-
Αυτά είναι!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αυτά είναι!Αυτο δεν το χα προβλεψει....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αυτά είναι!
Αυτο δεν το χα προβλεψει....
Βρε συ, χέστικα για την Ρέινμποου... να πάνε να... μην πω.
Άλλα όταν βλέπεις οτι όλο και περισσότερα καταστήματα φέρνουν μακ, σε συνδιασμό με την οικονομική κρίση που όλοι προσπαθουν να βγουν απο εκεί. Λογικό είναι πλέον κάποια πράγματα να έρχονται γρηγορότερα στην ελλάδα. -
Αυτά είναι!
Αυτο δεν το χα προβλεψει....
Βρε συ, χέστικα για την Ρέινμποου... να πάνε να... μην πω.
Άλλα όταν βλέπεις οτι όλο και περισσότερα καταστήματα φέρνουν μακ, σε συνδιασμό με την οικονομική κρίση που όλοι προσπαθουν να βγουν απο εκεί. Λογικό είναι πλέον κάποια πράγματα να έρχονται γρηγορότερα στην ελλάδα.Μωρε φερνουν... Αλλα φρεσκο πραγμα, οπως το σημερινο, πρωτη φορα βλεπω!
Εψαχνε μια φιλη το προηγουμενο ΜΒΡ και τελικα το πηρα απο το Apple.com/store...
Και της ηρθε ποιο φτινο απ οτι οταν, με το καλο, τα φεραν τα μαγαζια....
Παντος ο ανταγωνησμος και η οικονομικη κιση μονο καλο κανουν στην αγορα.Ασχετο
Ξερει κανενας ποιο πολυκαταστημα κανει ανακοικλωση παλαιων τηλεορασεων και κανει εκπτωση σε αγορα νεας;;;;
Τα παιξε μια flat 22 φιλης μου και δεν παιζουν πολλα $$, οποτε καθε εκπτωση δεκτη -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
ξερει κανεις ποτε ερχονται οι νεοι iMac στην Ελλαδα και αν εχουμε καμια πληροφορια για τιμες?
Εδώ λέει:
Ο ανταγωνισμός όμως φαίνεται ότι καλά κρατεί και όπως μας ενημέρωσαν επίσημα από χθες το βράδυ, οι σελίδες του Ελληνικού δικτυακού καταστήματος Electroland.gr (ανεξάρτητος εισαγωγέας) έχουν ήδη αναρτημένα τα νέα μοντέλα - με τιμές φυσικά - και προβλεπόμενη διαθεσιμότητα στο πρώτο 15ήμερο του Νοέμβρη!
Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Τι γίνεται όμως με την εγγύηση; Κρίμα πάντως που δεν κάνουν 12 άτοκες δόσεις, όπως όλοι οι μεγάλοι παίκτες της αγοράς.
-
Έμένα αυτό που με χαλάει είναι το η apple δεν έχει βάλει blueray rom, ούτε κάν στο κορυφαίο μοντέλο της...
Τι να την κάνω την σουπερ ντουπερ υπερανάλυση αν δεν μπορώ να νοικιάσω μια blueray ταινία... -
Έμένα αυτό που με χαλάει είναι το η apple δεν έχει βάλει blueray rom, ούτε κάν στο κορυφαίο μοντέλο της...
Τι να την κάνω την σουπερ ντουπερ υπερανάλυση αν δεν μπορώ να νοικιάσω μια blueray ταινία...Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο η έλλειψη bluray. H apple έχει επιλέξει άλλο δρόμο, και είναι σαφές ότι η απόφασή της είναι σωστή, από τη στιγμή που πλέον τα πάντα θα βρίσκονται online και όχι σε μαγνητικά αποθηκευτικά μέσα. Άλλωστε, το bluray μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να περπατήσει εμπορικά όσο θα ήθελαν, και πλέον δε βλέπω το λόγο να το κάνει τώρα.
Όσο για το electroland, η δική μου εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι πολύ θετική
-
Τι να την κάνω την σουπερ ντουπερ υπερανάλυση αν δεν μπορώ να νοικιάσω μια blueray ταινία...εμενα παλι μου κανει εντονη εντυπωση που δεν κατηργησε τα optical drives... ειδικα απο το νεο plastick Macbook! Optical drives should be optional... they are dead!
Εντονη εντυπωση συνεχιζει να κανει η τιμολογιακη πολιτικη της Apple... χουφτωνει αβερτα... Το δολλαριο εχει φτασεει στα ταρταρα, και ομως συνεχιζουν να χρεωνουν σε αναλογιες προηγουμενης δεκαετιας. Βεβαια, βρίσκουν και τα κανουν...
-
Θα ηταν μεγάλη χαζομάρα να τα κατηργήσει!
Δεν έχουν όλοι τις αστρονομικές ταχύτητες στο ιντερνετ, ούτε κατεβάζουν όλοι παράνομα ταινίες.
Δεν αποθηκεύουν όλοι τις φωτογραφίες τους και τα αρχεία τους σε κάρτες μνήμης, ούτε κατεβάζουν όλοι μουσική απο το itunes. -
Θα ηταν μεγάλη χαζομάρα να τα κατηργήσει!Δεν έχουν όλοι τις αστρονομικές ταχύτητες στο ιντερνετ, ούτε κατεβάζουν όλοι παράνομα ταινίες.
Δεν αποθηκεύουν όλοι τις φωτογραφίες τους και τα αρχεία τους σε κάρτες μνήμης, ούτε κατεβάζουν όλοι μουσική απο το itunes.Σορυ to say... optical drives are DEAD. Θα πρεπει να προσαρμοστεις! Πλεον ειναι αχρηστο μεσo συγκριτικα με τις επιλογες που εχεις. Ειναι ενδεικτικο κιολας που το Bluray εχει αποτυχει οικτρα να πιασει την αγορα αν και μονοπωλιο πλεον. Πλεον υπαρχουν αλλες μορφες διακινησης περιεχομενου πολυ ποιο απετελεσματικες.
Ειδικα σε ενα φορητο... πρεπει να γινει optional το optical και στανταρ το SD drive!
Ενδεικτικο αλλωστε, ειναι η προθεση για διαθεση των Windows σε SD καρτουλα περαν των δισκων... Θα το δουμε sometime in 2010. -
Μωρέ εγώ να προσαρμοστώ... τόσες χιλίαδες χρήστες που δεν ξέρουν τι πάει να πει κάρτα μνήμης και έχουν μάθει με το δισκάκι... τι θα κάνουν;
Δεν μπορείς να το κόψεις μια και έξω. Ούτε να λες, ξέρετε κάτι, απο εδώ και πέρα μόνο όποιος θέλει θα πληρώνει να έχει οπτικό οδηγό.
Καμιά εταιρία δεν τολμάει ακόμα να το κάνει. Γιατί οκ μια μνήμη είναι πιο βολική, αλλά και ένας εξωτερικός οδηγός πιάνει αρκετό μπούγιο για να το κουβαλάς μαζί σου. Αντίθετα όμως ενσωματομένος στον υπολογιστή δεν πιάνει καθόλου χώρο και το βάρος του είναι ελάχιστο.
Δεν θα μικρήνει κανένα μηχάνημα αν το βγάλουν.Τώρα όμως σε εμένα πες μου τι θα κάνω...
Δεν έχω καλή σύνδεση στο ιντερνετ και δεν μου αρέσει να κατεβάζω ταινίες.
Η οθόνη μου υποστηρίζει υψηλής ανάλυσης βίντεο (οχι φουλ αλλα στο περίπου, κλασική 20άρα ειναι). Όμως θέλω να δω ταινία υψηλής ανάλυσης. Πως θα την δω;
Εξωτερικό bluray δεν μπορώ να βάλω.
Η apple δεν βγάζει κανένα μοντέλο με κάτι τέτοιο.Τι πρέπει να κάνω; Να παω να τα αγοράσω HDTV και bluray player ;
Πέρα απο αυτό, θελω να παραδώσω μια δουλειά που κανονικά θα χρειαζόμουν 3-4 dvd's ενώ θα μπορούσα με ενα bluray disc να κάνω την δουλειά μου.
-
Μωρέ εγώ να προσαρμοστώ... τόσες χιλίαδες χρήστες που δεν ξέρουν τι πάει να πει κάρτα μνήμης και έχουν μάθει με το δισκάκι... τι θα κάνουν;Αλλαγες συνεχεια υπαρχουν στην πληροφορικη! Οποιος δεν ξερει θα μαθει... Καποτε ηξεραν την δισκετα, μετα εμαθαν το ZIP, το CD, το DVD, τα flashakia... δεν υπαρχει προβλημα. Ουτως η αλλως υπάρχει πάντα επαρκης χρόνος μεταβασης. Σε κανενα δεν ερχεται ξαφνικο.
Ούτε να λες, ξέρετε κάτι, απο εδώ και πέρα μόνο όποιος θέλει θα πληρώνει να έχει οπτικό οδηγό.
Μα ουτως η αλλως τον πληρωνεις!
Καμιά εταιρία δεν τολμάει ακόμα να το κάνει. Γιατί οκ μια μνήμη είναι πιο βολική, αλλά και ένας εξωτερικός οδηγός πιάνει αρκετό μπούγιο για να το κουβαλάς μαζί σου. Αντίθετα όμως ενσωματομένος στον υπολογιστή δεν πιάνει καθόλου χώρο και το βάρος του είναι ελάχιστο.
Δεν θα μικρήνει κανένα μηχάνημα αν το βγάλουν.Εδω μαλον θα ελεγα πως εχεις χασει καποιες εξελιξεις... Ισως φταιει το οτι εισαι mac user (sorry δεν αντεξα ) Λοιπον... το εχουν κάνει πλεον σχεδόν το σύνολο των εταιριών! Ολες εχουν βγαλει σειρες (12-13-14 ιντσες) (οχι netbooks) χωρις optical drives και ναι κοστιζουν λιγοτερο, και ναι ζυγιζουν λιγοτερο, και ναι εχουν μικροτερο ογκο, και μιλάμε για ουσιαστικές διαφορες!
Συμφωνούμε οτι είναι μπουγιο ενα εξωτερικο drive, αλλα αλήθεια... ποσο συχνα το χρησιμοποιεις? Στην δουλεια μου επι ένα χρόνο δεν ανοιξε το optical drive... εγω παλι ουδεποτε κουβαλησα το μπουγιο για να το συνδεσω στον φορητο μου.... μαλιστα τελευταια φορα που το εκανα χρηση ηταν καθαρα για να βαλω τα Win 7!! Στο desktop παλι... καθαρα για να παιρνω backup και πολυ σπανια να δω ταινια... γιατι πλεον αυτες ουτε σε 9αρια DVD δεν χωρανε.
Τώρα όμως σε εμένα πες μου τι θα κάνω...
Δεν έχω καλή σύνδεση στο ιντερνετ και δεν μου αρέσει να κατεβάζω ταινίες.
Η οθόνη μου υποστηρίζει υψηλής ανάλυσης βίντεο (οχι φουλ αλλα στο περίπου, κλασική 20άρα ειναι). Όμως θέλω να δω ταινία υψηλής ανάλυσης. Πως θα την δω;
Εξωτερικό bluray δεν μπορώ να βάλω.
Η apple δεν βγάζει κανένα μοντέλο με κάτι τέτοιο.Τι πρέπει να κάνω; Να παω να τα αγοράσω HDTV και bluray player ;
Πέρα απο αυτό, θελω να παραδώσω μια δουλειά που κανονικά θα χρειαζόμουν 3-4 dvd's ενώ θα μπορούσα με ενα bluray disc να κάνω την δουλειά μου.
Γιατι δεν μπορεις να βαλεις εξωτερικο drive? Ποιος σε εμποδιζει? Τοσα και τοσα εχει η αγορα!
Η αγορα HDTV και bluray / network player ειναι ιδανικη παντως!
Αμα ειναι να πληρωσεις bluray disc το οποιο θα παιξει σε ελαχιστα η κανενα PC μιας και ελαχιστοι εχουν τετοιο... σαφως τοτε να δωσεις DVD η ακομα καλύτερα να τα μεταφερεις με ενα flashaki η σκληρο.
Κοιτα... σαφως υπαρχουν εργασιες που βολευουν ακόμα τα optical drives... δεν διαφωνουμε επι αυτου! Διαφωνουμε καθετα για την στανταρ υπαρξη τους σε φορητους... οταν πλεον η χρηση τους ειναι πολυ μικρη και καλλιστα θα μπορουσαμε αφαιρωντας το να γλυτωσουμε σε χρημα και να κερδισουμε σε αλλα πραγματα! Προσωπικα εχω ενα αυτοτροφοδοτουμενο εξωτερικο DVD και πολυ απλα το μεταφερω οπου χρειαζεται... οταν χρειαζεται... ετσι εχω επιλογες για super light φορητα και slim case desktops.
-
Όπου και αν είχα ρωτήσει μου είχαν πει οτι δεν μπορώ να βάλω εξωτερικό bluray... μπορώ δηλαδή;
Ναι στην δουλειά μου, συνέχεια γράφω δισκάκια...
-
γενικώς μπορείς, για mac δεν έχω ιδέα, αλλά τα εξωτερικά drives με usb δουλεύουν
-
Το οπτικό drive στο mac μου το χρησιμοποιώ 2-3 φορές τον μήνα, όποτε δεν βαριέμαι να κάψω ένα mp3 με τα τελευταία hitάκια για το αυτοκίνητο (μπορώ βέβαια να αγοράσω ένα iPod και να το περάσω μέσω του line in στο αμάξι, αλλά έτσι δεν θα μπορώ να αλλάζω τραγούδια από το τιμόνι). Σε εμένα είναι χρήσιμο λοιπόν και μάλιστα έχω τσαντιστεί ιδιαίτερα που έχει αρχίσει και τα φτύνει και μάλλον θα μείνω για κανένα δίμηνο με παλιά τραγούδια.
Ταινίες δεν βλέπω ποτέ από δισκάκια.
Αν η εταιρία που παραθέσατε φέρει αμέσως (μέσα σε 10-15 μέρες) τα MacBook Pro που θα βγουν τον Δεκέμβρη, με έχει κάνει πελάτη standard. Εκτός και αν μέχρι τότε ξεστραβωθούν και τα φέρουν και οι άλλοι.
-
Ειναι δυνατη η εισαγωγη clickable link με εικονα
σε κωδικα HTML σε συγκεκριμενο σημειο site ; (π.χ. Header) -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
σε κωδικα HTML σε συγκεκριμενο σημειο site ; (π.χ. Header) -
Κατι παρομοιο με τα λινκ στο banner του φορουμ εδω (πανω αριστερα)
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν η εταιρία που παραθέσατε φέρει αμέσως (μέσα σε 10-15 μέρες) τα MacBook Pro που θα βγουν τον Δεκέμβρη, με έχει κάνει πελάτη standard. Εκτός και αν μέχρι τότε ξεστραβωθούν και τα φέρουν και οι άλλοι.Θα βγουν καινούργια MBP το Δεκέμβρη; Πού το διάβασες αυτό;
Άντε πάλι έξοδα
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
σε κωδικα HTML σε συγκεκριμενο σημειο site ; (π.χ. Header)[![](image1.jpg)](http://blabla.com/)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]