-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πολύ καλή τιμή. Στέλνουν και Ελλάδα;
Ευχαριστημένος από τη λειτουργία του (ταχύτητα, ποιότητα, θόρυβος, κλπ); Τίποτα εκνευριστικό στη χρήση του;Δεν ξέρω, από το co-op electric τον πήρα.
Δεν τυπώνω πολύ (γι αυτό πήρα μικρό μοντέλο), αλλά μέχρι στιγμής μου φαίνεται μια χαρά. Τυπώνει γρήγορα, μπορώ να τυπώσω κάτι οτιδήποτε ώρα και να είναι χωρίς να αρχίσουν οι από κάτω να χτυπάνε με σκουπόξυλα το ταβάνι Για την ώρα τον έχω συνδεδεμένο μόνο μέσω usb, δεν έχω κάτσει να ρυθμίσω το δίκτυο οπότε δεν μπορώ και να εκφέρω γνώμη γι αυτό.
Το μόνο κακό που παρατήρησα είναι ότι προσπαθώντας να τυπώσω φακέλους DL, τσαλακώνει την ακμή του φακέλου και μουτζουρώνει έτσι το κείμενο κοντά στην άκρη (την αρχή του αποστολέα). Δεν ξέρω αν είναι θέμα εκτυπωτή ή ποιότητας φακέλων. Στις οδηγίες λέει ότι μπορείς να παίξεις με κάτι ρυθμιστικά που έχει στο τελευταίο roller για να μη ζουλιέται το χαρτί πολύ ή στην ανάγκη να ανοίγεις προσωρινά το πίσω πορτάκι για να βγαίνει το χαρτί από εκεί χωρίς να στρίψει καθόλου.
-
Έχω samsung laser έγχρωμο (ένα μικρό, οικονομικό).
Για ελαφρές δουλειές μια χαρά είναι, αρκετά γρήγορος και με ικανοποιητική απόδοση των χρωμάτων. Έχει θέμα μόνο με το κόστος των τόνερ (όπως συμβαίνει με όλους τους οικονομικούς εκτυπωτές, ανεξαρτήτως τύπου).
Επίσης είναι λίγο δύστροποι στην επαναγόμωση, δεν 'σπάνε' τα τσιπάκια όλων των μοντέλων. -
Για πες γιατί ενδιαφέρομαι , πόσο και από που;
-
ασπρομαυρος λειζερ ειναι ο,τι καλυτερο στο κοσμο
τυπωνεις το κωλο σου και δε σε νοιαζει τιποτα και το κοστος του ενος μονο τονερ , ειναι μια χαρα
μολις τυπωσα 12 σελιδες, γιατι ΕΤΣΙ (σχετικα ασημαντος λογος εννοω)τα χρωματακια ειναι λιγο gay περα απο πανακριβα.. ποιος ο λογος, αν δεν τυπωνεις φωτο?
-
http://www.skroutz.gr/s/284349/Samsung-CLP-325.html
http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-p ... prd_detailΤο προηγούμενο μοντέλο έχω, φαντάζομαι θα είναι σαν αυτό. Με ένα μαύρο τόνερ δώρο τον είχα πάρει κάπου 130 ευρώ.
Το καλύτερο είναι το μαζεμένο μέγεθος, αφού χωράει κάπου που κανονικά μόνο inkjet θα χωρούσε.Για κάποιον που εκτυπώνει αρκετά (όχι σαν εμένα, που στο σπίτι εκτυπώνω 10 σελίδες το μήνα), ίσως χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο.
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα χρωματακια ειναι λιγο gay περα απο πανακριβα.. ποιος ο λογος, αν δεν τυπωνεις φωτο?Εργασίες, ανακοινώσεις, παρουσιάσεις (τυπώνει και σε διαφάνειες), διαγράμματα, εξελάκια που θες να φαίνονται καθαρά οι διαφορετικές κατηγορίες κελιών (με γκρι είναι βάσανο), αλλά ακόμα και φωτογραφίες -γιατί όχι;-, χρειάζονται το χρώμα.
Βασικά, ας βρίσκεται το χρώμα και το χρησιμοποιείς όποτε γουστάρεις. Άλλωστε δεν στεγνώνουν τα τόνερ, όπως τα μελάνια, ακόμα κι αν δεν τυπώσεις έγχρωμα για 1 χρόνο.
-
ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο εγω συνηθως δεν θελω χρωμα και οταν ηθελα ζουσε ο inkjet μου, αλλα το κοστος τοτε ηταν εξωφρενικο
τωρα τον βλεπω πολυ και ως φωτοτυπικο , αλλα και το σκαναρισμα μου εχει φανει πολυ χρησιμο
εγω εχω αυτο
http://www.skroutz.gr/s/82323/Lexmark-X204n.htmlτο toner (αλλαξα προσφατα) , το πηρα 83 ευρω και βγαζει 2500 σελιδες , το αρχικο toner που ειχε ηδη μεσα εβγαλε γυρω στις 800
ο πατερας μου μου χει σπασει τα νευρα που το θελει και ως φαξ (γιατι χρησιμοποιουν ακομα φαξ ? ) και βαριεμαι να κανω ιστοριες με τα καλωδια..
-
πόσο έχουν τα τόνερ στον σαμσουγκ μάνο; (μαύρο και έγχρωμο)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πόσο έχουν τα τόνερ στον σαμσουγκ μάνο; (μαύρο και έγχρωμο)ναι πώς το θες? 4 ειναι τα toner
(δες κατω κατω)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.406556
για αυτο μονο μαυρο
-
http://www.plaisio.gr/Consumables/Ink-T ... er=Samsung
Γύρω στα 150+ ευρώ.
Ανακατασκευασμένα, περίπου το μισό.
Πρέπει να επιβεβαιώσεις πριν την αγορά ότι σπάει το τσιπάκι του συγκεκριμένου μοντέλου.(τα έγχρωμα τελειώνουν μόνο όσο τα χρησιμοποιείς)
-
ποσααα?? καλά θα πάω για τον μαύρο της σαμσουγκ. Καλός είναι κ αυτός!
ή να πάω για hp που έχω και στην δουλειά και είναι σκύλος? -
Ασπρόμαυρο laser ftw.
Και εγώ έχω έναν ασπρόμαυρο samsung του κιλού (ML 2010). Τύπώνεις ότι θέλεις, όποτε θέλεις και το τονερ κρατάει χρόοοοονια με τη χρήση που κάνω. Καλό το χρώμα, αλλά ακριβό. Δεν έχει το σωστό value for money.Βέβαια και αυτό που λέει ο manosk σωστό είναι, αλλά αν τυπώνεις κατά μεγάλο ποσοστο έγραφα του word, δεν αξίζει τα παραπάνω έξοδα.
ΗΡ εκτυπωτές, μόνο κάλα ακούω/βλέπω.
-
bujinkan, έχεις δοκιμάσει να παίξεις mkv στο trasnformer?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
bujinkan, έχεις δοκιμάσει να παίξεις mkv στο trasnformer?τσου,δεν ετυχε ακομα
-
Aν δοκιμάσεις, για δώσε σήμα παρακαλώ.
-
παιζουν μεχρι 1080i
dts και νομιζω ac3 δεν παιζουν απο την μαμα τους -
Όλα με tegra 2 δεν παιζουν τα high profile mkv που κυκλοφορούν, θέλω να δω αν παίζει ο dice που ισχυρίζεται ότι λύνει το θέμα αυτό.
-
Ολα ή μόνο τα 1080 ?
Sent from my LG-P500
-
Ούτε 720 αν είναι σε high profile.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο πατερας μου μου χει σπασει τα νευρα που το θελει και ως φαξ (γιατι χρησιμοποιουν ακομα φαξ ? ) και βαριεμαι να κανω ιστοριες με τα καλωδια..Πως φαίνεται ότι δεν έχεις επαφή με τον πραγματικό κόσμο ακόμα...
- Γιατί δεν ξέρουν να χρησιμοποιήσουν το e-mail (είτε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης)
- Γιατί υπάρχουν έγγραφα που υπάρχουν πρωτότυπα μόνο σε χαρτί και η ψηφιοποίησή τους πριν την αποστολή είναι ένα επί πλέον βήμα που ο κόσμος βαριέται να κάνει, ή δεν το έχει τυποποιήσει ωστε να γίνεται 'αυτόματα'.
Ναι, ξέρω για το κουμπί 'scan and email' που έχουν τα περισσότερα πολυμηχανήματα και scanners.
-
μια απλη ερωτηση
ποιος ειναι ο t 350 επεξεργαστης?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]