΑΡΒΑΤΟ** 64bito με διπλό διαφορικό και να τραβάει στην ανηφόραμου θυμισες ... φουντουνια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
mea culpa
Απλα ενημερώνω
δεν το κυνηγάω το θέμα και είδα απλά οτι αρκετά απο τα τελευταία laptop στη CES είχαν i5 οπότε υπέθεσα οτι αυτά είναι ποιο γρήγορα
anyway δεν έχει σημασία ο τρίφτης πληρώνει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Oταν ακουω καποια τραγουδια mp3 στο pc με το wmp μου τα παιζει βραχνα με παραμορφωση δλδ ενω με το real player κανονικα τι να φταιει
thanks dmitspan
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
mea culpa
Απλα ενημερώνω
δεν το κυνηγάω το θέμα και είδα απλά οτι αρκετά απο τα τελευταία laptop στη CES είχαν i5 οπότε υπέθεσα οτι αυτά είναι ποιο γρήγορα
anyway δεν έχει σημασία ο τρίφτης πληρώνει
Κι εγώ δεν το κυνήγουσα μέχρι που μπήκα στο τριπάκι αναζήτησης για προσωπική χρήση. Και καταλήγω στον ίδιο με τον τρίφτη
Το 64αρη μου είναι αδιάφορο, θα είναι dual με Ubuntu -
εχει τρελή διαφορά το βλέπω τσοντες στο internet (με dual boot Ubuntu μη κολλήσουμε και τιποτις) απο το κάνω εξομοιώσεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εχει τρελή διαφορά το βλέπω τσοντες στο internet (με dual boot Ubuntu μη κολλήσουμε και τιποτις) απο το κάνω εξομοιώσειςAχεμ....Μην κρίνει εξ ιδιών
Εγώ δουλεύω αλγορίθμους 3DModelling σε αεροφωτογραφίες και δορυφορικές φωτογραφίες.
Αχεμ και πάλι -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
YΓ επισης αν πατησεις στο help ==> about μtorrent το πληκτρο 'Τ' βγαινει tetrisΕπίσης αν στην ίδια οθόνη κάνεις διπλό κλικ στο λογότυπο 'μ' ακούγεται o ήχος ΤΗΧ!
μTorrent FTW!
πως κανουμε calibrate μια οθονη???
-
i5 με i7 δεν εχουν μεγαλες διαφορες.
cache παιζει αναλογα με το μοντελο, μεθοδο ολοκληρωσης ιδια σχεδον (παλι παιζει με το μοντελο)
με χρονισμο ενα σκαλι πιο κατω.mid-end για κατω απο i7 δηλαδη.
-
και μια που αναφέρθηκε παραπάνω, ενώ στα μηχανάκια με XP το μτορρεντ είναι ΟΚ, σε ένα με vista, κρεμάει το σύμπαν. Καμμιά ιδέα?
-
Έβαλα τα 7 στο Vaio...απλά τα σπάνε!
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
και μια που αναφέρθηκε παραπάνω, ενώ στα μηχανάκια με XP το μτορρεντ είναι ΟΚ, σε ένα με vista, κρεμάει το σύμπαν. Καμμιά ιδέα?Εγω το εχω σε vista και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα....
-
και μια που αναφέρθηκε παραπάνω, ενώ στα μηχανάκια με XP το μτορρεντ είναι ΟΚ, σε ένα με vista, κρεμάει το σύμπαν. Καμμιά ιδέα?εισαι σιγουρος 100% οτι φταιει αυτο ; Και στα 3 το ειχα (XP, Vista, 7) και δεν ειχα ποτε προβλημα.
-
και μια που αναφέρθηκε παραπάνω, ενώ στα μηχανάκια με XP το μτορρεντ είναι ΟΚ, σε ένα με vista, κρεμάει το σύμπαν. Καμμιά ιδέα?Το'χει και ένας φίλος μου αυτό το πρόβλημα.
Κολλάει το ίντερνετ όταν έχει βάλει να κατεβάζει πράγματα και μπαίνει σε κάποια σελίδα.
Αν τρέχει μόνο του είναι μια χαρά.
Φταίνε μήπως οι ρυθμίσεις που έχει κάνει στο μτορρεντ; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
και μια που αναφέρθηκε παραπάνω, ενώ στα μηχανάκια με XP το μτορρεντ είναι ΟΚ, σε ένα με vista, κρεμάει το σύμπαν. Καμμιά ιδέα?
Το'χει και ένας φίλος μου αυτό το πρόβλημα.
Κολλάει το ίντερνετ όταν έχει βάλει να κατεβάζει πράγματα και μπαίνει σε κάποια σελίδα.
Φταίνε μήπως οι ρυθμίσεις που έχει κάνει στο μτορρεντ;Να δοκιμασει να περιορισει το download αν το εχει ελευθερο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φταίνε μήπως οι ρυθμίσεις που έχει κάνει στο μτορρεντ;Να δοκιμασει να περιορισει το download αν το εχει ελευθερο.
το upload.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το upload.
Αφου το παθαινει οταν κατεβαζει ,καπου ειχα διαβασει στο http://www.problems-chat.com/ αναλογα προβληματα αλλα τωρα ειναι κατω το site.Εγω εχω αζουρεους ....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το upload.
Αφου το παθαινει οταν κατεβαζει ,καπου ειχα διαβασει στο http://www.problems-chat.com/ αναλογα προβληματα αλλα τωρα ειναι κατω το site.Εγω εχω αζουρεους ....
δεν παίζει ρόλο. Εάν έχει το upload στο 0 = απεριόριστο, κολλάει το σύμπαν και δεν ανοίγει τίποτα ή ανοίγει σαν dialup. Για αυτό πάντα να το έχετε στα 3/4 της ταχύτητας upload που έχετε.
-
Το μηχάνημα τα σπάει, δεν το συζητάμε αυτό, εμένα από άποψη επιδόσεων με υπερκαλύπτει.
Η μόνη μλκια με τη dell είναι ότι δεν υπάρχει μαγαζί να το έβλεπα από κοντά, να δώ τί σκατά παίζει με το μέγεθος και το βάρος
-
θέλω να πάρω κάτι (σπιράλ?) για να μαζέψω τα καλώδια πίσω από το γραφείο που γίνεται χαμός . Εχει κάποιος να προτείνει κάτι ;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]