-
Όταν διαβάζω ότι πρέπει να πληρώσει κανείς €300 για να έχει νόμιμο και απροβλημάτιστο το λειτουργικό του... πραγματικά συγκινούμαι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όταν διαβάζω ότι πρέπει να πληρώσει κανείς €300 για να έχει νόμιμο και απροβλημάτιστο το λειτουργικό του... πραγματικά συγκινούμαι.σκούπισε τα δάκρυα μη βραχεί το Mac και δώσεις πολλαπλάσια
-
Χειρότερο αποκλείεται να γίνει το μπ@#$λο.
-
Όταν διαβάζω ότι πρέπει να πληρώσει κανείς €300 για να έχει νόμιμο και απροβλημάτιστο το λειτουργικό του... πραγματικά συγκινούμαι.Εγω να δεις συγκινηση οταν ακουω ποσο πληρωνετε το common pc hardware....
-
Rationalise. Σκέψου πόσο θα πλήρωνες για το υπέροχο λογισμικό που σε εμάς είναι προεγκατεστημένο (και δεν μπορείς να το τρέξεις εσύ παρά μόνο με τρελές πατέντες, ενώ εγώ μπορώ να βάλω και Windows πανεύκολα), την ελευθερία από ιούς, συνυπολόγισε τον υποκειμενικό παράγοντα -για εμένα ας πούμε, τα MBP είναι τα ομορφότερα notebooks στην αγορά- και την άψογη συνεργασία λογισμικού-υλισμικού και ίσως καταλάβεις γιατί ελάχιστοι κάτοχοι apple νιώθουν short-changed.
It's really not the specs which tell the full story of the user experience.
-
It's really not the specs which tell the full story of the user experience.
ο corsair να απαντησει αναλογως στην αγγλοσαξωνικη!
-
Rationalise. Σκέψου πόσο θα πλήρωνες για το υπέροχο λογισμικό που σε εμάς είναι προεγκατεστημένο (και δεν μπορείς να το τρέξεις εσύ παρά μόνο με τρελές πατέντες, ενώ εγώ μπορώ να βάλω και Windows πανεύκολα), την ελευθερία από ιούς, συνυπολόγισε τον υποκειμενικό παράγοντα -για εμένα ας πούμε, τα MBP είναι τα ομορφότερα notebooks στην αγορά- και την άψογη συνεργασία λογισμικού-υλισμικού και ίσως καταλάβεις γιατί ελάχιστοι κάτοχοι apple νιώθουν short-changed.It's really not the specs which tell the full story of the user experience.
δεν υπάρχουν ιοί γιατί πολύ απλά δεν έχουν κάτσει οι προγραμματιστές να ασχοληθούν με τα Mac λόγω μικρού μεριδίου αγοράς. Όπως όμως αυξάνεται, καλώς ή κακώς, δε τους είναι και πολύ να φτιάξουν
-
Once you go Mac, you never go back... Roger that, over and out!
-
Σκέψου πόσο θα πλήρωνες για το υπέροχο λογισμικό που σε εμάς είναι προεγκατεστημένοOλα τα branded pc's (HP, Dell κτλ) εχουν προεγκατεστημενα win.
Απο την αλλη, στα built to order PC's, εχεις αμετρητες επιλογες σε hardware και λειτουργικο.
Το φτιαχνεις κομματι-κομματι, οπως θες εσυ, επιλεγοντας ακομα και os. Δε βλεπω γιατι αυτο ειναι κακο.
Eπισης, οσο ευκολα μπορεις να βαλεις Windows εσυ, το ιδιο ευκολα μπορει να βαλει Mac os ενας pc user, αρκει να επιλεξει συμβατο hardware.την ελευθερία από ιούς
Kαι απο αυτο εχουμε. Πλεον, πρεπει κανεις να πηγαινει γυρευοντας...
υνυπολόγισε τον υποκειμενικό παράγοντα -για εμένα ας πούμε, τα MBP είναι τα ομορφότερα notebooks στην αγορά
Οπως ειπες, υποκειμενικος παραγοντας
και την άψογη συνεργασία λογισμικού-υλισμικού και ίσως καταλάβεις γιατί ελάχιστοι κάτοχοι apple νιώθουν short-changed.
Και σε ενα branded pc υπαρχει αυτο.
Υ.Γ.
Ποσο κοστιζει το λειτουργικο Mac? -
Όσοι φοιτητές (του Α.Π.Θ. τουλάχιστον) ενδιαφέρονται, μπορούν να κατεβάσουν τα Win 7 Proffesional από την 'διανομή λογισμικού' του web.itc.auth.gr.
Τα έβαλα και πάνε σφαίρααα.
Και δεν πληρώνω και είμαι και νόμιμος -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Όσοι φοιτητές (του Α.Π.Θ. τουλάχιστον) ενδιαφέρονται, μπορούν να κατεβάσουν τα Win 7 Proffesional από την 'διανομή λογισμικού' του web.itc.auth.gr.
Και δεν πληρώνω και είμαι και νόμιμοςΠως πιστοποιειται οτι εισαι φοιτητης για να μην κλειδωνουν;
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Και δεν πληρώνω και είμαι και νόμιμοςΔε μας στελνεις ενα λινκ γιατι ξεχασα τον κωδικο μου?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δεν υπάρχουν ιοί γιατί πολύ απλά δεν έχουν κάτσει οι προγραμματιστές να ασχοληθούν με τα Mac λόγω μικρού μεριδίου αγοράς. Όπως όμως αυξάνεται, καλώς ή κακώς, δε τους είναι και πολύ να φτιάξουν
Έτσι, έτσι... (αυτό με τους ιούς ειδικά πρέπει να είναι η πιο δικαιολογία)
Σοβαρό πρόβλημα στο Snow Leopard των Mac
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69376&cid=36 -
Φίλος που πήρε λαπτοπ, θα του δώσουν κωδικό αναβάθμισης στα 7. Μπορώ να δανειστώ και εγώ τον κωδικό ή θα γίνει μπέρδεμα? (με authentication κλπ)
***έχουν κυκλοφορήσει τα 7 κανονικά?
-
Rationalise. Σκέψου πόσο θα πλήρωνες για το υπέροχο λογισμικό που σε εμάς είναι προεγκατεστημένο (και δεν μπορείς να το τρέξεις εσύ παρά μόνο με τρελές πατέντες, ενώ εγώ μπορώ να βάλω και Windows πανεύκολα), την ελευθερία από ιούς, συνυπολόγισε τον υποκειμενικό παράγοντα -για εμένα ας πούμε, τα MBP είναι τα ομορφότερα notebooks στην αγορά- και την άψογη συνεργασία λογισμικού-υλισμικού και ίσως καταλάβεις γιατί ελάχιστοι κάτοχοι apple νιώθουν short-changed.It's really not the specs which tell the full story of the user experience.
Ακου να δεις user...
Το λογισμικό σας ειναι τοσο υπεροχο οσο και τα Win 7... και επι αυτού θα προτιμησουμε Win 7 λογω flexibility, support, security, reliability! Δεν τα εχετε τα προηγουμενα... εχετε μεινει στα gestures! Προφανως ΔΕΝ θελουμε να τρεξουμε OS X. Και βασικα Windows over bootcamp? Yeah right!
Ομορφα τα Mac? Indeed... εξισου ομορφα μπορεις να βρεις απο HP, απο Dell, απο οτι θες... και οχι μονο το κλασσικο industrial design αλλα και ποιο προηγμενα πραγματα 3d textures κλπ...
Αψογη συνεργασια... partly true! Μονο σε αυτα που σου δινει πακετο η Apple ομως! But wait a minute... και τα PC επίσης αριστα δουλευουν out of the box. Που θες να καταληξεις? Δεν ξερω να πουλαει πχ η Dell PC που μισοδουλευουν... τουναντιον... αυτα δουλευουν FULL σε αντιθεση με τα Mac που... τι λεει... υποστηριζετε βρε GPUs η ακομα?
Anyway... σε εχω anytime Bring it on...
-
Macάκες...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Και δεν πληρώνω και είμαι και νόμιμοςΣίγουρα έχουμε αρκετούς 'φοιτητές' ανάμεσά μας που θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες.
Πάντως μέχρι και στο φορητό 6 ετών [με Pentium 4 στα 2.53GHz και 512ΜΒ Ram] που τα πέρασα μια χαρά τρέχουν (παρότι στα specs αναφέρεται το 1GB ως minimum).
-
ήρθε η ώρα μετά από χρόνια να ασχοληθώ με mssql. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα client για windows που να συνδέεται σε mssql 2000 server και να αναλύει μια βάση ? κάτι σαν το phpmyadmin δηλαδή . θέλω client γιατί η βάση είναι αλλού
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ήρθε η ώρα μετά από χρόνια να ασχοληθώ με mssql. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα client για windows που να συνδέεται σε mssql 2000 server και να αναλύει μια βάση ? κάτι σαν το phpmyadmin δηλαδή . θέλω client γιατί η βάση είναι αλλούhttp://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
Αυτό εδώ χρειάζεσαι. Βλέπει και 2000 και 2005. Είναι δωρεάν, όπως δωρεάν είναι και η εγκατάσταση του SQL SERVER Express, αν θέλεις να το έχεις στον υπολογιστή σου. Απλά έχεις όριο για κάθε βάση τα 2GB. -
ποιος πληρώνει τα licenses για τους φοιτητές και κυρίως ΓΙΑΤΙ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]