-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/173 αυτο εχω βαλει εγω στον ΦΦ και μου ειναι πολυ βολικο,
Tου το προτεινα στη προηγουμενη σελιδα, αγυριστο κεφαλι...
(Μα καλα, πως σου ξεφυγε? )δεν με βολεύει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό ανοίγει συνέχεια το gmail. Τώρα το έχω και το ξαναδοκιμάζω. Προτιμώ το tab στην αρχή. Ούτε χώρο μου πιάνει και βλέπω άμεσα όταν έρχονται emails.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/173 αυτο εχω βαλει εγω στον ΦΦ και μου ειναι πολυ βολικο,
(Μα καλα, πως σου ξεφυγε? )δεν με βολεύει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό ανοίγει συνέχεια το gmail. Τώρα το έχω και το ξαναδοκιμάζω. Προτιμώ το tab στην αρχή. Ούτε χώρο μου πιάνει και βλέπω άμεσα όταν έρχονται emails.
Εγω το εχω να ελενχει ανα λεπτο .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω το εχω να ελενχει ανα λεπτο .
ρε δεν με καταλαβαίνετε...τα ξέρω αυτά. Το θέμα είναι ότι το κλικάρεις και ανοίγει συνεχώς το gmail. Ενώ εγώ σε μία καρτέλα το έχω ανοικτό συνέχεια και όποτε μου έρχεται εμαιλ γράφει ότι έχω 1, 5, 7 εμαιλ κτλ.
-
Οτι σε βολευει καλυτερα
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=cGt7PR04 ... r_embedded
Mac user λέμε
-
-
-
Unibody όνομα και πράγμα
-
τα τελευταία rumors θέλουν τη Θωδη να εμφανίζεται live στο επόμενο keynote του Steve 'Blow' Jobs
θα μπεί και η δισκογραφία της στο iTunes Store
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
@κύριον ΛΑΠΠΑ ...τι σου φαίνεται περίεργο; έχεις το πρώτο ταμπ στον ΦΦ για το γκουγκλμαιλ. Δοκιμασε το και θα με θυμηθείς. Πριν είχα outlook ή thunderbird. Απλά καμία σχέση στην καθημερινή χρήση.Ό,τι σε βολεύει, φυσικά είναι το καλύτερο. Εγώ προτιμώ να έχω όλα μου τα e-mail συνδεδεμένα με το apple Mail, οπότε δεν χρειάζεται να παρακολουθώ διαφορετικά tabs. Το πρόγραμμα ελέγχει κάθε λεπτό για καινούργια μηνύματα και όταν υπάρχει κάτι νέο, μου βγάζει ειδοποίηση με τον αριθμό των μη αναγνωσμένων στο Dock.
Χτες το βράδυ είχα και το πρώτο crashάρισμα από το καινούργιο μου MBP και μου κακοφάνηκε πάρα πολύ, ακριβώς γιατί τέτοια συμβάντα είναι εξαιρετικά σπάνια.
Στο Leopard (όπως και στο Tiger) αν μια εφαρμογή 'την έβλεπε', πατούσες option command escape και την σκότωνες χωρίς να χρειαστεί να κάνεις restart. Χτες αυτό δεν έπιασε. Μετά από εγκατάσταση/απεγκατάσταση αρκετών screensavers, κάποια από τα οποία δεν ήταν συμβατά με SL ( εγώ δεν μπορούσα να το ξέρω αυτό όμως μέχρι να με ενημερώσει το σύστημα ότι το SS δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί), σε κάποια στιγμή ο υπολογιστής άρχισε να καθυστερεί, και μετά πάγωσε τελείως.
-
it just works
-
It does. Απλά μπήκε σε λειτουργία iCrash and burn.
-
Χρήστο, πολλές φορές μου στέλνουν mail σε pps. Με quick look είμαι οκ αλλά όταν τα ανοίγω με Keynote κρασάρει και τό μόνο που λειτουργεί είναι το mute/unmute.
PS: Το hotmail στο Mail κάνει τσαλιμάκια που και που και 'ξεχνάει' το password
-
Αυτό με το password μου το κάνει συχνά πυκνά το mail μου στο snowclub, το hotmail δουλεύει απροβλημάτιστα.
Δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ θέμα με το keynote. Στο παλιό μου όμως, όταν δημιουργούσα ένα κείμενο σε Pages, το έσωνα σε .doc και μετά το επεξεργαζόμουν με office 2008, κάθε φορά που επιχειρούσα να αλλάξω την γραμματοσειρά κράσαρε. Στον καινούργιο υπολογιστή αυτό δεν συμβαίνει παρόλο που τα προγράμματα είναι ακριβώς τα ίδια (μεταφέρθηκαν όλα αυτούσια μέσω migration assistant).
-
Απροβλημάτιστα ναι, απλά ζητάει password που και που. Αυτό μόνο.
Μπορεί να έχουν κάποιο bug τα leopard τότε
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
@κύριον ΛΑΠΠΑ ...τι σου φαίνεται περίεργο; έχεις το πρώτο ταμπ στον ΦΦ για το γκουγκλμαιλ. Δοκιμασε το και θα με θυμηθείς. Πριν είχα outlook ή thunderbird. Απλά καμία σχέση στην καθημερινή χρήση.
Ό,τι σε βολεύει, φυσικά είναι το καλύτερο. Εγώ προτιμώ να έχω όλα μου τα e-mail συνδεδεμένα με το apple Mail, οπότε δεν χρειάζεται να παρακολουθώ διαφορετικά tabs. Το πρόγραμμα ελέγχει κάθε λεπτό για καινούργια μηνύματα και όταν υπάρχει κάτι νέο, μου βγάζει ειδοποίηση με τον αριθμό των μη αναγνωσμένων στο Dock.
Χτες το βράδυ είχα και το πρώτο crashάρισμα από το καινούργιο μου MBP και μου κακοφάνηκε πάρα πολύ, ακριβώς γιατί τέτοια συμβάντα είναι εξαιρετικά σπάνια.
Στο Leopard (όπως και στο Tiger) αν μια εφαρμογή 'την έβλεπε', πατούσες option command escape και την σκότωνες χωρίς να χρειαστεί να κάνεις restart. Χτες αυτό δεν έπιασε. Μετά από εγκατάσταση/απεγκατάσταση αρκετών screensavers, κάποια από τα οποία δεν ήταν συμβατά με SL ( εγώ δεν μπορούσα να το ξέρω αυτό όμως μέχρι να με ενημερώσει το σύστημα ότι το SS δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί), σε κάποια στιγμή ο υπολογιστής άρχισε να καθυστερεί, και μετά πάγωσε τελείως.
μόνο το Gmail έχω και 1-2 που έχω ακόμα τα έχω κάνει προώθηση στο Gmail.
-
Έτσι για την ιστορία:
Δεν μπορείς να κάνεις προώθηση mail από hotmail σε κάποιον άλλο λογαριασμό παρά μόνο εάν είναι windowslive ή hotmail.Micro$oft
-
της yahoo που έχω μπορώ όμως.
hotmail δεν έχω κ ούτε πρόκειται...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έτσι για την ιστορία:
Δεν μπορείς να κάνεις προώθηση mail από hotmail σε κάποιον άλλο λογαριασμό παρά μόνο εάν είναι windowslive ή hotmail.Micro$oft
Δεν ισχύει νομίζω αυτό που λες... Μόλις το έκανα .
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]