-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/11/25/TrustedReviews-Awards-2009/p20TR AWARDS BEST PC
ψιλοfail
-
Και τα Mac PC είναι= Personal Computers.
Πάντως δεν είσαι αρκετά προσεκτικός.
http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/11/25/TrustedReviews-Awards-2009/p26. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και τα Mac PC είναι= Personal Computers.Πάντως δεν είσαι αρκετά προσεκτικός.
http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/11/25/TrustedReviews-Awards-2009/p26.Indeed χαρη στην Intel μπορουμε να εχουμε Linux ακομα και σε αυτα
-
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
http://mnstat.com/images/blog/index.html -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
To θεμα ειναι οτι εχω ψαξει πολυ (~15 fonts) και δεν βρισκω για ελληνικα.Αν γνωριζει καποιος, εδω ειμαστε.
-
Η ανιψιά μου έχασε τους κωδικούς που μπαίνει στο internet, και username και password. Πώς γίνεται να μου δώσουν καινούριους? Το ιντερνετ είναι connex.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η ανιψιά μου έχασε τους κωδικούς που μπαίνει στο internet, και username και password. Πώς γίνεται να μου δώσουν καινούριους? Το ιντερνετ είναι connex.Πάρε στο 1242(δουλεύει 24/7 νομίζω).
Θα σου πουν το username που έχετε και θα δώσετε καινούριο κωδικό.
Χρειάζεστε και αριθμό ταυτότητα και ΑΦΜ(νομίζω) του ατόμου στο όνομα του οποίου είναι η σύνδεση στο internet. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η ανιψιά μου έχασε τους κωδικούς που μπαίνει στο internet, και username και password. Πώς γίνεται να μου δώσουν καινούριους? Το ιντερνετ είναι connex.
Πάρε στο 1242(δουλεύει 24/7 νομίζω).
Χρειάζεστε και αριθμό ταυτότητα και ΑΦΜ(νομίζω) του ατόμου στο όνομα του οποίου είναι η σύνδεση στο internet.η απλα τους λες για να σας παιρνω απο το σταθερο του κατοχο, μαλλον ειμαι ο κατοχος
εγω ετσι το ειχα κανει και απλα μετα απο καποια ωρα με πηραν και μου εδωσαν παλι κωδικους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πάρε στο 1242(δουλεύει 24/7 νομίζω).
Χρειάζεστε και αριθμό ταυτότητα και ΑΦΜ(νομίζω) του ατόμου στο όνομα του οποίου είναι η σύνδεση στο internet.η απλα τους λες για να σας παιρνω απο το σταθερο του κατοχο, μαλλον ειμαι ο κατοχος
εγω ετσι το ειχα κανει και απλα μετα απο καποια ωρα με πηραν και μου εδωσαν παλι κωδικους
Στην περίπτωσή μου ο κάτοχος της σύνδεσης του Internet(εγώ) είναι διαφορετικός από τον κάτοχο της τηλεφωνικής γραμμής(ο πατέρας μου).
-
και μενα η μητερα μου εχει τη γραμμη και το ιντερνετ ηταν στον πατερα μου (οταν ειχαμε otenet) και πηρα τηλeφωνο εγω
στη forthnet παντως δε τους εχω χασει, τους εχω γραμμενους σε χαρτι, σε notepad στο pc και σε φλασακι μαζι με τις ρυθμισεις του router
-
να ρωτησω μιας και ειμαι στο σχετικο τοπικο..
γιατι ενω εχω ρυθμισει τις μνημες μου απο τα bios να ειναι στα 864 εδω μου δειχνει ακριβως τα μισα?
επισης ανακαλυψα οτι οι αρχικες μου μνημες ηταν 667 και οχι 800 οπως λανθασμενα θυμομουν
τωρα που του εχω 2 800αρες επανω στον υπολογιστη και μια 667 (1 giga η καθεμια το αλλο 667 giga το εβγαλα, γιατι δεν εχει νοημα σε 32μπιτο λειτουργικο) και εχω ανεβασει στα στα 864 θα εχει ανεβει και η 667?αυτο δε μου δειχνει η παραπανω φωτο?
παντως με memtest ειναι σταθερες.. δε θα ανεβασω κι αλλο γιατη η 667 θα κανει τα δικα της μαλλονεπισης εχει δουλεψει κανεις τον επεξεργαστη του στο 1.5 volt?
εγω τωρα ειμαι στο 1.40 V και αναρωτιομουν αν αντεχει και παραπανω..
με prime 95 παντως ετσι οπως ειναι τωρα ειναι σταθερος , τον εχω φτασει και στα 3.4 Ghz με 1.5 volt αλλα μηπως ειναι υπερβολικο και ψηθει?θεματα ζεστης παντως δεν εχω , ετσι οπως ειμαι τωρα δουλευει 30-32 βαθμους ο επεξεργαστης και αντε να φτασει 38-40
-
να ρωτησω μιας και ειμαι στο σχετικο τοπικο..
γιατι ενω εχω ρυθμισει τις μνημες μου απο τα bios να ειναι στα 864 εδω μου δειχνει ακριβως τα μισα?
επισης ανακαλυψα οτι οι αρχικες μου μνημες ηταν 667 και οχι 800 οπως νομιζα
τωρα που του εχω 2 800αρες επανω στον υπολογιστη και μια 667 (1 giga η καθεμια το αλλο 667 giga το εβγαλα, γιατι δεν εχει νοημα σε 32μπιτο λειτουργικο) και εχω ανεβασει στα στα 864 θα εχει ανεβει και η 667?αυτο δε μου δειχνει η παραπανω φωτο?
παντως με memtest ειναι σταθερες.. δε θα ανεβασω κι αλλο γιατη η 667 θα κανει τα δικα της μαλλονεπισης εχει δουλεψει κανεις τον επεξεργαστη του στο 1.5 volt?
εγω τωρα ειμαι στο 1.40 V και αναρωτιομουν αν αντεχει και παραπανω..
με prime 95 παντως ετσι οπως ειναι τωρα ειναι σταθερος , τον εχω φτασει και στα 3.4 Ghz με 1.5 volt αλλα μηπως ειναι υπερβολικο και ψηθει?θεματα ζεστης παντως δεν εχω , ετσι οπως ειμαι τωρα δουλευει 30-32 βαθμους ο επεξεργαστης και αντε να φτασει 38-40
αν θυμαμαι καλα αυτη ειναι η καθαρη ταχυτητα των μνημων,τα 400τοσα mhz,800τοσα που ειναι το ονομα του μοντελου τους,ειναι αφου διπλασιαστουν με το dual channel
edit,νομιζω πως 4 giga σε διπλο dual channel,ακομα και αν αξιοποιουνται μονο τα 3,5,ειναι ταχυτερα απο 3giga,τα 2 σε dual channel και ενα να αρμενιζει με 330mhz,μαλλον για bottleneck μου ακουγεται αυτο το dimmακι παρα για βελτιωση των επιδοσεων
καποιος αν λεω μλκιες -
ναι οκ , αλλα εγω το 800 ή το οτιδηποτε το ρυθμισα μεσα απο τα bios.. ή μηπως το γραφουν ετσι στα bios για να συναδει με την εμπορικη ονομασια και να μην μπερδευεται ο κοσμος ?
-
ναι οκ , αλλα εγω το 800 ή το οτιδηποτε το ρυθμισα μεσα απο τα bios.. ή μηπως το γραφουν ετσι στα bios για να συναδει με την εμπορικη ονομασια και να μην μπερδευεται ο κοσμος ?λογικα ετσι ειναι,κι εμενα 800αρες ειναι και το cpuz μου δειχνει 387mhz,απλα ειναι 2*2giga,βαλε 64αρια vista η 7,για να αξιοποιησεις και τα 4giga και μην ακους μλκιες για προβληματα
ps παρασκευη 2 το βραδυ και παιδευεσαι με το pc?
-
απαντηση στο edit σου:
ναι αυτη τη στιγμη το 3ο giga δεν ειναι στην ιδια ταχυτα με τα αλλα, αφου ετσι το ρυθμισα απο τα bios?αυτο ρωταω γιατι διαφορετικα το ενα θα εριχνε την ταχυτητα των αλλων
να καταλαβεις πριν κανω την οποιαδηποτε ρυθμιση (ειχα auto στα bios) μου εδειχνε 333 (προφανως γιατι οι πιο αργες εριχναν τις πιο γρηγορες) , μετα ξεφορτωθηκα το ενα 333 και εμεινα με τα το αλλο 333 και τα 2 400αρια
πλεον ομως δειχνει 431 αρα την ανεβασα σε ολες τις μνημες ναι ή ου?
αφησα 3 giga (3072 ΜΒ) γιατι τα 32bit windows ο,τι και αν ειναι αυτα (xp, vista , 7) σηκωνουν 3120 συνεπως δεν ηθελα να εχω και το 4ο giga για 50 MB οχι γιατι με ενοχλουσε, αλλα γιατι συχνα πυκνα μου πεταγε overclocking failed, μολις αφησα αδειο το ενα slot αυτο σταματησε
οταν θα βαλω 64bit windows 7 θα το επανεξετασω (εκανα παντως και ενα update στα bios)
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ε με επιασε τωρα προσπαθω να εκμεταλλευτω στο επακρο το 3χρονο μπρικι μου
(που ειναι καλυτερο απο laptop )ΥΓ θα βαλω 64αρια , τωρα εβαλαν 2 φιλοι (windows 7) και δηλωνουν ενθουσιασμενοι
-
απαντηση στο edit σου:ναι αυτη τη στιγμη το 3ο giga δεν ειναι στην ιδια ταχυτα με τα αλλα, αφου ετσι το ρυθμισα απο τα bios?αυτο ρωταω γιατι διαφορετικα το ενα θα εριχνε την ταχυτητα των αλλων
να καταλαβεις πριν κανω την οποιαδηποτε ρυθμιση (ειχα auto στα bios) μου εδειχνε 333 (προφανως γιατι τα πιο αργα εριχναν τις πιο γρηγορες) , μετα ξεφορτωθηκα το ενα 333 και εμεινα με τα το αλλο 333 και τα 2 400αρια
πλεον ομως δειχνει 431 αρα την ανεβασα σε ολες τις μνημες ναι ή ου?
αφησα 3 giga (3072 ΜΒ) γιατι τα 32bit windows ο,τι και αν ειναι αυτα (xp, vista , 7) σηκωνουν 3120 συνεπως δεν ηθελα να εχω και το 4ο giga για 50 MB οχι γιατι με ενοχλουσε, αλλα γιατι συχνα πυκνα μου πεταγε overclocking failed, μολις αφησα αδειο το ενα slot αυτο σταματησε
οταν θα βαλω 64bit windows 7 θα το επανεξετασω (εκανα παντως και ενα update στα bios)
ε με επιασε τωρα προσπαθω να εκμεταλλευτω στο επακρο το 3χρονο μπρικι μου
(που ειναι καλυτερο απο laptop )ΥΓ θα βαλω 64αρια , τωρα εβαλαν 2 φιλοι (windows 7) και δηλωνουν ενθουσιασμενοι
δεν ξερω σιγουρα να σου απαντησω,μου φαινεται παντως υπερβολικο η αργη σου μνημη να ανεβει 100mhz(απο 667/2 σε 431) χωρις να βγαλει προβληματα
by the way εχω 2*1giga corsair 800αρες και καθονται,μολις το θυμηθηκα,αν ψηνεσαι στειλε κανα pm γιατι παραεγινε offtopic -
αφου μιλαμε για pc δεν ειμαστε offtopic στο memtest παντως που το αφησα παρα πολλη ωρα δεν εβγαλε το παραμικρο
(ανοιξα 4 memtest.exe και επιασα ολη την αχρησιμοποιητη ram ) αρα λεω να το αφησω ετσιπαντως και μενα μου κανει εντυπωση που δεν εβγαλε τιποτα γιατι νομιζα οτι η μνημες δεν εχουν πολυ περιθωριο να σηκωθουν.
στα 900+ (δλδ 450+ mhz) παντως βγαζει errors , αλλα αυτο εγινε γιατι ειχα τη λανθασμενη εντυπωση οτι ειχα 800αρες και εκει ισως ξεπερνιεται το οριο (εκτος αν θελουν ρευμα)παντως τωρα σκαλωσα και ψαχνω να βρω τις αποδειξεις του πλαισιου να δω αν με δουλεψαν ή αν οντως ειχα παραγγειλει 667 και δεν το θυμαμαι
-
αφου μιλαμε για pc δεν ειμαστε offtopic στο memtest παντως που το αφησα παρα πολλη ωρα δεν εβγαλε το παραμικρο
(ανοιξα 4 memtest.exe και επιασα ολη την αχρησιμοποιητη ram ) αρα λεω να το αφησω ετσιπαντως και μενα μου κανει εντυπωση που δεν εβγαλε τιποτα γιατι νομιζα οτι η μνημες δεν εχουν πολυ περιθωριο να σηκωθουν.
στα 900+ (δλδ 450+ mhz) παντως βγαζει errors , αλλα αυτο εγινε γιατι ειχα τη λανθασμενη εντυπωση οτι ειχα 800αρες και εκει ισως ξεπερνιεται το οριο (εκτος αν θελουν ρευμα)παντως τωρα σκαλωσα και ψαχνω να βρω τις αποδειξεις του πλαισιου να δω αν με δουλεψαν ή αν οντως ειχα παραγγειλει 667 και δεν το θυμαμαι
τωρα με εβαλες κι εμενα να ψαχνομαι και εφαγα μια ηττα,γιατι σκεφτομαι να φτιαξω ενα συστημα συντομα με i7 και τωρα συνειδητοποιησα οτι θελει ddr3 και triple channel ,οποτε ειτε παω στα 3giga η δινω 100++ ευρω για 6giga,ξερεις μηπως αν υποστηριζουν και dual?
-
τελικα με εκλεψαν στο πλαισιο
οχι ρε πουστη μου
και ειχα σκασει τοτε 280 ευρωκαποιο μαλακισμενο απο κει μεσα στη συναρμολογηση θα εκανε τη δουλεια γιατι αυτο ποσοι θα το προσεχαν και γω τοσο καιρο που δουλευα κλοκαρισμενος στα 834 δε το ειχα προσεξει και νομιζα οτι δεν μπορει να ανεβει πολυ , ενω ηδη τις ανεβαζα πολυ
και γω ο βλακας δεν ειχα προσεξει το cpu z νωριτερα
παντως επειδη σκεφτηκα οτι μπορει η πουστια να εγινε απο το e shop (μηπως τις μπερδεψα) εβαλα το κωδικο των μνημων της αποδειξης και στο eshop αλλα ειδα και σε αλλα site και οντως οι 2ες που πηρα ειναι οι 800αρες και οι πρωτες 667
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552049τωρα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας και να διεκδικησεις το δικιο σου...
οι αποδειξεις υπαρχουν ολες παντωςΥΓ ειδες φιλε chrooo γιατι πρεπει να το ψαχνεις ακομα και παρασκευη βραδυ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]